کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2015-05-29 ساعت 08:37)قصه گو نوشته:  دوستانم اجازه بديد من هم نظرم رو بدم. در اين مورد كه پنجاه تومن خيلي كمه ، شكي نيست كما اين كه نفري تقريباً پنج ميليون خرج بليط رفت و برگشت ميشه و چون بقيه اش بايد تبديل به دلار بشه تا بتونيد اينجا حساب باز كنيد و بايد به فكر كرايه ي منزل و خورد و خوراك هم باشيد كه ديگه بدتر. چون يك ماه يا بيشتر طول ميكشه تا سوشال نامبر و گرين كارت بياد و بعد بتونيد گواهينامه ي اينجا رو به عنوان يك ID داشته باشيد. خلاصه ماه هاي اول سخت مي گذره به خصوص اگه زبان بلد نباشيد. بعد از اون ميتونيد اپلاي كنيد و حتي از كار توي فروشگاه شروع كنيد كه اصلا و ابدا نه بده و نه زشته! ايالت واشينگتن، سياتل با ساعتي ده يازده دلار شروع مي كنه. بقيه ي ايالت ها قانون خودش رو داره. و خلاصه اينكه اصلا راحت نيست.
ما خونه و زندگي و ماشين رو توي ايران نگه داشتيم. همسرم مرخصي بدون حقوق چهار ماهه گرفت، طي اين مدت كار مرتبط گيرش نيومد، برگشت ايران و تنهايي چهار ماه رو سپري كرد كه بتونه اين بار مرخصي يكساله بگيره. حالا برگشته و باز هم كاري پيدا نكرده. نه ماهه خونه ي برادرم هستيم و ايشون ما رو ساپورت مي كنن. من چون طي دوره ي كليرنس دوره ي آشپزي و شيريني پزي رو گذرونده بودم ، بعد از پنج ماه توي كيترينگ كار پيدا كردم. الان كه مي خواهيم مستقل بشيم با حقوق دو هزاردلار هيچ كس قبولمون نمي كنه و باز هم برادرم كوساينر ما شده.
اگر طي اين يكسال نتونستيم به زندگيمون سر و سامون بديم ، يه نقشه ي ديگه مي ريزيم، اما دلخوشيم به اينكه پل هاي پشت سرمون رو خراب نكرده ايم. حساب بانكي رو هم نگه داشته ايم و همه اش رو تبديل به دلار نكرديم. چون اينجا بايد كار كني، دلار در بياري و دلار خرج كني. نه همه ي پولت رو تبديل به دلار كني كه سر يك ماه ميره.
خوب خوب فكر كن و همه ي جوانب رو در نظر بگير. موفق باشيد.

سلام
به نظر شما ما که ساپورت نداریم چقدر پول بیاریم؟
با توجه به اینکه زبانمون ضعیفه و شاید اوایل کار گیر نیاریم

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، eblam
سلام.
یکی از دوستان من زحمت کشیده و قسمتی از یک مقاله رو برای من فرستاد است که اشتباهات رایج مهاجرین رو بر شمرده بود که مهمترین آنها شامل
1- عدم اطلاع از حقوق و وظایف شهروندی در مکان جدید
2- عدم آشنایی به زبان جهت رفع نیازهای حیاتی و اتکا به سایر همزبانان جهت امور جاری
3- ترس از محیط جدید و ترس از ایجاد ارتباط با شهروندان جدید
4- عدم تماس با سازمانهای مربوطه هنگام بروز مشکل و درخواست ارایه راه حل از افراد فاقد صلاحیت
5- تشابه سازی قوانین موجود با کشور خود
6- درخواست راهنمایی از افراد فاقد صلاحیت
7- اتکا به همزبانان در یادگیری قوانین
8- عدم مراجعه به کلاسهای آموزش زبان جهت مهاجرین و عدم تمایل به آموزش پذیری
9- احساس یاس و ناتوانی
در آخر هم این نکته رو اضافه میکنم که ارتباط با افرادی که در مورد هر چیزی با صراحت پاسخ قطعی دارند بسیار خطرناک است. افرادی که در حوضه خارج از دانش تخصصیشان همیشه از کلمه نمیدانم استفاده میکنند بسیار قابل اعتماد تراند. به خصوص در فرهنگ ما که همه از طریقه شکل گیری نطفه در تخم مرغ تا سیاهچاله فضایی میتوانند روزها و سالها صحبت کنند.
دوستانی که در آمریکا هستد که در امور استادند تا جایی که برخی (برخی) از آنها داد اینجا نیاییدشان گوش فلک را کر کرده و حال آنکه در عجبیم که چرا خود به آغوش وطن در کنار خوشبختانی مثل ما برنمیگردند. ولی از همه دوستان مهاجر درخواست دارم فایل راهنمای مهاجرین در آمریکا را از سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا دانلود نمایند و بخوانند. تمام پاسخها و حقوق شهروندی، تلفن تماس اداره ها ،چگونگی اجاره یا خرید خانه ،وظایف شهروندی و........... در آن شرح داده شده. فقط مطالعه کنید که جهل دشمن همه انسانهاست. شبکه های اجتمایی جایی برای اشتراک اطلاعات است و نه جایی برای تصمیم گیری برای زندگی دیگران. برای تصمیم خود ارزش قایل باشید. کمی خود دار باشیم نه خود خواه. در آخر آدرس دانلود کتاب را برایتان میگذارم. آنچه شرط بلاغ است در این کتاب است و حالا پند گیریم یا ملال با خودمان است.
http://www.uscis.gov/tools/green-card-re...ted-states
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: nima24 ، HERMES7 ، NGNJ ، free pigeon ، nora ، meysam_mac ، Siamak ، alirezafarhang81
براي كرايه ي خونه بايد به اندازه ي كرايه ي يك سال پول توي حسابت باشه.مثلاً توي محدوده ي زندگي من ، كرايه خونه از هزار و دويست دلار شروع ميشه. و بعدش هم كه اپليكيشن رو پر كردي و پذيرفته شدي كرايه ي دو تا سه ماه رو پيش مي گيرند.
براي رانندگي و دليوري بايد سابقه ي گواهينامه ي رانندگيتون توي آمريكا بين دو تا پنج سال باشه كه البته اگه آشنا گير بياريد مشكل تا حدودي حل ميشه.يكي از كارهاي خوش درامد اينجا دليوري پيتزاست كه با انعام تقريبا ساعتي بيست دلار ميشه ولي بايد ماشين داشته باشيد! كه اون هم با دو سه هزار دلار درست ميشه.
همراه با نامه ي خوش آمد و گرين كارت شما ، نامه اي مياد كه ميتونيد بريد hopelink و يا dhsh كه نهادهايي هستند كه شما رو در جستجوي كار و منزل و بيمه كمك مي كنيد و كوپن غذا ميدن. تا الان كه من از گرفتنش امتناع مي كردم ولي طرف مربوطه بهم گفت چون ماليات و بيمه و غذا نرخش بالاست دولت آمريكا از اين طريق به همه و نه تنها مهاجرين كمك مي كنه. هنوز كه اقدام نكرده ام!!
سعي كنيد به ايالتي بريد كه آشنا داريد و براي مدتي يه اتاق ازشون كرايه كنيد، چون در بدو ورود مشكلات زياده. بعد اگه خواستيد ايالت تون رو عوض كنيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، HERMES7 ، barfi1 ، Aghaman ، eblam ، shahab2000 ، nora ، alirezafarhang81
سلام
میخواستم بدونم در رابطه با شغل پرستاری آیا در صورت گرفتن CERTIFICATE مناسب از لحاظ کاری و حقوق به چه شکل میباشد؟
در ضمن برای ایالت تگزاس کسی تجربه گرفتن CERTIFICATE یا گذراندن دوره های پرستاری و پزشکی را دارد و آیا مدرک مهندسی فوق لیسانس از ایران را میتوان کاری کرد که در این دوره ها تاثیر مثبتی داشته باشد و هزینه این دوره ها چقدر میباشد؟ ایا میتوان برای این دوره ها کمک هزینه GRANTS گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. در آمریکا میشه خونه ساده و با هم خونه گیر آورد که ماهی حد اکثر ۵۰۰ تا هزینه کرد. و آیا کارهای ساده مثل رستوران و یا بسته بندی تو کارخانه ها راحت گیر میاد یا واسه همینا هم باید هفت خوان رو رد کنیم؟ و اینکه کلا هزینه زندگی برای یک نفر که ساده زندگی میکنه و اهل صرفه جویی ست چقدره؟ هزار تا کافیه؟ و به نظرتون کدوم شهر و ایالت امنیتش خوبه و ارزونتره از نظر شما؟ سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،من برنده ٢٠١٦ هستم،ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد
ليسانس مهندسي صنايع از دانشگاه غير انتفاعي،دانشجو ترم دو ارشد صنايع-سيستم هاي اقتصادي اجتماعي از دانشگاه ازاد هستم و اگه خدا بخواد قبل رفتن به امريكا درسم تموم ميشه و سنم ٢٣ سال و خانه دار،بدون هيچ گونه تجربه كاري و هيچ نرم افزاري بلد نيستم،با ايويوز و مي ني تب تقريبأ فقط آشنام،
ميخوام راهنماييم كنيين الان كه يه بازه زماني يك تا دوساله وقت دارم چه چيزهايي ياد بگيرم برام خوبه،چه شغل مرتبط چه غير مرتبط،ميخوام حتمأ كار كنم،اگه ايران ميموندم ترجيح ميدادم خونه دار باشم ولي در امريكا ميخوام مثل همسرم حتمأ شاغل باشم و تنهايي رو حس نكنم،
با توجه به اينكه به درس سيستم دايناميك و تصميم گيري هم علاقه مندم،تو اين زمينه ها چه نرم افزار و دوره هاي اموزشي ميتونه كمك كنه؟
و اينكه اصلأ به شغلايي ميشه فكر كرد؟
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-05 ساعت 00:03)vidatanha نوشته:  سلام دوستان. در آمریکا میشه خونه ساده و با هم خونه گیر آورد که ماهی حد اکثر ۵۰۰ تا هزینه کرد. و آیا کارهای ساده مثل رستوران و یا بسته بندی تو کارخانه ها راحت گیر میاد یا واسه همینا هم باید هفت خوان رو رد کنیم؟ و اینکه کلا هزینه زندگی برای یک نفر که ساده زندگی میکنه و اهل صرفه جویی ست چقدره؟ هزار تا کافیه؟ و به نظرتون کدوم شهر و ایالت امنیتش خوبه و ارزونتره از نظر شما؟ سپاسگذارم

سلام
اگر میخواهید با هم خونه زندگی کنید شاید بشه با ۱۵۰۰$ در ماه تو تگزاس دوام بیارید، اگر زبان انگلیسی شما خوبه پیدا کردن کار ساده با حقوق ۸$ تا ۱۰$ در ساعت خیلی سخت نیست مشکل اونجاست که بیشتر این کارها نیمه وقت هستند و برای مدت زمان محدود استخدام میکنند و حتما باید اجازه کار داشته باشید (یا گرین کارث) . آمریکا میتونه جای بسیار سختی برای زندگی باشه اگر تخصص و پول کافی نداشته باشید.
پاسخ
(2015-06-05 ساعت 11:34)Matin625 نوشته:  سلام،من برنده ٢٠١٦ هستم،ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد
ليسانس مهندسي صنايع از دانشگاه غير انتفاعي،دانشجو ترم دو ارشد صنايع-سيستم هاي اقتصادي اجتماعي از دانشگاه ازاد هستم و اگه خدا بخواد قبل رفتن به امريكا درسم تموم ميشه و سنم ٢٣ سال و خانه دار،بدون هيچ گونه تجربه كاري و هيچ نرم افزاري بلد نيستم،با ايويوز و مي ني تب تقريبأ فقط آشنام،
ميخوام راهنماييم كنيين الان كه يه بازه زماني يك تا دوساله وقت دارم چه چيزهايي ياد بگيرم برام خوبه،چه شغل مرتبط چه غير مرتبط،ميخوام حتمأ كار كنم،اگه ايران ميموندم ترجيح ميدادم خونه دار باشم ولي در امريكا ميخوام مثل همسرم حتمأ شاغل باشم و تنهايي رو حس نكنم،
با توجه به اينكه به درس سيستم دايناميك و تصميم گيري هم علاقه مندم،تو اين زمينه ها چه نرم افزار و دوره هاي اموزشي ميتونه كمك كنه؟
و اينكه اصلأ به شغلايي ميشه فكر كرد؟

سلام
به شما تبرک میگم ، پیشنهاد میکنم برای هزینه یک سال زندگی در آمریکا پول همراه داشته باشید ، روی زبان انگلیسی تون خیلی کار کنید ، در یک کاری که بدرد
پیدا کردن شغل در آمریکا میخوره تجربه پیدا کنید ، مدرک تحصیلی خوبه ولی اگر تجربه حرفه ای نداشته باشید به درد نمیخوره . فقط یادتون باشه هزبنه زندگی این جا زیاده و آمریکا میتونه جای بسیار سختی برای زندگی باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، Matin625 ، قصه گو ، eblam ، alirezafarhang81
سلام دوستان

کسی اطلاعات جامعی در مورد امتحان EIT واینکه چطور اونو شروع کرد، چند بار در سال برگزار میشه و منایعش چیه داره؟
و یا موسسه یا کلاس مناسبی که بشه در اون شرکت کرد ، من چندین سال از فازع التحصیلیم میگدره و دوست دارم اگر امکنش هست با شرکت در کلاس مناسب بتونم این امتحان رو پاس کنم ! ممون ار راهنماینتون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 22:18)mechanicalengineer نوشته:  سلام دوستان

کسی اطلاعات جامعی در مورد امتحان EIT واینکه چطور اونو شروع کرد، چند بار در سال برگزار میشه و منایعش چیه داره؟
و یا موسسه یا کلاس مناسبی که بشه در اون شرکت کرد ، من چندین سال از فازع التحصیلیم میگدره و دوست دارم اگر امکنش هست با شرکت در کلاس مناسب بتونم این امتحان رو پاس کنم ! ممون ار راهنماینتون
کدوم ایالت هستین ؟
به بورد مهندسی ایالت خودتون مراجعه کنین و در مورد امتحان FE تحقیق کنین.
با قبول شدن در امتحان FE به شما مدرک EIT میدن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 22:39)sce نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 22:18)mechanicalengineer نوشته:  سلام دوستان

کدوم ایالت هستین ؟
به بورد مهندسی ایالت خودتون مراجعه کنین و در مورد امتحان FE تحقیق کنین.
با قبول شدن در امتحان FE به شما مدرک EIT میدن.
موفق باشین.
چک کردم وتماس هم گرفتم ولی دوره ای رو بهت معرفی نمیکن. خواستم از تجربه دوستانیکه امتحان رو دادند استفاده کنم چون میدونم یه سری trick هایی برای شروع داره که دونستنش کمک میکنه. FE و EIT یکیه؟ چه تفاوتی با هم داره؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز mechanicalengineer :
ظاهرا شما متوجه نشدی من چی میگم.EIT یه سرتیفیکیته که در صورت قبولی در امتحان FE به شما داده میشه.بورد مسئول معرفی دوره یا تریک یا از این ماجراها نیست.شما برین تو سایت ncees.org و اونجا برای امتحان اپلای کنین.بعد از قبوی هم مدارکتون رو بفرستین بورد برای صدور مدرک EIT.
من آپریل امتحان دادم و همون بار اول قبول شدم.بهترین منبع امتحانی هم کتابای لیندبرگ هست.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 08:02)sce نوشته:  دوست عزیز mechanicalengineer :
ظاهرا شما متوجه نشدی من چی میگم.EIT یه سرتیفیکیته که در صورت قبولی در امتحان FE به شما داده میشه.بورد مسئول معرفی دوره یا تریک یا از این ماجراها نیست.شما برین تو سایت ncees.org و اونجا برای امتحان اپلای کنین.بعد از قبوی هم مدارکتون رو بفرستین بورد برای صدور مدرک EIT.
من آپریل امتحان دادم و همون بار اول قبول شدم.بهترین منبع امتحانی هم کتابای لیندبرگ هست.
موفق باشین.
دوست عزیز ، احتمالا شما کالیفرنیا نیستیدو یا در زمان داشنجویی این مدرک رو گرفتید ؟
برای این امتحان یک سری دوره های EIT Review هست که برای PE هم مشابهش وجود داره و کلا سوال من در مورد این موضوع بود و دورهای معتبر در این مورد بود و نه نحوه اپلای یا زمان قبول شدن شما Smile.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
من کالیفرنیا نیستم و یه دوره قبل از شما با لاتاری اومدم.نزدیک به 13 سال هم از فارغ التحصیلیم میگذرد.توی هر ایالت و هر شهر دوره های خاصی هست که اگه حس می کنین کمکتون می کنه برین و ثبت نام کنین.من خودم تو هیوستون از دوره های تست مسترز استفاده کردم و راضی هم بودم.ببینید آگه تو کالیفرنیا هم شعبه داره یه تحقیق کنید.اما تجربه من میگه اگر تا حد30 درصد تو خودتون توانایی میبینین پولتان رو حروم نکنین.چون کتابهای لیندبرگ فوقالعاده هستن و کتابای حل مساله از همین نویسنده هم عالی.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 18:17)sce نوشته:  من کالیفرنیا نیستم و یه دوره قبل از شما با لاتاری اومدم.نزدیک به 13 سال هم از فارغ التحصیلیم میگذرد.توی هر ایالت و هر شهر دوره های خاصی هست که اگه حس می کنین کمکتون می کنه برین و ثبت نام کنین.من خودم تو هیوستون از دوره های تست مسترز استفاده کردم و راضی هم بودم.ببینید آگه تو کالیفرنیا هم شعبه داره یه تحقیق کنید.اما تجربه من میگه اگر تا حد30 درصد تو خودتون توانایی میبینین پولتان رو حروم نکنین.چون کتابهای لیندبرگ فوقالعاده هستن و کتابای حل مساله از همین نویسنده هم عالی.
موفق باشین.
ممنون از شما !حالبه که testmaster توی کالیفرنیا کلاسی نداره ! در مورد کتابی که مغرقی کردید، من این کتاب رو پیدا کردم
FE Mechanical Review Manual از لیندبرگ ، کتاب حل مسئله که اشاره کردید هم همینه یا اسمه دیگه ای داره؟ میشه اسم کاملش رو برای حل مسئله بدارید؟و اینکه من شنیدم از 2014 فرمت عوض شده پس شما با فزمت جدید امتحان دادید؟
ظاهرا ارزون هم نیست ، شما از امازون گرفتید یا سایت دیگه ای سراغ دارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان