کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-07 ساعت 17:40)has55 نوشته:  سلام
اسپانسر من فرم 134 و1040 رو خودش به سفارت آنکارا فرستاد و من امروز به سفارت mail زدم
و سفارت این جواب رو به من داد:
2009 Poverty Guidelines FEB2010.docx
Dear Sir/ Madam,
Please note that we have received your documents. But please note that the income of your sponsor is not sufficient to sponsor you. Her household size is 4 and including 2 of you, it's lower than the required poverty guideline attached. You will need to find another sponsor.

Regards
IMMIGRANT VISA UNIT
با توجه به اینکه مصاحبه من نوامبر هست دوستان چه راه حلی پیشنهاد میکنن؟

دوست عزیز مطابق قوانین سایت طرح یک سوال در تایپیک های متفاوت مجاز نمی باشد.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User
سلام
همسر من از سن 2 سالگي تا 17 سالگي در كويت بوده ايا لازم است عدم سوء پيشينه از كويت بگيره؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-07 ساعت 22:08)mjh نوشته:  سلام
همسر من از سن 2 سالگي تا 17 سالگي در كويت بوده ايا لازم است عدم سوء پيشينه از كويت بگيره؟

بله. ایشان حتما باید از پلیس این کشور گواهی عدم سوئ پیشنه دریافت کنند و همراه با مدارک به انکارا ارسال کنند/با خود به ابوظبی ببرند.
تشکر کنندگان: rayan.s
سلام
همسر من از سن 2 سالگي تا 17 سالگي در كويت بوده براي گرفتن عدم سو پيشينه كويت بايد چند ماه قبل از رفتن به سفارت اقدام كنيم ؟ شماره كيس ما بالا هست احتمالا براي سال ديگه كارنت مي شيم من از حالا مي تونم براي عدم سو پيشينه اقدام كنم؟ راستي از توي ايران چطوري ميشه اقدام كرد؟ براي خودم كه از اول در ايران بودم لازم است كه عدم پيشينه بگيرم؟
تشکر کنندگان:
برای ایران نیازی به گواهی عدوم سوء پیشینه نیست.

باید به سفارت کویت در تهران (جردن - خیابان اسفندیار) مراجعه کنید. از آنجا که نمیدونید دریافت سوء پیشینه کویت چقدر زمان می برد، بهتر است از همین حالا اقدام کنید. یا اینکه از قبل با سفارت تماس بگیرید و اطلاعات بیشتر دریافت کنید
شماره تماس سفارت کویت88785997
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians
سلام دوستان خوبم
یک سوال داشتم
من تا چند وقت قبل از مصاحبه می تونم سفارتمو تغییر بدم؟
سفارت توی کانادا رو هم می تونم انتخاب کنم؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-08 ساعت 01:14)shivah نوشته:  سلام دوستان خوبم
یک سوال داشتم
من تا چند وقت قبل از مصاحبه می تونم سفارتمو تغییر بدم؟
سفارت توی کانادا رو هم می تونم انتخاب کنم؟

دوست عزیز؛ اگه هنوز کارنت نشدی تغییر محل مصاحبه راحتتره چون وقتی کارنت میشی مدارکتون به سفارتی که انتخاب کردید ارسال میشه و وقتی شما اعلام میکنید که میخوام محل سفارت رو تغییر بدم باید سفارت مدارکتون رو بفرسته KCC و خلاصه زمان زیادی رو از دست میدید.ولی بازم امکان پذیره.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Sooshians
خیلی متشکرم
من یه سوال خیلی مهم دیگه هم دارم
من خانوادم برای کار دارن میرن امریکا
با ویزای H1
من هم زیر 21 سال هستم
می تونم باهاشون برم
می تونم با این ویزا برم امریکا و از اونجا سفارتمو منتقل کنم کانادا؟
مشکلی پیش نمیاد برای پروسه لاتاری؟
تشکر کنندگان:
شیوای عزیز
ادامه پروسه لاتری برای کسانی که داخل آمریکا هستند یا ویزا گرفته اند با سایرین که خارج از آمریکا هستند فرق میکند. اگر شما ویزا ار دریافت کرده اید، می توانید با کی سی سی مکاتبه کنید برای تعیین ادامه پروسه. شاید بد نیست بدانید کسانی که ویزای امریکا را گرفته اند و درون خاک آمریکا هستند نیازی به مدیکال و مصاحبه ندارند. به عبارتی هزینه ها بسیار کمتر می شود.

اما اگر هنوز ویزا را دریافت نکرده اید ولی پیش بینی می کنید که ویزا را دریافت کنید، باید جستجو کنید ویزای خانوادگی را زودتر دریافت می کنید یا ویزای لاتری را. در این صورت باید انتخاب کنید.

در مورد تغییر سفارت هم همانطور که رایان گفتند امکان پذیر است. اما قبل از کارنت شدن ساده تر است.
تشکر کنندگان: rayan.s
shivah نوشته: سلام
ممنون از کمکتون
شما مطمئن هستید که اگر من با ویزای h4 وارد امریکا بشم دیگه نیاز به مصاحبه نیست برای لاتاری؟
من شماره کیسم 26000 هست اما احتمالا ویزای h4 برای بهمن ماه درست میشه
قبلا در تاپیک دیگری این مورد بحث شده بود که من مطالب رو همینجا دوباره جمع بندی می کنم:
اگر شما در زمان دریافت نامه برنده شدن در آمریکا باشید یا امکان ورود به آمریکا را داشته باشید (به عباریت ویزا را دریافت کرده باشید) باید به این شکل عمل کنید:

شما ظاهرا باید به سایت USCIS مراجعه کنید. طبق اطلاعات این سایت، شما اگر برای تغییر وضعیت Adjust Status شرایط لازم رو داشته باشید، بدون طی کردن مصاحبه و کلیرنس گرین کارت رو دریافت خواهید کرد. مدارک و مراحل کاری شما با بقیه برندگان تفاوت خواهد داشت.
چون شما قبلا ویزای ورود به آمریکا رو گرفتید بنابراین نیازی به مصاحبه مجدد و کلیرنس ممکنه نباشه.
در سایت USCIS دقیقا ذکر کرده که چه شرایطی باید داشته باشید که ظاهرا دارید.
مدارک و فرم های مورد نیاز رو هم نوشته از جمله فرم I-485 را باید پر کنید.:

Eligibility Criteria
You may be eligible to obtain a green card (permanent residence) through the Diversity Immigrant Visa Program if you meet all of the following conditions:
* You were selected for the Diversity Visa Lottery Program by the U.S. Department of State
* An immigrant visa is immediately available to you at the time you file Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status which can be determined by reviewing the Visa Bulletin (please see the link to the “Visa Bulletin” on the right)
* You are admissible to the United States
You may be eligible to obtain a green card as a derivative applicant through the Diversity Immigrant Visa Program if you meet all of the following conditions:
* You are the spouse or child of the principal applicant
* An immigrant visa is immediately available to you at the time you file Form I-485
* You are admissible to the United States
Application Process
To obtain a green card through the Diversity Immigrant Visa Program you must file Form I-485. However, you must wait until a visa is immediately available to file Form I-485, otherwise your application will be rejected. To see if a visa is immediately available, check the current DOS Visa Bulletin (see the link to the right).
Supporting Evidence for Form I-485
You should submit the following evidence with your Form I-485:
* Two passport-style photos
* Form G-325A, Biographic Information, if you are between 14 and 79 years of age
* Copy of government-issued photo identification
* Copy of birth certificate
* Copy of passport page with nonimmigrant visa (if applicable)
* Copy of passport page with admission (entry) stamp (if applicable)
* Form I-94, Arrival/ Departure Record (if applicable)
* Form I-693, Report of Medical Examination and Vaccination Record
* Applicable fees
* Certified copies of court records (if you have ever been arrested)
* Copy of the principal applicant’s selection letter for the diversity visa lottery from DOS
* Copy of the receipt for the processing fee of the diversity visa lottery from DOS
* Principal applicants must also submit evidence of a high school diploma or its equivalent, or evidence of 2 years of work experience in an occupation requiring at least 2 years of training or experience in the past 5 years.
با اینحال من فقط یک نگاه کاملا سطحی انداختم. این سایت را مطالعه کنید و خوشحال میشم این اطلاعات را در انجمن به اشتراک بگذارید.
پیروز باشید
--------
در بالا شرایط کاملا ذکر شده است. شما باید بعد از ورود به آمریکا به یکی از ادارت USCIS مراجعه کنید تا پرونده خود را نشکیل دهید فرم های لازم را پر کنید و گرین کارت خود را دریافت کنید.

این اطلاعات را قبلا به یکی دیگر از کاربران با نام کاربری SIRVAN دادم و ایشان قرار بود بعد از مطالعه اطلاعات خودشان را نیز در این انجمن به اشتراک بگذارند، اما متاسفانه این کار را نکردند و بعد از دریافت کمک دیگر در انجمن آفتابی نشدند.
از شما نیز خواهش می کنم اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه یافتید آن را با مهاجرسرا به اشتراک بگذارید.
تشکر کنندگان: rayan.s ، loveusa2010 ، Sooshians ، sare
چچچچچچچچچچچچشم یوزر عزیز
و خیلی خیلی ممنون از کمکتون
سلام دوستان
لطفا آدرس ایمیل سفارت آنکارا رو بفرستید، چون می خوام از کامل بودن مدارک مطمئن بشم.
ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-10-08 ساعت 18:30)mirna نوشته:  سلام دوستان
لطفا آدرس ایمیل سفارت آنکارا رو بفرستید، چون می خوام از کامل بودن مدارک مطمئن بشم.
ممنونم

خدمت شما عزیز

CA-Ankara@state.gov

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: User ، Linspire ، behzadb57
(2010-10-09 ساعت 12:18)kimkim نوشته:  سلام بچه ها من تاریخ مصاحبه ام رو عوض کردم افتاده 25 اکتبر.خیلی دیر شده باید امروز حتما مدارکم رو بفرستم.استرس دارم می شه یه کمک فکری بهم بدین؟
مدارک رو ترجمه کردم و ضمیمه ترجمه مدارکم یه کپی از فارسیش هم هست.نیازی هست که بازم کپی از فارسی ها بذارم براشون و نیازی هست که از ترجمه ها کپی براشون بذارم یانه؟
و اینکه بجز ترجمه ها و فرم اسپانسر چیز دیگه ای (فرمی ، نوشته ای، ...) هم باید توی پاکت بذارم یا نه؟
من پست های قبالی رو خوندم لطفا پاس ندین منو به اونها )-: اگه می شه واضح جوابمو بدین ممنون.منتظرما
سلام بچه ها من تاریخ مصاحبه ام رو عوض کردم افتاده 25 اکتبر.خیلی دیر شده باید امروز حتما مدارکم رو بفرستم.استرس دارم می شه یه کمک فکری بهم بدین؟
مدارک رو ترجمه کردم و ضمیمه ترجمه مدارکم یه کپی از فارسیش هم هست.نیازی هست که بازم کپی از فارسی ها بذارم براشون و نیازی هست که از ترجمه ها کپی براشون بذارم یانه؟
و اینکه بجز ترجمه ها و فرم اسپانسر چیز دیگه ای (فرمی ، نوشته ای، ...) هم باید توی پاکت بذارم یا نه؟
من پست های قبالی رو خوندم لطفا پاس ندین منو به اونها )-: اگه می شه واضح جوابمو بدین ممنون.منتظرما

دوست عزیز؛ برو تایپیک :اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه) صفحه 2وم ارسال شماره 17 USER عزیز رو بخون و در امضا USER مدارک لازم برای ارسال به آنکارا موجوده. شما هم لطفا" اگر اطلاعاتتون در جدول 2011 در یک نگاه کامل نیست کاملش کنید.

با سلام دوستان
آیا برندگان لاتاری 2011 از لحاظ قانونی حق شرکت در لاتاری 2012 را دارند؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان