موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 23:12)maryam218 نوشته: با سلام
درباره شهر san pedro درلس آنجلس ،اینکه ازنظرشهریت وزندگی درآنجا بخاطرنزدیگی به بندرلس آنجلس
وبطورکل یک اطلاعات کلی اگردوستان محبت بفرمایند ممنون می شوم
این شهر، بندر لوس آنجلس بحساب میاد. چون کشتی های زیادی از هر جای دنیا میایند و آنجا پهلو میگیرند بهمین خاطر شهر صنعتی و بندری لوس آنجلس است. کارخانه های زیادی هم داره. خیلی اسپانیش مثل بقیه جاهای کالیفرنیا داره و شاید هم در این شهر بیشتر.. بخاطر کارخانه ها و احتیاج به نیروی کار. اجاره خونه در این شهر نسبت به لوس آنجلس خیلی پایین تر است. جایی دیدنی نداره بجز همون بندرش که یک پل هوایی هم داره که جاهای مختلف بندر صنعتی اش را بهم متصل میکنه... از نظر اینکه شما بخواهید آنجا زندگی کنید و محل کارتان در لوس انجلس باشه و بخواهید این مسیر را بروید و بیایید، بنظر من بصرفه نیست چون تقریبا به لوس انجلس دوره. مخصوصا با این وضعیت قیمت بنزین اصلا صرف نمیکنه... شما میتونید شهرهای نزدیک تری را با همین حدود اجاره نزدیکتر به لوس انجلس پیدا کنید.....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تحصیل در دبیرستان در امریکا مجانیه؟ کسی دبیرستان خوب در منطقه اورنج می شناسه که دولتی هم باشه؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 12:56)StarIR نوشته: دوستان تحصیل در دبیرستان در آمریکا مجانیه؟ کسی دبیرستان خوب در منطقه اورنج می شناسه که دولتی هم باشه؟
دوست عزیز لطفا سوالتون رو به این تاپیک منتقل کنید .
http://mohajersara.com/thread-1901-page-...A%A9%D8%A7
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 08:34)StarIR نوشته: تمام پست ها رو تو همون سایت رفتم و خوندم اما جواب سوالم رو پیدا نکردم! بیشتر در مورد دانشگاه نوشتن نه دبیرستان
من نگفتم جواب سوال شما اونجاست ..گفتم سوالتون رو اونجا مطرح کنید تا اگه کسی میدونه بهتون جواب بده .و تاپیکها از موضوع اصلی خودشون خارج نشن .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 02:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 02:25 توسط Danial_4139.)
دوستان چند راهنمایی لازم داشتم چون اولین پست های این تاپیک مال 3 سال پیش هست میخواستم بدونم در حال حاضر حداقل شرایط برای زندگی چی هست ؟
خیلی از افراد از جمله خودم به خاطر افت شدید ریال در مقابل دلار تو این چند وقت شاید نتونیم به اون صورت با دست پر مهاجرت کنیم برای همین دنبال حداقل های باید باشیم و تو این 1 سالی که تا مهاجرت وقت داریم فکرامون و بکنیم و از قبل آماده باشیم .
تو این یکسال وقت داریم تو ایران کلاس های فشرده زبان و ... بریم تا مشکلی از بابت زبان نداشته باشیم فقط این وسط پیدا کردن کار مهمه که بهترین مهارت ها برای اینکه اونجا بیکار نمونی چیه ؟ احتمالا نمیشه دنبال کار دولتی بود پس باید دنبال کار های خدماتی و آزاد بود و بهتره با یه دید کامل راجبش تصمیم گرفت .
اینجور که دیدم به مقیاس ایران هزینه های خیلی زیاده مثلا یه اجرا خونه شاید برای فردی که خودش و همسرش آمریکا کار میکنه قابل درک باشه ولی به مقیاس ایرانیش فرض 1000 دلار برای کرایه یعنی ماهیانه 3.5 میلیون تومان که اگر هزینه های جانبی مثل برق آب و گاز و ... هم بش اضافه بشه خیلی بیش از این حرفا میشه ! هزینه خورد و خوراک و حمل نقل هم بماند !!!
سوالاتم رو به ترتیب میپرسم اگر جوابی براشون دارید ممنون میشم راهنمایی کنید .
( البته اینو بگم فردی اونجا هست که هم اسپانسری رو قبول کرده و گفته برای کار تو دفترش میتونم روش حساب کنم ولی با این حال نمیخوام دلم به این حرفا خوش باشه و میخوام فرض بر این باشه که کسی نیست )
1 - تو این یکسال چه حرفه ای بیشتر بدرد میخوره که تو ایران برای مهارت دنبالش باشیم ؟
2 - من حدودا روی 6 ماه بیکاری حساب کردم تو این 6 ماه چقدر باید داشته باشم که دوام بیارم ؟ ( فرض بر حداقل هزینه چه خورد و خوراک چه مسکن و ... یه جورایی با حداکثر صرفه جویی )
3 - اونجا حداقل درامد یه کار ساده ماهیانه چقدره ؟
4 - با داشتن یک کار ساده یه فرد مجرد میتونه بدون سختی هزینه های یک ماشین و اجاره یک سویت و خورد و خوراکش رو پرداخت کنه ؟
5 - اونجا از طریق اینترنت میشه به راحتی ایران درامد داشت ؟
6 - پیدا کردن هم خونه امکان پذیر هست ؟
7 - برای تردد داخل شهر میشه رو موتور سیکلت حساب کرد ؟
8 - جایی ندیدم که از ایرانی های ساکن اونجا تعریف کنن و توصیه کرده باشن ازشون کمک بگیری ولی میشه برای کار سراغ ایرانی هایی که اونجا دارای کسب و کاری هستن رفت و برای کار روشون حساب کرد ؟ یا باید کلا بیخیال این یه مورد شد ؟
9 - اگر دوباره قرار باشه به آمریکا مهاجرت کنید بجای کالیفرنیا کجا میرفتین ؟ ایالات شرقی با تراکم جمعیتی بیشتر موقعیت های کاری بهتری ندارن ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 01:21)maryam218 نوشته: با سلام
ممنون می شوم اگرراهنمایی نمایید ،اگرکسی می خواهد به عنوان راننده جرثقیل یا لیفتراک دربندرلس آنجلس مشغول به کارشود حول وحوش کدام محل بهتراست اسکان یابد. تشکر
اگر بندر بخواهید که سن پدرو یا لانگ بیچ
ولی اگر کسی آشنایی به این چیرها داشته باشه میتونه در فروشگاه هم استخدام بشه مثل والمارت و کاستکو و ..... آگهی هاشون رو میتونید در سایتهای کاریابی مثل کریربیلدر پیدا کنید..
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من برنده 2014 هستم.خودم گفتاردرماني خوندم و ايران مشغولم.همسرم هم مهندس برقه و يه مدير موفقه.يك سالي هم هست كه داره فشرده زبان ميخونه.در حد آيلتس 6.5 هستش.منم همينطور.يه پسر 2 ساله هم دارم.حالا اين سوال رو دارم.ما هم بايد بيايم همبرگر سرخ كنيم؟ميدونم كار عار نيست.اما شان اجتمايي برام مهمه.البته بيشتر براي روحيه پسرم.يه موقع احساس بدي پيدا نكنه.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 15:11)lili939 نوشته: سلام.من برنده 2014 هستم.خودم گفتاردرماني خوندم و ايران مشغولم.همسرم هم مهندس برقه و يه مدير موفقه.يك سالي هم هست كه داره فشرده زبان ميخونه.در حد آيلتس 6.5 هستش.منم همينطور.يه پسر 2 ساله هم دارم.حالا اين سوال رو دارم.ما هم بايد بيايم همبرگر سرخ كنيم؟ميدونم كار عار نيست.اما شان اجتمايي برام مهمه.البته بيشتر براي روحيه پسرم.يه موقع احساس بدي پيدا نكنه.
گفتار درمانی مخصوصا برای بچه ها اینجا جزو رشته های خیلی خوب و پولسازه .تمام مدارکتون و سوابق کاریتون رو ترجمه کنید و بیارید و اگه زبانتون خوب باشه با گذروندن چند واحد و قبول شدن مدرکتون میتونید کمتر از 6 ماه کار خوبی گیر بیارید .