کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-04 ساعت 09:54)has55 نوشته:  سلام دوستان
من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم و میخواستم مدارکم رو پست کنم به سفارت امریکا در آنکارا. 2 تا آدرس از سفارت رو پیدا کردم که یک فرق کوچک دارن:

1-Embassy
AMERICAN EMBASSY ANKARA
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY

2- Consular Section
AMERICAN EMBASSY ANKARA
CONSULAR SECTION
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY

من باید به کدوم یکی از این آدرس ها بفرستم مدارکم رو؟ لطفا راهنماییم کنید.
هر دو یکین فقط یکی بخش کنسولیه . من برای اولی پست کردم.
لطفا" دوستانی که اطلاعات مربوط به تایپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2011 را تکمیل یا ارسال نکردن ؛ را سریع تر ارسال یا تکمیل نمایند.با سپاس
[/quote]

دوستان من به گفته RAYAN.S به اسپانسرم گفتم که مدارک رو به آدرس اولی بفرسته ولی چند روز بعدش دیدم userعزیز نوشتن که مدارک باید به
قسمت CONSULAR SECTION
پست بشه حالا من نگران این مسئله هستم.
از دوستان مهاجرسرا خواهش میکنم اگر به جواب یک سئوالی شک دارن لطفا جواب ندن .
به نظر مدیران با سابقه من روز مصاحبه مدارک اسپانسرم رو چطوری پیدا کنم؟
لطفا راهنمائی کنید.
[/quote]

در امضای من یک لینک وجود دارد: چه مدارکی به آنکارا ارسال کنیم؟ http://to.ly/7bnO
آن را دنبال کنید. فرم و چک لیست را دانلود کنید.
در چک لیست آدرس سفارت موجود است.
به آن آدرس بفرستید.

همه این آدرس ها در نهایت سفارت را نشانی می دهند! نگران نباشید! مرسوله شما به مقصد درست می رسد.
تشکر کنندگان: rayan.s
چند تا سوال داشتم. ممنون می شم پاسخم رو بدین.
1) در مورد فرمI134 کسی که ویزای کار در امریکا داره و گرین کارت و سیتیزن شیپ داره می تونه اسپانسر بشه؟ تو پستهای قبلی گفته بودین که نمیشه. ولی سوال من اینه که لینک این اطلاعات رو می تونین بدین. چون داخل فرم یه حالتی داره که گفته if a lawfully admitted non immigrant,...
2) در مورد مشخصات عکس برای سفارت گفته شده که دیجیتالی نباشه.یعنی باید دوباره عکس بگیریم و بگیم غیر دیجیتالی؟
تشکر کنندگان:
سلام
میشه از دوستان یا مدیران محترم یک نفر ادرس سایت زمان مصاحبه در ابوظبی را از طریق case number بگه که چیه؟

شماره کیس همسرم 2011as000024xx
تشکر کنندگان:
(2010-10-04 ساعت 23:08)AMIN3Y نوشته:  سلام
میشه از دوستان یا مدیران محترم یک نفر ادرس سایت زمان مصاحبه در ابوظبی را از طریق case number بگه که چیه؟

در تاپیک مربوط به نامه دوم-مصاحبه عرض کردم که ابوظبی چنین لیستی رو منتشر نمی کنه.
یا دست کم من تابحال ندیده ام!
سایت سفارت ابوظبی چندان به روز نیست.
تشکر کنندگان:
(2010-10-04 ساعت 14:12)satusa نوشته:  
(2010-10-04 ساعت 01:30)مهسا ح نوشته:  یه سوال دارم... از زمان تاریخ مدیکالی که توی آنکارا انجام میشه تا زمان خروج از کشور 6 ماه وقت داریم؟ حتی اگه ماه آخر مثلا آگوست یا سپتامبر 2011 بریم مصاحبه بازم 6 ماه وقت داریم که تو ایران بمونیم؟یعنی میشه توی سال 2012 خارج شد یا حتما باید همه تا 30 سپتامبر 2011 از کشور خارج بشن؟ من باید دانشگامو تموم کنم.هر جور حساب میکنم 1 یا 2 ترمم میمونه. الان سال سوم(ترم 5) هستم و کیس نامبرمم ***43 هست.سال دیگه کارنت میشم ایششششاللله!.میخوام مدرک لیسانسمو حتما بگیرم و به خاطر 1 ترم از دستش ندم. باید یه برنامه ریزی درست کنم.گیج شدم!

پروسه خروج از کشور ارتباطی با حداکثر زمان اخذ ویزا و لاتاری ندارد. به این معنی که شما تا آخر سپتامبر 2011 فرصت دارید که ویزا بگیرید ولیکن حداکثر زمانی که می توانید برای ورود به آمریکا صبر کنید بستگی به تاریخ اعتبار ویزاتون و مدیکال دارد. در آنکارا حداکثر اعتبار ویزا شش ماه پس از تاریخ مدیکال می باشد و ظاهرا ابوظبی یکسال (ابوظبی رو مطمئن نیستم از بقیه دوستان بپرسید).

ضمنا شما می توانید تحصیلتون رو از راه های ترم تابستانی و معرفی به استاد و ... تا جایی که امکان دارد پیش ببرید و برای باقیمانده مرخصی تحصیلی بگیرید. به امریکا بروید و پس از مدت کوتاهی از دریافت گرین کارت برگردید درستان را تمام کنید.
برای جزییات دریافت گرین کارت و برگشتن به تاپیک های دیگه مراجعه کنید
مرسی ممنون.
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
(2010-10-05 ساعت 10:31)TAHSINO نوشته:  با سلام و درود بر همه
من هنوز نامه نوم را دريافت نكردم
از طريق ايميل متوجه شدم كه چه روزي مصاحبه دارم
از طريق سايت آنكارا فهميدم چه ساعتي مصاحبه دارم
اما
در ايميل دارم كه بايد فرم Contact information و مدارك مالي را پر كنم
اما نمي دانم اين فرم ها و مدارك كجاست
چون نامه دوم را هنوز دريافت نكرده ام
قدر دان شما خواهم بود اگر مرا راهنمائي كنيد

در تاپيك نامه دوم - نامه مصاحبه پاسخ شما را دادم.
در ضمن ارسال يك پست در دو تاپيك خلاف مقررات است.
تشکر کنندگان: rayan.s ، seravin ، TAHSINO

با سلام

کسی میدونه انتخاب فرمت رزومه(cv) اختیاری هست ، یا اینکه سفارت فرمت اون رو

تعیین میکنه؟

یا بعبارت دیگه دوستانی که از همین الان برای خودشون رزومه ساختن از چه فرمتی

استفاده کردن که مورد قبول سفارت باشه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-10-05 ساعت 10:59)free_free نوشته:  با سلام

کسی میدونه انتخاب فرمت رزومه(cv) اختیاری هست ، یا اینکه سفارت فرمت اون رو

تعیین میکنه؟

یا بعبارت دیگه دوستانی که از همین الان برای خودشون رزومه ساختن از چه فرمتی

استفاده کردن که مورد قبول سفارت باشه؟

free-free جان؛من مطابق فرم نامه دوم تو WORD فرم رو برای خودم تنظیم کردم و مدارکم رو هم ارسال کردم.(منظورت همین بود؟ یا من بد متوجه شدم؟)

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free
رزومه؟ مگر سفارت رزومه هم ميخواد؟ اصلا همين كه ما داريم مدارك مالي به اين سنگيني براشون تهيه مي كنيم از سرشون هم زياده!
حالا كي رزومه خواسته فري جان؟

اگر نياز شخصي خودت هستش من رزومه خودم رو خالي مي كنم و قالبش رو تو سايت قرار مي دم. اما تهيه كردن CV براي بعضي از كاربران كار ساده اي نيست!

رايان جان منظورش همون CV يا خلاصه سوابق تحصيلي شغلي و ... هستش به عبارتي Curriculum Vitæ
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s
(2010-10-05 ساعت 11:33)User نوشته:  رزومه؟ مگر سفارت رزومه هم ميخواد؟ اصلا همين كه ما داريم مدارك مالي به اين سنگيني براشون تهيه مي كنيم از سرشون هم زياده!
حالا كي رزومه خواسته فري جان؟

اگر نياز شخصي خودت هستش من رزومه خودم رو خالي مي كنم و قالبش رو تو سايت قرار مي دم. اما تهيه كردن CV براي بعضي از كاربران كار ساده اي نيست!

رايان جان منظورش همون CV يا خلاصه سوابق تحصيلي شغلي و ... هستش به عبارتي Curriculum Vitæ

بعضی از بچه ها که کلیر می خورند برای اینکه اطلاعات بیشتری ازشون در اختیار fbi قرار بگیره سفارت از اونا فرم 9 سوالی میخواد که سوال نهم اون cv هستش(اگه اشتباه نکنم)
البته این قضیه بیشتر دامنگیر دوستان فوق لیسانس میشه.
کسانی که کلیر میخورند و فوق لیسانس هستند ، اگه از نظر سفارت نیاز باشه بهشون فرم 9 سوالی میدن و میگن جوابشو میل کن و ادمین پروسس از وقتی شروع میشه که جوابشو بهشون بدی..
البته همه اینا رو خودتون تو کلیر 2010 خوندید و چون هر دو کارشناس ارشد هستید گفتم حواستون باشه.

حالا آخرش این رزومه قالب داره یا هر کی هرچی نوشت درسته؟ از دوستان 2010 اگه کسی میدونه جواب بده...
Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، Linspire
سلام
نمي دونم اين سئوال را در كدام تاپيك بنويسم كه user بهم تذكر دوستانه نده
Big Grin
سئوال : آيا لازم است غير از مدارك خودم مدارك همسرم را هم بفرستم براي آنكارا ؟ (‌ مثلا مدارك درسي يا همان مالي كه هنوز راجع بهش سئوال دارم )
سئوال 2 : آيا لازم است كه اصل ترجمه ها را بفرستم ؟ يا بهتر است اصل آنرا با خودم ببرم ؟
سئوال 3 : اصولا چون تاريخ مصاحبه ام 9 آذر است تا كي وقت دارم مدارك را بفرستم ؟
تشکر کنندگان:
اين هم قابل پيشنهادي من براي رزومه:

.doc   CV-TEMPLATE.doc (اندازه 46 KB / تعداد دانلود: 162) -->
.doc   CV-TEMPLATE.doc (اندازه 46 KB / تعداد دانلود: 162)
(2010-10-05 ساعت 17:55)TAHSINO نوشته:  سلام
Big Grin
سئوال : آيا لازم است غير از مدارك خودم مدارك همسرم را هم بفرستم براي آنكارا ؟ (‌ مثلا مدارك درسي يا همان مالي كه هنوز راجع بهش سئوال دارم )
سئوال 2 : آيا لازم است كه اصل ترجمه ها را بفرستم ؟ يا بهتر است اصل آنرا با خودم ببرم ؟

جواب همه سوال هاي شما در تاپيك نامه دوم موجود است.
پيش از ارسال، تاپيك رامطالعه كنيد.
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، maxsupermax ، satusa ، TAHSINO
USER و Free- Free عزیز و گرامی
Smile
بحث CV رو پیش کشیدید... سوالاتی چند به حضور جهت اطلاع خود و عموم عزیزان فروم مهاجرسرا:
1- بزرگواران این مورد برای متخصصان ویا کارگران ماهر یا کارکنان تخصصی یک مجموعه اداری با سابقه بالا (دارنده لیسانس نیاز به ارائه 2سال سابقه ندارد .می دانم)نیز مترتب می باشد؟
2- مطرح شد که در برگه کلیر و انتظار پاسخ گویی به آن سوالاتی مطرح می شود که CV نیز (برای فوق )استعلام میشود .نمونه ای از این برگه بصورت اسکن از پیشینیان چنانچه موجود است لینک دهید ویا مرحمت فرمایید. من باسرچ در مورد این برگه آبی یا سبز یا به گواهی `زرد چیزی نیافتم .
3-برخی در جدولی که با بزرگواری و ظرافت از 2011 ایجاد نموده اید در بخش کلیر از منفی یک عدد استفاده کرده اند مثلا (25- ).یعنی چه ؟

درود بیکران بر شما عزیزان
Smile
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان:
(2010-10-05 ساعت 18:47)User نوشته:  اين هم قابل پيشنهادي من براي رزومه:

(2010-10-05 ساعت 17:55)TAHSINO نوشته:  سلام
Big Grin

جواب همه سوال هاي شما در تاپيك نامه دوم موجود است.
پيش از ارسال، تاپيك رامطالعه كنيد.

User جان ضمن تشکر از شما
ولیکن توی نمونه ای که گذاشتید یه قسمت مهم رزومه جا افتاده که باید اضافه بشه:
در ابتدای رزومه مشخصات فردی نظیر اسم ، سن ، وضعیت تاهل و ... باید باشه.
ضمنا فکر میکنم برای این شرایط خاص ما، هر رزومه ساده تر، شسته رفته تر و جمع و جور تر باشه و نقاط شبهه برانگیز کمتری داشته باشه و در عین حال واضح باشه بهتر هست و دردسر کلیرنس کمتری خواهد داشت.
پیشنهاد میکنم دوستانی که احیانا ازشون درخواست رزومه شد این رویکرد رو توی تهیه رزومشون رعایت کنند.
تشکر کنندگان: User
(2010-10-05 ساعت 21:10)maxsupermax نوشته:  USER و Free- Free عزیز و گرامی
Smile
بحث CV رو پیش کشیدید... سوالاتی چند به حضور جهت اطلاع خود و عموم عزیزان فروم مهاجرسرا:
1- بزرگواران این مورد برای متخصصان ویا کارگران ماهر یا کارکنان تخصصی یک مجموعه اداری با سابقه بالا (دارنده لیسانس نیاز به ارائه 2سال سابقه ندارد .می دانم)نیز مترتب می باشد؟
2- مطرح شد که در برگه کلیر و انتظار پاسخ گویی به آن سوالاتی مطرح می شود که CV نیز (برای فوق )استعلام میشود .نمونه ای از این برگه بصورت اسکن از پیشینیان چنانچه موجود است لینک دهید ویا مرحمت فرمایید. من باسرچ در مورد این برگه آبی یا سبز یا به گواهی `زرد چیزی نیافتم .
3-برخی در جدولی که با بزرگواری و ظرافت از 2011 ایجاد نموده اید در بخش کلیر از منفی یک عدد استفاده کرده اند مثلا (25- ).یعنی چه ؟

درود بیکران بر شما عزیزان
Smile

1: این دردسر مال کارشناس های ارشد به بالا هست(تا حالا اینجور بوده)
2:اگه نمونه پیدا کردین به ما هم بدید.
3: عدد منفی یعنی این تعداد روز مونده به مصاحبه و وقتی مثبت میشه یعنی اینقدر روز طرف تو کلیر (کف)بوده !

تشکر کنندگان: OMID_R ، rayan.s ، User ، Linspire ، Sooshians ، maxsupermax

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان