موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
FE Mechanical Problem یا چیزی شبیه اینو گوگل کنین.از همین نویسنده.کتاب رو هم می تونین از آمازون تهیه کنین هم از PPI و یا هر طریق دیگه.حتی می تونین کتاب رو کرایه کنین.اگر هم که خریدین که بعدا می تونین آنلاین بفروشین.کلا این قضیه به خودتون ارتباط داره.
فرمت امتحان هم به CBT تغییر پیدا کرده و در زمان امتحان شما تنها به رفرنس اونم از طریق مانیتور جلوی رویتون دسترسی دارین.
موفق باشین.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
مدرک PE فقط از جنبه داشتن مهر به مدرک نظام مهندسی ایران شباهت داره ولی در کل یه موضوع دیگه ای هست که باید وارد کار بشین تا متوجه منظورم بشین.
موفق باشین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان كساني كه در هيوستون هستندوگواهينامه تگزاس رو دارند و دنبال كار ميگردن و زبانشون خوب نيست و فعلا دنبال كار موقت هستندميتونن به من ايميل بزنن من خودم اينجا كار ميكنم مراحل استخدام دو روز بيشتر طول نميكشه
كار توي ولت پاركينگ بيمارستان پنج روز در هفته دوشنبه الي جمعه حقوق ماهينانه حدود 1500دلار به غير از تيپ مشتريها ميتونيدحدودا روزي دو ساعت هم اضافه كاري بمونيد خيابان Holcomb
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم ي كارفرما پيدا كنم براي رشته مهندسي مواد و متالوژي؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان کسی در خصوص culinary school و vocational school اطلاعاتی داره.
من شنیدم اگر کسی تو این مدرسه ها بره دوره هاشون رو بگذرونه خیلی راحت تر کار گیرش میاد.
درسته؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تازه وارد هستید برای کار در ویرجینیا به من پیغام بدید
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من دانشجوی رشته حسابداری هستم.میخوام بدونم شغل حسابداری تو امریکا یا کانادا چجوریه؟لیسانس حسابداری بدرد مهاجرت میخوره؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی در مورد کار آسانسور توی کالیفرنیای جنوبی اطلاعات داره؟؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اطلاعی نداره؟؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من ایران معلم ابتدایی هستم وارشد english teaching دارم تو ایالات تگزاس کاری میتونم پیدا کنم ؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-01 ساعت 23:58)minooshahmohammadi نوشته: سلام.من ایران معلم ابتدایی هستم وارشد english teaching دارم تو ایالات تگزاس کاری میتونم پیدا کنم ؟
اگر ارشد تو انگلیسی دارید پس زبانتون باید خوب باشه و سریع میتونی کار پیدا کنی اما نه توی رشته معلمی. معلم میخوای باشی باید بری دانشگاه و یه سری مدارک رو بگیری و بعدش تایید بشی و .... معلم شدن برای مهاجر ها یه جورایی غیر ممکنه مگر اینکه چند سالی بری درس بخونی.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2015-10-02 ساعت 02:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-02 ساعت 02:38 توسط ps5.)
(2015-10-01 ساعت 01:42)dadgw نوشته: سلام کسی در مورد کار آسانسور توی کالیفرنیای جنوبی اطلاعات داره؟؟
خب سوال رو واضح تر بپرس تا یکی جواب بده که بعد نخوای بگی کسی اطلاعی داره یا نه......... اگر میخوای کمپانی بزنی که اسانسور بفروشی که فقط پول میخواد بقیه اش اگر کارت خوب باشه همش سوده اگر بخوای تعمیر کار اسانسور باشی که یه سری کمپانی ها هستن خیلی دنبال تعمیرکار هستن اما باید مدرکش رو از دانشگاه های اینجا بگیری فقط که اونم یه 1 یا 2 سالی باید درسش رو بخونی.اگر میخوای توی اسانسور وایسی و طبقه به طبقه دکمه ها رو بزنی هم که کارش پر هست ولی حقوقش کمه. و خیلی کارهای دیگه با اسانسور دفعه دیگه حتما سوال رو واضح تر بپرس دوست عزیز.
(2015-09-30 ساعت 14:08)JAVAD305 نوشته: سلام.من دانشجوی رشته حسابداری هستم.میخوام بدونم شغل حسابداری تو آمریکا یا کانادا چجوریه؟لیسانس حسابداری بدرد مهاجرت میخوره؟؟
حیلی ساده بخوام بگم مدرک ایرانی تو هیج رشته ای به درد نمیخوره . حسابداری خیلی خوبه و پر در امد اما باید بیای اینجا و ادامه بدی رشته ات رو یا از نو بخونی تا بتونی کار پیدا کنی.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ