موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من همراه دختر 14 ساله ام اسفند ماه عازم نیویورک هستیم وبعد از دوره 6ماهه کالج دخترم به لوسآنجلس میرویم. وقصد دارم که شغلی رو شروع کنم. پمپ بنزین یا مک دونالد یا رستوران ایرانی با سرمایه 300000دلار شدنیه.؟؟؟؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-25 ساعت 06:01)rezavfx نوشته: (2014-10-17 ساعت 03:06)feel نوشته: من که ۴ ماهه اومدم تو کالیفورنیا ادم فنی هم هستم زبان کمی هم میدونم واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم اینجا واسم شده جهنم تو ایران کار تعمیرات کامپیوتر میکردم و اسانسور و املاک سابقه کاری داشتم اما اینجا دارم کم کم کمیارم دوستان اگه تو کالیفورنیا لوس انجلس کسی کار سراق داشت به من یه خبر بده ۳۱ ساله مرد ممنون میشم واقعا
پیدا کردن کار بطور کلی سخته و حتما باید اجازه کار داشته باشید. پیشنهاد میدم از
کار ساده شروع کنید اگر اجازه کار و گواهینامه و ماشین دارید بعضی از شرکت ها بزرگ برای delivery راحت استخدام میکنند. کمی کمکتون میکنه تا وقتی کاری که واقعا میخواهید را پیدا کنید
ممنون از پاسخ شما من گرین کارت دارم به تبع اجازه کار هم دارم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در دالاس رانندگی با ماشین سواری مثل کاری که تو ایرات تو آژانس یا تاکسی تلفنی انجام میشه هست و یا رانندگی برای یک شخص که صبح تا شب برااش رانندگی کنی و یا رانندگی با ون برای هتل ها و ... از فرودگاه ببری هتل و ...
با گرین کارت لاتاری
چه مدارکی نیاز داره ؟
نیاز به آموزش های خاصی داره یا نه همون گواهینامه ترجمه شده ایران کافیه
چند رو پس از ورود به آمریکا می تونم تو این زمینه کار پیدا کنم
من زبانم در حد متوسط هست و می خواهم همزمان با رانندگی زبانم را تقویت کنم و در دانشگاه تحصیل کنم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-25 ساعت 06:01)rezavfx نوشته: (2014-10-17 ساعت 03:06)feel نوشته: من که ۴ ماهه اومدم تو کالیفورنیا ادم فنی هم هستم زبان کمی هم میدونم واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم اینجا واسم شده جهنم تو ایران کار تعمیرات کامپیوتر میکردم و اسانسور و املاک سابقه کاری داشتم اما اینجا دارم کم کم کمیارم دوستان اگه تو کالیفورنیا لوس انجلس کسی کار سراق داشت به من یه خبر بده ۳۱ ساله مرد ممنون میشم واقعا
کار ساده شروع کنید اگر اجازه کار و گواهینامه و ماشین دارید بعضی از شرکت ها بزرگ برای delivery راحت استخدام میکنند. کمی کمکتون میکنه تا وقتی کاری که واقعا میخواهید را پیدا کنید
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-11-02 ساعت 09:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-02 ساعت 09:28 توسط شهلا 1346.)
باید گواهینامه رانندگی دالاس را داشته باشید و یکسال از تاریخ دریافت گواهینامه شما گذشته باشه و در طی یکسال نه جریمه و نه تصادف داشته باشید و مدل ماشین هم بالا 2005 باشد .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شما اگه تخصص دارین و زبانتون خوبه احتمال زیاد زود کار گیر میارین و میتونین مدارک مرتبط کاری بگیرین ،اینجا مکانیک ها درآمد خوبی دارن!!!
(2014-10-23 ساعت 08:02)alireza.moazini نوشته: سلام من مکانیک ماشینهای سواری با 18سال سابقه هستم و قصد زندگی تو ارواین رو دارم با همسر و پسر 8سالم ایا کسی میدونه چه مدت طول میکشه تا کار پیدا کنم؟ زبان رو تقریبا کامل بلدم.
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شما دنبال Job Recruiting ها بگریدن و برین اونجا حضوری ملاقات کنین درصد موفقیت اونجا خیلی بیشتره من خودم ار اونجا شروع کردم و دوستانم هم اونجا تونستن کار بگیرن!!!
(2014-11-01 ساعت 04:39)feel نوشته: (2014-10-25 ساعت 06:01)rezavfx نوشته: (2014-10-17 ساعت 03:06)feel نوشته: من که ۴ ماهه اومدم تو کالیفورنیا ادم فنی هم هستم زبان کمی هم میدونم واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم اینجا واسم شده جهنم تو ایران کار تعمیرات کامپیوتر میکردم و اسانسور و املاک سابقه کاری داشتم اما اینجا دارم کم کم کمیارم دوستان اگه تو کالیفورنیا لوس انجلس کسی کار سراق داشت به من یه خبر بده ۳۱ ساله مرد ممنون میشم واقعا
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ی سوال داشتم . من چند ساله لاتاری ثبت نام میکنم متاسفانه اسمم در نمیاد و الانم تصمیم دارم از طریق کار اقدام کنم . بنظرتون میشه از خارج ایران در آمریکا کار پیدا کرد و برام دعوتنامه بفرستن ؟؟ با حقوق کم هم راضی هستم . فقط دعوتنامه کار میخوام . ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-08 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-08 ساعت 00:04 توسط Azarakhsh43.)
دوستان من یک پرسشی دارم اگر هر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید. در ایران لیسانس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی (علوم تربیتی) گرفتم و 14 سال هم ساکن برلین بودم و به زبان آلمانی مسلط هستم. مربی کودکستان بودم و یک دوره دو ساله Medical records and billing clerk (حسابداری بیمارستان و سرای سالمندان) گذروندم . دو سالی هست که به آمریکا مهاجرت کردم و گرین کارت و گواهینامه رانندگیم را گرفتم. در حال حاضر در کتابخانه شهرمون دارم زبان انگلیسی را یاد میگیرم خیلی آرام پیش میرند ولی یک معلم خصوصی هم دارم. دوست دارم کار کنم ولی نه دیگه تو کودکستان. واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم آیا لازمه که یک دوره کلاسهای ESL را برای گرفتن مدرکش بگذرونم؟ یا مدارکم را برای ارزیابی به سکرمنتو بفرستم؟ با کمک معلم خصوصیم هم رزمه ام را تکمیل کردم ولی اصلا نمیدونم اولین گام برای پیدا کردن یک کار مناسب چیه؟ خواهش می کنم یک راه اساسی به من نشون بدید. من در شمال کالیفرنیا نزدیک به سانفرانسیسکو زندگی می کنم. با سپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام.من حدود3هفته هستش که اومدم امریکا و سن دیگو هستم و تخصصم هم ورزش حرفه ای والیبال هستش.سالها تیمهای ملی والیبال ایران بازی کردم و در حال حاضر کارت مربیگری ملی هم دارم.میخواستم بدونم چطور میتونم توی تخصص خودم کار پیدا کنم.خیلی ممنونم از راهنماییهاتون
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود من لیسانس بیهوشی دارم کار گیرم میاد؟البته سخنهای عزیزان رو خوندم ک نا امید شدم