موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 09:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-26 ساعت 09:44 توسط javidk.)
دوستان سلام.
اونایی که زبانشون خوبه یه متن پیشنهادی واسه اینکه ببینم این ستاره تا کی هستش و معمولاً چقدر طول میکشه تا جواب کلیر من هم بیاد.
مثلاً همون ایمیلی که " آزاده رها " زده بود واسه همسرش و جواب گرفت.
مرسی
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از سایت خوبتون.من مادرم از برندگان لاتاری 2011 است و تو ماه فوریه هم وقت مصاحبه داره.به فرض اینکه همه چی خوب پیش بره و گرین کارت بگیرن ایا میتونن برای فرزندان بالای 21 سالشون اقدام کنن؟چه قدر طول میکشه.ممنون میشم اگه دقیق راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه هم دارم ایا برای مصاحبه باید ترجمه اسناد مالی و گواهی سپرده های بانکیشون رو که تو ایران دارن ببرن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من از برندگان 2011 هستم و بتازگی با این فروم آشنا شدم و تا حالا هم کلی از مطالب مفیدش استفاده کردم. من در سوئد درس میخونم، ولی در حال حاضر برای تعطیلات و ازدواج! ایران هستم. از اونجا که فقط تا چند روز دیگه ایرانم و بعدش با شوهرم میریم سوئد، میخواستم چند تا سوال فوری ازتون بپرسم:
1. من از kcc خواستم که مکان مصاحبه منو بندازه استکهلم. اونا هم ایمیل زدند که انجام شده. حالا من نمیدونم که آیا مدارک جدید مثل عقدنامه رو باید واسه kcc بفرستم یا واسه سفارت آمریکا تو استکهلم؟ اصلا واسه من که تا زمان مصاحبم هنوز چند ماهی مونده، پرونده تو سفارت تشکیل شده یا نه؟
2. در مورد فرم 230، آیا باید از اول پر کنم؟ هم واسه خودم و هم برای همسرم؟ و اینکه فرمهای جدیدو واسه سفارت بفرستم یا واسه KCC؟ در ضمن من یک غلط کوچیک هم تو تاریخ تولدم داشتم. اون رو هم تصحیح کنم؟
3. با مطالبی که اینجا خوندم انگار مشکلی واسه اسپانسر و واکسن ندارم. وکالت هم به مادرم دادم که اگر کاری پیش اومد انجام بده. فقط اگه کسی چیز خاصی به ذهنش میرسه ممنون میشم که بهم بگید، چون چند روز دیگه بیشتر ایران نیستم.
با تشکر
شماره کیس: ***2011AS00024
تاریخ دریافت نامه قبولی:20 می 2010
کنسولگری:آنکارا تغییر به استکهلم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 ژوئن 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: آپریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 29 آپریل 2011
تاریخ مصاحبه: 7 ژوئن 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 جولای
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-27 ساعت 18:23)maral.abdi نوشته: سلام دوست عزیز
با توجه به مطالبی که گفتیعرض کنم که:
شما مدارکتون رو با خودتون روز مصاحبه همراه ببرید. من در ابوظبی مصاحبه داشتم و هیچی نفرستادم اونجا. همه مدارک رو همراه بردم.
شما توسط ایمیل به کی سی سی هر چی بپرسید جواب میدن مه خیلی از جوابهای ما مستندتره.
شما در حال حاضر فرم 230 رو مجددا هم برای خود و هم برای همسر پر کنید و ایمیل کنید به کی سی سی و اصلش رو هم با بقیه مدارک همراه ببرید.
در یک ایمیل هم اشتباه تاریخ تولدتون رو عنوان کنید و اطلاع بدید. ضمنا امیدوارم که این اشتباه شمارو نادیده بگیرن. در ابوظبی خیلی سخت نمیگیرن و اجازه اصلاح میدن اما در آنکارا خیلی سختگیر هستند و معمولا رد میکنن. حالا استکهلم چطوره الله اعلم.
موفق باشید
من از برندگان 2011 هستم و بتازگی با این فروم آشنا شدم و تا حالا هم کلی از مطالب مفیدش استفاده کردم. من در سوئد درس میخونم، ولی در حال حاضر برای تعطیلات و ازدواج! ایران هستم. از اونجا که فقط تا چند روز دیگه ایرانم و بعدش با شوهرم میریم سوئد، میخواستم چند تا سوال فوری ازتون بپرسم:
1. من از kcc خواستم که مکان مصاحبه منو بندازه استکهلم. اونا هم ایمیل زدند که انجام شده. حالا من نمیدونم که آیا مدارک جدید مثل عقدنامه رو باید واسه kcc بفرستم یا واسه سفارت آمریکا تو استکهلم؟ اصلا واسه من که تا زمان مصاحبم هنوز چند ماهی مونده، پرونده تو سفارت تشکیل شده یا نه؟
2. در مورد فرم 230، آیا باید از اول پر کنم؟ هم واسه خودم و هم برای همسرم؟ و اینکه فرمهای جدیدو واسه سفارت بفرستم یا واسه KCC؟ در ضمن من یک غلط کوچیک هم تو تاریخ تولدم داشتم. اون رو هم تصحیح کنم؟
3. با مطالبی که اینجا خوندم انگار مشکلی واسه اسپانسر و واکسن ندارم. وکالت هم به مادرم دادم که اگر کاری پیش اومد انجام بده. فقط اگه کسی چیز خاصی به ذهنش میرسه ممنون میشم که بهم بگید، چون چند روز دیگه بیشتر ایران نیستم.
با تشکر
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-27 ساعت 19:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-27 ساعت 19:02 توسط yas.)
(2010-12-27 ساعت 18:23)maral.abdi نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
با تشکر
تبریک میگم بابت ازدواجتون
1. تا قبل از کارنت شدن شمارتون که باید در بولتن هر ماه چک کنین پرونده شما در KCC می مونه. وقتی کارنت شدین KCC تمام پرونده رو به سفارت انتخابی شما میفرسته پس تمامی فرم ها رو قبل از کارنت شدن به KCC بفرستین.
2. بله باید دوباره فرم ها رو برای خودتون پر کنین. برای همسرتون هم همینطور. اشتباه کوچیک منظورتون چیه؟
موقع ثبت نام در لاتری اشتباه کردید یا فرستادن فرم های اولیه بعد از برنده شدن؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-27 ساعت 19:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-27 ساعت 19:19 توسط rayan.s.)
(2010-12-27 ساعت 18:23)maral.abdi نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
با تشکر
دوست عزیز؛ ضمن تبریک و آرزوی بهترینها، پاسخ سوالاتتان رو یه جا نوشتم:
فرم ها رو باید مجدد برای خودتان و همسرتان پر کنید و در اولین فرصت به همراه کپی اصل و ترجمه شناسنامه هایتان و عقدنامه به KCC پست کنید.(تا کارنت شدن شما 2-3 ماهی وقت هست) و بهتر است نامه ایی هم تنظیم کنید و موضوع اشتباه در ثبت تاریخ تولدتان را توضیح مختصری بدید و این نامه را هم به همراه مدارک فوق پست کنید.فراموش نکنید اصل مدارک را در روز مصاحبه به همراه داشته باشید.پس از ارسال مدارک ایمیلی برای KCC ارسال کنید تا تایید دریافت مدارک رو بهتون بدند. با تایید KCC دیگه نیازی به فرستادن ایمیل به سفارت ندارید.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با کیس 14400 در ماه جاری کارنت شدم.
نامه ایی با مضمون درخواست اعلام تاریخ دقیق مصاحبه ام به KCC زدم، ولی از چهارشنبه تا حالا جوابی نگرفتم.
کمی نگرانم. نکنه یه وقت منو یادشون بره؟ اصلا ایمیل را باید به kcc بزنم یا به سفارت؟
راستش را هم بخواهید توی ایمیل دیگری که دو هفته پیش به CA-Ankara@state.gov زدم یه سوتی دادم. بهشون گفتم که من مشکل سربازی و پاسپورت دارم و اگر میشه تاریخ مصاحبه منو زودتر به من بگید، در صورتی که یکی از دوستان مطلع بهم گفت اینا اسرار تو هستش و اگر احساس کنند که تو انجام کارات مشکل داری ممکنه ردت کنند!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[
2- عکس رادیولوژی قفسه سینه (Chest X-Ray) برای خودتان و همسرتان را اگر می توانید با مشخصات انگلیسی درزیرنویس عکس با ریپورت انگلیسی در ایران تهیه کنید ،
سلام . مطمئنی که عکس قفسه سینه رو تو ایران هم میشه انداخت و برد؟ کسی تا حالا این کار رو کرده؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-28 ساعت 09:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-28 ساعت 09:35 توسط rayan.s.)
(2010-12-28 ساعت 01:55)maxsupermax نوشته: سلام بر یاران صمیمی و همیشه
من برام همیشه دو مفهوم جای سوال بوده :
1- برگه آبی
2- برگه کلیرنس
3-شاید سومی هم داشته که من نشنیده باشم
ببیند من
مصاحبه دادم و یه برگه آبی (همون نمونه ای که دکتر محمودی گل من) رو سایت گذاشتن گرفتم و گفتن از 2 هفته دیگه چک کنین رو سایت که بنا بر روایاتی از 3-6 هفته به طول می انجامد...
راستی رو سایت ابوظبی شماره رو برگه رو چه طور باید وارد فیلد check statusکنیم -گفته 3حرف اول و 10عدد دیگه-چون شماره روی برگه اینطور نیست
بعد هم اینکه مواردی بوده که فرم 7 تا9 سوالی و اف بی ای چک و انتظار تا 6 ماهه می دن که تلقی من همون برگه کلیرنس هست...
قربون شکل ماه همتون اونی که اطلاعات کافی داره برای من بگه اوضاع از چه قراره. تلقی من کدوماش درست و کدوماش غلطه
اگر بپرسی عیب نیست اگر ندونی عیبه . نه مگه؟
maxsupermax عزیز؛رسیدم به خیر و امیدوارم هرچه زودتر دوستان منتظر جواب کلیرنس، انتظارشان به سر بیاد.
پس از مصاحبه تو ابوظبی اگه ویزا یکضرب صادر نشه و یا رد نشه (برگه قرمز) برگه آبی میدن که یعنی برای صدور ویزا باید منتظر پروسه اداری بشه که ما بهش میگیم F.B.I چک و سفارتم به کسانی که این پروسه را به سلامتی به پایان برسونند میگه کلیرنس شدند(اجازه - رخصت براشون صادر شده) . تو آنکارا برای کسانی که در رشته های خاص ( برق، مکانیک، کامپیوتر، میکروبیولوژی و...|) دارای تحصیلات لیسانس به بالا هستند علاوه بر برگه آبی فرم 9-8 سوالی را هم تقدیم میکنند که پروسه اداری این عزیزان بعد از ارسال جواب سوالات شروع میشه.
برای ورود کیس نامبر تو سایت ابوظبی هم اگه حافظم یاری کنه باید صفرهای کیس نامبرت رو وارد نکنی.موفق باشی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-28 ساعت 01:55)maxsupermax نوشته: سلام بر یاران صمیمی و همیشه
من برام همیشه دو مفهوم جای سوال بوده :
1- برگه آبی
2- برگه کلیرنس
3-شاید سومی هم داشته که من نشنیده باشم
ببیند من
مصاحبه دادم و یه برگه آبی (همون نمونه ای که دکتر محمودی گل من) رو سایت گذاشتن گرفتم و گفتن از 2 هفته دیگه چک کنین رو سایت که بنا بر روایاتی از 3-6 هفته به طول می انجامد...
راستی رو سایت ابوظبی شماره رو برگه رو چه طور باید وارد فیلد check statusکنیم -گفته 3حرف اول و 10عدد دیگه-چون شماره روی برگه اینطور نیست
بعد هم اینکه مواردی بوده که فرم 7 تا9 سوالی و اف بی ای چک و انتظار تا 6 ماهه می دن که تلقی من همون برگه کلیرنس هست...
قربون شکل ماه همتون اونی که اطلاعات کافی داره برای من بگه اوضاع از چه قراره. تلقی من کدوماش درست و کدوماش غلطه
اگر بپرسی عیب نیست اگر ندونی عیبه . نه مگه؟
دوست عزیز 'maxsupermax' و سایر دوستانی که با پروسه اف-بی-آی چک آشنا نیستند، سعی میکنم با توضیح مختصری تا اونجایی که سواد مهاجر سراییم اجازه می ده، مفهوم این پروسه رو واستون روشن کنم:
برگه آبی (کلیرنس، FBI Check):
لازمه که بدونید شما برای ورود به خاک آمریکا نیاز هست چک امنیتی بشید، و به این پروسه FBI Check می گویند.
این بررسی شامل نام و نام خانوادگی شما، کار و چک بین المللی شما میباشد.
در خیلی از موارد نهایتاً در 8 الی 14 هفته جواب کلیر می آید مگر اینکه کار واقعاً به خنسی خورده باشد.
در نتیجه اکثر مسافرین (توریست،تحصیلی،علمی و مهاجرتی) برای ورود به خاک آمریکا نیاز به گذراندن این پروسه دارند. قابل ذکر است که این پروسه برای تمامی کشورها با هر قومیت و با هر زبانی انجام می شود.
مگر در موارد خیلی نادر که آن هم اثر انرژی بترکون مهاجر سرا هست که یه ضرب ویزا می گیرن. D:
برگه 9 سئوالی هم اکثراً به تمامی دوستانی که تحصیلات بالای لیسانس داشته باشند، جهت تکمیل اطلاعات خود اعم از کار و تحصیل می باشد.
امیدوارم کاملاً روشن شده باشید
خداییش اگه مهاجر سرا نبود هممون نفری یه ووزلا (بوق معروف جام جهانی)دستمون بود و باید بوق میزدیم.
مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON