موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وتشکرازپاسخی که دادید.
منظورمن ازمحوطه بندریعنی همان تخلیه ویا بارگیری ازکشتی است که جرثقیلها ویا تجهیزات بندری دیگرفعالیت دارند.وممنون می شوم اگرراهنمایی نمایید ،اگرکسی می خواهد به عنوان راننده جرثقیل دربندرلس آنجلس مشغول به کارشود حول وحوش کدام محل بهتراست اسکان یابد. تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وتشکرازپاسخی که دادید.
منظورمن ازمحوطه بندریعنی همان تخلیه ویا بارگیری ازکشتی است که جرثقیلها ویا تجهیزات بندری دیگرفعالیت دارند.وممنون می شوم اگرراهنمایی نمایید ،اگرکسی می خواهد به عنوان راننده جرثقیل دربندرلس آنجلس مشغول به کارشود حول وحوش کدام محل بهتراست اسکان یابد. تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ممنون میشم اگر تو این مورد راهنماییم کنید.
میخوام بدونم اگر بخواهم تو لس انجلس یه رستوران غذای ایرانی بزنم کدوم مناطق برای این کار بهتره.و به کدوم سایتها باید مراجعه کنم تا روال کار رو پیگیری کنم.اصلا در بدو ورود امکانش هست که بتونم این کار رو بکنم.ممنون میشم از روال کار یا اقتصادی بودنش توضیح بدید.
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
من و همسرم 2 ماه پیش وارد آمریکا شدیم و تنها به دلیل اینکه آشنایی در لس آنجلس داشتیم ،به آنجا رفتیم،(اشتباهی که به دوستان توصیه می کنم هرگز مرتکب نشوند).
به نظر من مخارج زندگی در ایالت کالیفرنیا برای دوستانی که به تازگی وارد آمریکا می شوند بالا است و حداقل برای زوج جوان بدون بچه حداقل بین 1500 تا 2000 دلار در ماه، باید حتماً با خود داشته باشند.
وضعیت کار اصلاً خوب نبوده و حداقل باید به فکر 6 تا 7 ماه بیکاری باشید که توانایی براوردن مخارج بدون داشتن شغل را داشته باشید.
دوستانی که با پیشینه ذهنی در شروع زندگی وکار، از طریق انجام کارهای ساده و معمولی قصد آمدن به این ایالت را دارند ،به نظر من حتی مشغول شدن به چنین کارهایی نیز به شدت سخت است و دلیل آن هم سکونت به شدت زیاد و اکثریت افراد آمریکای جنوبی است که علاوه بر زبان انگلیسی ،به زبان اسپانیایی نیز تسلط کامل دارند و حتی خود امریکایی های آنجا نیز معتقدند که این افراد به دلیل دو زبانه بودنشان همیشه در استخدام دارای اولویت می باشند.
زندگی در این ایالت بدون داشتن ماشین به شدت سخت و تا حدود زیادی غیر ممکن می باشد.به خصوص دوستانی که قصد دارند که دوره آموزشی خاصی را فراگیرند و یا به دنبال کار بگردند.
اجاره سوئیت از 850 دلار در ماه کمتر نیست.
از نظر من ایالت کالیفرنیا برای دوستانی که با توشه مالی متوسط و کم به آمریکا مهاجرت می نمایند مناسب نمی باشد.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
مکزیکی ها توی دالاس خیلی بیشتر از لس انجلس هستند. من و دوستم همزمان اومدیم اون رفت دالاس ما اومدیم la. هر دو از نظر کار دست مکزیکی هاست ولی باز هم لس انجلس یه کم بهتره. درمورد خونه شما همون دالاس هم جای خوب بخواید بشینید که دسترسی به فروشگاه و... باشه باید اجاره بالاتری بدید. فقط یک کم از لس انجلس کمتر!!! اینجا ولی مثل دالاس خیلی جاهای پرت نداره و غیر از یکی دو محله که واقعا خطرناکه بقیه جاها قابل سکونته. به قول دوستمون الان کل امریکا همین مشکل bilingual ها هست و برای شروع باید با پول کافی بیاید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-16 ساعت 16:14 توسط alireza.nayyeri.)
با سلام به دوستان عزیز
من و همسرم 2 ماه پیش وارد آمریکا شدیم و تنها به دلیل اینکه آشنایی در لس آنجلس داشتیم ،به آنجا رفتیم،(اشتباهی که به دوستان توصیه می کنم هرگز مرتکب نشوند).
mehrnoush1449 عزیز کمی بیشتر توضیح بده دررابطه با توصیه ایی که کردی؟مشکل دقیقا چی هست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود به همه گی
بچه هایی که تو لس انجلس هستن، میشه بگن که اونجا هزینه کلاس زبان رفتن چقدر میشه؟ من یک ماه دیگه دارم میام اونجا و اینجا فرصت نکردم زبانم رو خوب کنم Sad
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه اومدن به لسآنجلس برای زندگی اشتباه بزرگیه خیلی کلیه! مثل اینکه یکی راجع به ایران بپرسه و بهش بگی تهران نرو که خیلی گرونه و کار کنه، بجاش برو زاهدان زندگی کن که اجاره خونه کمتره! (این یه مثاله و کسی غلط املایی نگیره)
در اینکه کلا کالیفرنیا گرونه که حرفی نیست، اما ازونورم کالیفرنیا مثل یه کشوره که اندازههای اقتصادیش با کشورا مقایسه میشه، لسآنجلس هم شهرستان بزرگیه که کار و جویای کار توش زیاده. اگه کار نداشته باشین هیچ جایی از آمریکا برای زندگی خوب نیست و اگه کار مناسب گیر بیارین همه جا میشه زندگی کرد.
من جای دیگه از آمریکا رو ندیدم اما اینجا که هستم رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم و وقتی که احتمال رفتن من به یه ایالت دیگه داشت زیاد میشد، ماتم گرفته بودم و حاضر بودم با هر هزینهای خونواده رو اینجا نیگر دارم و پسرم همین دبیرستان درس بخونه تا من چند ماهی یه جای دیگه کار کنم و بعدش همینجا کار پیدا کنم و برگردم.
واسه تازه وارد ممکنه کار سخت گیر بیاد، پس بهتره مراقب هزینه کردنتون باشین و مثلا حال نکنید چند ماه اول و هر چی دارین خرج کنید و بعدش بفکر کار پیدا کردن بیفتید.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
2013-04-20 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 21:51 توسط sadeghi897.)
بچه هایی که لس آنجلس و اطراف اون زندگی می کنن و بیش از شیش ماه هست که اونجا زندگی می کنن در صورت تمایل پیام خصوصی بدین
امکانش اگر براتون هست یکی یک هفته من رو مهمان کنه ، البته فقط جای خواب ، تا برم خونه بگیرم
از بقیه تلاش های شما ممنونم
با تچکر
پست موقت
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.