موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-11 ساعت 16:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-11 ساعت 17:01 توسط saman.saman.)
من کارت ملی هنوز نگرفتم یه مشکلی داشت و ایران نبودم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟مصاحبم آنکاراس و اینکه مشکلی برام پیش نمیاد؟
و اینکه ممنون میشم برای پر کردن فرم i-134راهنماییم کنید و اینکه آیا این فرم رو باید همراه کپی مدارک به سفارت بفرستم؟یا اینکه زمانه مصاحبه ببرم؟
یه سوال دیگه اینکه ضمانت بانکی رو بعد از ترجمه باید سفارت هم مهر کنن یا لازم نیست؟
ممنون
فرم i-134 برا چه موضوعی هست؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی در خصوص پاس سفید یا re entry permit اطلاعات جامع و کاملی داره؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-11 ساعت 17:52)DLT نوشته: سلام
دوستان کسی در خصوص پاس سفید یا re entry permit اطلاعات جامع و کاملی داره؟
برو این آدرس :http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-12 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-12 ساعت 01:23 توسط moraddad.)
سلام - روز مصاحبه که باید مدارک و ترجمه آنها و کپی همه آنها را ببریم، کدام مدارک را از ما تحویل میگیرن؟ اصل ترجمه ها یا کپی آنها؟ کپی هایی که قبل از مصاحبه به سفارت پست میکنیم غیر از این کپی هاست؟ آیا مدارک تحصیلی نفر همراه هم لازمه یا فقط برنده؟
نوشتین ترجمه تمام صفحات پاسپورت. حتی اگه سفید باشه باید آورده بشه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بايد خدمت شمادوست عزيز درموردوام عرض كنم كه تاموقعي كه اقساطتون روبطورمرتب پرداخت كنيد اصلا هيچ منعي براي خروج ازكشورنداريد حتي اگرتاخيرقسط داشته باشيد نميان ازخودتون بگيرن بلكه ازضامن وهمچنين ازاجناس واملاك گرويي كسر ميشه .......نگران نباشيد يو اس منتظره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
سوال من خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم اگر جواب بدید. کیس نامبر مامان من 43000 هست. فرم های سری اول رو فرستادیم و نایید هم شد که رسیده. می خواستم بدونم کار بعدی که ما باید انجام بدیم چی هست؟ کی فرم ها رو باید بفرستیم سفارت؟ کی منتظر نامه دوم باشیم؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی در مورد فرم 9 سوالی اطلاعاتی داره؟چی هست؟به چه کسی این فرم ها رو میدن؟چه جوری باید پر بشه؟دستی یا اینترنتی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
سوال من خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم اگر جواب بدید. کیس نامبر مامان من 43000 هست. فرم های سری اول رو فرستادیم و نایید هم شد که رسیده. می خواستم بدونم کار بعدی که ما باید انجام بدیم چی هست؟ کی فرم ها رو باید بفرستیم سفارت؟ کی منتظر نامه دوم باشیم؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
[/quote]
سلام
شما ديگه الان فقط بايد منتظر باشي كه شمارتون كارنت بشه- بعد بايد ليست مدارك موجود در نامه دوم رو حدود 15حداقل روز قبل از مصاحبتون بفرستين سفارت-
الان بهتره دنبال كارت بين اللمللي واكسن باشي
[/quote]
سلام
ممنون از جوابتون. این نامه دوم که گفتید کی باید منتظر اومدنش باشیم؟ ربطی به شماره کیس داره زمان اومدنش؟
جریان واکسن چی هست؟ از کجا باید اقدام کرد؟ با توجه به اینکه کیس مامانم هنوز مونده تا کارنت بشه این کارت واکسن اعتبارش تمام نمی شه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من کارت ملی هنوز نگرفتم یه مشکلی داشت و ایران نبودم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟مصاحبم آنکاراس و اینکه مشکلی برام پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه اینکه ضمانت بانکی رو بعد از ترجمه باید سفارت سوئیس هم مهر کنن یا لازم نیست؟
ممنون