موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
براي كرايه ي خونه بايد به اندازه ي كرايه ي يك سال پول توي حسابت باشه.مثلاً توي محدوده ي زندگي من ، كرايه خونه از هزار و دويست دلار شروع ميشه. و بعدش هم كه اپليكيشن رو پر كردي و پذيرفته شدي كرايه ي دو تا سه ماه رو پيش مي گيرند.
براي رانندگي و دليوري بايد سابقه ي گواهينامه ي رانندگيتون توي آمريكا بين دو تا پنج سال باشه كه البته اگه آشنا گير بياريد مشكل تا حدودي حل ميشه.يكي از كارهاي خوش درامد اينجا دليوري پيتزاست كه با انعام تقريبا ساعتي بيست دلار ميشه ولي بايد ماشين داشته باشيد! كه اون هم با دو سه هزار دلار درست ميشه.
همراه با نامه ي خوش آمد و گرين كارت شما ، نامه اي مياد كه ميتونيد بريد hopelink و يا dhsh كه نهادهايي هستند كه شما رو در جستجوي كار و منزل و بيمه كمك مي كنيد و كوپن غذا ميدن. تا الان كه من از گرفتنش امتناع مي كردم ولي طرف مربوطه بهم گفت چون ماليات و بيمه و غذا نرخش بالاست دولت آمريكا از اين طريق به همه و نه تنها مهاجرين كمك مي كنه. هنوز كه اقدام نكرده ام!!
سعي كنيد به ايالتي بريد كه آشنا داريد و براي مدتي يه اتاق ازشون كرايه كنيد، چون در بدو ورود مشكلات زياده. بعد اگه خواستيد ايالت تون رو عوض كنيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بدونم در رابطه با شغل پرستاری آیا در صورت گرفتن CERTIFICATE مناسب از لحاظ کاری و حقوق به چه شکل میباشد؟
در ضمن برای ایالت تگزاس کسی تجربه گرفتن CERTIFICATE یا گذراندن دوره های پرستاری و پزشکی را دارد و آیا مدرک مهندسی فوق لیسانس از ایران را میتوان کاری کرد که در این دوره ها تاثیر مثبتی داشته باشد و هزینه این دوره ها چقدر میباشد؟ ایا میتوان برای این دوره ها کمک هزینه GRANTS گرفت؟
رتبه:
2
32 تشکر در 14 ارسال
سلام دوستان. در آمریکا میشه خونه ساده و با هم خونه گیر آورد که ماهی حد اکثر ۵۰۰ تا هزینه کرد. و آیا کارهای ساده مثل رستوران و یا بسته بندی تو کارخانه ها راحت گیر میاد یا واسه همینا هم باید هفت خوان رو رد کنیم؟ و اینکه کلا هزینه زندگی برای یک نفر که ساده زندگی میکنه و اهل صرفه جویی ست چقدره؟ هزار تا کافیه؟ و به نظرتون کدوم شهر و ایالت امنیتش خوبه و ارزونتره از نظر شما؟ سپاسگذارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من برنده ٢٠١٦ هستم،ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد
ليسانس مهندسي صنايع از دانشگاه غير انتفاعي،دانشجو ترم دو ارشد صنايع-سيستم هاي اقتصادي اجتماعي از دانشگاه ازاد هستم و اگه خدا بخواد قبل رفتن به امريكا درسم تموم ميشه و سنم ٢٣ سال و خانه دار،بدون هيچ گونه تجربه كاري و هيچ نرم افزاري بلد نيستم،با ايويوز و مي ني تب تقريبأ فقط آشنام،
ميخوام راهنماييم كنيين الان كه يه بازه زماني يك تا دوساله وقت دارم چه چيزهايي ياد بگيرم برام خوبه،چه شغل مرتبط چه غير مرتبط،ميخوام حتمأ كار كنم،اگه ايران ميموندم ترجيح ميدادم خونه دار باشم ولي در امريكا ميخوام مثل همسرم حتمأ شاغل باشم و تنهايي رو حس نكنم،
با توجه به اينكه به درس سيستم دايناميك و تصميم گيري هم علاقه مندم،تو اين زمينه ها چه نرم افزار و دوره هاي اموزشي ميتونه كمك كنه؟
و اينكه اصلأ به شغلايي ميشه فكر كرد؟
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاعات جامعی در مورد امتحان EIT واینکه چطور اونو شروع کرد، چند بار در سال برگزار میشه و منایعش چیه داره؟
و یا موسسه یا کلاس مناسبی که بشه در اون شرکت کرد ، من چندین سال از فازع التحصیلیم میگدره و دوست دارم اگر امکنش هست با شرکت در کلاس مناسب بتونم این امتحان رو پاس کنم ! ممون ار راهنماینتون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز mechanicalengineer :
ظاهرا شما متوجه نشدی من چی میگم.EIT یه سرتیفیکیته که در صورت قبولی در امتحان FE به شما داده میشه.بورد مسئول معرفی دوره یا تریک یا از این ماجراها نیست.شما برین تو سایت ncees.org و اونجا برای امتحان اپلای کنین.بعد از قبوی هم مدارکتون رو بفرستین بورد برای صدور مدرک EIT.
من آپریل امتحان دادم و همون بار اول قبول شدم.بهترین منبع امتحانی هم کتابای لیندبرگ هست.
موفق باشین.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
من کالیفرنیا نیستم و یه دوره قبل از شما با لاتاری اومدم.نزدیک به 13 سال هم از فارغ التحصیلیم میگذرد.توی هر ایالت و هر شهر دوره های خاصی هست که اگه حس می کنین کمکتون می کنه برین و ثبت نام کنین.من خودم تو هیوستون از دوره های تست مسترز استفاده کردم و راضی هم بودم.ببینید آگه تو کالیفرنیا هم شعبه داره یه تحقیق کنید.اما تجربه من میگه اگر تا حد30 درصد تو خودتون توانایی میبینین پولتان رو حروم نکنین.چون کتابهای لیندبرگ فوقالعاده هستن و کتابای حل مساله از همین نویسنده هم عالی.
موفق باشین.