کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-10 ساعت 17:34)maryam sadafi نوشته:  سلام بچه ها
من تازه با شما آشنا شدم و خیلی ازتون به خاطر این سایت ممنونم
کیس نامبر من 2011AS15xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟
لطفا" جواب بدهید.احساس می کنم شانسی ندارم
سلام بچه ها
کیس نامبر من 2011AS00015xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟
سلام بچه ها
کیس نامبر من 2011AS00015xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟

لطفا اطلاعات خود را در اختيار فري فري براي پر كردن در جدول 2011 در يك نگاه بدهيد همچنين مشخصات خود را در تاپيك مربوط به شماره كيس ها نيز اطلاع دهيد. با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Sooshians
کیس نامبر من 2011AS15xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟
سلام بچه ها
سلام بچه ها
سلام
خوش آمدید،اگه زود تر می فرستادین بهتر بود ولی من هم سال گذشته دیر فرم های اول رو فرستادم و هیچ مشکلی در پروسه من به وجود نیومد،
موفق باشید

تشکر کنندگان: sh-b ، behzadb57
سلام دوست عزیزم

نه اصلا نداره ولی باید حتما صورت بصورت کامل رو به دوربین و در صورت حجاب کامل گوشها باید مشخص باشد در غیر این صورت مورد تائید نیست.
تشکر کنندگان:
دوستان من از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه قبل از مصاحبه برای ویزای دیگه ای اقدام کرد.
گیج شدم اساسی....
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 00:40)shivah نوشته:  دوستان من از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه قبل از مصاحبه برای ویزای دیگه ای اقدام کرد.
گیج شدم اساسی....

عزیز جان گیج شدن نداره یه ایمیل بزن به kcc و از اونا بپرس. هم مطمئنه هم نمیان کیست رو بابت این سوال رد کنند.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
سلام من آبان ماه مصاحبه دارم ممنون میشم بگید چه موقع وقت دکتر بگیرم؟کپی مدارک پزشکی رو که برای سفارت نباید بفرستم؟
تشکر کنندگان:
شما ویزا را هنوز دریافت نکرده اید؟یا هنوز اقدام نکرده اید؟ تصور من این بود که فقط منتظر صدور ویزای خانوادگی هستید!
اگر حتا هنوز برای دریافت ویزای خانوادگی اقدام نکرده اید پس کیس شما هیــچ تفاوتی با کیس های عادی ندارد. ویزای لاتری ساده ترین و سریعترین پروسه صدور را دارد. بهتر است همین گزینه را دنبال کنید.
(2010-10-11 ساعت 00:40)shivah نوشته:  دوستان من از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه قبل از مصاحبه برای ویزای دیگه ای اقدام کرد.
گیج شدم اساسی....

از یک ماه قبل با مراجعه به سایت دکتر اونگان وقت بگیرید. برای دو روز کاری قبل از مصاحبه وقت بگیرید (اگر فرزند زیر 12 سال دارید 3 روز کاری قبل از مصاحبه-یک شنبه ها تعطیل است-)
بی لینک زیر در امشای من مراجعه کنید: چه مدارکی برای آنکارا ارسال کنیم

(2010-10-11 ساعت 01:24)saman.saman نوشته:  سلام من آبان ماه مصاحبه دارم ممنون میشم بگید چه موقع وقت دکتر بگیرم؟کپی مدارک پزشکی رو که برای سفارت نباید بفرستم؟

تشکر کنندگان:
سلام .بچه ها

یک مساله: موقع پست مدارک من به این نماینده TNT خیلی مشکوک شدم تا فهمید برای سفارت آمریکاست یه جوری شد !!!! بعد بهش گفتم در نایلکسو نمی بندی گفت نه خودشون می بندن!!!!

حالا میترسم یه وقت مدارکو انگولک کرده باشه!! برای اینکه بفهمیم مدارکی که به آنکارا فرستادم مورد کامل هست یا نه (مثلا مدارک اسپانسر) چه باید کنم؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 10:33)SNAGHIAN نوشته:  سلام .بچه ها

یک مساله: موقع پست مدارک من به این نماینده TNT خیلی مشکوک شدم تا فهمید برای سفارت آمریکاست یه جوری شد !!!! بعد بهش گفتم در نایلکسو نمی بندی گفت نه خودشون می بندن!!!!

حالا میترسم یه وقت مدارکو انگولک کرده باشه!! برای اینکه بفهمیم مدارکی که به آنکارا فرستادم مورد کامل هست یا نه (مثلا مدارک اسپانسر) چه باید کنم؟؟

سفارت 3 تا 4 روز قبل از روز مصاحبه جواب صحت مدارک رو میده.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 01:24)saman.saman نوشته:  سلام من آبان ماه مصاحبه دارم ممنون میشم بگید چه موقع وقت دکتر بگیرم؟کپی مدارک پزشکی رو که برای سفارت نباید بفرستم؟
سلام شما دو راه داريد كه با توجه به اينكه هزينه براتون مهم باشه يا نه مي‌تونيد انتخاب كنيد
1- بريد مصاحبه بعدش اگه FBI Check نخورديد همون روز بريد دنبال كاراي پزشكي و براشون ببريد
2- اگه بچه كوچيك نداريد دو روز قبل بريد آزمايشات رو انجام بديد و روز قبل مصاحبه بريد بگيريد و فردا صبح ببريد سفارت
دليل اگه FBI check مدت زيادي طول بكشه مدت اعتبار ويزا بر اساس اون بوده و مدت اعتبارش كم مي‌شه و اگه Fbi بيش از 6 ماه طول بكشه بايد مجدد آزمايشاتو انجام بدي
سلام بچه ها
سلام بچه ها

سلام
من هم تمام مدارك با تاخير فرستادم و فقط ديرتر كارام انجام شد . مثلا فرمها 40 روز دستم موند. CV رو دو ماه بعد از مصاحبه فرستادم و . . .
كلا آدم ريلكسيم
نگران نباش

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: javidk ، 1979SAM
سلام
متاسفانه هنگام فرستادن مدارك نامه اول اصلا متوجه و آگاه نبودك كه بايد فرم 230 را براي همه اعضاي خانواده پر كنم و بفرستم - علي ايحال آنها هم در مكاتبات حرفي از ناقصي نزدند. تاريخ و ساعت مصاحبه تائين شده و در ليست آنكارا هم هست - حتي نامه دوم هم كه بدستم رسيد در انتهاي آن اعضاي خانوداه قيد شده
ولي من در همين سايت خواندم كه بايد مي فرستادم
سئوال اين است كه : راه حل پيشنهادي چيست ؟
به آنكارا ايميل بزنم و اطلاع بدهم ؟
به كي سي سي ايميل بزنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كنم و پر كنم و مدارك نامه دوم بفرستم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده و بعد تز تكميل ايميل كنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده تكميل كنم و روز مصاحبه تحويل افسر دهم ؟
با اينكه اصلا كاري نكنم ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 13:01)TAHSINO نوشته:  سلام
متاسفانه هنگام فرستادن مدارك نامه اول اصلا متوجه و آگاه نبودك كه بايد فرم 230 را براي همه اعضاي خانواده پر كنم و بفرستم - علي ايحال آنها هم در مكاتبات حرفي از ناقصي نزدند. تاريخ و ساعت مصاحبه تائين شده و در ليست آنكارا هم هست - حتي نامه دوم هم كه بدستم رسيد در انتهاي آن اعضاي خانوداه قيد شده
ولي من در همين سايت خواندم كه بايد مي فرستادم
سئوال اين است كه : راه حل پيشنهادي چيست ؟
به آنكارا ايميل بزنم و اطلاع بدهم ؟
به كي سي سي ايميل بزنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كنم و پر كنم و مدارك نامه دوم بفرستم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده و بعد تز تكميل ايميل كنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده تكميل كنم و روز مصاحبه تحويل افسر دهم ؟
با اينكه اصلا كاري نكنم ؟؟؟

بهترین کار از نظر من راه حل پر کردن فرمها و ارسال آنها به همراه مدارک مورد نیاز نامه دوم . موفق باشی

تشکر کنندگان: TAHSINO
نه قراره برای دی ماه اقدام کنیم.
آخه من 21 سالم توی اردیبهشت کامل میشه و اگر خدای نکرده لاتاری به مشکل بر بخوره شانس اینورو هم از دست میدمSad

تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 10:33)SNAGHIAN نوشته:  سلام .بچه ها

انگولک و خوب اومدی! Big Grin به نظر من به سفارت ایمیل بزن!

تشکر کنندگان:
(2010-10-10 ساعت 15:14)kimkim نوشته:  سلام دوستان. من توی همه فرم ها محل تولدم را sari نوشتم یعنی با i حتی ترجمه همه مدارکم هم با i هست ولی توی پاسپورتم sary نوشته یعنی با Y. به نظر شما مشکلی پیش میاد. ولی همه فرم ها و ترجمه ها با i هست.
الان برای وقت دکتر هم محل تولد می خواد نمی دونم چه جوری بنویسم. )-: حالا چی می شه؟!

شما همون sari بنویسید چون درستش همینه و در یک ایمیل به KCC توضیح بدید که اصل کلمه اینطور نوشته میشه و اداره گذرنامه اشتباه کرده.اونها خودشون اینجور اشتباهاتو درک میکنند و اصلاح میکنند.نگران نباشیدSmile

سلام.متن زیر رو به KCC ایمیل کنید و پیگیر پروندتون بشید:

Dear sir/madam

I appreciate if you inform me on the latest status of my file and
whether you have received my documents.

Case Number : 2011AS000xxxx
PA NAME: Famili,Name
Date of birth : x-x-x
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : IRAN

Sincerely

شماره کیس:2010AS296XX