موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-10 ساعت 17:34)maryam sadafi نوشته: سلام بچه ها
من تازه با شما آشنا شدم و خیلی ازتون به خاطر این سایت ممنونم
کیس نامبر من 2011AS15xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟
لطفا" جواب بدهید.احساس می کنم شانسی ندارم
سلام بچه ها
کیس نامبر من 2011AS00015xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟
سلام بچه ها
کیس نامبر من 2011AS00015xxx چون نامه دیر به دستم رسید 17 مهر فرم ها رو پست کردم / چون دیر شده احتمال کارنت شدنم هست؟ باید چی کار کنم؟
لطفا اطلاعات خود را در اختيار فري فري براي پر كردن در جدول 2011 در يك نگاه بدهيد همچنين مشخصات خود را در تاپيك مربوط به شماره كيس ها نيز اطلاع دهيد. با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیزم
نه اصلا نداره ولی باید حتما صورت بصورت کامل رو به دوربین و در صورت حجاب کامل گوشها باید مشخص باشد در غیر این صورت مورد تائید نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه قبل از مصاحبه برای ویزای دیگه ای اقدام کرد.
گیج شدم اساسی....
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-11 ساعت 00:40)shivah نوشته: دوستان من از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه قبل از مصاحبه برای ویزای دیگه ای اقدام کرد.
گیج شدم اساسی....
عزیز جان گیج شدن نداره یه ایمیل بزن به kcc و از اونا بپرس. هم مطمئنه هم نمیان کیست رو بابت این سوال رد کنند.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من آبان ماه مصاحبه دارم ممنون میشم بگید چه موقع وقت دکتر بگیرم؟کپی مدارک پزشکی رو که برای سفارت نباید بفرستم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .بچه ها
یک مساله: موقع پست مدارک من به این نماینده TNT خیلی مشکوک شدم تا فهمید برای سفارت آمریکاست یه جوری شد !!!! بعد بهش گفتم در نایلکسو نمی بندی گفت نه خودشون می بندن!!!!
حالا میترسم یه وقت مدارکو انگولک کرده باشه!! برای اینکه بفهمیم مدارکی که به آنکارا فرستادم مورد کامل هست یا نه (مثلا مدارک اسپانسر) چه باید کنم؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-11 ساعت 10:33)SNAGHIAN نوشته: سلام .بچه ها
یک مساله: موقع پست مدارک من به این نماینده TNT خیلی مشکوک شدم تا فهمید برای سفارت آمریکاست یه جوری شد !!!! بعد بهش گفتم در نایلکسو نمی بندی گفت نه خودشون می بندن!!!!
حالا میترسم یه وقت مدارکو انگولک کرده باشه!! برای اینکه بفهمیم مدارکی که به آنکارا فرستادم مورد کامل هست یا نه (مثلا مدارک اسپانسر) چه باید کنم؟؟
سفارت 3 تا 4 روز قبل از روز مصاحبه جواب صحت مدارک رو میده.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
متاسفانه هنگام فرستادن مدارك نامه اول اصلا متوجه و آگاه نبودك كه بايد فرم 230 را براي همه اعضاي خانواده پر كنم و بفرستم - علي ايحال آنها هم در مكاتبات حرفي از ناقصي نزدند. تاريخ و ساعت مصاحبه تائين شده و در ليست آنكارا هم هست - حتي نامه دوم هم كه بدستم رسيد در انتهاي آن اعضاي خانوداه قيد شده
ولي من در همين سايت خواندم كه بايد مي فرستادم
سئوال اين است كه : راه حل پيشنهادي چيست ؟
به آنكارا ايميل بزنم و اطلاع بدهم ؟
به كي سي سي ايميل بزنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كنم و پر كنم و مدارك نامه دوم بفرستم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده و بعد تز تكميل ايميل كنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده تكميل كنم و روز مصاحبه تحويل افسر دهم ؟
با اينكه اصلا كاري نكنم ؟؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-11 ساعت 13:01)TAHSINO نوشته: سلام
متاسفانه هنگام فرستادن مدارك نامه اول اصلا متوجه و آگاه نبودك كه بايد فرم 230 را براي همه اعضاي خانواده پر كنم و بفرستم - علي ايحال آنها هم در مكاتبات حرفي از ناقصي نزدند. تاريخ و ساعت مصاحبه تائين شده و در ليست آنكارا هم هست - حتي نامه دوم هم كه بدستم رسيد در انتهاي آن اعضاي خانوداه قيد شده
ولي من در همين سايت خواندم كه بايد مي فرستادم
سئوال اين است كه : راه حل پيشنهادي چيست ؟
به آنكارا ايميل بزنم و اطلاع بدهم ؟
به كي سي سي ايميل بزنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كنم و پر كنم و مدارك نامه دوم بفرستم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده و بعد تز تكميل ايميل كنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده تكميل كنم و روز مصاحبه تحويل افسر دهم ؟
با اينكه اصلا كاري نكنم ؟؟؟
بهترین کار از نظر من راه حل پر کردن فرمها و ارسال آنها به همراه مدارک مورد نیاز نامه دوم . موفق باشی