کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام.ممنون میشم آدرس ایمیل سفارت آمریکا تو آنکارا رو بدید ؟>
تشکر کنندگان:
سامان جان
سفارت ایمیل برای لاتاری به صورت جداگانه ندارد.شما وارد سایت سفارت که شدین میرین توی بخش های ذیل:
1-سمت چپ بالا:embassy رو کلیک کن و بعد
2-contact us
3-e-mail contact
4-contact immigrant visa section by e-mail
5-نوشتن مشخصات فردی و تایپ کردن متن
6-submit کردن ایمیل
7-دریافت تاییدیه
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-10-13 ساعت 16:06)DLT نوشته:  سامان جان
سفارت ایمیل برای لاتاری به صورت جداگانه ندارد.شما وارد سایت سفارت که شدین میرین توی بخش های ذیل:
1-سمت چپ بالا:embassy رو کلیک کن و بعد
2-contact us
3-e-mail contact
4-contact immigrant visa section by e-mail
5-نوشتن مشخصات فردی و تایپ کردن متن
6-submit کردن ایمیل
7-دریافت تاییدیه

ممنون عزیز
تشکر کنندگان:
سلام.ببخشید بچه ها من باید کپی کدوم مدارک رو بفرستم آنکارا؟آخه توی یه صفحه دیگه بهم گفتند اصل برگه تمکن مالی و بانکی و تمام مدارک ترجمه شده رو باید بفرستم سفارت.آیا باید کپی مدارک رو بفرستم؟یا اصلشون رو؟ممنون میشم بگید اصل مدارک ترجمه رو بفرستم؟یا کپی مدارک ترجمه شده؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-10-13 ساعت 23:21)saman.saman نوشته:  سلام.ببخشید بچه ها من باید کپی کدوم مدارک رو بفرستم آنکارا؟آخه توی یه صفحه دیگه بهم گفتند اصل برگه تمکن مالی و بانکی و تمام مدارک ترجمه شده رو باید بفرستم سفارت.آیا باید کپی مدارک رو بفرستم؟یا اصلشون رو؟ممنون میشم بگید اصل مدارک ترجمه رو بفرستم؟یا کپی مدارک ترجمه شده؟
ممنون

دوست من فرقی نمیکنه البته من اصل ترجمه رو پست کردم واونجا چیزی نخواستند اگه کپی بفرستی اونجا با اصل مطابقت میدن و وقتت تلف میشه پس اصل ترجمه رو بفرست
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان:
دوست من
من هم اصل ترجمه ها و کپی فارسی مدارک رو ارسال کردم و اصل مدارکی مانند شناسنامه+کارت ملی+دیپلم+تمکن مالی(البته من اصل مدارک اسپانسرم رو ارسال کردم )و... رو روز مصاحبه میبرم
تشکر کنندگان:
(2010-10-11 ساعت 13:01)TAHSINO نوشته:  سلام
متاسفانه هنگام فرستادن مدارك نامه اول اصلا متوجه و آگاه نبودك كه بايد فرم 230 را براي همه اعضاي خانواده پر كنم و بفرستم - علي ايحال آنها هم در مكاتبات حرفي از ناقصي نزدند. تاريخ و ساعت مصاحبه تائين شده و در ليست آنكارا هم هست - حتي نامه دوم هم كه بدستم رسيد در انتهاي آن اعضاي خانوداه قيد شده
ولي من در همين سايت خواندم كه بايد مي فرستادم
سئوال اين است كه : راه حل پيشنهادي چيست ؟
به آنكارا ايميل بزنم و اطلاع بدهم ؟
به كي سي سي ايميل بزنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كنم و پر كنم و مدارك نامه دوم بفرستم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده و بعد تز تكميل ايميل كنم ؟
يا فرم 230 را دانلود كرده تكميل كنم و روز مصاحبه تحويل افسر دهم ؟
با اينكه اصلا كاري نكنم ؟؟؟

سلام دوست من
دختر من 40 روزه بود ما رفتيم مصاحبه
بنابراين موقعي كه فرمها رو پر مي‌كردم اون هنوز بدنيا نيومده بود مي‌دو نين توي سفارت چه اتفاقي افتاد
شمارهمون روي تابلو اومد اولين جايي كه مي‌ري براي پرداخت پول به سفارت
من رفتم سه تا پاسپورت گذاشتم
نگاه كرد گفت سه تا پاس داري پس مبلغ 775*3 پول بده بعد دوباره يه سري فرم 230 داد گفت اينم براي بچتون پر كنين
اينو گفتم كه بدوني اونجا هم ميشه اين كارو كرد ولي حالا كه نامه دوم رو نفرستادي دوباره فايلهاي 230 رو دانلود كن و پر كن پرينت بگير بفرست. تا جايي كه من يادم مي‌آد اين فرمها بعد از پر شدن قابل ذخيره نيستند يعني نمي‌شه اونا رو ايميل كرد.
موفق باشي

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان:
با سلام وخسته نباشید...
من با kccکه تماس میگیرم میگه 4 هفته دیگه تماس بگیر.....در صورتی که من current شدم ؟؟؟؟؟؟چی کار کنم؟؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-10-14 ساعت 13:15)shery نوشته:  با سلام وخسته نباشید...
من با kccکه تماس میگیرم میگه 4 هفته دیگه تماس بگیر.....در صورتی که من current شدم ؟؟؟؟؟؟چی کار کنم؟؟؟؟

مشکلی نیست ؛ مدارکت رو دیر فرستادی مصاحبت تو دسامبر افتاده . به جدول برندگان 2011 یه سر بزن میبینی دوستانی که تو اکتبر کارنت شدن مصاحبه براشون تو نوامبر تعیین کردن. لطفا" اطلاعاتتون رو برای درج در جدول 2011 در یک نگاه برای free-free عزیز با پیام خصوصی ارسال کنید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: AMIN3Y
(2010-10-14 ساعت 01:41)Shahoo52 نوشته:  
(2010-10-13 ساعت 23:21)saman.saman نوشته:  سلام.ببخشید بچه ها من باید کپی کدوم مدارک رو بفرستم آنکارا؟آخه توی یه صفحه دیگه بهم گفتند اصل برگه تمکن مالی و بانکی و تمام مدارک ترجمه شده رو باید بفرستم سفارت.آیا باید کپی مدارک رو بفرستم؟یا اصلشون رو؟ممنون میشم بگید اصل مدارک ترجمه رو بفرستم؟یا کپی مدارک ترجمه شده؟
ممنون

دوست من فرقی نمیکنه البته من اصل ترجمه رو پست کردم واونجا چیزی نخواستند اگه کپی بفرستی اونجا با اصل مطابقت میدن و وقتت تلف میشه پس اصل ترجمه رو بفرست

ممنون

(2010-10-14 ساعت 09:59)DLT نوشته:  دوست من
من هم اصل ترجمه ها و کپی فارسی مدارک رو ارسال کردم و اصل مدارکی مانند شناسنامه+کارت ملی+دیپلم+تمکن مالی(البته من اصل مدارک اسپانسرم رو ارسال کردم )و... رو روز مصاحبه میبرم

ممنون.پس من هم تمام مدارک ترجمه شده رو می فرستمبه همراه یه کپیشون و کپی مدارک فارسیم
فقط من چون کارت ملی ندارم و مقایرت یه حرف باعث شده بهم ندن موندم چه ایمیلی به KCC بزنم و اینکه ثبت احوال میگه باید شناسنامه رو عوض کنم تا کارت برام بیاد.تمام مدارکم رو بر اساس پاسپورت ترجمه کردم.اولای آبان مصاحبمه.چه ایمیلی به KCC بزنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:
دوسان بالاخره بعد از مدتها جواب ایمیل من هم اومد

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December below 11,600. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

تشکر کنندگان: free_free
(2010-10-14 ساعت 13:15)shery نوشته:  با سلام وخسته نباشید...
سلام
ما هم با اينكه در اكتبر كارنت شده بوديم ولي تا امروز همين جواب را دريافت ميكرديم تازه امروز به ما گفته اند كه 7 تا 10 روز كاري ديگه تماس بگيريد تا تاريخ مصاحبه تان را بگوييم. اصلا نگران نباشيد . به دليل دير فرستادن فرمها تاريخ مصاحبه در ماه دسامبر مي باشد. شما هر هفته يك ايميل بفرستيد.

موفق باشيد

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، shery
دوستان من به kcc واسه اون سوالم برای رفتنم به امریکا قبل از مصاحبه mail زدم...یوزر عزيز گفتی هر اطلاعاتی به دست آوردی اینجا بگو...اینم جواب ایمیل

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December below 11,600. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

If you are in the United States, you may be eligible to apply to the Citizenship and Immigration Services (CIS) for adjustment of status. The option to adjust status may no longer be available to all applicants. To determine whether you are eligible to adjust your status you MUST contact the CIS. Once the CIS confirms your eligibility to adjust status they will provide you with the additional information that you need. When contacting your local CIS office they may inform you that you will not be eligible to file your adjustment until your case number is current and available for processing. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to view the current case numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

If the CIS determines that you are eligible to adjust status you will be required to pay a non-refundable diversity-processing fee of $440.00 per person directly to the Department of State. Information regarding where this fee should be paid is included in your information packet. This fee is assessed to cover cost incurred by the Department of State in running the lottery selection process and is separate from any fees you will need to pay the CIS as part of your adjustment application. Failure to pay this fee may result in the loss of your diversity visa. (Please mail a money order for the diversity-processing fees to the address given below.) Also, please forward the completed DSP-122 form back to KCC. This will allow the next instruction letter to be processed to you.

U.S. Department of State

Diversity Visa Program

P.O. Box 979079

St. Louis, Missouri 63197-9000

We do request that you complete and return the DSP-122 to the Kentucky Consular Center so that we may update your file. Question 4 of this form states: Name of United States Consular Office where you would like to process your application”. When adjusting status with the Citizenship and Immigration Service, please list the address of your local CIS office.

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، satusa ، Sooshians ، javidk ، AMIN3Y
(2010-10-12 ساعت 09:56)mehran626 نوشته:  
(2010-10-12 ساعت 08:29)bahar_2300 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
سوال من خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم اگر جواب بدید. کیس نامبر مامان من 43000 هست. فرم های سری اول رو فرستادیم و نایید هم شد که رسیده. می خواستم بدونم کار بعدی که ما باید انجام بدیم چی هست؟ کی فرم ها رو باید بفرستیم سفارت؟ کی منتظر نامه دوم باشیم؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
باید صبر کنید تا کیس نامبر شما کارنت بشه فعلا تا شماره 11600 کارنت شده کیس شما حدود تیریا مرداد ماه سال اینده کارنت خواهد شد که بعدش باید برید مصاحبه یه سری مدارک هم برای اونوقت باید اماده کنید مثل ترجمه شناسنامه پاسپورت ازدواج و واکسناسیون اینها همه در تاپیک خودش به تفصیل اومده به اونجا مراجعه کنید ولی بیش از کافی وقت دارید نگران نباشید
دوست عزیز ممنونم از جوابتون Smile
تشکر کنندگان:
سلام

لطفا دراين مورد ازدوستان صاحب تجربه كمك ميخوام:

درپاسپورت نام پدرmahmoudنوشته شده اما درفرمها من نوشتم mahmoodخواهش ميكنم بهم بگين چطورميتونم تصحيحش كنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان