موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تا جایی که تونستم اینجا گشتم ولی اکثر نمونه ایمیلها برای کسانیه که کارنت شدن و میخوان بدونن فرمهاشون قابل قبول بوده یا زمان مصاحبشون کی هست من فقط یه نمونه ایمیل دیدم برای کسانی مثل ما که کارنت نشدیم و میخواهیم بدونیم که فرمها قابل قبول بوده یانه که اون یه نمونه هم به نظرم زیاد جالب نیومد میشه یه نمونه ایمیل به من هم بگید تا بفرستم و بفهمم مدارکم قابل قبول بوده یا نه در ضمن من یه ایمیل فرستادم و تاییدیه رسیدن مدارکمو گرفتم حالا برای دومین ایمیل نمونه میخوام مخصوصا از یوزر خواهش میکنم راهنماییم کنه همانطور که در پرکردن فرمها خیلی کمکم کرد ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-18 ساعت 15:18)loveusa2010 نوشته: سلام بر همه دوستان خوبم و همچنین indmehdi عزیز
آقا ما تو این 6 روز گذشته 7 بار ایمیل برای مشخص شدن تاریخ مصاحبه فرستادیم و لی هییییییییییییییییییییییچ خبری نیست که نیست.
فقط همون جواب اتوماتیکشون می اید که ایملتون دریافت شده . همین.
جایی شنیدم که یکهفته ای رفتن برا تعطیلا ت تابستانی ؟!
واقعیت داره ؟!
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
دوستان عزیز؛ در جهت مشخص شدن تعطیل بودن یه هفتگی یا 10 روزه kcc ,اگر احدی از دوستان از دوشنبه 16 آگوست به بعد ایمیلی از kcc دریافت کرده لطفا" اعلام بفرمایند.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
فری فری میشه منم از شما خواهش کنم نمونه ایمیلی که به کی سی سی زدید تا ببینید مدارکتون درست و قابل قبول بود یا نه رو اینجا برای ما بزارید ممنون میشم من امروز میخوام براشون ایمیل کنم ولی نمونه ایمیل خوب پیدا نمیکنم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-19 ساعت 20:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-19 ساعت 21:35 توسط golesang.)
من ایمیل فرستادم و subject ایمیلم این متن رو نوشتم Please acknowledge the receipt of my shipment میخواستم بدونم درسته یا اشتباهه و اگر اشتباهه و باید دوباره ایمیلم رو با یه subject دیگه بفرستم بهم بگید لطفا؟؟؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-21 ساعت 13:30)vahid tavassol نوشته: من فرمهای خودم را 2 ماهه ارسال کردم . 3 هفته پبش ایمیل زدم و جواب دادن که فعلا صبر کنید . من چکار کنم بازهم ایمیل بزنم یا نه ؟؟
3 هفته صبر کردی دیگه؛ ایمیل بزن.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو ی ثبت نام اولیه که دوستم برام انجام داد تاریخ تولدم رو اشتباهی نوشته بود 4 اگوست من توی پر کردن فرمها اصلاحش کردم و 5 اگوست رو نوشتم. حالا کی سی سی در جواب ایمیل من برای دونستن زمان مصاحبه میگه همچین اطلاعاتی درست نیست. حالا چطور باید اصلاح کنم؟
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
براي اطمينان از کامل و صحيح بودن اطلاعات فرمهاي اوليه متن زير ميتونه کمک کنه.
البته چون پروسه برندگان 2011 از اکتبر شروع ميشه، بعد از اکتبر اين ايميل را بفرستين، چون در غير اينصورت فقط دريافت فرمها رو تأييد ميکنند.
Dear Sir/Madam,
I’m one of DV2011 Selectees and I sent my first forms to KCC on August 2010,
I'll appreciate if you inform me whether you have received my documents and the information is matched or not.
Case Number : 2011ASXXX
FIRST NAME: XXXXX
LAST NAME :XXXXXXXXXXXX
Date of birth : mm/dd/yyyy
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran
Looking forward to receiving your acknowledgment soon, And thank you in advance for your kind cooperation,
Yours Truly
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.