کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-11 ساعت 01:24)saman.saman نوشته:  سلام من آبان ماه مصاحبه دارم ممنون میشم بگید چه موقع وقت دکتر بگیرم؟کپی مدارک پزشکی رو که برای سفارت نباید بفرستم؟

دقیقا از یک ماه قبل از روزی که میخواهید وقت دکتر بگیرید سایتش باز میشه.مثلا اکه 16 آبان وقت دکتر میخواهید بگیرید 16 یا 17 مهر به بعد باید اقدام کنید.اگر بچه کوچک دارید سه روز طول میکشه جواب بدن و اگر نه یک روز.مدارکی که دکتر میده رو باید با خودتون حتما سفارت ببرید.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 10:33)SNAGHIAN نوشته:  سلام .بچه ها

یک مساله: موقع پست مدارک من به این نماینده TNT خیلی مشکوک شدم تا فهمید برای سفارت آمریکاست یه جوری شد !!!! بعد بهش گفتم در نایلکسو نمی بندی گفت نه خودشون می بندن!!!!

حالا میترسم یه وقت مدارکو انگولک کرده باشه!! برای اینکه بفهمیم مدارکی که به آنکارا فرستادم مورد کامل هست یا نه (مثلا مدارک اسپانسر) چه باید کنم؟؟

دوست عزیز روند کار TNT همینه و واسش مهم نیست به کجا قراره چیزی پست کنید چون پست بین المللی هست.منم هر دو سری مدارکمو با TNT فرستادم و درشو نبست و گفت باید چک شه.شما یک روز بعد از اینکه توی سایت TNT چک کردید و دیدید مدارک تحویل سفارت شده به سفارت ایمیل بدید و بپرسی مدارک به دستشون رسیده یا خیر؟
موفق باشید
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: SNAGHIAN
من کارت ملی هنوز نگرفتم یه مشکلی داشت و ایران نبودم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟مصاحبم آنکاراس و اینکه مشکلی برام پیش نمیاد؟

و اینکه ممنون میشم برای پر کردن فرم i-134راهنماییم کنید و اینکه آیا این فرم رو باید همراه کپی مدارک به سفارت بفرستم؟یا اینکه زمانه مصاحبه ببرم؟
یه سوال دیگه اینکه ضمانت بانکی رو بعد از ترجمه باید سفارت هم مهر کنن یا لازم نیست؟
ممنون
فرم i-134 برا چه موضوعی هست؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان کسی در خصوص پاس سفید یا re entry permit اطلاعات جامع و کاملی داره؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 17:52)DLT نوشته:  سلام
دوستان کسی در خصوص پاس سفید یا re entry permit اطلاعات جامع و کاملی داره؟

برو این آدرس :http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User
سلام - روز مصاحبه که باید مدارک و ترجمه آنها و کپی همه آنها را ببریم، کدام مدارک را از ما تحویل میگیرن؟ اصل ترجمه ها یا کپی آنها؟ کپی هایی که قبل از مصاحبه به سفارت پست میکنیم غیر از این کپی هاست؟ آیا مدارک تحصیلی نفر همراه هم لازمه یا فقط برنده؟
نوشتین ترجمه تمام صفحات پاسپورت. حتی اگه سفید باشه باید آورده بشه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان:
سلام

بايد خدمت شمادوست عزيز درموردوام عرض كنم كه تاموقعي كه اقساطتون روبطورمرتب پرداخت كنيد اصلا هيچ منعي براي خروج ازكشورنداريد حتي اگرتاخيرقسط داشته باشيد نميان ازخودتون بگيرن بلكه ازضامن وهمچنين ازاجناس واملاك گرويي كسر ميشه .......نگران نباشيد يو اس منتظره
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان
سوال من خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم اگر جواب بدید. کیس نامبر مامان من 43000 هست. فرم های سری اول رو فرستادیم و نایید هم شد که رسیده. می خواستم بدونم کار بعدی که ما باید انجام بدیم چی هست؟ کی فرم ها رو باید بفرستیم سفارت؟ کی منتظر نامه دوم باشیم؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 13:55)rayan.s نوشته:  
(2010-10-11 ساعت 13:01)TAHSINO نوشته:  سلام
متاسفانه هنگام فرستادن مدارك نامه اول اصلا متوجه و آگاه نبودك كه بايد فرم 230 را براي همه اعضاي خانواده پر كنم و بفرستم - علي ايحال آنها هم در مكاتبات حرفي از ناقصي نزدند. تاريخ و ساعت مصاحبه تائين شده و در ليست آنكارا هم هست - حتي نامه دوم هم كه بدستم رسيد در انتهاي آن اعضاي خانوداه قيد شده
ولي من در همين سايت خواندم كه بايد مي فرستادم
سئوال اين است كه : راه حل پيشنهادي چيست ؟
به آنكارا ايميل بزنم و اطلاع بدهم ؟
به كي سي سي ايميل بزنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كنم و پر كنم و مدارك نامه دوم بفرستم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده و بعد تز تكميل ايميل كنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده تكميل كنم و روز مصاحبه تحويل افسر دهم ؟
با اينكه اصلا كاري نكنم ؟؟؟

بهترین کار از نظر من راه حل پر کردن فرمها و ارسال آنها به همراه مدارک مورد نیاز نامه دوم . موفق باشی

سلام دوست عزيز

در اينجور موارد حتماً از طريق email اشتباهتون را براي KCC توضيح بديد و طبق نظر دوستمون مدارك رو هم ارسال كنيد- پرينت email خودتون و جواب سفارت رو هم روز مصاحبه همراه داشته باشين

موفق باشين

(2010-10-11 ساعت 14:10)Sooshians نوشته:  
(2010-10-11 ساعت 10:33)SNAGHIAN نوشته:  سلام .بچه ها

یک مساله: موقع پست مدارک من به این نماینده TNT خیلی مشکوک شدم تا فهمید برای سفارت آمریکاست یه جوری شد !!!! بعد بهش گفتم در نایلکسو نمی بندی گفت نه خودشون می بندن!!!!

حالا میترسم یه وقت مدارکو انگولک کرده باشه!! برای اینکه بفهمیم مدارکی که به آنکارا فرستادم مورد کامل هست یا نه (مثلا مدارک اسپانسر) چه باید کنم؟؟

انگولک و خوب اومدی! Big Grin به نظر من به سفارت ایمیل بزن!
ژ

سلام

اصلاً، جاي نگراني نيست- هم ميتوني email بزني و هم تلفني با سفارت آنكارا در مورد اينكه مداركت رسيده و كامل بوده يا نه صحبت كني-
من هم همينكار رو كردم و جوابم رو دادند

موفق باشي
(2010-10-12 ساعت 08:29)bahar_2300 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
سوال من خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم اگر جواب بدید. کیس نامبر مامان من 43000 هست. فرم های سری اول رو فرستادیم و نایید هم شد که رسیده. می خواستم بدونم کار بعدی که ما باید انجام بدیم چی هست؟ کی فرم ها رو باید بفرستیم سفارت؟ کی منتظر نامه دوم باشیم؟

سلام
شما ديگه الان فقط بايد منتظر باشي كه شمارتون كارنت بشه- بعد بايد ليست مدارك موجود در نامه دوم رو حدود 15حداقل روز قبل از مصاحبتون بفرستين سفارت-
الان بهتره دنبال كارت بين اللمللي واكسن باشين.

Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
کسی در مورد فرم 9 سوالی اطلاعاتی داره؟چی هست؟به چه کسی این فرم ها رو میدن؟چه جوری باید پر بشه؟دستی یا اینترنتی؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-12 ساعت 10:06)DLT نوشته:  دوستان سلام
کسی در مورد فرم 9 سوالی اطلاعاتی داره؟چی هست؟به چه کسی این فرم ها رو میدن؟چه جوری باید پر بشه؟دستی یا اینترنتی؟

(2010-10-12 ساعت 10:48)mehran626 نوشته:  من هم در مورد فرم 9 سوالی سوال دارم مخصوصا در خصوص CV اگه کسی در این مورد تجربه داره و یا نسخه ایی از فرم 9 سوالی داره بفرسته البته لطفا کسانی هم که دارن میرن مصاحبه اگه با موبایل یه عکس از فرم 9 سوالی بگیرن بد نیست

چهار صفحه قبل در این مورد توضیح داده شده و تمام سوالات رو هم نوشتند :

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid80121

یادآوری کنم که این فرم رو فقط به بعضی از افرادی می دن که به دلیل داشتن شغل یا مدرک تحصیلی خاص مشمول کلیرنس میشن و باید اطلاعات دقیقتری از خودشون در اختیار اداره مهاجرت بگذارند.

فردی که این فرم رو بهش دادن، جواب سوالات رو معمولا به صورت یک فایل word یا pdf به همراه رزومه تحصیلی و شغلی خودش (cv) برای سفارت ایمیل می کنه. از زمانی که این اطلاعات رو سفارت دریافت کنه، پروسه کلیرنس شروع میشه. ظاهر فرم هم یک برگه A4 سفید و معمولی است که سوالات، پشت سر هم روی اون تایپ شده. در انتهای سوالات هم ایمیل سفارت رو نوشتند و توضیح دادند که موضوع (subject ) ایمیلی که ارسال می کنید باید ivadminprocessing باشه و ..

تشکر کنندگان: mehran626 ، AMIN3Y ، امیر مهاجر

با سلام خدمت همه دوستان
[/quote]

سلام
شما ديگه الان فقط بايد منتظر باشي كه شمارتون كارنت بشه- بعد بايد ليست مدارك موجود در نامه دوم رو حدود 15حداقل روز قبل از مصاحبتون بفرستين سفارت-
الان بهتره دنبال كارت بين اللمللي واكسن باشي

[/quote]
سلام

ممنون از جوابتون. این نامه دوم که گفتید کی باید منتظر اومدنش باشیم؟ ربطی به شماره کیس داره زمان اومدنش؟
جریان واکسن چی هست؟ از کجا باید اقدام کرد؟ با توجه به اینکه کیس مامانم هنوز مونده تا کارنت بشه این کارت واکسن اعتبارش تمام نمی شه؟
تشکر کنندگان:
من کارت ملی هنوز نگرفتم یه مشکلی داشت و ایران نبودم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟مصاحبم آنکاراس و اینکه مشکلی برام پیش نمیاد؟

یه سوال دیگه اینکه ضمانت بانکی رو بعد از ترجمه باید سفارت سوئیس هم مهر کنن یا لازم نیست؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-10-12 ساعت 11:35)bahar_2300 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان

سلام
الان بهتره دنبال كارت بين اللمللي واكسن باشي

[/quote]
سلام

ممنون از جوابتون. این نامه دوم که گفتید کی باید منتظر اومدنش باشیم؟ ربطی به شماره کیس داره زمان اومدنش؟
جریان واکسن چی هست؟ از کجا باید اقدام کرد؟ با توجه به اینکه کیس مامانم هنوز مونده تا کارنت بشه این کارت واکسن اعتبارش تمام نمی شه؟

[/quote]
دوست عزيز نامه دوم بعد از كارنت شدن مياد ولي خيلي از دوستان اين نامه براشون يا نيومده يا خيلي دير اومده بنابراين شما زياد منتظر اين نامه نباشيد. و وقتي كيستون كارنت شد (احتمال خيلي زياد مرداد سال آينده)بلافاصله ايميل به kcc و سفارت مربوطه بزنيد تا زمان مصاحبتون رو براتون ايميل كنند.قبل از اون بايد شروع كنيد به زدن واكسنهاي مورد نياز كه توضيحاتش در تاپيك واكسيناسيون و آزمايشهاي پزشكي وجود داره . آماده كردن مدارك از قبيل گرفتن پاسپورت (اگر نداريد) ترجمه مدارك شناسايي و تحصيلي.

تشکر کنندگان:
(2010-10-12 ساعت 11:52)saman.saman نوشته:  من کارت ملی هنوز نگرفتم یه مشکلی داشت و ایران نبودم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟مصاحبم آنکاراس و اینکه مشکلی برام پیش نمیاد؟

یه سوال دیگه اینکه ضمانت بانکی رو بعد از ترجمه باید سفارت سوئیس هم مهر کنن یا لازم نیست؟
ممنون

دوست عزيز
براي كارت ملي بريد درخواست بدهيد. اگر تا زمان مصاحبه اومد كه ارسال ميكنيد و در غير اينصورت براشون توضيح بديد كه نداريد. فكر نميكنم مشكل خاصي باشه.
در خصوص مدارك مالي، هيچگونه ضمانت بانكي لازم نيست بلكه گواهي موجودي حساب خودتون لازم است كه از بانكي كه توش پول داريد ميگيريد نيازي هم به تاييد سفارت سوييس نيست. فقط كافبست كه گواهي انگليسي را امور بين الملل بانك تاييد كند و يا اينكه اگر گواهي فارسي گرفتيد بديد ترجمه كنند.

براي مباحث مالي به تاپيك "نداشتن اسپانسر" مراجعه كنيد.
موفق باشيد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان