موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و دوستم دانشجوی ارشد هستیم در دانشگاه لس انجلس و داریم خونه میگریم نزدیک دانشگاه و نیاز به یک هم خونه خوب و بی سروصدا مثل خودمون میگردیم و الان هم در الهمرا و اتلنتیک میشینیم . اگر خواستید شرایط رو بدونید به من اطلاع بدید تا با هم اشنا بشیم.
victor_9914@yahoo.com 05.16.14
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اینطوری که من متوجه شدم در اصل هیچ فرقی نمیکنه که ایالت ارزان بریم و یا ایالت گران!
دلیلش هم اینه که مثلا ایالت ارزان حداقل دستمزد ۷ دلاره و یه ایالت گران ۹ دلار!
تفاوت میشه ساعتی ۲دلار
در روز ۱۶ دلار و در هفته حدود ۸۰ دلار
و در ماه چیزی حدود ۳۲۰ دلار!
*حالا یه داستانه دیگه هم هست و اون خودرو هستش.
یعنی میتونی بری ایالتهایی که حمل و نقل عمومی خوبی دارن، از لحاظ مترو و اتوبوس و اینا.
در اینصورت احتیاج به ماشین نداری
مثل نیویورک، واشنگتن دی سی، شیکاگو، بوستون
اینطوری هم ماهی ۳۰۰ دلار جلویی.
تا اینجا نزدیکه ۷۰۰ دلار سیو میکنی، ولی:
تو شهرهایی که اسمشون و بردم اگه حومش نباشی درسته نیازی به ماشین نداری، ولی به جاش نسبت به ایالت های ارزان باید اجاره خونه بیشتری بدی و این ۷۰۰ دلارت می پره!!!
من شخصا ترجیح میدم ایالت خوبی زندگی کنم که روح زندگی توش در جریان باشه و دستمزد بیشتری بگیرم
تا اینکه تو یه ایالت پیزوری باشم و مایل ها آدم نبینم و دستمزد کمتری هم بگیرم!
اینی که میگیم ایالت ارزون و گرون فقط و فقط برای از جیب خوردن صدق میکنه، نه برای کسی که کار و بار داره
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسانی که مایلند از تخفیف شرکتهای بزرگی مثل Apple,Best Buy,T mobile, Dell, Nike, Gap,Sears,Kmart,Office Depot,Best Buy,Dell,eBags,PETCO,... به صورت یکجا بهره مند بشن بهم اطلاع بدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به کلیه دوستان. ممنون میشم اگه دوستان یه کم اطلاعات درباره اجاره و یا خریدن خونه برای من بده.
1)ایا برای شروع من میتونم با 30000 دلار موجودی اولیه خونه مناسب برای خودم تهیه کنم و بقیه پول خونه رو بصورت قسطی پرداخت کنم؟
2)حمل و نقل توی لس انجلس به چه صورتی هستش؟ ایا حتما لازمه که من ماشین ذاشته باشم؟
3)میانگین هزینه ماهانه(اجاره خونه.حمل و نقل.پوشاک.خوراک و غیره...)برای یک خانواده 2 نفره چقدره؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم از بابت جوابهایی که دادین.در رابطه با اجاره منزل از کدوم سایتها میتونم خونه خوب و مناسبی برای اجاره پیدا بکنم؟ ممنون میشم اگه چندتا از این سایتهای معتبر برای اجاره خونه در لسانجلس رو برام بنویسین.
در ضمن من از دبیت کارتهای قابل شارژ بانام ویزا دارم که هرزمان بخوام میتونم از طریق اینترنت پول شارژش کنم.اونجا این کارتها بدردم میخوره یا نه؟ سپاسگزارم