موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما به کی سی سی دومین ایمیل رو هم زدیم ولی باز هم همون جواب قبلی رو دادن که مدارکمون رسیده و داره بررسی میشه وما میخواهیم دوباره ایمیل بدیم تا جواب قابل قبول بودن مدارکمون رو بگیریم ما همون متن پیشنهادی یوزر رو فرستادیم فقط من فکر میکنم subject ایمیلمون خوب نبود میشه خواهشن یه سابجکت خوب بهمون بگید تا به امید خدا فردا ایمیل سوم رو هم بفرستیم و جواب درست رو بگیریم و خیالمون از این مرحله راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-24 ساعت 23:15)golesang نوشته: سلام ما به کی سی سی دومین ایمیل رو هم زدیم ولی باز هم همون جواب قبلی رو دادن که مدارکمون رسیده و داره بررسی میشه وما میخواهیم دوباره ایمیل بدیم تا جواب قابل قبول بودن مدارکمون رو بگیریم ما همون متن پیشنهادی یوزر رو فرستادیم فقط من فکر میکنم subject ایمیلمون خوب نبود میشه خواهشن یه سابجکت خوب بهمون بگید تا به امید خدا فردا ایمیل سوم رو هم بفرستیم و جواب درست رو بگیریم و خیالمون از این مرحله راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست گرام؛من با متن زیر و بدون هیچ عنوانی جواب گرفتم.
To whom it may concern:
Dear Sir/Madam
I have mailed the complete forms to the Kentucky Consular Center on June/10/2010 .Could please kindly let me know about the status of the process?
Yours Faithfully
............. ......
اینم جوابشون:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-25 ساعت 07:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-25 ساعت 07:59 توسط rayan.s.)
(2010-08-25 ساعت 07:33)vahid tavassol نوشته: کسی جواب ایمیل من را بلده . بالا
وحید جان؛ یعنی مدارکتون مچ هست بشین و منتظر کارنت شدن باش.
(2010-08-24 ساعت 21:58)تهمینه نوشته: با سلام یک سوال داشتم
من ادرس اولیه ام که نامه قبولی را دریافت کردم را در فرم 122 و 230 به ادرس خواهرم در انگلستان عوض کردم .از نظر شما اشکالی داره؟البته ادرس محل زندگیمو همون قبلیه فقط ادرس دریافت نامه را از محل کارم به منزل خواهرم در انگلستان تغییر دادم.کارم درست بوده یا نه؟ مرسی
دوست عزیز؛ نامه دوم به آدرسی که در قسمت سوم فرم 122 نوشتید ارسال میشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-25 ساعت 07:26)rayan.s نوشته: (2010-08-24 ساعت 23:15)golesang نوشته: سلام ما به کی سی سی دومین ایمیل رو هم زدیم ولی باز هم همون جواب قبلی رو دادن که مدارکمون رسیده و داره بررسی میشه وما میخواهیم دوباره ایمیل بدیم تا جواب قابل قبول بودن مدارکمون رو بگیریم ما همون متن پیشنهادی یوزر رو فرستادیم فقط من فکر میکنم subject ایمیلمون خوب نبود میشه خواهشن یه سابجکت خوب بهمون بگید تا به امید خدا فردا ایمیل سوم رو هم بفرستیم و جواب درست رو بگیریم و خیالمون از این مرحله راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
To whom it may concern:
Dear Sir/Madam
I have mailed the complete forms to the Kentucky Consular Center on June/10/2010 .Could please kindly let me know about the status of the process?
Yours Faithfully
............. ......
اینم جوابشون:
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت میشه لطف کنید و بگید subject ایمیلمون رو چی بنویسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-25 ساعت 12:05)golesang نوشته: (2010-08-25 ساعت 07:26)rayan.s نوشته: (2010-08-24 ساعت 23:15)golesang نوشته: سلام ما به کی سی سی دومین ایمیل رو هم زدیم ولی باز هم همون جواب قبلی رو دادن که مدارکمون رسیده و داره بررسی میشه وما میخواهیم دوباره ایمیل بدیم تا جواب قابل قبول بودن مدارکمون رو بگیریم ما همون متن پیشنهادی یوزر رو فرستادیم فقط من فکر میکنم subject ایمیلمون خوب نبود میشه خواهشن یه سابجکت خوب بهمون بگید تا به امید خدا فردا ایمیل سوم رو هم بفرستیم و جواب درست رو بگیریم و خیالمون از این مرحله راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
To whom it may concern:
Dear Sir/Madam
Yours Faithfully
............. ......
اینم جوابشون:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت میشه لطف کنید و بگید subject ایمیلمون رو چی بنویسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمتتون عرض کردم که میلی که زدم هیچ عنوانی ((subject)) نداشت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من برای اطمینان از مچ بودن فرم ها ایمیل زدم اما بازم این جوابو دادن
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner
چیکار کنم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-26 ساعت 03:14)AmericanHamid نوشته: (2010-08-26 ساعت 00:38)shivah نوشته: دوستان من برای اطمینان از مچ بودن فرم ها ایمیل زدم اما بازم این جوابو دادن
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner
چیکار کنم؟
این یعنی فرمهات رسیده ولی بررسی نشده .2 هفته دیگه دوباره ایمیل بزن تا جواب زیر رو بگیری.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
من هم ايميل زدم و بعد از 3 روز جواب بالا را دادن يعني فرمهات رسيده مورد قبول براي ادامه پروسه گرفتن ويزا هستيد و بايد منتظر كارنت شدن كيس باشيد . و اگر زير 9000 هستيد يك نامه براي دعوت به مصاحبه براي شما مي رسد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه من 2 ماه پیش فرم هام رسید...یه بار این جواب رو به من داده بودند...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال داشتم. من و همسرم در روز های اخر ثبت نام لاتاری با هم ازدواج کردیم 5 روز بعد از ازدواجمون اون در لاتاری ثبت نام کرد ولی به علت اینکه عکس من رو نداشت خودشو مجرد معرفی کرد حالا که قبول شدیم نمی دونیم چه کار کنیم تو فرم های جدید اسم خ.دم و همسرم وارد کردیم به نظر شما به kcc میل بزنم و بگم ؟ یا بذارم ببینم چه اتفاقی می یفته. اگر میل بخواهم بزنم میشه راهنماییم کنید چه متنی رو بنویسم؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-26 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-26 ساعت 16:37 توسط rayan.s.)
(2010-08-26 ساعت 16:21)mjh نوشته: یک سوال داشتم. من و همسرم در روز های اخر ثبت نام لاتاری با هم ازدواج کردیم 5 روز بعد از ازدواجمون اون در لاتاری ثبت نام کرد ولی به علت اینکه عکس من رو نداشت خودشو مجرد معرفی کرد حالا که قبول شدیم نمی دونیم چه کار کنیم تو فرم های جدید اسم خ.دم و همسرم وارد کردیم به نظر شما به kcc میل بزنم و بگم ؟ یا بذارم ببینم چه اتفاقی می یفته. اگر میل بخواهم بزنم میشه راهنماییم کنید چه متنی رو بنویسم؟
من و میبخشید که جواب شما را بر اساس واقعیت ((سایت وزارت امورخارجه آمریکا-- قوانین لاتاری)) میگم؛ شما طبق نوشته زیر ویزا دریافت نمی کنید:
15. SPOUSE INFORMATION – Name, Date of Birth, Gender, City/Town of Birth, Country of Birth, and Photograph. Failure to list your spouse will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview.
اینم آدرس مربوط به قوانین لاتاری:
http://www.travel.state.gov/pdf/DV-2011instructions.pdf