موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از لطف شما
من برای تایید ارسال و رسیدن فرم های 230 , 2
به KCC این میل رو زدم:
Dear sir/madam
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
Kind Regards.
Case Number :----
PA NAME: ----
Date of birth : -----
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : IRAN
و اونها این جواب رو به من دادند:
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 06:02)maryam sadafi نوشته: RE: سوالات مطرح شده برندگان 2011
با سلام و تشکر از لطف شما
من برای تایید ارسال و رسیدن فرم های 230 , 2
به KCC این میل رو زدم:
Dear sir/madam
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
Kind Regards.
Case Number :----
PA NAME: ----
Date of birth : -----
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : IRAN
و اونها این جواب رو به من دادند:
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
شما طبق قوانین سایت مجاز به طرح یه سوال در تایپیک های متفاوت نیستید. به سوال شما در تایپیک دیگه جواب داده شده.مرسی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
در جواب اينكه اگه بگن ميخواي بري آمريكا چيكار كني، چه جواب پيشنهادي دارين؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-18 ساعت 21:57)peyman2011 نوشته: در جواب اينكه اگه بگن ميخواي بري آمريكا چيكار كني، چه جواب پيشنهادي دارين؟
دوست عزیز؛ شما مگه در فرم 230 به این سوال جواب ندادید ؟ همون رو بهشون دوباره میگی.(در پایین سوال 32.فرم 230)
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اون نوع كاري و شغلي كه براي خودم در نظر گرفتم واسه اونجاست رو نوشتم. منظورم اين بود اگه بپرسند چرا آمريكارو انتخاب كردين چي بگيم كه خوششون بياد؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک سئوال دارم که جستجو کردم اما نتوانستم جوابی پیدا کنم و تایپیک مخصوص این سئوال را هم پیدا نکردم
سئوالم در خصوص نحوه گرفتم مدرک تحصیلی ست، من سربازی نرفته ام و اصل مدرک لیسانس یا حتی دیپلم و پیش دانشگاهی را به من نمیدهند، آیا مدرک موقت ارزشی برای سفارت یا ترجمه دارد؟
اصلاً راهی برای گرفتن اصل مدرک و ریز نمرات وجود دارد؟
لطفاً اگر کسی را در سایت می شناسید که سال های قبل با مشکل مشابه من (نرفتن سربازی ) ویزا گزفته معرفی کنید، ثواب داره.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-18 ساعت 23:17)Donkey chance نوشته: سلام
من یک سئوال دارم که جستجو کردم اما نتوانستم جوابی پیدا کنم و تایپیک مخصوص این سئوال را هم پیدا نکردم
سئوالم در خصوص نحوه گرفتم مدرک تحصیلی ست، من سربازی نرفته ام و اصل مدرک لیسانس یا حتی دیپلم و پیش دانشگاهی را به من نمیدهند، آیا مدرک موقت ارزشی برای سفارت یا ترجمه دارد؟
اصلاً راهی برای گرفتن اصل مدرک و ریز نمرات وجود دارد؟
لطفاً اگر کسی را در سایت می شناسید که سال های قبل با مشکل مشابه من (نرفتن سربازی ) ویزا گزفته معرفی کنید، ثواب داره.
شما برو اول ببین دیپلمت دست کیه. در خیلی از موارد دست دبیرستان هستش هنوز. اگه دست دانشگاه باشه گرفتنش سختتره.
در هر صورت با هر بهانه و بهایی باید بگیری و برای مصاحبه با خودت ببری.
در ضمن اگه مشمولی به فکر گرفتن پاسپورت و اجازه خروج هم باش.
فقط این رو از من داشته باش که کار نشد نداره تو این مملکت. هم مدرکت رو میگیری ازشون و هم اجازه خروجت رو
موفق باشی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)