کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
آيا بردن اصل كارت ملي براي مصاحبه اجباري هست ؟ آيا مي توان فقط ترجمه آنرا براي مصاحبه ببريم؟
آخه يك مشكلي در كارت ملي من هست و اون هم اشتباه تايپي هست يعني يك "ي" به فاميلي من اضافه شده ولي تو سيستم الكترونيك و كليه اسناد من درست هست فقط كارت مليم اين اشتباه تايپي را دارد.
به نظر شما ميشه اصل كارتم را نبرم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
دوستان من براي 2012 ثبت نام كردم اما يك سئوال ذهنم رو مشغول كرده كه نتونستم جوابي براش پيدا كنم بهمين خاطر اينجا مي پرسم كه لااقل كسايي كه برنده شدن شايد همچين كيسي داشته باشند.
دوستان كسي كه در ايران وام از بانكي گرفته در صورت برنده شدن و تصميم براي خروج از كشور با اين وام و بدهي بانك چه كار بايد بكند؟ اصولا اين مسئله مانع خروج از كشور هست؟ مي دونم كه بلاخره ضامني هست براي وام اما ممكنه كسي به اين خاطر به مشكل بر بخوره؟ بايد وام رو صفر كرد يا اين مورد اصلا دخالتي نداره؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-06 ساعت 15:53)tonio_m2000 نوشته:  دوستان من براي 2012 ثبت نام كردم اما يك سئوال ذهنم رو مشغول كرده كه نتونستم جوابي براش پيدا كنم بهمين خاطر اينجا مي پرسم كه لااقل كسايي كه برنده شدن شايد همچين كيسي داشته باشند.
دوستان كسي كه در ايران وام از بانكي گرفته در صورت برنده شدن و تصميم براي خروج از كشور با اين وام و بدهي بانك چه كار بايد بكند؟ اصولا اين مسئله مانع خروج از كشور هست؟ مي دونم كه بلاخره ضامني هست براي وام اما ممكنه كسي به اين خاطر به مشكل بر بخوره؟ بايد وام رو صفر كرد يا اين مورد اصلا دخالتي نداره؟

باید وام را تسویه کند. یا اینکه منبع درآمدی در ایران داشته باشد که ماهانه اقساط را از آن پرداخت کند.
یا اینکه ضامن بنده خدا را به امان خدا گذاشته و بی خبر برود!

اما صرفا داشتن قسط مانع خروج یک شخص از کشور نمی شود. مگر آنکه بانک از دستگاه قضایی بخواهد یک نفر را ممنوع ال خروج کنند.
البته این ها را در مورد شرایط خرده وام ها می دونم.
وام های کلان میلیاردی رو نمیدونم!
تشکر کنندگان: rayan.s ، behzadb57 ، free_free ، tonio_m2000
(2010-10-06 ساعت 02:04)free_free نوشته:  
(2010-10-05 ساعت 21:10)maxsupermax نوشته:  USER و Free- Free عزیز و گرامی
Smile
بحث CV رو پیش کشیدید... سوالاتی چند به حضور جهت اطلاع خود و عموم عزیزان فروم مهاجرسرا:
1- بزرگواران این مورد برای متخصصان ویا کارگران ماهر یا کارکنان تخصصی یک مجموعه اداری با سابقه بالا (دارنده لیسانس نیاز به ارائه 2سال سابقه ندارد .می دانم)نیز مترتب می باشد؟
2- مطرح شد که در برگه کلیر و انتظار پاسخ گویی به آن سوالاتی مطرح می شود که CV نیز (برای فوق )استعلام میشود .نمونه ای از این برگه بصورت اسکن از پیشینیان چنانچه موجود است لینک دهید ویا مرحمت فرمایید. من باسرچ در مورد این برگه آبی یا سبز یا به گواهی `زرد چیزی نیافتم .
3-برخی در جدولی که با بزرگواری و ظرافت از 2011 ایجاد نموده اید در بخش کلیر از منفی یک عدد استفاده کرده اند مثلا (25- ).یعنی چه ؟

درود بیکران بر شما عزیزان
Smile

1: این دردسر مال کارشناس های ارشد به بالا هست(تا حالا اینجور بوده)
2:اگه نمونه پیدا کردین به ما هم بدید.
3: عدد منفی یعنی این تعداد روز مونده به مصاحبه و وقتی مثبت میشه یعنی اینقدر روز طرف تو کلیر (کف)بوده !
دوست عزيز CV مخفف CURRICULUM VITA مي باشد كه اگه توي GOOGLE بزني كلي CV بهت ميده
اينم لينكش:
http://www.google.com/search?hl=fa&sourc...%8A+Google
موفق باشيد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: free_free ، maxsupermax
(2010-10-06 ساعت 16:58)behzadb57 نوشته:  
(2010-10-06 ساعت 02:04)free_free نوشته:  
(2010-10-05 ساعت 21:10)maxsupermax نوشته:  USER و Free- Free عزیز و گرامی
Smile
بحث CV رو پیش کشیدید... سوالاتی چند به حضور جهت اطلاع خود و عموم عزیزان فروم مهاجرسرا:
1- بزرگواران این مورد برای متخصصان ویا کارگران ماهر یا کارکنان تخصصی یک مجموعه اداری با سابقه بالا (دارنده لیسانس نیاز به ارائه 2سال سابقه ندارد .می دانم)نیز مترتب می باشد؟
2- مطرح شد که در برگه کلیر و انتظار پاسخ گویی به آن سوالاتی مطرح می شود که CV نیز (برای فوق )استعلام میشود .نمونه ای از این برگه بصورت اسکن از پیشینیان چنانچه موجود است لینک دهید ویا مرحمت فرمایید. من باسرچ در مورد این برگه آبی یا سبز یا به گواهی `زرد چیزی نیافتم .
3-برخی در جدولی که با بزرگواری و ظرافت از 2011 ایجاد نموده اید در بخش کلیر از منفی یک عدد استفاده کرده اند مثلا (25- ).یعنی چه ؟

درود بیکران بر شما عزیزان
Smile

1: این دردسر مال کارشناس های ارشد به بالا هست(تا حالا اینجور بوده)
2:اگه نمونه پیدا کردین به ما هم بدید.
3: عدد منفی یعنی این تعداد روز مونده به مصاحبه و وقتی مثبت میشه یعنی اینقدر روز طرف تو کلیر (کف)بوده !
دوست عزيز CV مخفف CURRICULUM VITA مي باشد كه اگه توي GOOGLE بزني كلي CV بهت ميده
اينم لينكش:
http://www.google.com/search?hl=fa&sourc...%8A+Google
موفق باشيد

ممون بهزاد جان
قالب این رزومه ، اختیاری هست یا فرمت خاصی داره؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
آقا من کلی جستجو کردم. بیش از یک ساعت. اما نتونستم 9 سوال رو پیدا کنم. لطفا دوستان اگر این 9 سوال رو متنش رو دارند همینجا قرار بدهند تا یک فکریش بکنیم.
مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-10-06 ساعت 11:03)HOMAYON53 نوشته:  آيا بردن اصل كارت ملي براي مصاحبه اجباري هست ؟ آيا مي توان فقط ترجمه آنرا براي مصاحبه ببريم؟
آخه يك مشكلي در كارت ملي من هست و اون هم اشتباه تايپي هست يعني يك "ي" به فاميلي من اضافه شده ولي تو سيستم الكترونيك و كليه اسناد من درست هست فقط كارت مليم اين اشتباه تايپي را دارد.

دوست عزیز اگر اصل کارت رو نبرید نقص مدرک میخورید و بهتون برگه آبی میدن.یا باید کارت رو ببرید اداره ثبت احوال درستش کنه یا یک ایمیل به KCC بدید و جریانو بگید.منم مشکلی مشابه داشتم ولی ایمیل دادم و مشکلی نبود.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: HOMAYON53
سلام به دوستان گلم
سوالی داشتم ؟
با اینکه از برندگان 2011 هستیم بنا بر احتیاط خیلی خیلی زیاد اگر ثبت نام جدید برا 2012 انجام دهیم از نظر kcc مشکلی نیست ؟
ایراد نمیگیرند که چرا ؟ و ................

منتظر جوابهاتون هستم.

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: Sooshians ، silia
(2010-10-06 ساعت 20:16)User نوشته:  آقا من کلی جستجو کردم. بیش از یک ساعت. اما نتونستم 9 سوال رو پیدا کنم. لطفا دوستان اگر این 9 سوال رو متنش رو دارند همینجا قرار بدهند تا یک فکریش بکنیم.
مرسی

اینم از فرم 9 سوالی

باز بگین free_free بده....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، Sooshians ، User ، behzadb57 ، mahmood_eng ، maxsupermax
[/color]
(2010-10-06 ساعت 21:08)free_free نوشته:  
(2010-10-06 ساعت 20:16)User نوشته:  آقا من کلی جستجو کردم. بیش از یک ساعت. اما نتونستم 9 سوال رو پیدا کنم. لطفا دوستان اگر این 9 سوال رو متنش رو دارند همینجا قرار بدهند تا یک فکریش بکنیم.
مرسی

اینم از فرم 9 سوالی

free-free جان؛
این که 7 تا سواله!! و همه تو اون فرم های نامه دوم جواب داده میشه. من فکر میکنم دوستان 2010 که این سوالات رو جواب دادن بگن که فرمهای نامه دوم رو کامل پر کرده بودند یا نه ؟ با تشکر.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-10-06 ساعت 21:29)rayan.s نوشته:  [/color]
(2010-10-06 ساعت 21:08)free_free نوشته:  
مرسی

اینم از فرم 9 سوالی

free-free جان؛
این که 7 تا سواله!! و همه رو تو اون فرم های نامه دوم جواب داده میشه. من فکر میکنم دوستان 2010 که این سوالات رو جواب دادن بگن که فرمهای نامه دوم رو کامل پر کرده بودند یا نه ؟ با تشکر.

سوال دوم و سوم اون متفاوته ! در مورد تعداد سوال هاش بنده بی تقصیرم !
فکر کنم اینواز تاپیک کلیرنس 2010 برداشتم....
بهر حال دوستان 2010 که این قسمتو انجام دادن یه کمکی بکنن!
Smile

تشکر کنندگان: Sooshians
دوستان عزیز 2010 که این فرم رو پر کردن و اسپانسر نداشتن سوال 8 ام رو چی جواب دادن؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
(2010-10-06 ساعت 20:58)loveusa2010 نوشته:  سلام به دوستان گلم
سوالی داشتم ؟
با اینکه از برندگان 2011 هستیم بنا بر احتیاط خیلی خیلی زیاد اگر ثبت نام جدید برا 2012 انجام دهیم از نظر kcc مشکلی نیست ؟
منتظر جوابهاتون هستم.
خوب ثبت نام کنی ضرری نداره!
اما با این کیس نامبری که داری مطمئن باش قبل از اینکه جواب لاتری 2012 معلوم بشه ویزا توی پاسته و احتمالا آمریکایی!

(2010-10-06 ساعت 21:08)free_free نوشته:  اینم از فرم 9 سوالی

فری فری بَده ! :p
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians
(2010-10-06 ساعت 20:49)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-10-06 ساعت 11:03)HOMAYON53 نوشته:  آيا بردن اصل كارت ملي براي مصاحبه اجباري هست ؟ آيا مي توان فقط ترجمه آنرا براي مصاحبه ببريم؟

دوست عزیز اگر اصل کارت رو نبرید نقص مدرک میخورید و بهتون برگه آبی میدن.یا باید کارت رو ببرید اداره ثبت احوال درستش کنه یا یک ایمیل به KCC بدید و جریانو بگید.منم مشکلی مشابه داشتم ولی ایمیل دادم و مشکلی نبود.

ميشه لطف كنين متن ايميل را براي من بزارين. ممنون ميشم
سوالی داشتم ؟

منتظر جوابهاتون هستم.

ببين دوست من، من به چند دليل مي گم ثبت نام نكن با توجه به كيس نامبرت.

دليل اول اينه كه يك دفعه ديدي اينا قانونشون عوض بشه و كيس را باطل كردن.
دوم چون شماره كيس شما پايين اينطور فرصت را از بچه هاي 2012 مي گيري . من خودم با اين كيس بالا اول تصميم به شركت داشتم ولي بخاطر اينكه فرصت از كسي گرفته نشه ثبت نام نمي كنم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، AMIN3Y
سوالی داشتم ؟

منتظر جوابهاتون هستم.

سلام دوست عزيز
من برنده 2010 هستم و 2011 هم ثبت نام كردم ولي برنده نشدم مشكلي هم پيش نيومد ويزا گرفتم
بقيق ش با خودتونه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، moeen ، free_free ، loveusa2010 ، Sooshians ، sare ، Rasool ، AmericanHamid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان