دوستان
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
|
2014-07-25 ساعت 19:32
دوستان يه سوال
من كه 26 سال بيشتر سني ندارم و نه جايي سابقه كاري دارم نه درسي خوندم چطور بايد روزمه براي خودم توي اين سايتها آماده كنم ممنون C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day !!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
2014-08-01 ساعت 09:51
ببخشید برای گرفتن کار تخصصی در آمریکا مدرک تحصیلی مثل ایران لازمه یا تخصص کافیه ؟ چون مدارک دانشگاهی ما اونجا مورد قبول نیست؟
Clear - Interview : March
(2014-08-01 ساعت 09:51)lotttery2015 نوشته: ببخشید برای گرفتن کار تخصصی در آمریکا مدرک تحصیلی مثل ایران لازمه یا تخصص کافیه ؟ چون مدارک دانشگاهی ما اونجا مورد قبول نیست؟سلام بر شما باید به عرض شما برسونم که خیلی جاها از شما سوال می کنند که چه مدرکی دارین ولی معمولا ازتون نمی خواهن که نشونشون بدین ، من لیسانس حسابداری دارم و 9 ماه هست که لوس انجلس هستم ( البته وسطش یک ماهی برگشتم ایران ) خیلی دنبال کار حسابداری گشتم در طول این مدت و کم کم داشتم بیخیال کار حسابداری می شدم ولی خدا خواست و الان 10 روزه برای یک کمپانی cpa کار می کنم و خیلی هم خوشحالم که دارم کار مورد علاقم رو انجام می دهم ، ازمن مدرکی نخواستند ولی ازم امتحان گرفتن که خدارو شکر امتحانم رو به خوبی pass کردم و ناامید نشین و به تلاشتون ادامه بدهین و مطمئن باشین موفق می شوین
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02 نتیجه مصاحبه: برگ آبی تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15 تشکر کنندگان: milad.m1986 ، mozhgangh ، m.ab ، lotttery2015 ، sal0811 ، erica ، Rock ، pari pariaaa
2014-08-01 ساعت 10:51
با سلام
شرایط گرفتن کار در زمینه طراحی صنعتی چه وضعیتی داره؟چه معیارهایی میتونه شانس گرفتن یه کار خوب و مرتبط رو تقویت کنه؟ مرسی
2014-08-01 ساعت 21:42
بطور اتفاقی با این لینک آشنا شدم
فرصتهای شغلی تخصصی در شرکت نفتی oxy https://oxy.taleo.net/careersection/2/jo...tl?lang=en هم برق نیاز دارن هم ابزاردقیق هم ... (2013-01-09 ساعت 10:24)User نوشته:(2012-12-27 ساعت 00:02)fati kashany نوشته: سلام به دوستان مهاجرسرا کسی میتونه در آزمایشگاه تشخیص طبی یه کار برای من پیدا کنه؟ من کارشناسی میکروبیولوژی با ۱۰ سال سابقه کار آزمایشگاه در ایران دارم.دوست عزیز، می خواستم بپرسم این قوانین که گفتین واسه میکروبیولوژی، همان پروانه کار واسه بخش qc صنایع داروساری یکیه؟ میشه ج بدین. من سپتامبر اونجام . مرسی (2013-01-09 ساعت 10:24)User نوشته:(2012-12-27 ساعت 00:02)fati kashany نوشته: سلام به دوستان مهاجرسرا کسی میتونه در آزمایشگاه تشخیص طبی یه کار برای من پیدا کنه؟ من کارشناسی میکروبیولوژی با ۱۰ سال سابقه کار آزمایشگاه در ایران دارم.دوست عزیز، می خواستم بپرسم این قوانین که گفتین واسه میکروبیولوژی، همان پروانه کار واسه بخش qc صنایع داروساری یکیه؟ میشه ج بدین. من سپتامبر اونجام . مرسی
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013 تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june تشکر کنندگان: rabbit
2014-08-04 ساعت 16:30
دوستان كسي مي دونه يك شعبه سابوي چنده و چقدر ماهانه در آمد داره؟
من از سرچ كردن اينطور متوجه شدم كه با يك سابوي ٤٠٠ هزار دلاري ميشه ماهي ٤ تا ٤/٥ هزار دلار در آمد داشت، كسي اينو تائيد مي كنه؟
2014-08-05 ساعت 10:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 16:01 توسط ParsTrader.)
(2014-08-04 ساعت 16:30)بيتا١٣٦٣ نوشته: دوستان كسي مي دونه يك شعبه سابوي چنده و چقدر ماهانه در آمد داره؟. (2014-08-04 ساعت 16:30)بيتا١٣٦٣ نوشته: دوستان كسي مي دونه يك شعبه سابوي چنده و چقدر ماهانه در آمد داره؟ 400 تا برا ساب وی ؟! فکر نکنم چنین ارقامی باشه مگر در جای بسیار خوب. به هر حال برای این رقم سرمایه بازدهی خالصش باید دور و بر 10 هزار ماهانه باشه وگرنه که هیچ. توجه داشته باشین که این پول رو فقط برای اسم یا امتیاز / سرقفلی ! میگیرن نه هیچ ملکیت یا چیزی. در ضمن شما اگر 400 تا را در بانکهای ایران سپرده کنین و دلار رو هم 4 هزار تومان در نظر بگیرین ببینین چقدر بازدهی داره و با بیزنس مورد نظر مقایسه کنین راه خوبیه برای اینکه ببنین صرفه اقتصادیش چیه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa
2014-08-05 ساعت 11:10
سلام دوستان
می خواستم در خصوص مشاغل اداری و مالی بدونم و اینکه در این زمینه ها میشه کار پیدا کرد یا شرایط خاص خودشو داره .... و تجربه و سابقه میتونه کمکی باشیه برای پیدا کردن در این خصوص یا نه ؟ از دوستان در زمینه اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان
2015/Abu Dhabi
کلیر مقصد: کالیفرنیا تشکر کنندگان: HERMES7
2014-08-06 ساعت 11:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 11:08 توسط lotttery2015.)
(2014-08-01 ساعت 10:27)kopol نوشته:ممنون الان تنها نگرانی من وقتی میرسم اونجا گرفتن یه کار خوبه چون کار خوب که بتونی پیدا کنی بقیه مشکلات تا حدودی رفع میشه . از پاسختون انرژی گرفتم و امیدوار شدم . یه سری از کارها شرایط داره مثل داشتن سابقه کار من سابقه کار تو ایران دارم آیا سابقه کار ایران مورد قبول اونها هست؟ کلا اگه کسی تخصص داشته باشه و بتونه اثباتش کنه بقیه شرایط کار رو نداشته باشه بهش کار رو میدن ؟(2014-08-01 ساعت 09:51)lotttery2015 نوشته: ببخشید برای گرفتن کار تخصصی در آمریکا مدرک تحصیلی مثل ایران لازمه یا تخصص کافیه ؟ چون مدارک دانشگاهی ما اونجا مورد قبول نیست؟سلام بر شما
Clear - Interview : March
2014-08-16 ساعت 13:38
می خواستم بپرسم این قوانین که گفتین واسه میکروبیولوژی، همان پروانه کار واسه بخش qc صنایع داروساری یکیه؟ میشه ج بدین. من سپتامبر اونجام . مرسی
[/quote] کسی در مورد میکروبیولوژی و بازار کار خبری نداره....
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013 تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
2014-09-11 ساعت 10:36
سلام و درود به دوستان.لطفا کسایی که در هیوستون بودن وهستن به من بگن که آیا کاری با درآمد بالا برای من که لیسانس معماری هستم و نرم افزارهای تخصصی را کامل بلدم و در ایران بنگاه املاک کار کردم گیر میاد؟ زبانم هم متوسطه.ورودم به آمریکا فوریه 2015 است.
متشکرم تشکر کنندگان: mohammadg846
2014-09-12 ساعت 15:29
سلام من به امید خدا اگر ویزا بگیرم برای اوایل سال آینده میایم پورتلند من 55 سالمه میخوام بی بی سیتر بشم آیا میتونم راحت کار پیداکنم؟شوهرم هم تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و کلا همه لوازم برقی است ولی زبان زیاد بلد نیست وضع کار ما چطوره؟
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: hs6467 ، mohammadg846 ، lighter ، erica
2014-09-16 ساعت 12:23
(2014-09-12 ساعت 15:29)behjat نوشته: سلام من به امید خدا اگر ویزا بگیرم برای اوایل سال آینده میایم پورتلند من 55 سالمه میخوام بی بی سیتر بشم آیا میتونم راحت کار پیداکنم؟شوهرم هم تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و کلا همه لوازم برقی است ولی زبان زیاد بلد نیست وضع کار ما چطوره؟ بهجت عزیز اگر شما و همسر محترمتون در هر زمینه ای مهارت عالیه هم داشته باشید اما زبان بلد نباشید متاسفانه اون تخصص واستون پول در نمیاره. مگر اینکه در مراکز ایرانی مثل مدارس ایرانی یا یک سازمان انگلیسی زبان مشغول باشید. بهتره اگر فرصت کافی دارید از الان مشغول خوندن زبان انگلیسی بشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8 تشکر کنندگان: زری وحدتی ، pari pariaaa
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان