کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
اسپانسر من در سیاتل هست من میرم لس آنجلس ولی هنوز جایی اجاره نکردم در لس آنجلس . سوالم اینجاست وقتی ما در لس آنجلس اقامت دارم و آدرس محل سکونت را نداریم چجوری برگه گرین کارت ما میاد ؟

ما که آدرسی الان نداریم در آمریکا تا موقعی که جایی بگیریم از کجا میدونن ما کجا زندگی میکنیم ؟ چجوری باید اطلاع بدیم ؟ به کی باید اطلاع بدیم ما در این خیابان در فلان شهر اقامت داریم ؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-21 ساعت 10:32)mr.amir نوشته:  اسپانسر من در سیاتل هست من میرم لس آنجلس ولی هنوز جایی اجاره نکردم در لس آنجلس . سوالم اینجاست وقتی ما در لس آنجلس اقامت دارم و آدرس محل سکونت را نداریم چجوری برگه گرین کارت ما میاد ؟

ما که آدرسی الان نداریم در آمریکا تا موقعی که جایی بگیریم از کجا میدونن ما کجا زندگی میکنیم ؟ چجوری باید اطلاع بدیم ؟ به کی باید اطلاع بدیم ما در این خیابان در فلان شهر اقامت داریم ؟

دوست عزیز;
با سلام.
کار شما احتمالاً دو حالت داره:
1- از همینجا خونه رو اجاره کنید و تکلیف آدرس معلوم بشه که در فرودگاه آمریکا، آدرس رو به مامورین اداره مهاجرت بدید که گرین کارت به اون آدرس بیاد.

2- توی هر شهر آمریکا و اکثر مناطق شهری اداره مهاجرین هستش که می تونی بعد از مستقر شدن بری و آدرس رو اعلام کنی.

البته راه اول منطقی تر هستش، چون ورود به جایی که غریب هست یکم سخته!
موفق باشید.

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mr.amir ، saman33 ، free_free ، aadine
(2010-12-21 ساعت 11:14)javidk نوشته:  
(2010-12-21 ساعت 10:32)mr.amir نوشته:  اسپانسر من در سیاتل هست من میرم لس آنجلس ولی هنوز جایی اجاره نکردم در لس آنجلس . سوالم اینجاست وقتی ما در لس آنجلس اقامت دارم و آدرس محل سکونت را نداریم چجوری برگه گرین کارت ما میاد ؟

دوست عزیز;
با سلام.
1- از همینجا خونه رو اجاره کنید و تکلیف آدرس معلوم بشه که در فرودگاه آمریکا، آدرس رو به مامورین اداره مهاجرت بدید که گرین کارت به اون آدرس بیاد.

2- توی هر شهر آمریکا و اکثر مناطق شهری اداره مهاجرین هستش که می تونی بعد از مستقر شدن بری و آدرس رو اعلام کنی.

موفق باشید.

دوست عزیز شما که می خوای مستقیم بری لس آنجلس مگه جایی رو داری. اگر اونجا آشنایی داری می تونی آدرس همون شخصو بدی. اگرم نداری شاید بد نباشه اول بری پیش اسپانسرت توی سیاتل و بعد از حدود 2هفته که گرین کارتو گرفتی بری لس آنجلس. مگر اینکه از قبل جایی رو اجاره کنید که آدرس همونو بدبد
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: mr.amir
با تشکر از همه دوستان عزیز که راهنمایی کردن .

دنبال جایی میگردم در لس آنجلس که به محله ایرانی ها نزدیک باشه . 40 روز اجاره میکنم اگه مبله باشه که عالیه گرین کارت را گرفتم بعد از چند روز برمیگردم .
تشکر کنندگان:
مدارک ارسالی به آنکارا چند روزه بدست سفارت میرسه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-21 ساعت 13:28)mr.amir نوشته:  با تشکر از همه دوستان عزیز که راهنمایی کردن .

دنبال جایی میگردم در لس آنجلس که به محله ایرانی ها نزدیک باشه . 40 روز اجاره میکنم اگه مبله باشه که عالیه گرین کارت را گرفتم بعد از چند روز برمیگردم .
این لینکها بهتون کمک میکنه:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1605&page=3

(2010-12-21 ساعت 19:56)mr.amir نوشته:  مدارک ارسالی به آنکارا چند روزه بدست سفارت میرسه ؟

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid89018
تشکر کنندگان: rayan.s
دوستان این سوال که آقیسر میپرسه که بار چندمه لاتاری شرکت کردی خیلی مهمه صحت جوابش؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
(2010-12-21 ساعت 11:14)javidk نوشته:  

دوست عزیز;
با سلام.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز
یکی از دوستان من در ورود آدرسشو عوض کرد ولی تمام مدارک به آدرس اولی رفته پس اگه آدرسو هم عوض کردی حتما با آدرس اول تماس داشته باش
موفق باشید

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، aadine
(2010-12-22 ساعت 03:51)shiva_h نوشته:  دوستان این سوال که آقیسر میپرسه که بار چندمه لاتاری شرکت کردی خیلی مهمه صحت جوابش؟

نه میشه گفت خیلی مهمه و نه میشه گفت بی اهمیته. اگر دقیق یادتون نیست بهتره بگین دقیق یادم نیست حدودا ... بار.
چون آفیسر احتمال داره تعداد دقیقش رو بدونه و اگر جواب شما خیلی پرت باشه در دید آفیسر نسبت بهتون تاثیر بذاره!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians
(2010-12-19 ساعت 21:00)matin2257 نوشته:  
(2010-12-18 ساعت 01:51)rokmita نوشته:  
(2010-12-17 ساعت 20:10)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت تموم بچه های گل مهاجرسرا بخصوص با تجربه ها که با تمام وجود و صادقانه سعی می کنند ادای دین کنند و قطعا این جو خوب باعث میشه همه احساس مسئولیت کنند.
من و خانومم تازه صاحب فرزند شدیم (حدود 15 روزه)که باید به kcc ایمیل زده و اطلاع بدیم می خواستم ببینم فرقی می کنه پاس پسرمون رو جدا بگیریم یا ایشون تو پاس خانومم باشند

ممنون از راهنمائیتون

دوست عزیز،با توجه به ضوابط اداره گذرنامه شما به طور همزمان میتونید هم پسرتون رو تو گذرنامه خانمتون وارد کنید و هم گذرنامه مستقل براش بگیرید که البته مورددوم هزینه صدور گذرنامه رو داره.ولی ما فعلا چون مزیتی درصدور گذرنامه مستقل نیست و ضرورتی هم برای اینکار نیست. بچه ها رو فقط بصورت همراه گذرنامه گرفتیم تا هم احتمالا ویزای کمتری به ما اختصاص پیدا کنه و هم ورود و خروج بچه ها با خودمون محسوب بشه . البته این اطلاعات بنده بود ، شما هرطور خودتون صلاح بدونید.راستی قدم نورسیده هم مبارک....

rokmita عزیز ممنون از راهنمائیت

دوستان عزیز؛ مزیت پاسپورت مجزا گرفتن 2000 دلار ارز خروج از کشور هست و شما اگر تجربه مسافرتهای خارجه داشته باشید حتما" متوجه شدید که پاسپورت مشترک برای خارجیها عجیبه.!!! (( دلیلشم که واضحه)))و البته یادمان نره که حتما" افرادی که بالای 16 سال دارند باید پاسپورت جدا داشته باشند وگرنه تو سفارت مشکل میخورید. ضمنا" تعداد 55000 نفر حق ورود به آمریکا دارند نه 55000 ویزا. پس گرفتن پاسپورت مجزا تاثیری در این مورد نداره. در مقابل کیس نامبر در ویزا تعداد افراد هم قید میشه مثلا" 2011AS955703 .پس مجددا" توصیه میکنم پاسپورت مجزا برای همه اعضا خانواده بگیرید.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، saman33 ، matin2257
(2010-12-22 ساعت 14:50)rayan.s نوشته:  
(2010-12-17 ساعت 20:10)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت تموم بچه های گل مهاجرسرا بخصوص با تجربه ها که با تمام وجود و صادقانه سعی می کنند ادای دین کنند و قطعا این جو خوب باعث میشه همه احساس مسئولیت کنند.
من و خانومم تازه صاحب فرزند شدیم (حدود 15 روزه)که باید به kcc ایمیل زده و اطلاع بدیم می خواستم ببینم فرقی می کنه پاس پسرمون رو جدا بگیریم یا ایشون تو پاس خانومم باشند

ممنون از راهنمائیتون

دوست عزیز،با توجه به ضوابط اداره گذرنامه شما به طور همزمان میتونید هم پسرتون رو تو گذرنامه خانمتون وارد کنید و هم گذرنامه مستقل براش بگیرید که البته مورددوم هزینه صدور گذرنامه رو داره.ولی ما فعلا چون مزیتی درصدور گذرنامه مستقل نیست و ضرورتی هم برای اینکار نیست. بچه ها رو فقط بصورت همراه گذرنامه گرفتیم تا هم احتمالا ویزای کمتری به ما اختصاص پیدا کنه و هم ورود و خروج بچه ها با خودمون محسوب بشه . البته این اطلاعات بنده بود ، شما هرطور خودتون صلاح بدونید.راستی قدم نورسیده هم مبارک....

دوستان عزیز؛ مزیت پاسپورت مجزا گرفتن 2000 دلار ارز خروج از کشور هست و شما اگر تجربه مسافرتهای خارجه داشته باشید حتما" متوجه شدید که پاسپورت مشترک برای خارجیها عجیبه.!!! (( دلیلشم که واضحه)))و البته یادمان نره که حتما" افرادی که بالای 16 سال دارند باید پاسپورت جدا داشته باشند وگرنه تو سفارت مشکل میخورید. ضمنا" تعداد 55000 نفر حق ورود به آمریکا دارند نه 55000 ویزا. پس گرفتن پاسپورت مجزا تاثیری در این مورد نداره. در مقابل کیس نامبر در ویزا تعداد افراد هم قید میشه مثلا" 2011AS955703 .پس مجددا" توصیه میکنم پاسپورت مجزا برای همه اعضا خانواده بگیرید.موفق باشید

رایان عزیز با تشکر از راهنمائیت ممکنه بیشتر توضیح بدی راستش من دقیقا متوجه نشدم که به چه دلایلی بهتر برای بچه بیست روزه پاس جداگانه بگیریم
(در خصوص اون 2000 دلار هم توضیح بدید)ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-12-22 ساعت 18:49)matin2257 نوشته:  

ممنون از راهنمائیتون

رایان عزیز با تشکر از راهنمائیت ممکنه بیشتر توضیح بدی راستش من دقیقا متوجه نشدم که به چه دلایلی بهتر برای بچه بیست روزه پاس جداگانه بگیریم

دوست عزیز؛ همانطور که هر فرد شناسنامه مجزا دارد بهتره پاسپورت مجزا هم داشته باشه. برای پاسپورت مجزا برای هر سن و سالی مشکلی وجود ندارد. و من فقط ایرانییها رو دیدم که پاسپورت مشترک میگیرند.
اما در مورد 2000 دلار : به هر پاسپورت موقع خروج 2000 دلار میدند نه هر فرد.و شاید یکی بیاد بگه خوب عوارض خروج از کشور و هزینه پاسپورت جبران اختلاف دلار آزاد و دولتی را میده ولی یادمون باشه همین چند وقت پیش دلار آزاد با دلار دولتی اختلاف فاحشی داشت و بازم از نظر من گرفتن پاسپورت جدا پذیرش یک نفر به عنوان یک فرد میباشد. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: gadfly ، matin2257 ، aadine
(2010-12-22 ساعت 20:05)gadfly نوشته:  
(2010-12-22 ساعت 19:35)rayan.s نوشته:  
(2010-12-22 ساعت 18:49)matin2257 نوشته:  
(2010-12-19 ساعت 21:00)matin2257 نوشته:  rokmita عزیز ممنون از راهنمائیت

دوست عزیز؛ همانطور که هر فرد شناسنامه مجزا دارد بهتره پاسپورت مجزا هم داشته باشه. برای پاسپورت مجزا برای هر سن و سالی مشکلی وجود ندارد. و من فقط ایرانییها رو دیدم که پاسپورت مشترک میگیرند.
اما در مورد 2000 دلار : به هر پاسپورت موقع خروج 2000 دلار میدند نه هر فرد.و شاید یکی بیاد بگه خوب عوارض خروج از کشور و هزینه پاسپورت جبران اختلاف دلار آزاد و دولتی را میده ولی یادمون باشه همین چند وقت پیش دلار آزاد با دلار دولتی اختلاف فاحشی داشت و بازم از نظر من گرفتن پاسپورت جدا پذیرش یک نفر به عنوان یک فرد میباشد. موفق باشید

ضمن تشکر از رایان عزیز ، فقط یک نکته رو اصلاح کنم که با هر پاسپورت 2000 دلار یا یورو می توانید با نرخ بانکی از بانک بخرید و فقط منحصر به دلار نمی باشد .
راستش من که برای پاسپورت خودم با 2 همراه در آن (فرزندانم) 6000 دلار مسافری گرفتم نه 2000 تا، و البته 3 تا هم عوارض خروج دادم نه یکی پس ارز مسافری و عوارض خروج بر اساس تعداد افراد و بلیطهاشون هست و نه پاسپورتشون. در مورد تعداد ویزا هم منظور من خاطره تلخ بچه های 2010 ابوظبی و کمبود ویزاشون بود که البته همونطوریکه گفتم فقط احتمال میدم که اینطوری باشه، خوش باشید،
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: matin2257
سلام > ارز مسافرتی در ازای بلیط و عوارض خروج از کشور می دهند که این دو شامل بچه یک روزه هم می شود و همراه بودن یا مستقل بودن پاسپورت تاثیری در آن ندارد .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: rokmita
من ماه دسامبر (این ماه جاری) کارنت شدم.
1- تاریخ دقیق مصاحبه ام را از طریق ایمیل به سفارت کی میتوانم جویا شوم؟
2- وثیقه بانکی را ترجیحا چند ماه قبل از ماه فبریه بگذارم؟ روز 1 ژانویه 2011 باشه مشکلی نیست؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان