کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
FE Mechanical Problem یا چیزی شبیه اینو گوگل کنین.از همین نویسنده.کتاب رو هم می تونین از آمازون تهیه کنین هم از PPI و یا هر طریق دیگه.حتی می تونین کتاب رو کرایه کنین.اگر هم که خریدین که بعدا می تونین آنلاین بفروشین.کلا این قضیه به خودتون ارتباط داره.
فرمت امتحان هم به CBT تغییر پیدا کرده و در زمان امتحان شما تنها به رفرنس اونم از طریق مانیتور جلوی رویتون دسترسی دارین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mechanicalengineer ، copol
(2015-08-29 ساعت 08:14)sce نوشته:  FE Mechanical Problem یا چیزی شبیه اینو گوگل کنین.از همین نویسنده.کتاب رو هم می تونین از آمازون تهیه کنین هم از PPI و یا هر طریق دیگه.حتی می تونین کتاب رو کرایه کنین.اگر هم که خریدین که بعدا می تونین آنلاین بفروشین.کلا این قضیه به خودتون ارتباط داره.
فرمت امتحان هم به CBT تغییر پیدا کرده و در زمان امتحان شما تنها به رفرنس اونم از طریق مانیتور جلوی رویتون دسترسی دارین.
موفق باشین.
ممنون از راهنمایی مفیدتون !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 18:17)sce نوشته:  من کالیفرنیا نیستم و یه دوره قبل از شما با لاتاری اومدم.نزدیک به 13 سال هم از فارغ التحصیلیم میگذرد.توی هر ایالت و هر شهر دوره های خاصی هست که اگه حس می کنین کمکتون می کنه برین و ثبت نام کنین.من خودم تو هیوستون از دوره های تست مسترز استفاده کردم و راضی هم بودم.ببینید آگه تو کالیفرنیا هم شعبه داره یه تحقیق کنید.اما تجربه من میگه اگر تا حد30 درصد تو خودتون توانایی میبینین پولتان رو حروم نکنین.چون کتابهای لیندبرگ فوقالعاده هستن و کتابای حل مساله از همین نویسنده هم عالی.
موفق باشین.
دوست عزير سلام . ميخواستم بدونم كه داشتن اين مدرك و يا سرتيفيكيت مثل نظام مهندسي ايران ميمونه يعني به نوعي كارهاي ساخت و ساز بهت ارجاع ميشه يا نه . اگه امكانش هست يه توضيحي بدين .؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 09:31)shervin56 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 18:17)sce نوشته:  من کالیفرنیا نیستم و یه دوره قبل از شما با لاتاری اومدم.نزدیک به 13 سال هم از فارغ التحصیلیم میگذرد.توی هر ایالت و هر شهر دوره های خاصی هست که اگه حس می کنین کمکتون می کنه برین و ثبت نام کنین.من خودم تو هیوستون از دوره های تست مسترز استفاده کردم و راضی هم بودم.ببینید آگه تو کالیفرنیا هم شعبه داره یه تحقیق کنید.اما تجربه من میگه اگر تا حد30 درصد تو خودتون توانایی میبینین پولتان رو حروم نکنین.چون کتابهای لیندبرگ فوقالعاده هستن و کتابای حل مساله از همین نویسنده هم عالی.
موفق باشین.
دوست عزير سلام . ميخواستم بدونم كه داشتن اين مدرك و يا سرتيفيكيت مثل نظام مهندسي ايران ميمونه يعني به نوعي كارهاي ساخت و ساز بهت ارجاع ميشه يا نه . اگه امكانش هست يه توضيحي بدين .؟
میشه گفت بله ! پروسه به این شکله که ما اونجا بعد از دو یا سه سال کار امتحان نظام مهندسی شرکت کنیم و وقتی قبول میشیم به اصلاح حق امضا داریم ، ایتجا مراحل بطوریه که یک امتحان دیگری که Fundamental Engineer نام داره قبل از گرفتن نآم مهندسی که بهش Professional Engineer یا PE میگند وجود داره ک. پس از قبول شدن در امتحان FE و داشتن سابقه سه یا 4 سال کار با واجد شرایط برای PE میشیم . متاسفانه مدرک نظام مهندسی ما رو معادل FE هم نمیدونند .
طبق توضیح دوستمون، مدرکی که پس از قبول شدن در امتحان FE بهمون میدند بهش میگن EIT.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: shervin56
مدرک PE فقط از جنبه داشتن مهر به مدرک نظام مهندسی ایران شباهت داره ولی در کل یه موضوع دیگه ای هست که باید وارد کار بشین تا متوجه منظورم بشین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، shervin56
سلام دوستان كساني كه در هيوستون هستندوگواهينامه تگزاس رو دارند و دنبال كار ميگردن و زبانشون خوب نيست و فعلا دنبال كار موقت هستندميتونن به من ايميل بزنن من خودم اينجا كار ميكنم مراحل استخدام دو روز بيشتر طول نميكشه
كار توي ولت پاركينگ بيمارستان پنج روز در هفته دوشنبه الي جمعه حقوق ماهينانه حدود 1500دلار به غير از تيپ مشتريها ميتونيدحدودا روزي دو ساعت هم اضافه كاري بمونيد خيابان Holcomb
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، bozorg ، oct 31 ، peymanmohajer ، Arshia2000 ، alirezafarhang81
دوستان ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم ي كارفرما پيدا كنم براي رشته مهندسي مواد و متالوژي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.
دوستان کسی در خصوص culinary school و vocational school اطلاعاتی داره.
من شنیدم اگر کسی تو این مدرسه ها بره دوره هاشون رو بگذرونه خیلی راحت تر کار گیرش میاد.
درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستانی که تازه وارد هستید برای کار در ویرجینیا به من پیغام بدید
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezafarhang81
سلام.من دانشجوی رشته حسابداری هستم.میخوام بدونم شغل حسابداری تو امریکا یا کانادا چجوریه؟لیسانس حسابداری بدرد مهاجرت میخوره؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: babak90
سلام کسی در مورد کار آسانسور توی کالیفرنیای جنوبی اطلاعات داره؟؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی اطلاعی نداره؟؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.من ایران معلم ابتدایی هستم وارشد english teaching دارم تو ایالات تگزاس کاری میتونم پیدا کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 23:58)minooshahmohammadi نوشته:  سلام.من ایران معلم ابتدایی هستم وارشد english teaching دارم تو ایالات تگزاس کاری میتونم پیدا کنم ؟

اگر ارشد تو انگلیسی دارید پس زبانتون باید خوب باشه و سریع میتونی کار پیدا کنی اما نه توی رشته معلمی. معلم میخوای باشی باید بری دانشگاه و یه سری مدارک رو بگیری و بعدش تایید بشی و .... معلم شدن برای مهاجر ها یه جورایی غیر ممکنه مگر اینکه چند سالی بری درس بخونی.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 01:42)dadgw نوشته:  سلام کسی در مورد کار آسانسور توی کالیفرنیای جنوبی اطلاعات داره؟؟

خب سوال رو واضح تر بپرس تا یکی جواب بده که بعد نخوای بگی کسی اطلاعی داره یا نه......... اگر میخوای کمپانی بزنی که اسانسور بفروشی که فقط پول میخواد بقیه اش اگر کارت خوب باشه همش سوده اگر بخوای تعمیر کار اسانسور باشی که یه سری کمپانی ها هستن خیلی دنبال تعمیرکار هستن اما باید مدرکش رو از دانشگاه های اینجا بگیری فقط که اونم یه 1 یا 2 سالی باید درسش رو بخونی.اگر میخوای توی اسانسور وایسی و طبقه به طبقه دکمه ها رو بزنی هم که کارش پر هست ولی حقوقش کمه. و خیلی کارهای دیگه با اسانسور دفعه دیگه حتما سوال رو واضح تر بپرس دوست عزیز.

(2015-09-30 ساعت 14:08)JAVAD305 نوشته:  سلام.من دانشجوی رشته حسابداری هستم.میخوام بدونم شغل حسابداری تو آمریکا یا کانادا چجوریه؟لیسانس حسابداری بدرد مهاجرت میخوره؟؟

حیلی ساده بخوام بگم مدرک ایرانی تو هیج رشته ای به درد نمیخوره . حسابداری خیلی خوبه و پر در امد اما باید بیای اینجا و ادامه بدی رشته ات رو یا از نو بخونی تا بتونی کار پیدا کنی.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان