کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
با سلام خدمت دوستان گرامی
چند سوال داشتم و ممنون میشم اگر دوستانی اطلاعاتی دارند در اختیار بنده قرار بدهند.
1- آیا داشتن یک فروشگاه اینترنتی و یا سایت آگهی جواز خاصی میخواد؟کسی که گرین کارت داشته باشه میتونه این کار رو بکنه؟مالیاتش به چه صورت هست؟
2-با داشتن گرین کارت،برای وارد کردن کالا از یک کشور دیگر باید جواز خاصیی تهیه کرد یا فقط با پرداخت حق گمرک میشه این کار رو انجام داد؟مثلا اقلام کوچک مثل اکسستوری موبایل و...
3-معاملات فارکس در آمریکا قانونی است؟مالیت دارد؟

ممنون از دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، msar
با سلام دوستان عزیز و با سابقه در امریکا ایا میتونید به من چند تا سایت معرفی کنید در زمینه خرید بیزنس در امریکا؟به خصوص سن دیگو ؟آیا با سرمایه 800تا یک میلیون دلار میشه بیزنس موفقی را خریداری کرد؟ممنون میشم اگه جوابمو در اینجا یا به ایمیلم بفرستید
parssaleh@yahoo.com باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان میشه یکی بگه برای مهندس برق (کنترل) چه کاری هست؟لایسنس چی باید بگیره و چجوری؟تاپیکی براشون داریم؟ این اولین پست منه. ممنون میشم کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من تخصصم سيستمهاي هيدروليك و پنوماتيك و نت ماشين الات صنعتي مخصوصا تو زمينه پرسهاي دروازه اي و سي فرم هست اگه از دوستان كسي پيشنهادي داره ممنون ميشم برام پيام بده.ممنون
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-24 ساعت 17:31)پویا و آوا نوشته:  با سلام دوستان عزیز و با سابقه در آمریکا ایا میتونید به من چند تا سایت معرفی کنید در زمینه خرید بیزنس در آمریکا؟به خصوص سن دیگو ؟آیا با سرمایه 800تا یک میلیون دلار میشه بیزنس موفقی را خریداری کرد؟ممنون میشم اگه جوابمو در اینجا یا به ایمیلم بفرستید
parssaleh@yahoo.com باتشکر

سلام دوست عزيز شما با اين مبلغ ميتوني يكي از برندهاي واوا يا سون الون رو نه توي جاهاي درجه يك ولي تقريبا خوب خريداري كني و شرطش هم اينه كه دو سال بايد سابقه كار توي يكي از اين برندها داشته باشي و به راحتي بتوني فرمهاي w2 و 1040 رو تكميل كني
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه . حدود 8 سال سابقه کار مرتبط دارم .
به نظرتون کار مناسب گیرم میاد ؟
سرچ کردم چند جا کارش بود ولی نمیدونم استخدامم میکنن یا نه !!؟؟
کسی از راه آهن اونجا اطلاعاتی داره ؟
ضمنا کل زندگیو جمع کنم یه پنجاه تومن بیشتر نمیشه . با این چندرقاز میشه مهاجرت کرد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 16:12)mojtaba.farzanfar نوشته:  سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه . حدود ۸ سال سابقه کار مرتبط دارم .
ضمنا کل زندگیو جمع کنم یه پنجاه تومن بیشتر نمیشه . با این چندرقاز میشه مهاجرت کرد ؟

اگه ممکن بفرمایید چند سالتونه ؟ مجرد یا متاهل؟ و اگه ۶ ماه مرخصی بدون حقوق بگیرید و برگردید شغلتون حفظ می‌شه ؟ تا من نظر ام رو بهتر بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: rabbit ، mojtaba.farzanfar ، قصه گو ، eblam ، nora ، alirezafarhang81
(2015-05-24 ساعت 08:40)salam100 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 16:12)mojtaba.farzanfar نوشته:  سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه . حدود ۸ سال سابقه کار مرتبط دارم .

به نظر من نیایی بهتره

آخه باسه چی نیاد؟
بشین زبان بخون برای امسال apply کن برای ارشد یا دکترا تا مهر یا آبان میشه تافل گرفت و آذر هم اقدام کن
یا بیا اونجا یک کاری رو شروع کن
پاسخ
تشکر کنندگان: mojtaba.farzanfar
(2015-05-22 ساعت 13:22)lake merit نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 16:12)mojtaba.farzanfar نوشته:  سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه .

اگه ممکن بفرمایید چند سالتونه ؟ مجرد یا متاهل؟ و اگه ۶ ماه مرخصی بدون حقوق بگیرید و برگردید شغلتون حفظ می‌شه ؟ تا من نظر ام رو بهتر بگم

27 سالمه - متاهل و یه پسر سه ساله هم دارم . بله میتونم 6 ماه مرخصی بگیرم

(2015-05-24 ساعت 08:40)salam100 نوشته:  [quote='mojtaba.farzanfar' pid='613594' dateline='1432035737']
سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه .

به نظر من نیایی بهتره

میشه لطفا دلیلتون رو بفرمایید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-25 ساعت 01:53)mojtaba.farzanfar نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 13:22)lake merit نوشته:  [quote='mojtaba.farzanfar' pid='613594' dateline='1432035737']
سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه .

27 سالمه - متاهل و یه پسر سه ساله هم دارم . بله میتونم ۶ ماه مرخصی بگیرم

(2015-05-19 ساعت 16:12)mojtaba.farzanfar نوشته:  سلام دوستان . من تازه لاتاری رو قبول شدم و دارم جمع بندی میکنم که مهاجرت بکنم یا نه . من تو راه آهن کار میکنم و تو بیشتر مشاغل راه آهن ( سوزنبان ، مسئول ترافیک ، لکوموتیوران ) تخصص دارم و ضمنا مدرکم هم مهندسی راه آهنه .

به نظر من نیایی بهتره

اینجا برای این تخصصت کار نیست (روی چند تا کار که هست حساب باز نکن به تو نمی دنش )اگر حرفه ای دیگه ای بلدی بگو تا بهت بگم وگرنه ایران بمونی وبهتره وگرنه همین 50 تومان تا رو هم از دست میدی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 13:22)lake merit نوشته:  [quote='mojtaba.farzanfar' pid='613594' dateline='1432035737']

به نظر من نیایی بهتره

به نظرم ۶ ماه رو برید انور، و پلهارو پشت سرتون خراب نکنید

در نظر داشته باشید که در سن خوبی‌ واسه مهاجرت هستید و مفت این فرصت رو از دست ندید، در ضمن آینده فرزند رو هم در نظر داشته باشید

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2015-05-25 ساعت 17:49)lake merit نوشته:  

به نظر من نیایی بهتره

در نظر داشته باشید که در سن خوبی‌ واسه مهاجرت هستید و مفت این فرصت رو از دست ندید، در ضمن آینده فرزند رو هم در نظر داشته باشید

موفق باشید
دوست عزیز نمی دونم شما این حرف ها رو که می زنید روی تجربه می گید یا فقط نشستی پشت کامپیوتر و هر چه به ذهنت میرسه می گی. ولی بدون اینده فرزند زمانی وجود داره که شما بتونید پول در بیارید اگر بخواهید بیایید اینجا کار تو رشتت گیر نیاری باید بری تو فروشگاه کار کنی می دونی ساعت چند بهت می دن ساعتی 8 دلار اگر خودت و زنت هر دو فول تایم کار کنید میشه ماهی 2200 دلار که زندگیت گرد به گرد میشه فکر می کنی با این وضعیت چقدر دوام می یار ی 1 یا دو سال . چی بدست اوردی هیچی دو سال تو امریکا بودی تو فروشگاه کار کردی پوست از سرت کندن اسم فروشگاه که می یاد تنت میلرزه و... امریکا ادم که می خواد بیاد خیلی باید دو دو تا چهارتا کنه بعد تصمیم بگیره اصلا بیاد یا نه. مگر یک پول درست حسابی بیاری که مشکلات نداشته باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2015-05-26 ساعت 08:11)salam100 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 17:49)lake merit نوشته:  

به نظر من نیایی بهتره

موفق باشید
دوست عزیز نمی دونم شما این حرف ها رو که می زنید روی تجربه می گید یا فقط نشستی پشت کامپیوتر و هر چه به ذهنت میرسه می گی. ولی بدون اینده فرزند زمانی وجود داره که شما بتونید پول در بیارید اگر بخواهید بیایید اینجا کار تو رشتت گیر نیاری باید بری تو فروشگاه کار کنی می دونی ساعت چند بهت می دن ساعتی ۸ دلار اگر خودت و زنت هر دو فول تایم کار کنید میشه ماهی 2200 دلار که زندگیت گرد به گرد میشه فکر می کنی با این وضعیت چقدر دوام می یار ی ۱ یا دو سال . چی بدست اوردی هیچی دو سال تو آمریکا بودی تو فروشگاه کار کردی پوست از سرت کندن اسم فروشگاه که می یاد تنت میلرزه و... آمریکا ادم که می خواد بیاد خیلی باید دو دو تا چهارتا کنه بعد تصمیم بگیره اصلا بیاد یا نه. مگر یک پول درست حسابی بیاری که مشکلات نداشته باشی

آخه همش این نیست ایشون بد از چند سال می‌تونن ادامه تحصیل بدن

و از طریق اون کار تخصصی انجام بدن، کار های از این قبیل موقتی هست

هرچند نظر شما هم محترم هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کار وکاسبی کافی شاپ چطوره؟ هم باز کردن یعنی سرمایه از خود و یا کار تو یه کافی شاپ با سابقه حرفه ای چند میدن؟ کسی میدونه؟؟
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستانم اجازه بديد من هم نظرم رو بدم. در اين مورد كه پنجاه تومن خيلي كمه ، شكي نيست كما اين كه نفري تقريباً پنج ميليون خرج بليط رفت و برگشت ميشه و چون بقيه اش بايد تبديل به دلار بشه تا بتونيد اينجا حساب باز كنيد و بايد به فكر كرايه ي منزل و خورد و خوراك هم باشيد كه ديگه بدتر. چون يك ماه يا بيشتر طول ميكشه تا سوشال نامبر و گرين كارت بياد و بعد بتونيد گواهينامه ي اينجا رو به عنوان يك ID داشته باشيد. خلاصه ماه هاي اول سخت مي گذره به خصوص اگه زبان بلد نباشيد. بعد از اون ميتونيد اپلاي كنيد و حتي از كار توي فروشگاه شروع كنيد كه اصلا و ابدا نه بده و نه زشته! ايالت واشينگتن، سياتل با ساعتي ده يازده دلار شروع مي كنه. بقيه ي ايالت ها قانون خودش رو داره. و خلاصه اينكه اصلا راحت نيست.
ما خونه و زندگي و ماشين رو توي ايران نگه داشتيم. همسرم مرخصي بدون حقوق چهار ماهه گرفت، طي اين مدت كار مرتبط گيرش نيومد، برگشت ايران و تنهايي چهار ماه رو سپري كرد كه بتونه اين بار مرخصي يكساله بگيره. حالا برگشته و باز هم كاري پيدا نكرده. نه ماهه خونه ي برادرم هستيم و ايشون ما رو ساپورت مي كنن. من چون طي دوره ي كليرنس دوره ي آشپزي و شيريني پزي رو گذرونده بودم ، بعد از پنج ماه توي كيترينگ كار پيدا كردم. الان كه مي خواهيم مستقل بشيم با حقوق دو هزاردلار هيچ كس قبولمون نمي كنه و باز هم برادرم كوساينر ما شده.
اگر طي اين يكسال نتونستيم به زندگيمون سر و سامون بديم ، يه نقشه ي ديگه مي ريزيم، اما دلخوشيم به اينكه پل هاي پشت سرمون رو خراب نكرده ايم. حساب بانكي رو هم نگه داشته ايم و همه اش رو تبديل به دلار نكرديم. چون اينجا بايد كار كني، دلار در بياري و دلار خرج كني. نه همه ي پولت رو تبديل به دلار كني كه سر يك ماه ميره.
خوب خوب فكر كن و همه ي جوانب رو در نظر بگير. موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behjat ، Haghighat ، حاجی واشنگتن ، stealth ، eblam ، nora

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان