موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-07 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-07 ساعت 19:05 توسط shamila.sheibani.)
واقعا ممنونم که جواب دادین ... نامزدم یه 265 $ داده و پرینت وقت مصاحبه هم گرفتم منتها من صحبتهای بقیه رو خوندم یه سریا نوشته بودن که تو سفارت پول دادن یا بعضی ا هم گفته بودن که مثلا روز قبل از مصاحبه پول رو تو بانک ریختن و اینکه مبلغشم 350$ و من موندم این پول دیگه چیه ..... و یه سوال دیگه اینکه نامزدم مدارک ساپورت مالی رو برای من فرستاد و من اصل مدرک و فرستادم به سفارت همینطور اصل مدرک ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی ... باید اصلش و میفرستادم؟؟؟؟ و اینکه سفارت علاوه بر این که ما تاییدیه وقت سفارت داریم آیا بازم باید به ما ایمیلی بده؟ البته من کیس نامبرم در سایتشون ثبت شده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ممنونم که جواب دادین ... نامزدم یه 265 $ داده و پرینت وقت مصاحبه هم گرفتم منتها من صحبتهای بقیه رو خوندم یه سریا نوشته بودن که تو سفارت پول دادن یا بعضی ا هم گفته بودن که مثلا روز قبل از مصاحبه پول رو تو بانک ریختن و اینکه مبلغشم 350$ و من موندم این پول دیگه چیه واسه همین گیج شده بودم..... و یه سوال دیگه اینکه نامزدم مدارک ساپورت مالی رو برای من فرستاد و من اصل مدرک و فرستادم به سفارت همینطور اصل مدرک ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی ... باید اصلش و میفرستادم؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شمیلا جان، مدارکتون صحیح فرستاده شده وفقط اصل مدارک روز مصاحبه باید همراهتون باشه. مبلغی که پرداخت کردن کاملا صحیحه و احتیاج به پرداخت یک ریال اضافه تر هم نیست. فقط مبلغی حوالی 300 دلار رو باید روز معاینه پزشکی بابت کارهای پزشکی تون در مرکز پزشکی ترکیه پرداخت کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم دوست عزیزم .. امیدوارم همیشه در کارهات موفق باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Salam sharmande be khatere font vali bayad begam ke man alan ankaram v diruz mosahebe dashtam va ye jurayi radam kardan bade kolii mosahebe ye bar saate 9 sob ye bar saate 3 badazzohr radam kardan ... Ye ax az gfe sabeghe namzadam ke amrikayi bude va joze axaye ghadimie tuye facebookesh bude bade mosahebam neshun dadano goftan in kie goftam gfe sabegheshe ... Bad goftan beshiin bad dobare sedam kardan bad marde goft sharmande man alan nemitunam barat visa sader konam ye bargeye surati dad goft ke namzadetun bayad biyad uscis baraye barresie dobare va shayam cancel kardane parvande man am hamun lahze lal shode budam khoshkam zade bud hanuzam ankaram va ta yekshanbeam injam daram az ghosse inja mimiram
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-16 ساعت 20:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-16 ساعت 20:46 توسط bahars.)
خانم شمیلا، خیلی متاسفم و امیدوارم درست بشه. شاید بهتر باشه از طریق وکیل امور رو پیگیری کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Parvandeye mano bargasht dadan be amrika namzadam dare az tarighe vakil peygiri mikone vali vaghean sakhte in hame cheshm entezar bashii bad beri sare khuneye aval taze manam be omide visa ye yekzarb ta yekshanbe ok kardam bilitamo vali hala ke injuri shodeo man bayad ta yekshanbe injaro tahamol konam ... Vaghean mikham haminja begam ke havasetoon be facebookatoon bashe hamin chize maskhare baes shod dge una hich chizo dar nazar nagiran..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-17 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-20 ساعت 00:13 توسط Mahanturbo.)
حذف....
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
manzuret ineke ghabulet nakardan? Manzuret az hazf chie??
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-20 ساعت 00:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-20 ساعت 00:13 توسط Mahanturbo.)
(2014-12-19 ساعت 22:57)shamila.sheibani نوشته: manzuret ineke ghabulet nakardan? Manzuret az hazf chie??
من جوابم رو گرفتم پستم رو ادیت کردم حذف که اگه مدیران دیدند حذف کنند .
عذر می خوام می دونم تو شرایط روحی مناسبی نیستید . اما چی شد که قضیه رفت سمت فیسبوک ؟
اون عکس کِی آپلود شده بود؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
man namzadam ghablan ye bar ezdevaj karde bude va az bastegane khodemun bude in shod ke tu ye ja az harfam goftam turn facebookesh nist. .. dastanesh kheili mofasale 1 saat baham mosahebe kardan va axe hich rabtiiii be hich chizi nadasht va tarikhesh male 2 sale pish bud..
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-11 ساعت 08:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-12 ساعت 11:16 توسط negar6043.)
سلام دوستان
بالاخره نوبت سفرنامه اول من رسید، مستقیم میرم سر نکاتی که به نظرم خیلی مهمه:
مصاحبه من چهارشنبه بود، حتما باید سه روز قبل آنکارا باشید و کمتر از اون به نظر من ریسکه. من یکشنبه صبح با پرواز ماهان رفتم (ماهان چون هر روز پرواز داره، انتخاب خوبیه و اگه مجبور بشید پروازتونو عوض کنید، حق انتخاب بیشتری دارید) ظهر رسیدیم هتل و عصر محدوده کیزیلای گشتیم که پر از برند و فروشگاههای خوبه.
حتما هتل رو محدوده بلوار آتاتورک و کیزیلای بگیرید. من چون تو فصل یخبندان رفتم این مسئله خیلی مهم بود که هتل نزدیک سفارت و دکتر باشه و من اگه می دونستم انقدر برف و سرماست، هتلهای روبروی سفارت رو انتخاب می کردم. ما هتل "اتپ بلوار" بودیم. 3 ستاره بود. در کل بد نبود، اما نظر من اینه که حداقل 4 ستاره انتخاب کنید. مگر اینکه صرفه اقتصادی براتون خیلی مهم باشه. اما توی هتلهای 3 ستاره، من همین هتل رو پیشنهاد می کنم. از نظر موقعیت و سرویس دهی خوب بود.
فردا صبحش وقت مدیکال داشتم و همون طور که بقیه گفتن اصلا به وقتی که گرفتین ربطی نداره و هر کسی زودتر بره کارش انجام میشه. برخلاف نظر بعضی دوستان که نوشته بودن نیازی به وقت گرفتن نیست، اونجا حتما اول برگه وقت رو می خواستن و بعد بهتون نوبت می دادن. من از گفتن مطالب تکراری پرهیز می کنم. چون در مورد روال کار اونجا و هزینه ها قبلا زیاد گفته شده. نکته مهم اینکه با دکتر و خانمش به هیچ عنوان بحث نکنید. من دو نفر رو دیدم که بحث کردن و واکسنهای بیشتری خوردن و یکیشون رو اصلا از اتاق بیرون کرد و می خواست کارش رو انجام نده. اینکه واکسن بزنه یا نه کاملا سلیقه ای هست و شانسی. بنابراین اگر خواست واکسن بزنه سعی کنید با خنده و شوخی و احترام یکمی چونه بزنید (البته اگر اون واکسن ها رو زدید و مدرک دارید، وگرنه که اصلا بحث نکنید). فرداش ساعت 3 جواب آماده شد و پس فردا صبحش مصاحبه بود که صبح زود سفارت واسه من ایمیل زد که به دلیل بدی آب و هوا مصاحبه ها به بعد از ظهر موکول میشه. تا ساعت 11:30 که سفارت بسته بود و با اینکه توی ایمیل به من اعلام کرده بودن 1 بیاین، من ساعت 11 اونجا بودم و صف طویلی تشکیل شده بود و اینکه میگن زود نرید درست نیست و هرچه زودتر برید کارتون زودتر انجام میشه.
آفیسر من آمریکایی و کمی جدی بود. اشتباهی که من کردم این بود که زیاد توضیح دادم و اصلا آفیسر گمراه شده بود. باید در نظر می گرفتم که به هر حال همزبون نیست و کمی سلیس تر صحبت می کردم، ولی با توضیح اضافم مسئله رو پیچوندم و همین باعث شد یک سوال رو 3 بار تکرار کنه. البته مشکلی نبود اما شما این کارو نکنید و قبلا راجع به سوالها و جواب ها فکر کنید. اما نه این حالت که اون فکر کنه چیزی رو حفظ کردید. خونسردی خیلی مهمه. سعی کنید راحت باشید. واقعا اینکه میگن مصاحبه راحت ترین مرحله است کاملا درسته. فرم w2 و بقیه فرمها رو حتما حتما با خودتون ببرید و به پست و فدکس کرن اکتفا نکنید. همه کسانی که فرمهاشون رو فدکس کردن اونجا دوباره ازشون خواستن. من بهشون گفتم قبلا فدکس شده گفتن این فرم توی مدارکتون نیست. خوشبختانه من برده بودم. بعدش هم که برگه صورتی رو داد و گفت روال اداری بیشتر طول می کشه. من پرسیدم چقدر و گفت 3-4 ماه.
کار من بعد از ظهر تموم شد و کسانی که همون روز بلیط داشتن خیلی اذیت شدن. بنابراین بین بلیط برگشت و مصاحبه یک روز فاصله بذارین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم یک سال هست که ازدواج کردیم و برای ویزای من اقدام کردیم. من الان کیس نامبر هم دارم و ما بی صبرانه منتظر وفت سفارتیم. ما تصمیم داشتیم زمانیکه نوبتمون شد، همسرم از آمریکا و من از ایران به آنکارا بریم اما من به تازگی متوجه شدم که وقتی من برای مصاحبه در سفارتم همسرم باید آمریکا باشه. واقعن اینطوری؟ زمان مصاحبه نباید از آمریکا آنکارا بیاد و به من ملحق شه؟!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-28 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-29 ساعت 10:40 توسط فری خانم.)
سفرنامه دوم - آنکارا
بعد از حمد و سپاس از خداوند منان و همه دوستانی که در این سایت راهنما و امید بخش من بودند.
- با ایمیل روز مصاحبه 9 مارچ تعیین شد.
- درخواست تغییر روز مصاحبه رو به علت عدم مهلت کافی در تهیه مدارک دادم.
- با درخواستم موافقت کردند و روز مصاحبه رو 18 مارچ تعیین کردند.
- از دکتر اونگان 16 مارچ ( 12 ظهر ) وقت گرفتم.
- برگه واکسیناسیون پارسال رو به انستیتو تجریش بردم و ضمن ارائه مدارک ، واکسن آنفولانزا رو بهش اضافه کردند. سایر واکسن ها اعتبار داشتند.
- با راهواری گشت تور گرفتم شامل بلیط رفت ( 15 مارچ ) و برگشت ( 18 مارچ ) با ایران ایر و اقامت هتل 4 ستاره رویال تا یک شنبه ( 22 مارچ ) و ترانسفر فرودگاهی. بسیار خوش مسیر پیاده تا مدیکال و سفارت و پست 1446 و اینتر نت عالی
- صبح 2 شنبه نفر اول در کلینیک مدیکال بودم . 9 صبح شروع به کار کردند و تا ساعت 11 صبح همه کارهای من انجام شد.
- هیچ واکسن اضافه ای نخوردم.
- جواب مدیکال ساعت 3 بعد از ظهر
- وقت سفارت: 4 شنبه 18 مارچ - 8:30 صبح
- ابتدا در باجه در ورودی پاسم رو گرفت به همراه عکس و با آنچه که در سیستمش داشت تطبیق داد و اسم هتل و شماره اطاقم رو پرسید و مصاحبه رو فارسی انتخاب کردم و شماره داد و وارد سالن اصلی شدم.
- بعد از مدتی شماره من در باجه دریافت مدارک اعلام شد. سند ازدواج و شناسنامه به همراه ترجمه جدید و کپی اون ها و سند پرداخت مالیات 2013 رو درخواست کرد.
- بار دوم در باجه انگشت نگاری شماره من اعلام شد که فقط من رو رویت کرد و انگشت نگاری نکرد.
- بار سوم در باجه مصاحبه حاضر شدم. آقائی آمریکائی که فارسی سلیس نمیدونست. اول دست راست بالا و قسم خوردن. گفتم که فقط در فرم 260 مطلبی رو نتونستم به روز کنم و بهش نشون دادم. از صداقتم تشکر کرد. سوالات زیر رو پرسید:
تاریخ بار اول مصاحبه - تاریخ ازدواج - تاریخ 2 بار آخر که همسرم رو دیدم - آدرس همسرم و کارش در آمریکا - چرا تا به حال اقدام نکردم به آمریکا برم؟ - شرکتی که در اون کار می کنم چه جور شرکتیه و کار من دقیقا اونجا چیه؟
- در آخر مصاحبه از اینکه قبول کردند و به من ویزا خواهند داد رو تبریک گفت و گفت که تا 3 - 4 روز دیگه برم پست. یک برگه مربوط به سایت پست و اطلاعات اون رو بهم داد به همراه یک برگ حقوق قانونی من به عنوان همسر
- تا ساعت 11 صبح کارم تموم شد و به دفتر ایران ایر که روبروی سفارته مراجعه و بلیط برگشت رو که برای عصر همون روز بود به OPEN تبدیل کردم برای 1 شنبه آینده و قرار شد شنبه برم دفتر ایران ایر و با پرداخت 50 دلار بلیط 1 شنبه رو نهائی کنم.
- برگشتم هتل و ظهر سایت سیس رو چک کردم ، به ایشود تغییر وضعیت داده بودم. این وضعیت دیگه تغییر نکرد.
- 5 شنبه 19 مارچ در سایت پست دیدم که بسته من 9 صبح به پست ارسال شده و پست هم11:30 صبح اعلام وصول کرده. متاسفانه زبانش ترکی بود که از دفتر راهواری گشت که توی آنکارا و نزدیک هتل بود سوال کردم که با تعجب گفت که ویزا آماده است ولی به این سرعت سابقه نداشته.
- 2 بعد از ظهر در پست بودم و بسته و ویزام رو گرفتم.
- به دفتر ماهان مراجعه کردم و برای 5 شنبه بلیط برگشت به تهران رو خریدم.
- قراره تا تور فقط هزینه 1 شب هتل رو به من برگردونه. بلیط ایران ایر هم که چارتر بود سوخت شد.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا