کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه - آنکارا
(2015-03-28 ساعت 15:57)فری خانم نوشته:  سفرنامه دوم - آنکارا
بعد از حمد و سپاس از خداوند منان و همه دوستانی که در این سایت راهنما و امید بخش من بودند.
- با ایمیل روز مصاحبه 9 مارچ تعیین شد.
- درخواست تغییر روز مصاحبه رو به علت عدم مهلت کافی در تهیه مدارک دادم.
- با درخواستم موافقت کردند و روز مصاحبه رو 18 مارچ تعیین کردند.
- از دکتر اونگان 16 مارچ ( 12 ظهر ) وقت گرفتم.
- برگه واکسیناسیون پارسال رو به انستیتو تجریش بردم و ضمن ارائه مدارک ، واکسن آنفولانزا رو بهش اضافه کردند. سایر واکسن ها اعتبار داشتند.
- با راهواری گشت تور گرفتم شامل بلیط رفت ( 15 مارچ ) و برگشت ( 18 مارچ ) با ایران ایر و اقامت هتل 4 ستاره رویال تا یک شنبه ( 22 مارچ ) و ترانسفر فرودگاهی. بسیار خوش مسیر پیاده تا مدیکال و سفارت و پست 1446 و اینتر نت عالی
- صبح 2 شنبه نفر اول در کلینیک مدیکال بودم . 9 صبح شروع به کار کردند و تا ساعت 11 صبح همه کارهای من انجام شد.
- هیچ واکسن اضافه ای نخوردم.
- جواب مدیکال ساعت 3 بعد از ظهر
- وقت سفارت: 4 شنبه 18 مارچ - 8:30 صبح
- ابتدا در باجه در ورودی پاسم رو گرفت به همراه عکس و با آنچه که در سیستمش داشت تطبیق داد و اسم هتل و شماره اطاقم رو پرسید و مصاحبه رو فارسی انتخاب کردم و شماره داد و وارد سالن اصلی شدم.
- بعد از مدتی شماره من در باجه دریافت مدارک اعلام شد. سند ازدواج و شناسنامه به همراه ترجمه جدید و کپی اون ها و سند پرداخت مالیات 2013 رو درخواست کرد.
- بار دوم در باجه انگشت نگاری شماره من اعلام شد که فقط من رو رویت کرد و انگشت نگاری نکرد.
- بار سوم در باجه مصاحبه حاضر شدم. آقائی آمریکائی که فارسی سلیس نمیدونست. اول دست راست بالا و قسم خوردن. گفتم که فقط در فرم 260 مطلبی رو نتونستم به روز کنم و بهش نشون دادم. از صداقتم تشکر کرد. سوالات زیر رو پرسید:
تاریخ بار اول مصاحبه - تاریخ ازدواج - تاریخ 2 بار آخر که همسرم رو دیدم - آدرس همسرم و کارش در آمریکا - چرا تا به حال اقدام نکردم به آمریکا برم؟ - شرکتی که در اون کار می کنم چه جور شرکتیه و کار من دقیقا اونجا چیه؟
- در آخر مصاحبه از اینکه قبول کردند و به من ویزا خواهند داد رو تبریک گفت و گفت که تا 3 - 4 روز دیگه برم پست. یک برگه مربوط به سایت پست و اطلاعات اون رو بهم داد به همراه یک برگ حقوق قانونی من به عنوان همسر
- تا ساعت 11 صبح کارم تموم شد و به دفتر ایران ایر که روبروی سفارته مراجعه و بلیط برگشت رو که برای عصر همون روز بود به OPEN تبدیل کردم برای 1 شنبه آینده و قرار شد شنبه برم دفتر ایران ایر و با پرداخت 50 دلار بلیط 1 شنبه رو نهائی کنم.
- برگشتم هتل و ظهر سایت سیس رو چک کردم ، به ایشود تغییر وضعیت داده بودم. این وضعیت دیگه تغییر نکرد.
- 5 شنبه 19 مارچ در سایت پست دیدم که بسته من 9 صبح به پست ارسال شده و پست هم11:30 صبح اعلام وصول کرده. متاسفانه زبانش ترکی بود که از دفتر راهواری گشت که توی آنکارا و نزدیک هتل بود سوال کردم که با تعجب گفت که ویزا آماده است ولی به این سرعت سابقه نداشته.
- 2 بعد از ظهر در پست بودم و بسته و ویزام رو گرفتم.
- به دفتر ماهان مراجعه کردم و برای 5 شنبه بلیط برگشت به تهران رو خریدم.
- قراره تا تور فقط هزینه 1 شب هتل رو به من برگردونه. بلیط ایران ایر هم که چارتر بود سوخت شد.

سلام
از توضیحاتتون ممنون
میشه بگین منظورتون از "سند مالیاتی" دقیقا چی هست؟
از همه میخوان این رو؟
من یک نفرم و هنوز تاریخ مصاحبم مشخص نشده
ممنون میشم
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، Tolu IR
(2015-03-31 ساعت 12:30)credelboy2004 نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 15:57)فری خانم نوشته:  سفرنامه دوم - آنکارا
بعد از حمد و سپاس از خداوند منان و همه دوستانی که در این سایت راهنما و امید بخش من بودند.
- با ایمیل روز مصاحبه 9 مارچ تعیین شد.
- درخواست تغییر روز مصاحبه رو به علت عدم مهلت کافی در تهیه مدارک دادم.
- با درخواستم موافقت کردند و روز مصاحبه رو 18 مارچ تعیین کردند.
- از دکتر اونگان 16 مارچ ( 12 ظهر ) وقت گرفتم.
- برگه واکسیناسیون پارسال رو به انستیتو تجریش بردم و ضمن ارائه مدارک ، واکسن آنفولانزا رو بهش اضافه کردند. سایر واکسن ها اعتبار داشتند.
- با راهواری گشت تور گرفتم شامل بلیط رفت ( 15 مارچ ) و برگشت ( 18 مارچ ) با ایران ایر و اقامت هتل 4 ستاره رویال تا یک شنبه ( 22 مارچ ) و ترانسفر فرودگاهی. بسیار خوش مسیر پیاده تا مدیکال و سفارت و پست 1446 و اینتر نت عالی
- صبح 2 شنبه نفر اول در کلینیک مدیکال بودم . 9 صبح شروع به کار کردند و تا ساعت 11 صبح همه کارهای من انجام شد.
- هیچ واکسن اضافه ای نخوردم.
- جواب مدیکال ساعت 3 بعد از ظهر
- وقت سفارت: 4 شنبه 18 مارچ - 8:30 صبح
- ابتدا در باجه در ورودی پاسم رو گرفت به همراه عکس و با آنچه که در سیستمش داشت تطبیق داد و اسم هتل و شماره اطاقم رو پرسید و مصاحبه رو فارسی انتخاب کردم و شماره داد و وارد سالن اصلی شدم.
- بعد از مدتی شماره من در باجه دریافت مدارک اعلام شد. سند ازدواج و شناسنامه به همراه ترجمه جدید و کپی اون ها و سند پرداخت مالیات 2013 رو درخواست کرد.
- بار دوم در باجه انگشت نگاری شماره من اعلام شد که فقط من رو رویت کرد و انگشت نگاری نکرد.
- بار سوم در باجه مصاحبه حاضر شدم. آقائی آمریکائی که فارسی سلیس نمیدونست. اول دست راست بالا و قسم خوردن. گفتم که فقط در فرم 260 مطلبی رو نتونستم به روز کنم و بهش نشون دادم. از صداقتم تشکر کرد. سوالات زیر رو پرسید:
تاریخ بار اول مصاحبه - تاریخ ازدواج - تاریخ 2 بار آخر که همسرم رو دیدم - آدرس همسرم و کارش در آمریکا - چرا تا به حال اقدام نکردم به آمریکا برم؟ - شرکتی که در اون کار می کنم چه جور شرکتیه و کار من دقیقا اونجا چیه؟
- در آخر مصاحبه از اینکه قبول کردند و به من ویزا خواهند داد رو تبریک گفت و گفت که تا 3 - 4 روز دیگه برم پست. یک برگه مربوط به سایت پست و اطلاعات اون رو بهم داد به همراه یک برگ حقوق قانونی من به عنوان همسر
- تا ساعت 11 صبح کارم تموم شد و به دفتر ایران ایر که روبروی سفارته مراجعه و بلیط برگشت رو که برای عصر همون روز بود به OPEN تبدیل کردم برای 1 شنبه آینده و قرار شد شنبه برم دفتر ایران ایر و با پرداخت 50 دلار بلیط 1 شنبه رو نهائی کنم.
- برگشتم هتل و ظهر سایت سیس رو چک کردم ، به ایشود تغییر وضعیت داده بودم. این وضعیت دیگه تغییر نکرد.
- 5 شنبه 19 مارچ در سایت پست دیدم که بسته من 9 صبح به پست ارسال شده و پست هم11:30 صبح اعلام وصول کرده. متاسفانه زبانش ترکی بود که از دفتر راهواری گشت که توی آنکارا و نزدیک هتل بود سوال کردم که با تعجب گفت که ویزا آماده است ولی به این سرعت سابقه نداشته.
- 2 بعد از ظهر در پست بودم و بسته و ویزام رو گرفتم.
- به دفتر ماهان مراجعه کردم و برای 5 شنبه بلیط برگشت به تهران رو خریدم.
- قراره تا تور فقط هزینه 1 شب هتل رو به من برگردونه. بلیط ایران ایر هم که چارتر بود سوخت شد.

سلام
از توضیحاتتون ممنون
میشه بگین منظورتون از "سند مالیاتی" دقیقا چی هست؟
از همه میخوان این رو؟
من یک نفرم و هنوز تاریخ مصاحبم مشخص نشده
ممنون میشم
سندی که پس از پرداخت مالیات سالیانه در آمریکا به پرداخت کننده مالیات میدن. همسر من ساپورت مالی من رو به عهده گرفته که فرم پرداخت مالیات سال 2013 او را خواستند.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: kia_0950 ، msar ، Tolu IR
سفرنامه قسمت اول:
نوع کیس : K1
سفارت : آنکارا
تاریخ مدیکال : 11 می 2015
تاریخ مصاحبه : 13 می 2015
بعد از اپروو شدن کیس برای نامزد من ایمیل اومد که الآن میتونید به سایت https://usvisa-info.com برید و وقت مصاحبه تعیید کنید. همینطور نوشته بودن که با توجه به لینک http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html دستورالعمل رو بخونید و این حرف ها.
خلاصه ما وقت مصاحبه و همینطور وقت مدیکال رو از سایت www.doctorun.com گرفتیم.
طبق این دستورالعمل باید 15 روز قبل از وقت مصاحبه مدارک به دست سفارت رسیده باشه. من 15+10 روز قبل از روز مصاحبه ام به پست زیرپل صدر تقاطع شریعتی رفتم و مدارکم رو با پست DHL فرستادم.(DHL امن ترین پست و بهترین پست هست، برای اینکه هزینه هاتون زیاد نشه بهتره به باجه های پست دولتی –مثل همین پستی که من رفتم- برید. چون اگه خود DHL برید هزینه ها بیشتره)
بعد شروع کردم به ترجمه مدارک لازم ( من فقط شناسنامه و کارت ملی رو ترجمه کردم- ضمنا سفارت "آنکارا" نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نداره)

مدارکی که فرستادم هم اینا بودن:
1) فتوکپی پاسپورت من و نامزدم
2) رسید CSC ( در هنگام انتخاب روز مصاحبه اول باید یک پست یعنی PTT انتخاب کنید. من پیشنهاد میکنم پست YENISEHIR رو انتخاب کنید، چون شنبه ها هم باز هست. آدرسش اینه: ANKARA,CANKAYA,KULTUR,PTT YENISEHIR ، سپس باید 265 دلار واریز کنید و در نهایت وقت مصاحبه بگیرید) (رسید CSC و FEE PAYMENT یعنی همین 265 دلار رو باید پست کنید) (چرا باید PTT انتخاب کنید؟ چون اگه به امید خدا ویزا بدن بهتون پست میشه به همین آدرسی که شما انتخاب میکنید و باید خودتون با در دست داشتن مدارک ببرید.)
3) کانفرمیشن فرم DS 160 . فرم DS160 رو باید از این لینک پر کنید و فقط کانفرمیشن رو بفرستید براشون
https://ceac.state.gov/genniv/
4) ترجمه شناسنامه ( سفارت آمریکا نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نداره)
5) طلاق ( هم خودتون و هم نامزد- اگر داشتین)
6) کارت پایان خدمت(اگر داشتین)
7) مدارک دادگاه ( اگر داشتین)
8) فرم I134 ( اسپانسر- کواسپانسر- کپی پاسپورت کواسپانسر- فرم مالیات اسپانسر یا کواسپانسر)
9) مدارک دال بر اثبات رابطه شما و همسرتون

بعد از اینکه مدارک رو فرستادم شروع کردم به واکسن زدن و این حرفا. من دو نوبت MMR زدم . واکسن کزاز و دیفتری هم تو پاستور زدم (پاستور MMR نمیزنه( . بعد رفتم پاستور و کارت زرد گرفتم و هرچی مدرک از واکسنایی که دوران بچگی داشتم بردم و همرو به همراه همین MMR کزاز و دیفتری تو کارت زرد وارد کرد و مهر زد.
نکته: از کارت زرد حتما چند تا کپی بگیرید چون دکتر سفارت میگیره و بهتون پس نمیده. بهتره واکسن ها رو زودتر شروع کنید و یک ماه قبل مصاحبه واکسن نزنید.

بعد شروع کردم به آژانس های مختلف زنگ زدن و قیمت گرفتن.
خلاصه تصمیم گرفتم از آژانس راهواری که خیلی تعریفشو میکنن، هتل+ترانسفر فرودگاهی+ پرواز ایران ایر گرفتم.50 دلار هم اضافه دادم که منو ببرن مدیکال و بعد بیارن هتل و درنهایت مدیکال ریپورت رو از مطب دکتر بگیرن و برام بیارن سفارت.
من هتل Dream Life رو گرفتم. خیلی خیلی راضیم از هتل. یک هتل تازه ساخته تمیز و کارکنان خوش اخلاق و خوب. هواپیمایی ایران ایر. رفت رو 10 می و برگشت رو 13 می گرفتم.

روز قبل مدیکال یعنی یکشنبه بلیط گرفتم تا روز مصاحبه یعنی 4شنبه.

روز مدیکال با خودم این مدارک رو بردم:
1) پاسپورت و کپی
2) کارت زرد و کپی
3) پرینت وقت مدیکال (کانفرمیشن)
4) پرینت وقت مصاحبه (یعنی همون CSC )
5) دو قطعه عکس

مدیکال خیلی آروم و قشنگ تموم شد. یه 48.5 دلار دادم و فقط یک واکسن بهم تزریق کردن و یه 180 دلار دادم.فرداش هم برام جواب مدیکال رو آقای عبدللهی(چه مرد نازنین و خوبی هستن) ( از آژانس راهواری) آوردن هتل و بهم دادن. شما باید سی دی و کاغذ روی پاکت مدیکال رو بکنین و داشته باشین با خودتون(نمیخواد ببرین سفارت) و فقط پاکت سر بسته رو ببرید سفارت. حواستون باشه در پاکت رو باز نکنید.

رسیدیم به روز سفارت:

حدود یک هفته قبل روز مصاحبه سفارت یک نامه میده و مدارکی که لازمه با خودتون بیارید سفارت رو میگه. این نامه خیلی مهمه. باید پرینت بگیرید با خودتون بیارید سفارت. نامه ای هست که دم سفارت ازتون میگیره و در واقع دعوت نامه شما به سفارت هست.

خلاصه تمام مدارکی که لازم بود بیارم سفارت و تو نامه بود و یک سری مدارک دیگه که خودم محض احتیاط داشتم رو آماده کردم(یعنی کلا هر چی مدرک داشتم چه پست کرده بودم و چه نکرده بودم-حتی مدرک تحصیلیم- با خودم بردم.با اینکه خیلیاش لازم نشد). وقت مصاحبه من ساعت 8:40 بود ولی من خیلی زودتر رفتم و ساعت 7:20 رسیدم سفارت. ( من از هتل تا سفارت رو پیاده اومدم-حدود 15 دقیقه پیاده روی داره که برای رفع استرس عالیه) به شما هم سفارش میکنم به وقت توجه نکنید و زودتر برید سفارت. وقتی رسیدم با اینکه در سفارت حدود 7:45 باز میشه ولی با یک صف طولانی مواجه شدم. بلاخره ساعت 8:20 تونستم وارد سفارت بشم و بهم شماره دادن منتظر شدم تا بگن برم برای ارائه مدارک. بعد از اینکه مدارک رو دادم دوباره گفتن بشین. ( نکته حتما با خودتون فرم اوریجینال I134 رو ببرید. به من کلی گیر دادن سر همین مساله. من کپی برده بودم)
بعد از حدود دو ساعت صدام کردن که قسم بخورم و انگشت نگاری و سوال ها شروع شد.
در مورد نامزدم پرسیدن
شغل نامزد
خصوصیات اخلاقیش
در مورد خودم
شغل من
رشته تحصیلیم
اینکه برنامم بعد رفتن چیه
بعد یه آفیسر دیگه اومد و اون هم کلی راجع به من خانواده ام و نامزدم و خانوادش پرسید. بعد یه برگه دادن در مورد حقوقم در آمریکا و گفت مطالعه کن و 20 دقیقه دیگه صدات میکنیم.
منم دل تو دلم نبود. خلاصه صدام کردن و گفتن که ویزا شما قبول شده. و من در اون لحظه فقط به این فکر میکردم که لباس عروسم آماده نیست Sad((((
از سفارت اومدم بیرون و سریع رفتم دفتر ایران ایر که دقیقا روبروی سفارت هست و تاریخ پروازم رو انداختم برای یکشنبه و بعد زنگ زدم آقای راهواری که هتلم رو تا یکشنبه تمدید کنه.
این قسمت اول مصاحبه ام بود دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، rbrb-2015 ، a6l3i ، Tolu IR ، mohammadlove ، storagemeter
پابلو عزیز ضمن عرض تبریک به شما من سفرنامه شمارو خوندم.اصل فرم i 134 رو نگه قبلش براشون پست نکردین کمااینکه گفته شده باید اصل فرم رو بفرستید،چطور روز مصاحبه اصلش رو از شما خواستن؟ اینکه مقدور نیست ؟؟ چون ما هم میخپایم اصلشو بفرستیم روز مصاحبه اصلش رو از کجا بیارم؟؟؟

به خاطر غلط های املایی پوزش میخوام
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-05-13 ساعت 22:12)pablo12 نوشته:  سفرنامه قسمت اول:
تاریخ مدیکال : 11 می ۲۰۱۵
تاریخ مصاحبه : 13 می ۲۰۱۵
بعد از اپروو شدن کیس برای نامزد من ایمیل اومد که الآن میتونید به سایت https://usvisa-info.com برید و وقت مصاحبه تعیید کنید. همینطور نوشته بودن که با توجه به لینک http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html دستورالعمل رو بخونید و این حرف ها.
طبق این دستورالعمل باید 15 روز قبل از وقت مصاحبه مدارک به دست سفارت رسیده باشه. من 15+۱۰ روز قبل از روز مصاحبه ام به پست زیرپل صدر تقاطع شریعتی رفتم و مدارکم رو با پست DHL فرستادم.(DHL امن ترین پست و بهترین پست هست، برای اینکه هزینه هاتون زیاد نشه بهتره به باجه های پست دولتی –مثل همین پستی که من رفتم- برید. چون اگه خود DHL برید هزینه ها بیشتره)
بعد شروع کردم به ترجمه مدارک لازم ( من فقط شناسنامه و کارت ملی رو ترجمه کردم- ضمنا سفارت "آنکارا" نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نداره)

۱) فتوکپی پاسپورت من و نامزدم
۲) رسید CSC ( در هنگام انتخاب روز مصاحبه اول باید یک پست یعنی PTT انتخاب کنید. من پیشنهاد میکنم پست YENISEHIR رو انتخاب کنید، چون شنبه ها هم باز هست. آدرسش اینه: ANKARA,CANKAYA,KULTUR,PTT YENISEHIR ، سپس باید 265 دلار واریز کنید و در نهایت وقت مصاحبه بگیرید) (رسید CSC و FEE PAYMENT یعنی همین 265 دلار رو باید پست کنید) (چرا باید PTT انتخاب کنید؟ چون اگه به امید خدا ویزا بدن بهتون پست میشه به همین آدرسی که شما انتخاب میکنید و باید خودتون با در دست داشتن مدارک ببرید.)
۳) کانفرمیشن فرم DS 160 . فرم DS160 رو باید از این لینک پر کنید و فقط کانفرمیشن رو بفرستید براشون
۴) ترجمه شناسنامه ( سفارت آمریکا نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نداره)
۵) طلاق ( هم خودتون و هم نامزد- اگر داشتین)
۶) کارت پایان خدمت(اگر داشتین)
۷) مدارک دادگاه ( اگر داشتین)
۸) فرم I134 ( اسپانسر- کواسپانسر- کپی پاسپورت کواسپانسر- فرم مالیات اسپانسر یا کواسپانسر)
۹) مدارک دال بر اثبات رابطه شما و همسرتون

بعد از اینکه مدارک رو فرستادم شروع کردم به واکسن زدن و این حرفا. من دو نوبت MMR زدم . واکسن کزاز و دیفتری هم تو پاستور زدم (پاستور MMR نمیزنه( . بعد رفتم پاستور و کارت زرد گرفتم و هرچی مدرک از واکسنایی که دوران بچگی داشتم بردم و همرو به همراه همین MMR کزاز و دیفتری تو کارت زرد وارد کرد و مهر زد.
نکته: از کارت زرد حتما چند تا کپی بگیرید چون دکتر سفارت میگیره و بهتون پس نمیده. بهتره واکسن ها رو زودتر شروع کنید و یک ماه قبل مصاحبه واکسن نزنید.

خلاصه تصمیم گرفتم از آژانس راهواری که خیلی تعریفشو میکنن، هتل+ترانسفر فرودگاهی+ پرواز ایران ایر گرفتم.50 دلار هم اضافه دادم که منو ببرن مدیکال و بعد بیارن هتل و درنهایت مدیکال ریپورت رو از مطب دکتر بگیرن و برام بیارن سفارت.
من هتل Dream Life رو گرفتم. خیلی خیلی راضیم از هتل. یک هتل تازه ساخته تمیز و کارکنان خوش اخلاق و خوب. هواپیمایی ایران ایر. رفت رو ۱۰ می و برگشت رو 13 می گرفتم.

روز قبل مدیکال یعنی یکشنبه بلیط گرفتم تا روز مصاحبه یعنی ۴شنبه.

۱) پاسپورت و کپی
۲) کارت زرد و کپی
۳) پرینت وقت مدیکال (کانفرمیشن)
۴) پرینت وقت مصاحبه (یعنی همون CSC )
۵) دو قطعه عکس

مدیکال خیلی آروم و قشنگ تموم شد. یه 48.۵ دلار دادم و فقط یک واکسن بهم تزریق کردن و یه 180 دلار دادم.فرداش هم برام جواب مدیکال رو آقای عبدللهی(چه مرد نازنین و خوبی هستن) ( از آژانس راهواری) آوردن هتل و بهم دادن. شما باید سی دی و کاغذ روی پاکت مدیکال رو بکنین و داشته باشین با خودتون(نمیخواد ببرین سفارت) و فقط پاکت سر بسته رو ببرید سفارت. حواستون باشه در پاکت رو باز نکنید.

رسیدیم به روز سفارت:

حدود یک هفته قبل روز مصاحبه سفارت یک نامه میده و مدارکی که لازمه با خودتون بیارید سفارت رو میگه. این نامه خیلی مهمه. باید پرینت بگیرید با خودتون بیارید سفارت. نامه ای هست که دم سفارت ازتون میگیره و در واقع دعوت نامه شما به سفارت هست.

خلاصه تمام مدارکی که لازم بود بیارم سفارت و تو نامه بود و یک سری مدارک دیگه که خودم محض احتیاط داشتم رو آماده کردم(یعنی کلا هر چی مدرک داشتم چه پست کرده بودم و چه نکرده بودم-حتی مدرک تحصیلیم- با خودم بردم.با اینکه خیلیاش لازم نشد). وقت مصاحبه من ساعت ۸:40 بود ولی من خیلی زودتر رفتم و ساعت ۷:20 رسیدم سفارت. ( من از هتل تا سفارت رو پیاده اومدم-حدود 15 دقیقه پیاده روی داره که برای رفع استرس عالیه) به شما هم سفارش میکنم به وقت توجه نکنید و زودتر برید سفارت. وقتی رسیدم با اینکه در سفارت حدود ۷:45 باز میشه ولی با یک صف طولانی مواجه شدم. بلاخره ساعت ۸:20 تونستم وارد سفارت بشم و بهم شماره دادن منتظر شدم تا بگن برم برای ارائه مدارک. بعد از اینکه مدارک رو دادم دوباره گفتن بشین. ( نکته حتما با خودتون فرم اوریجینال I134 رو ببرید. به من کلی گیر دادن سر همین مساله. من کپی برده بودم)
در مورد نامزدم پرسیدن
شغل نامزد
خصوصیات اخلاقیش
در مورد خودم
شغل من
رشته تحصیلیم
بعد یه آفیسر دیگه اومد و اون هم کلی راجع به من خانواده ام و نامزدم و خانوادش پرسید. بعد یه برگه دادن در مورد حقوقم در آمریکا و گفت مطالعه کن و 20 دقیقه دیگه صدات میکنیم.
منم دل تو دلم نبود. خلاصه صدام کردن و گفتن که ویزا شما قبول شده. و من در اون لحظه فقط به این فکر میکردم که لباس عروسم آماده نیست Sad((((
از سفارت اومدم بیرون و سریع رفتم دفتر ایران ایر که دقیقا روبروی سفارت هست و تاریخ پروازم رو انداختم برای یکشنبه و بعد زنگ زدم آقای راهواری که هتلم رو تا یکشنبه تمدید کنه.
پابلو جان مرسی از سفر نامه من هم سوال دوست عزیزمون نارسیس رو دارم و اینکه کدوم ورقه رو باید ببریم همون که تو سایت وقت مون رو اوکی کردیم یا ایمیلی که برای نامزدمون فرستادن برای تایید شدن وقت مصاحبه [emoji4]
(2015-05-13 ساعت 23:07)narsis93 نوشته:  پابلو عزیز ضمن عرض تبریک به شما من سفرنامه شمارو خوندم.اصل فرم i 134 رو نگه قبلش براشون پست نکردین کمااینکه گفته شده باید اصل فرم رو بفرستید،چطور روز مصاحبه اصلش رو از شما خواستن؟ اینکه مقدور نیست ؟؟ چون ما هم میخپایم اصلشو بفرستیم روز مصاحبه اصلش رو از کجا بیارم؟؟؟

به خاطر غلط های املایی پوزش میخوام
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 22:12)pablo12 نوشته:  سفرنامه قسمت اول:
تاریخ مدیکال : 11 می ۲۰۱۵
تاریخ مصاحبه : 13 می ۲۰۱۵
طبق این دستورالعمل باید 15 روز قبل از وقت مصاحبه مدارک به دست سفارت رسیده باشه. من 15+۱۰ روز قبل از روز مصاحبه ام به پست زیرپل صدر تقاطع شریعتی رفتم و مدارکم رو با پست DHL فرستادم.(DHL امن ترین پست و بهترین پست هست، برای اینکه هزینه هاتون زیاد نشه بهتره به باجه های پست دولتی –مثل همین پستی که من رفتم- برید. چون اگه خود DHL برید هزینه ها بیشتره)

۱) فتوکپی پاسپورت من و نامزدم
۲) رسید CSC ( در هنگام انتخاب روز مصاحبه اول باید یک پست یعنی PTT انتخاب کنید. من پیشنهاد میکنم پست YENISEHIR رو انتخاب کنید، چون شنبه ها هم باز هست. آدرسش اینه: ANKARA,CANKAYA,KULTUR,PTT YENISEHIR ، سپس باید 265 دلار واریز کنید و در نهایت وقت مصاحبه بگیرید) (رسید CSC و FEE PAYMENT یعنی همین 265 دلار رو باید پست کنید) (چرا باید PTT انتخاب کنید؟ چون اگه به امید خدا ویزا بدن بهتون پست میشه به همین آدرسی که شما انتخاب میکنید و باید خودتون با در دست داشتن مدارک ببرید.)
۳) کانفرمیشن فرم DS 160 . فرم DS160 رو باید از این لینک پر کنید و فقط کانفرمیشن رو بفرستید براشون
۴) ترجمه شناسنامه ( سفارت آمریکا نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نداره)
۵) طلاق ( هم خودتون و هم نامزد- اگر داشتین)
۶) کارت پایان خدمت(اگر داشتین)
۷) مدارک دادگاه ( اگر داشتین)
۸) فرم I134 ( اسپانسر- کواسپانسر- کپی پاسپورت کواسپانسر- فرم مالیات اسپانسر یا کواسپانسر)
۹) مدارک دال بر اثبات رابطه شما و همسرتون

من هتل Dream Life رو گرفتم. خیلی خیلی راضیم از هتل. یک هتل تازه ساخته تمیز و کارکنان خوش اخلاق و خوب. هواپیمایی ایران ایر. رفت رو ۱۰ می و برگشت رو 13 می گرفتم.

روز قبل مدیکال یعنی یکشنبه بلیط گرفتم تا روز مصاحبه یعنی ۴شنبه.

۱) پاسپورت و کپی
۲) کارت زرد و کپی
۳) پرینت وقت مدیکال (کانفرمیشن)
۴) پرینت وقت مصاحبه (یعنی همون CSC )
۵) دو قطعه عکس

مدیکال خیلی آروم و قشنگ تموم شد. یه 48.۵ دلار دادم و فقط یک واکسن بهم تزریق کردن و یه 180 دلار دادم.فرداش هم برام جواب مدیکال رو آقای عبدللهی(چه مرد نازنین و خوبی هستن) ( از آژانس راهواری) آوردن هتل و بهم دادن. شما باید سی دی و کاغذ روی پاکت مدیکال رو بکنین و داشته باشین با خودتون(نمیخواد ببرین سفارت) و فقط پاکت سر بسته رو ببرید سفارت. حواستون باشه در پاکت رو باز نکنید.

رسیدیم به روز سفارت:

خلاصه تمام مدارکی که لازم بود بیارم سفارت و تو نامه بود و یک سری مدارک دیگه که خودم محض احتیاط داشتم رو آماده کردم(یعنی کلا هر چی مدرک داشتم چه پست کرده بودم و چه نکرده بودم-حتی مدرک تحصیلیم- با خودم بردم.با اینکه خیلیاش لازم نشد). وقت مصاحبه من ساعت ۸:40 بود ولی من خیلی زودتر رفتم و ساعت ۷:20 رسیدم سفارت. ( من از هتل تا سفارت رو پیاده اومدم-حدود 15 دقیقه پیاده روی داره که برای رفع استرس عالیه) به شما هم سفارش میکنم به وقت توجه نکنید و زودتر برید سفارت. وقتی رسیدم با اینکه در سفارت حدود ۷:45 باز میشه ولی با یک صف طولانی مواجه شدم. بلاخره ساعت ۸:20 تونستم وارد سفارت بشم و بهم شماره دادن منتظر شدم تا بگن برم برای ارائه مدارک. بعد از اینکه مدارک رو دادم دوباره گفتن بشین. ( نکته حتما با خودتون فرم اوریجینال I134 رو ببرید. به من کلی گیر دادن سر همین مساله. من کپی برده بودم)
در مورد نامزدم پرسیدن
شغل نامزد
خصوصیات اخلاقیش
در مورد خودم
شغل من
رشته تحصیلیم
تبريك ميگم اميد وارم در زندگي هميشه شاد باشيد
البته ما رو هم بايد يادتون باشه امروز صبح همون كيس چهار نفر بوديم كه انگشت نگاري مون افتاد براي بعد از ظهر اخرش هم مورد لطف FBI بايد قرار بگيريم
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
نارسیس جان من کپی اش رو فرستاده بودم، اگه اصل رو فرستادین که درسته. من باید براشون پست کنم دوباره.
مهتاب جان کدوم ورقه؟ همون که دم در سفارت میخوان؟ حدود 4-7 روز قبل مصاحبه برای شما یه ایمیل میاد که نوشته چه مدارکی رو بیارید روز مصاحبه و همینطور نوشته که شما در تاریخ فلان (تاریخ مصاحبه تون) در سفارت پذیرفته میشید.

اقای سامان، فکر کنم متوجه شدم. چه مادر پدر نازنینی دارید، خدا حفظشون کنه، ای بابا... عیبی نداره، خیلی زود کلیر میشید، برای اکثر دوستان این اتفاق میفته
پاسخ
(2015-05-14 ساعت 10:41)pablo12 نوشته:  نارسیس جان من کپی اش رو فرستاده بودم، اگه اصل رو فرستادین که درسته. من باید براشون پست کنم دوباره.
مهتاب جان کدوم ورقه؟ همون که دم در سفارت میخوان؟ حدود ۴-۷ روز قبل مصاحبه برای شما یه ایمیل میاد که نوشته چه مدارکی رو بیارید روز مصاحبه و همینطور نوشته که شما در تاریخ فلان (تاریخ مصاحبه تون) در سفارت پذیرفته میشید.

اقای سامان، فکر کنم متوجه شدم. چه مادر پدر نازنینی دارید، خدا حفظشون کنه، ای بابا... عیبی نداره، خیلی زود کلیر میشید، برای اکثر دوستان این اتفاق میفته
سلام پابلو جان اخه تاییدیه وقت سفارت من ایمیلش اول امد که تاریخ وساعت وقت توش بود که من اون رو پرینت گرفتم ، فردای اون روز ایمیل برای نامزدم امد که چه مدارکی رو پست کنه . حالا این سوال برام پیش امده که من ایمیلی که گفته شده چه مدارکی رو پست کنم رو هم ببرم؟؟ یا همون ایمیل وقت و تاییده کافیه؟؟ مرسی [emoji4]
پاسخ
(2015-05-14 ساعت 15:22)mahtab5501 نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 10:41)pablo12 نوشته:  نارسیس جان من کپی اش رو فرستاده بودم، اگه اصل رو فرستادین که درسته. من باید براشون پست کنم دوباره.
مهتاب جان کدوم ورقه؟ همون که دم در سفارت میخوان؟ حدود ۴-۷ روز قبل مصاحبه برای شما یه ایمیل میاد که نوشته چه مدارکی رو بیارید روز مصاحبه و همینطور نوشته که شما در تاریخ فلان (تاریخ مصاحبه تون) در سفارت پذیرفته میشید.

سلام پابلو جان اخه تاییدیه وقت سفارت من ایمیلش اول امد که تاریخ وساعت وقت توش بود که من اون رو پرینت گرفتم ، فردای اون روز ایمیل برای نامزدم امد که چه مدارکی رو پست کنه . حالا این سوال برام پیش امده که من ایمیلی که گفته شده چه مدارکی رو پست کنم رو هم ببرم؟؟ یا همون ایمیل وقت و تاییده کافیه؟؟ مرسی [emoji4]
بنظرم ببیرید و روزه شک دار نگیرید، خیلی از مدارکی که میبرید اونجا ازتون نمیخوان، ولی حداقل قوت قلبی دارید که مدرک کم نبردین ;-)
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب اینبار نوبت سفرنامه دوم هست که امیدوارم بتونه راهنمای دوستان باشه Smile
من به محض اینکه از طریق ایمیل متوجه شدم کلیر شدم، به توصیه دوستان که حدس میزدن ویزا نامبر تموم بشه، بلیط ماهان رو برای صبح دوشنبه گرفتم و با حدس اینکه ساعت ورود، 9:30 به وقت آنکارا هست و من 10:30 تا 12 وقت دارم که برسم سفارت، یک شب در هتل صرفه جویی کردم. خوشبختانه حدسم درست از آب در اومد و خلبان با دنده 5 اومد و من ساعت 10:15 دم در سفارت بودم. این بار هتل 3 ستاره Latifoqlu رو انتخاب کردم به توصیه دوستان در سفرنامه هاشون که به مراتب بهتر از هتل قبلی Etap Boulvar بود و فقط چند پلاک با اون فاصله داشت. در محدوده کیزیلای با دسترسی مناسب. در کل پیشنهاد میکنم اگر صرفه اقتصادی براتون مهم نیست حداقل هتل 4 ستاره انتخاب کنید، چون به طرز محسوسی از 3 ستاره بهتره. اما در 3 ستاره ها، هتل خوبی بود، تمیز و با پرسنل بسیار دوست داشتنی که در هر شیفت حداقل یک نفر به انگلیسی تسلط داشت (هتل قبلی اینطور نبود). تنها مزیت هتل قبلی، صبحانه مفصل بود. اما ما در کل از هتل با توجه به قیمت بسیار راضی بودیم. پیشنهاد میکنم ترانسفر فرودگاهی رو حتما از آژانس بگیرین. خب همونطور که گفتم من مستقیما از فرودگاه به سفارت رفتم و ساعت 10:15 بود که یک عده دیگه هم دیدم که همه ایمیل کلیر شدن رو گرفته بودن. هیچ کدوممون رو تا ساعت 10:30 راه ندادن. بعد هم پاسپورت ها رو به همراه اون برگه صورتی نشان دادیم و داخل شدیم. اونجا صفی تشکیل شده بود و اون خانم ایرانی که دم در هستن، به ترتیب از همه پاس و برگه صورتی رو می گرفتن و اگر پست انتخابی عوض شده بود، باید رسید رو میدادین. در غیر این صورت خیلی سریع توضیح میداد که 3 تا 5 روز کاری دیگه میره به پستی که قبلا انتخاب کردین و تمام. همون روز آپدیت شدم، فرداش آپدیت و Ready و دوباره AP. پس فرداش یعنی چهارشنبه آپ و Issued. هر چی منتظر ایمیل سفارت شدم، چیزی نیومد. پس 5شنبه ظهر رفتم پست، بدون هیچ شماره بارنامه یا ... فقط کپی رنگی پاسمو بردم. پست من Ulus بود که قسمت تحویل پاسپورت، شنبه ها بسته است. البته بیشتر پست ها شنبه باز هستن. اما قسمت تحویل پاسپورت بسته است. فقط پست Yenisehir شنبه ها بازه که پیشنهاد میکنم حتما اون رو انتخاب کنید. یک عده هم دیدم که پست رو عوض کردن، چه جوری نمیدونم، چون من هر کاری کردم نشد. خلاصه به مسئول اون قسمت گفتم پاسپورت و اونم کپی پاس رو گرفت و رفت خیلی سریع بسته رو آورد و من متعجب از اینکه سفارت هنوز ایمیل نفرستاده. پس به نظرم، فردای روز ایشود شدن طرف ظهر به پست سر بزنید. هرچند که رسیدم هتل، ایمیل سفارت رو گرفتم. بلیط برگشت یکشنبه بود (ماهان شنبه ها پرواز نداشت). هزینه هتل برای 4 و 5 و 6 شب خیلی تفاوت نداره. پس ارزشش رو داشت و ما کلی از اقامتمون در آنکارا لذت بردیم. واقعا آنکارای بهار، اون آنکارای زمستون نبود و واقعا عالی و سرزنده بود. فقط حراج های ژانویه وجود نداشت. اما باز هم نسبت به ایران قیمتها و کیفیت ها عالی بود. خب مراکز خرید غیر از محدوده کیزیلای و خیابان تونالی و مال بزرگ واقع در میدان کیزیلای که همگی در محدوده هتل ها هستن، مرکز خرید Cepa جپا خونده میشه و Kentpark هست که با مینی بوس میتونین برین. خیلی دوره ولی واقعا ارزش رفتن رو دارن. کنار همدیگه هستن. نفری 2.5 لیر میشه با مینی بوس. همه برندها اونجا هست. بزرگ و عالی. آتاتورک رو با مترو از کیزیلای میتونین برین. هر راه نفری 3 لیر. 5 دقیقه ای میرسین. ارزش دیدن داره. رستوران ها و بارها رو حتما امتحان کنین که بی نظرین، مخصوصا اونهایی که موزیک زنده دارن. پارک قو Kugulu هم اول خیابان تونالی خیلی قشنگه (البته در این فصل). متاسفانه هیچکدوم از این زیبایی ها رو من توی زمستون ندیدم. فقط برف بود و یخ! اینبار هر جا خرید کردم Tax Free گرفتم که باید خرید بالای 118 لیر داشته باشین و فاکتور مخصوص رو بگیرین. در فرودگاه هم که قبل از تحویل بار باید به قسمت مخصوص تکس فری برین و اونجا بارها رو به صورت سطحی با خریدتون چک میکنه. پس هر کدوم رو جای مشخص بذارید که بتونید راحت پیداشون کنید. خیلی دقیق نمیشن البته. خیلی هم ارزشش رو نداشت و کلا با اینهمه خرید! 50 دلار هم به ما پس ندادن. ترکهای آنکارا بسیار مهربان و مودب هستن. شهر بسیار امن است و شما نیمه شب هم اگر به تنهایی در خیابون راه برید، خطری تهدیدتون نمیکنه.
امیدوارم سفرنامه دوم مفید بوده باشه Smile .
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، fahi ، shmo ، hamidoo_b ، Mahboy ، Tolu IR
(2015-05-15 ساعت 00:48)negar6043 نوشته:  خب اینبار نوبت سفرنامه دوم هست که امیدوارم بتونه راهنمای دوستان باشه Smile
من به محض اینکه از طریق ایمیل متوجه شدم کلیر شدم، به توصیه دوستان که حدس میزدن ویزا نامبر تموم بشه، بلیط ماهان رو برای صبح دوشنبه گرفتم و با حدس اینکه ساعت ورود، ۹:30 به وقت آنکارا هست و من ۱۰:30 تا 12 وقت دارم که برسم سفارت، یک شب در هتل صرفه جویی کردم. خوشبختانه حدسم درست از آب در اومد و خلبان با دنده ۵ اومد و من ساعت ۱۰:15 دم در سفارت بودم. این بار هتل ۳ ستاره Latifoqlu رو انتخاب کردم به توصیه دوستان در سفرنامه هاشون که به مراتب بهتر از هتل قبلی Etap Boulvar بود و فقط چند پلاک با اون فاصله داشت. در محدوده کیزیلای با دسترسی مناسب. در کل پیشنهاد میکنم اگر صرفه اقتصادی براتون مهم نیست حداقل هتل ۴ ستاره انتخاب کنید، چون به طرز محسوسی از ۳ ستاره بهتره. اما در ۳ ستاره ها، هتل خوبی بود، تمیز و با پرسنل بسیار دوست داشتنی که در هر شیفت حداقل یک نفر به انگلیسی تسلط داشت (هتل قبلی اینطور نبود). تنها مزیت هتل قبلی، صبحانه مفصل بود. اما ما در کل از هتل با توجه به قیمت بسیار راضی بودیم. پیشنهاد میکنم ترانسفر فرودگاهی رو حتما از آژانس بگیرین. خب همونطور که گفتم من مستقیما از فرودگاه به سفارت رفتم و ساعت ۱۰:15 بود که یک عده دیگه هم دیدم که همه ایمیل کلیر شدن رو گرفته بودن. هیچ کدوممون رو تا ساعت ۱۰:30 راه ندادن. بعد هم پاسپورت ها رو به همراه اون برگه صورتی نشان دادیم و داخل شدیم. اونجا صفی تشکیل شده بود و اون خانم ایرانی که دم در هستن، به ترتیب از همه پاس و برگه صورتی رو می گرفتن و اگر پست انتخابی عوض شده بود، باید رسید رو میدادین. در غیر این صورت خیلی سریع توضیح میداد که ۳ تا ۵ روز کاری دیگه میره به پستی که قبلا انتخاب کردین و تمام. همون روز آپدیت شدم، فرداش آپدیت و Ready و دوباره AP. پس فرداش یعنی چهارشنبه آپ و Issued. هر چی منتظر ایمیل سفارت شدم، چیزی نیومد. پس ۵شنبه ظهر رفتم پست، بدون هیچ شماره بارنامه یا ... فقط کپی رنگی پاسمو بردم. پست من Ulus بود که قسمت تحویل پاسپورت، شنبه ها بسته است. البته بیشتر پست ها شنبه باز هستن. اما قسمت تحویل پاسپورت بسته است. فقط پست Yenisehir شنبه ها بازه که پیشنهاد میکنم حتما اون رو انتخاب کنید. یک عده هم دیدم که پست رو عوض کردن، چه جوری نمیدونم، چون من هر کاری کردم نشد. خلاصه به مسئول اون قسمت گفتم پاسپورت و اونم کپی پاس رو گرفت و رفت خیلی سریع بسته رو آورد و من متعجب از اینکه سفارت هنوز ایمیل نفرستاده. پس به نظرم، فردای روز ایشود شدن طرف ظهر به پست سر بزنید. هرچند که رسیدم هتل، ایمیل سفارت رو گرفتم. بلیط برگشت یکشنبه بود (ماهان شنبه ها پرواز نداشت). هزینه هتل برای ۴ و ۵ و ۶ شب خیلی تفاوت نداره. پس ارزشش رو داشت و ما کلی از اقامتمون در آنکارا لذت بردیم. واقعا آنکارای بهار، اون آنکارای زمستون نبود و واقعا عالی و سرزنده بود. فقط حراج های ژانویه وجود نداشت. اما باز هم نسبت به ایران قیمتها و کیفیت ها عالی بود. خب مراکز خرید غیر از محدوده کیزیلای و خیابان تونالی و مال بزرگ واقع در میدان کیزیلای که همگی در محدوده هتل ها هستن، مرکز خرید Cepa جپا خونده میشه و Kentpark هست که با مینی بوس میتونین برین. خیلی دوره ولی واقعا ارزش رفتن رو دارن. کنار همدیگه هستن. نفری ۲.۵ لیر میشه با مینی بوس. همه برندها اونجا هست. بزرگ و عالی. آتاتورک رو با مترو از کیزیلای میتونین برین. هر راه نفری ۳ لیر. ۵ دقیقه ای میرسین. ارزش دیدن داره. رستوران ها و بارها رو حتما امتحان کنین که بی نظرین، مخصوصا اونهایی که موزیک زنده دارن. پارک قو Kugulu هم اول خیابان تونالی خیلی قشنگه (البته در این فصل). متاسفانه هیچکدوم از این زیبایی ها رو من توی زمستون ندیدم. فقط برف بود و یخ! اینبار هر جا خرید کردم Tax Free گرفتم که باید خرید بالای 118 لیر داشته باشین و فاکتور مخصوص رو بگیرین. در فرودگاه هم که قبل از تحویل بار باید به قسمت مخصوص تکس فری برین و اونجا بارها رو به صورت سطحی با خریدتون چک میکنه. پس هر کدوم رو جای مشخص بذارید که بتونید راحت پیداشون کنید. خیلی دقیق نمیشن البته. خیلی هم ارزشش رو نداشت و کلا با اینهمه خرید! 50 دلار هم به ما پس ندادن. ترکهای آنکارا بسیار مهربان و مودب هستن. شهر بسیار امن است و شما نیمه شب هم اگر به تنهایی در خیابون راه برید، خطری تهدیدتون نمیکنه.
امیدوارم سفرنامه دوم مفید بوده باشه Smile .

تبريك مي گم دوست عزيز. چه مدت طول كشيد تا كلير شديد؟ ممنونم.
كتگوري:f2a
تاريخ pd مدارك: dec 19 -2013
تاريخ اپروو: march 19 -2014
تاريخ دريافت كيس نامبر: may 2014
تاريخ دريافت اينويس نامبر: feb 17 -2015
تاريخ ارسال مدارك به nvc ا: march 18 -2015
تاريخ تكميل پرونده: april 20 -2015
تاريخ مصاحبه: sep 10 -2015
تاريخ ويزا:2015- 17 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
ممنونم ١١٢ روز
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Tolu IR
(2015-05-15 ساعت 11:07)negar6043 نوشته:  ممنونم ١١٢ روز
تبریک میگم...
عذر میخوام ، شما شغل دولتی یا شرایط خاصی داشتین؟ چون به نظرم زمان کلیر شدن طولانی شده!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، mani_badb0y ، Tolu IR
(2015-05-15 ساعت 18:46)mobydick نوشته:  
تبریک میگم...
عذر میخوام ، شما شغل دولتی یا شرایط خاصی داشتین؟ چون به نظرم زمان کلیر شدن طولانی شده!

ممنونم، بله من شغل دولتى داشتم و رشته حساس، اما زمان كلير شدنم طبيعى بود و بيش از اين هم ميتونست باشه، بين ٣ تا ٤ ماه كه آفيسر روز مصاحبه بهم گفت. كمتر از اين يعنى شرايط يكضربى را داشته باشى و از بدشانسى كليرنس خورده باشى. و افرادى كه شاخصه هاى كليرنس رو دارن بايد حداقل روى ٣-٤ ماه حساب كنن، اميدوارم به پست كسى نخوره Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، hamid_fs3 ، Tolu IR
(2015-05-15 ساعت 23:42)negar6043 نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 18:46)mobydick نوشته:  
تبریک میگم...

ممنونم، بله من شغل دولتى داشتم و رشته حساس، اما زمان كلير شدنم طبيعى بود و بيش از اين هم ميتونست باشه، بين ٣ تا ٤ ماه كه آفيسر روز مصاحبه بهم گفت. كمتر از اين يعنى شرايط يكضربى را داشته باشى و از بدشانسى كليرنس خورده باشى. و افرادى كه شاخصه هاى كليرنس رو دارن بايد حداقل روى ٣-٤ ماه حساب كنن، اميدوارم به پست كسى نخوره Rolleyes
با وجود اینکه شغل دولتی نداشتم و سربازیم تو نهاد غیر حساس بوده رو چند ماه حساب کنم؟
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Tolu IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان