(2011-05-04 ساعت 20:22)satusa نوشته:(2011-05-04 ساعت 19:27)gt3333 نوشته:(2011-05-04 ساعت 19:24)Ali-J نوشته: شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که برید دنبال مدرک پیش دانشگاهی.
مرسی ولی وقت زیادی ندارم که برم دنبال در خوندن
کسی راهی میدونه؟
دوست عزیز
شرط اول شایستگی (eligibility) برای لاتاری داشتن حداقل یکی از دو مورد زیر می باشد:
1- داشتن دیپلم 12 ساله
2- داشتن حداقل 2 سال سابقه کار در رشته و یا حرفه ای که نیاز به دو سال آموزش داشته باشد.
در غیر اینصورت کیس رد می شود. این قانون است و با گفتن و مذاکره و اطلاع با kcc و ... مشکلی حل نمی شود.
مورد اول خوب خیلی روتین و بدون مشکل هست ولی
مورد دوم کمی پیچیده است و سفارت هم به راحتی قبول نمی کند و ریسک بالایی دارد (شغل مربوطه باید جزء رشته هایی باشد که شرایط را دارند و توی سایت dv مشخص شده اند و ضمن اینکه باید جز تخصص هایی باشد که برای شاغل شدن در آن نیاز به 2 سال آموزش باشد و این باید برای آفیسر مشخص شود و همچنین سابقه کار ارائه شده باید واقعی و رسمی و قابل اعتماد باشد که آفیسر را قانع کند). کلا این روش دردسر زیادی دارد و همراه با ریسک فراوان هست.
نمی خواهم نا امیدتان بکنم ولی باید کمی هم واقع بین بود چون واقعا مساله ای هست که تمام زندگی تان را از همه لحاظ تحت شعاع قرار می دهد و باید از اول بدانید.
به نظر من اگر می توانید یه کاری برای دیپلم گرفتن تان بکنید. حتی می تونید تاریخ مصاحبتون رو به تعویق بیندازید تا دیپلم رو بگیرید. در غیر اینصورت کار خیلی مشکل می شود.
امیدوارم مشکلتان حل شود و راه حل مناسبی پیدا کنید.
پس من به خاطر نداشتن پیش دانشگاهی خودمو ردی بدونم ؟
واقعا دپرس دارم میشم
انتظار.....