کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-16 ساعت 21:09)1979SAM نوشته:  سلام

لطفا دراين مورد ازدوستان صاحب تجربه كمك ميخوام:

درپاسپورت نام پدرmahmoudنوشته شده اما درفرمها من نوشتم mahmoodخواهش ميكنم بهم بگين چطورميتونم تصحيحش كنم
دوست من مشکل خاصی نیست شما اگر تنها همین مشکل را دارید درون فرم هایتان میتوانید در روز مصاحبه و قبل از قسم خوردن ان را با گفتن به افیسر مربوطه تصحیح کنید
و یا می توانید در صورتی که می خواهید کاملا خیالتان راحت بشه یک ایمیل به kcc بزنید و این مورد را درون ایمیلذکر کرده و بخواهید که تصحیحش کنند
البته همان روز مصاحبه قبل از قسم خردن هم کفایت می کند
تشکر کنندگان: rayan.s ، 1979SAM
(2010-10-16 ساعت 21:41)Amir78 نوشته:  
(2010-10-16 ساعت 21:09)1979SAM نوشته:  سلام

لطفا دراين مورد ازدوستان صاحب تجربه كمك ميخوام:

درپاسپورت نام پدرmahmoudنوشته شده اما درفرمها من نوشتم mahmoodخواهش ميكنم بهم بگين چطورميتونم تصحيحش كنم
دوست من مشکل خاصی نیست شما اگر تنها همین مشکل را دارید درون فرم هایتان میتوانید در روز مصاحبه و قبل از قسم خوردن ان را با گفتن به افیسر مربوطه تصحیح کنید
و یا می توانید در صورتی که می خواهید کاملا خیالتان راحت بشه یک ایمیل به kcc بزنید و این مورد را درون ایمیلذکر کرده و بخواهید که تصحیحش کنند
البته همان روز مصاحبه قبل از قسم خردن هم کفایت می کند

باتشكرازراهنماييتون ميشه بگيد كه آيا همون ايميل كه درنامه اول ذكرشده بايستي بفرستم واينكه اگه براتون امكان داره متن ايميل روبه چه صورتي تنظيم كنم كه هم خلاصه ومختصر باشه وهم گويا ؟
تشکر کنندگان:
سلام بردوستان و مدیران Big Grin
من تاریخ 2002 میلادی سفر به حج عمره(عربستان) داشتم ولی پس از مدت 5 سال پاس منفضی شد و برای مدتی پاس نداشتم ولی در ابتدای 2010 که برا تمدید رفتم .کلا پاس اولم رو از من اخذ و ابطال کردند و پاس جدید بهم دادند
حال سوال من :

از من برای سفر های خارجی چنانچه سوال شود و من پاس با ویزای عربستان را که ندارم تا استناد کنم چه خواهد شد. از - تا فلان سفرم را به خاطر ندارم.
کمک 3 ماه دیگه مصاحبه ام است.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان:
با سلام و تشکر از لطف شما
من برای تایید ارسال و رسیدن فرم های 230 , 2
به KCC این میل رو زدم:
Dear sir/madam

According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards.

Case Number :----

PA NAME: ----

Date of birth : -----

Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : IRAN

و اونها این جواب رو به من دادند:

Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

KCC Diversity Visa/kjt

Kentucky Consular Center

Support Contractor - Serco - NA

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان:
(2010-10-17 ساعت 06:02)maryam sadafi نوشته:  RE: سوالات مطرح شده برندگان 2011
با سلام و تشکر از لطف شما
من برای تایید ارسال و رسیدن فرم های 230 , 2
به KCC این میل رو زدم:
Dear sir/madam

According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards.

Case Number :----

PA NAME: ----

Date of birth : -----

Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : IRAN

و اونها این جواب رو به من دادند:

Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

KCC Diversity Visa/kjt

Kentucky Consular Center

Support Contractor - Serco - NA

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
شما طبق قوانین سایت مجاز به طرح یه سوال در تایپیک های متفاوت نیستید. به سوال شما در تایپیک دیگه جواب داده شده.مرسی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Linspire ، hasti_banoo ، User
با سلام به دوستان عزیز
می خواستم بپرسم برندگان لاتاری 2011 می تونن در لاتاری 2012 شرکت کنند؟
یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر کسی بخواد ویزای تحصیلی به آمریکا بگیره مانعی نداره که لاتاری ثبت نام کنه؟ ممنونم اگر جواب بدیدSmile
تشکر کنندگان:
در مورد ثبت نام مجدد، منع قانوني نداره، اما بهتره اين كار رو نكنيد. نخست اين كه يك برنده سال گذشته، شانس ديگران رو كم مي كنه و دوم اين كه در صورت برنده شدن مجدد، ممكنه براتون دردسر درست كنه (به دليل داشتن دو پرونده مهاجرتي فعال به طور همزمان).

در مورد ويزاي تحصيلي، صرفا اين درخواست به خاطر شركت در لاتاري مردود نمي شه. اما وقتي درخواست ويزا بررسي مي شه، Case Officer مد نظر مي گيره كه اين متقاضي علاقه مند به زندگي دائم در آمريكا هست و انگيزه براي رفتن و موندن داره.

(2010-10-18 ساعت 12:35)bahar_2300 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر کسی بخواد ویزای تحصیلی به آمریکا بگیره مانعی نداره که لاتاری ثبت نام کنه؟ ممنونم اگر جواب بدیدSmile

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، satusa ، success
(2010-10-18 ساعت 13:26)Ashkan78 نوشته:  در مورد ثبت نام مجدد، منع قانوني نداره، اما بهتره اين كار رو نكنيد. نخست اين كه يك برنده سال گذشته، شانس ديگران رو كم مي كنه و دوم اين كه در صورت برنده شدن مجدد، ممكنه براتون دردسر درست كنه (به دليل داشتن دو پرونده مهاجرتي فعال به طور همزمان).

در مورد ويزاي تحصيلي، صرفا اين درخواست به خاطر شركت در لاتاري مردود نمي شه. اما وقتي درخواست ويزا بررسي مي شه، Case Officer مد نظر مي گيره كه اين متقاضي علاقه مند به زندگي دائم در آمريكا هست و انگيزه براي رفتن و موندن داره.

(2010-10-18 ساعت 12:35)bahar_2300 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز

ممنون از جوابتون. آخه کیس نامبر مامان من 43000 هست و یکم دلم شور می زنه. به خاطر قضیه های کارنت شدن و کلیرنس... گفتم شانس امسالشون رو از دست ندن...
و اینکه من پارسال در لاتاری ثبت نام کرده بودم. اگر امسال ثبت نام نکنم ثوابق پارسال من رو موقع ویزای تحصیلی چک نمی کنن؟ یعنی مهم ان هست که اسال ثبت نام نکنم؟ با توجه به اینکه سال دیگه می خوام اقدام واسه ویزای تحصیلی کنم.
تشکر کنندگان:

نظر شخصي و غير علمي:

1- شانس قبولي در هر سال خيلي شانس كميه. ريسكش نمي ارزه به اين كه در گرفتن ويزا با Case Number بالا مشكل درست كنيد. از اين شانس خيلي كم صرفنظر كنيد.

2- من بودم تا زماني كه تكليف ويزاي تحصيليم معلوم نشده، ثبت نام نمي كردم. بعد از نهايي شدن اون پرونده (حالا چه جواب مثبت باشه، چه منفي) هر سال ثبت نام مي كردم.

(2010-10-18 ساعت 15:32)bahar_2300 نوشته:  ممنون از جوابتون. آخه کیس نامبر مامان من 43000 هست و یکم دلم شور می زنه. به خاطر قضیه های کارنت شدن و کلیرنس... گفتم شانس امسالشون رو از دست ندن...
و اینکه من پارسال در لاتاری ثبت نام کرده بودم. اگر امسال ثبت نام نکنم ثوابق پارسال من رو موقع ویزای تحصیلی چک نمی کنن؟ یعنی مهم ان هست که اسال ثبت نام نکنم؟ با توجه به اینکه سال دیگه می خوام اقدام واسه ویزای تحصیلی کنم.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians
در جواب اينكه اگه بگن ميخواي بري آمريكا چيكار كني، چه جواب پيشنهادي دارين؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
(2010-10-18 ساعت 21:57)peyman2011 نوشته:  در جواب اينكه اگه بگن ميخواي بري آمريكا چيكار كني، چه جواب پيشنهادي دارين؟

دوست عزیز؛ شما مگه در فرم 230 به این سوال جواب ندادید ؟ همون رو بهشون دوباره میگی.(در پایین سوال 32.فرم 230)

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
اون نوع كاري و شغلي كه براي خودم در نظر گرفتم واسه اونجاست رو نوشتم. منظورم اين بود اگه بپرسند چرا آمريكارو انتخاب كردين چي بگيم كه خوششون بياد؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
سلام
من یک سئوال دارم که جستجو کردم اما نتوانستم جوابی پیدا کنم و تایپیک مخصوص این سئوال را هم پیدا نکردم
سئوالم در خصوص نحوه گرفتم مدرک تحصیلی ست، من سربازی نرفته ام و اصل مدرک لیسانس یا حتی دیپلم و پیش دانشگاهی را به من نمیدهند، آیا مدرک موقت ارزشی برای سفارت یا ترجمه دارد؟
اصلاً راهی برای گرفتن اصل مدرک و ریز نمرات وجود دارد؟
لطفاً اگر کسی را در سایت می شناسید که سال های قبل با مشکل مشابه من (نرفتن سربازی ) ویزا گزفته معرفی کنید، ثواب داره.

شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2010-10-18 ساعت 23:17)Donkey chance نوشته:  سلام
من یک سئوال دارم که جستجو کردم اما نتوانستم جوابی پیدا کنم و تایپیک مخصوص این سئوال را هم پیدا نکردم
سئوالم در خصوص نحوه گرفتم مدرک تحصیلی ست، من سربازی نرفته ام و اصل مدرک لیسانس یا حتی دیپلم و پیش دانشگاهی را به من نمیدهند، آیا مدرک موقت ارزشی برای سفارت یا ترجمه دارد؟
لطفاً اگر کسی را در سایت می شناسید که سال های قبل با مشکل مشابه من (نرفتن سربازی ) ویزا گزفته معرفی کنید، ثواب داره.

سلام دوست عزیز
از چیزی که من فهمیدم شما که سربازی نرفتید اصلا پاس ندارید که بخواهید اجازه خروج از کشور داشته باشید و مابقی قضیه.... اونها به سربازی شما کاری ندارند ولی مدارکتون باید تکمیل باشه مثلا" پاسپورت که باید ویزا توی اون درج بشه
موفقیت آرزوی من برای همه

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: Donkey chance
(2010-10-18 ساعت 23:17)Donkey chance نوشته:  سلام

شما برو اول ببین دیپلمت دست کیه. در خیلی از موارد دست دبیرستان هستش هنوز. اگه دست دانشگاه باشه گرفتنش سختتره.
در هر صورت با هر بهانه و بهایی باید بگیری و برای مصاحبه با خودت ببری.
در ضمن اگه مشمولی به فکر گرفتن پاسپورت و اجازه خروج هم باش.
فقط این رو از من داشته باش که کار نشد نداره تو این مملکت. هم مدرکت رو میگیری ازشون و هم اجازه خروجت رو

موفق باشی
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Donkey chance ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان