موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من در فرم اول آدرس اسپانسرم را نوشتم آدرس محلی که اگه نامه ای یا کاری بود اونجا اقدام کنن . حال من که برای مصاحبه میرم آنکارا باید آدرس اونجایی که میرم را به افیسر بگم ؟
مثال کدام منطقه لس آنجلس میرم و آدرس دقیق یا احتیاجی نیست ؟
برای گرفتن گرین کارت همون آدرس اسپانسر خوبه یا من جایی که تو آمریکا میرم را باید بگم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-22 ساعت 13:32)yas نوشته: (2010-12-22 ساعت 03:51)shiva_h نوشته: دوستان این سوال که آقیسر میپرسه که بار چندمه لاتاری شرکت کردی خیلی مهمه صحت جوابش؟
نه میشه گفت خیلی مهمه و نه میشه گفت بی اهمیته. اگر دقیق یادتون نیست بهتره بگین دقیق یادم نیست حدودا ... بار.
چون آفیسر احتمال داره تعداد دقیقش رو بدونه و اگر جواب شما خیلی پرت باشه در دید آفیسر نسبت بهتون تاثیر بذاره!
تعداد دفعاتی که با پاس جدا اقدام کردم مهمه یا همراه خانوادم هم حساب کنم؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بردوستان مهاجرسرایی همیشه در صحنه
آیاآدرسی داریدتا بتونم فرمهای w2 و 1040 را دانلود کنم چون اسپانسرم گفته برام بفرست تا برات پر کنم چون خودش نه وقتشو داره نه حالشو!!!!!! خیلی با هاله نه!!!
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-24 ساعت 02:06)SHNARIMAN نوشته: سلام بردوستان مهاجرسرایی همیشه در صحنه
آیاآدرسی داریدتا بتونم فرمهای w2 و 1040 را دانلود کنم چون اسپانسرم گفته برام بفرست تا برات پر کنم چون خودش نه وقتشو داره نه حالشو!!!!!! خیلی با هاله نه!!!
وست عزیز؛ برید تو سایت زیر؛ در صفحه اول آیکون FORMS را انتخاب کنید وفرمها را در صفحه باز شده پیدا می کنید.
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دنبال نقشه آنکارا ی میگردم که دورو ور هتل اوزیلهان رو رو با جزئیاتش زده باشه .
کسی هست ؟
من 9 ژانویه میپرم تا 16 هم اونجام .
خوشحال میشم با برو بچ مهاجرسرا باشم.
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-24 ساعت 21:30)loveusa2010 نوشته: سلام دوستان
دنبال نقشه آنکارا ی میگردم که دورو ور هتل اوزیلهان رو رو با جزئیاتش زده باشه .
کسی هست ؟
من 9 ژانویه میپرم تا 16 هم اونجام .
خوشحال میشم با برو بچ مهاجرسرا باشم.
دوست عزیز؛ این آدرس پایین موقعیت هتل هست .موفق باشی
اگه جزئیات بیشتر خواستی اطلاعات روی نقشه را با نقشه آنکارا مقایسه کن.
http://ozilhanotel.com.tr/location.html
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-23 ساعت 23:15)mr.amir نوشته: من در فرم اول آدرس اسپانسرم را نوشتم آدرس محلی که اگه نامه ای یا کاری بود اونجا اقدام کنن . حال من که برای مصاحبه میرم آنکارا باید آدرس اونجایی که میرم را به افیسر بگم ؟
مثال کدام منطقه لس آنجلس میرم و آدرس دقیق یا احتیاجی نیست ؟
برای گرفتن گرین کارت همون آدرس اسپانسر خوبه یا من جایی که تو آمریکا میرم را باید بگم
سلام دوست عزیز
من از اول آدرس اسپانسرم رو دادم و تا آخر هم همون بود. خودم توی یه شهر دیگه زندگی میکنم و گرین کارتم به همون آدرس اسپانسرم رفت.
به نظر من چون ممکنه آدرس خودت تغییر کنه بذار همون اسپانسرت باقی بمونه
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
اونایی که زبانشون خوبه یه متن پیشنهادی واسه ینکه ببینم این ستاره تا کی هستش و معمولاً چقدر طول میکشه تا جواب کلیر من هم بیاد.
مثلاً همون ایمیلی که " آزاده رها " زده بود واسه همسرش و جواب گرفت.
مرسی
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
من 12 سال پیش عمل جراحی داشتم که منجر به گذاشتن پلاتین شد
حالا به نظر شما لازمه برای مدیکال انکارا نامه بگیرم و بدم ترجمه ؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-25 ساعت 16:01)saint نوشته: من 12 سال پیش عمل جراحی داشتم که منجر به گذاشتن پلاتین شد
حالا به نظر شما لازمه برای مدیکال انکارا نامه بگیرم و بدم ترجمه ؟؟
چرا سخت میگیری؟ منم پام رو عمل کردم،ازم پرسید : عمل داشتی؟ گفتم: آره گفت: چرا؟ گفتم: تو فوتبال زدنم. همین وبس. موفق باشی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-24 ساعت 09:18)rayan.s نوشته: (2010-12-24 ساعت 02:06)SHNARIMAN نوشته: سلام بردوستان مهاجرسرایی همیشه در صحنه
وست عزیز؛ برید تو سایت زیر؛ در صفحه اول آیکون FORMS را انتخاب کنید وفرمها را در صفحه باز شده پیدا می کنید.
rayanجان این فرما نیست توی اون لیست
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-25 ساعت 17:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-25 ساعت 18:58 توسط rayan.s.)
(2010-12-25 ساعت 17:08)saman33 نوشته: (2010-12-24 ساعت 09:18)rayan.s نوشته: (2010-12-24 ساعت 02:06)SHNARIMAN نوشته: سلام بردوستان مهاجرسرایی همیشه در صحنه
rayanجان این فرما نیست توی اون لیست
دوست عزیز؛ ببخشید من اشتباهی فکر کردم فرم اسپانسر رو میخوای... رفیق این دو تا فرم نیست رسید مربوط به پرداخت مالیاته که یکیش برای کار آزاده یکیشم مربوط به کسایی که کار دولتی دارند که اگر مالیات سال پیش رو داده باشه باید داشته باشه. حالا اسپانسرت مطمئنی تو آمریکاست؟ هر شهروند آمریکا به این موضوع واقفه.
دوستان عزیزیی که هرچی ما میگیم گوش نمیدید و میخواید اسپانسر بگیرید حواستان باشه اگه اسپانسرتان مشکل مالیاتی داشته باشه کار شما هم به مشکل میخوره. موفق باشید