کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-12-28 ساعت 09:40)javidk نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 01:55)maxsupermax نوشته:  سلام بر یاران صمیمی و همیشه
من برام همیشه دو مفهوم جای سوال بوده :
1- برگه آبی
2- برگه کلیرنس
3-شاید سومی هم داشته که من نشنیده باشم
ببیند من
مصاحبه دادم و یه برگه آبی (همون نمونه ای که دکتر محمودی گل من) رو سایت گذاشتن گرفتم و گفتن از 2 هفته دیگه چک کنین رو سایت که بنا بر روایاتی از 3-6 هفته به طول می انجامد...
راستی رو سایت ابوظبی شماره رو برگه رو چه طور باید وارد فیلد check statusکنیم -گفته 3حرف اول و 10عدد دیگه-چون شماره روی برگه اینطور نیست
بعد هم اینکه مواردی بوده که فرم 7 تا9 سوالی و اف بی ای چک و انتظار تا 6 ماهه می دن که تلقی من همون برگه کلیرنس هست...
Smile
قربون شکل ماه همتون اونی که اطلاعات کافی داره برای من بگه اوضاع از چه قراره. تلقی من کدوماش درست و کدوماش غلطه
اگر بپرسی عیب نیست اگر ندونی عیبه . نه مگه؟

دوست عزیز 'maxsupermax' و سایر دوستانی که با پروسه اف-بی-آی چک آشنا نیستند، سعی میکنم با توضیح مختصری تا اونجایی که سواد مهاجر سراییم اجازه می ده، مفهوم این پروسه رو واستون روشن کنم:

برگه آبی (کلیرنس، FBI Check):
لازمه که بدونید شما برای ورود به خاک آمریکا نیاز هست چک امنیتی بشید، و به این پروسه FBI Check می گویند.
این بررسی شامل نام و نام خانوادگی شما، کار و چک بین المللی شما میباشد.
در خیلی از موارد نهایتاً در 8 الی 14 هفته جواب کلیر می آید مگر اینکه کار واقعاً به خنسی خورده باشد.
در نتیجه اکثر مسافرین (توریست،تحصیلی،علمی و مهاجرتی) برای ورود به خاک آمریکا نیاز به گذراندن این پروسه دارند. قابل ذکر است که این پروسه برای تمامی کشورها با هر قومیت و با هر زبانی انجام می شود.
مگر در موارد خیلی نادر که آن هم اثر انرژی بترکون مهاجر سرا هست که یه ضرب ویزا می گیرن. D:
برگه 9 سئوالی هم اکثراً به تمامی دوستانی که تحصیلات بالای لیسانس داشته باشند، جهت تکمیل اطلاعات خود اعم از کار و تحصیل می باشد.

امیدوارم کاملاً روشن شده باشید Wink
خداییش اگه مهاجر سرا نبود هممون نفری یه ووزلا (بوق معروف جام جهانی)دستمون بود و باید بوق میزدیم.

مرسی بچه ها،
مرسی مهاجر سرا.

90% با قسمت آخر صحبتهات موافقم.

بازم ممنون
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: coming soon
(2010-12-28 ساعت 01:32)mahdi357 نوشته:  دوستان من با کیس 14400 در ماه جاری کارنت شدم.
نامه ایی با مضمون درخواست اعلام تاریخ دقیق مصاحبه ام به KCC زدم، ولی از چهارشنبه تا حالا جوابی نگرفتم.
کمی نگرانم. نکنه یه وقت منو یادشون بره؟ اصلا ایمیل را باید به kcc بزنم یا به سفارت؟

راستش را هم بخواهید توی ایمیل دیگری که دو هفته پیش به CA-Ankara@state.gov زدم یه سوتی دادم. بهشون گفتم که من مشکل سربازی و پاسپورت دارم و اگر میشه تاریخ مصاحبه منو زودتر به من بگید، در صورتی که یکی از دوستان مطلع بهم گفت اینا اسرار تو هستش و اگر احساس کنند که تو انجام کارات مشکل داری ممکنه ردت کنند!

دوست عزيز;
kcc معمولا 3-4 روز كاري ايميل ها رو جواب ميده. من هر وقت ايميل زدم (معمولا قبل از 2 شنبه) ، روز چهارشنبه عصر جوابش اومده. شما اگر چهارشنبه فرستاده باشي ، با احتساب تعطيلي آخر هفته، قاعدتا امروز فردا بايد جوابش بياد.
از طرفي تا 3-4 روز ديگه سايت آنكارا تاريخ مصاحبه رو آپديت مي كنه و از اون طريق هم مي توني بفهمي.
در خصوص بخش آخر زياد نگران نباشيد و به اين تحليل هاي بي اساس توجه نكنيد.
يه جايي توي سايت آنكارا مي خوندم، نوشته بود كه اگر فرزندان شما محدوديت يكبار خروج دارند قبلا با ما هماهنگ كنيد. ضمن اينكه از بچه هاي سال قبل تعدادي شرايط شما رو داشتند و بدون هيچ مشكلي كاراشون انجام شد.
موفق باشيد
تشکر کنندگان: mahdi357
(2010-12-28 ساعت 10:52)satusa نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 01:32)mahdi357 نوشته:  دوستان من با کیس 14400 در ماه جاری کارنت شدم.
نامه ایی با مضمون درخواست اعلام تاریخ دقیق مصاحبه ام به KCC زدم، ولی از چهارشنبه تا حالا جوابی نگرفتم.
کمی نگرانم. نکنه یه وقت منو یادشون بره؟ اصلا ایمیل را باید به kcc بزنم یا به سفارت؟

راستش را هم بخواهید توی ایمیل دیگری که دو هفته پیش به CA-Ankara@state.gov زدم یه سوتی دادم. بهشون گفتم که من مشکل سربازی و پاسپورت دارم و اگر میشه تاریخ مصاحبه منو زودتر به من بگید، در صورتی که یکی از دوستان مطلع بهم گفت اینا اسرار تو هستش و اگر احساس کنند که تو انجام کارات مشکل داری ممکنه ردت کنند!

دوست عزيز;
kcc معمولا 3-4 روز كاري ايميل ها رو جواب ميده. من هر وقت ايميل زدم (معمولا قبل از 2 شنبه) ، روز چهارشنبه عصر جوابش اومده. شما اگر چهارشنبه فرستاده باشي ، با احتساب تعطيلي آخر هفته، قاعدتا امروز فردا بايد جوابش بياد.
از طرفي تا 3-4 روز ديگه سايت آنكارا تاريخ مصاحبه رو آپديت مي كنه و از اون طريق هم مي توني بفهمي.
يه جايي توي سايت آنكارا مي خوندم، نوشته بود كه اگر فرزندان شما محدوديت يكبار خروج دارند قبلا با ما هماهنگ كنيد. ضمن اينكه از بچه هاي سال قبل تعدادي شرايط شما رو داشتند و بدون هيچ مشكلي كاراشون انجام شد.
موفق باشيد

بابا انرژی مثبت! حالا کمی احساس آرامش میکنم.
امروز بازم ایمیلم را چک کردم چیزی نیومده بود.

میگم کسی میدونه دقیقا کی تاریخ محاصبه ها در سایت سفارت ترکیه زده میشه؟
تا حالا شده کسی از بچه ها در همون ماهش کارنت نکنند یا اصلا فراموشش کنند؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-28 ساعت 12:21)mahdi357 نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 10:52)satusa نوشته:  

دوست عزيز;
موفق باشيد

بابا انرژی مثبت! حالا کمی احساس آرامش میکنم.
امروز بازم ایمیلم را چک کردم چیزی نیومده بود.

میگم کسی میدونه دقیقا کی تاریخ محاصبه ها در سایت سفارت ترکیه زده میشه؟
تا حالا شده کسی از بچه ها در همون ماهش کارنت نکنند یا اصلا فراموشش کنند؟
خیلی بعید هستش که به این نحو کسی از قلم بیافته یا اینکه اونا یادشون بره.
موفق باشید.

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mahdi357 ، satusa
از کمک تمام دوستان متشکرم. امروز رفتیم انستیتو پاستور نوبت دوم واکسن هامونو زدیم. ترجمه مدارک رو هم چند نسخه گرفتم. فقط میمونه فرم 230 که باید پر کنیم و دوباره بفرستیم.
شماره کیس: ***2011AS00024
تاریخ دریافت نامه قبولی:20 می 2010
کنسولگری:آنکارا تغییر به استکهلم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 ژوئن 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: آپریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 29 آپریل 2011
تاریخ مصاحبه: 7 ژوئن 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 جولای
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، Linspire
(2010-12-28 ساعت 17:03)maral.abdi نوشته:  از کمک تمام دوستان متشکرم. امروز رفتیم انستیتو پاستور نوبت دوم واکسن هامونو زدیم. ترجمه مدارک رو هم چند نسخه گرفتم. فقط میمونه فرم 230 که باید پر کنیم و دوباره بفرستیم.

شما پاستور مركزي رفتيد يا تجريش؟
چون امروز تجريش زنگ زدم و هنوز كه كار نميكنه ميگه 2 هفته ديگه.
از دو ماه پيش تا حالا هر وقت زنگ مي زني ميگه از 2 هفته ديگه كار مي كنيم!
البته خانم دكتره گفته اگر آزمايش آنتي بادي آبله مرغان از آزمايشگاههاي ديگر هم داشته باشيد قبول مي كنه و توي كارت وارد مي كنه.
تشکر کنندگان: Amir78
هورراااااااا !!
بالاخره جواب ایمیل درخواست تاریخ دقیق مصاحبه منو دادند.باورم نمیشد.
من با کیس 14400 در حوالی تاریخ 15 فبریه مصاحبه میشوم.
دوستان دیگه هم که این ماه کارنت شدند اگر خواستند ایمیل بزنند تا تاریخ دقیق مصاحبه شون را بدونند.
در ضمن تو جوابشون ذکر شده که نامه دوم را 15 دسامبر یعنی 5 روز بعد از اعلام بولتن ماهانه ارسال کرده اند.

تشکر کنندگان: rayan.s ، Amir78 ، satusa ، success ، matin2257 ، AmericanHamid
با سلام خدمت دوستان

آقا میگم زمانی که ما فرم های شرکت در لاتاری رو پر میکردیم خانومم دانشجو بود به همین خاطر مجبور شدیم بگیم که دیپلم هستش حالا موندیم که مدرک دیپلم رو ارائه بدیم یا پیش انشگاهی رو چون اگه دیپلم رو ارائه بدیم میشه 11 سال سابقه تحصیل در صورتیکه باید طبق قانون 12 سال تحصیل داشته باشه و اگر پیش دانشگاهی رو ارائه بدیم میتر سیم بگن چرا تو فرمها نوشتین دیپلم لذا خواهش میکنم با سابقه های سایت و مجرب ها یه توضیحی بدن ومارا از این بلاکلیفی نجات بدن منم سعی میکنم با یه شعر جالب دیگه بعدا جبران زحمت کنم .

متشکرم

CN:AS2011XXX23000
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان:
(2010-12-28 ساعت 18:55)satusa نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 17:03)maral.abdi نوشته:  از کمک تمام دوستان متشکرم. امروز رفتیم انستیتو پاستور نوبت دوم واکسن هامونو زدیم. ترجمه مدارک رو هم چند نسخه گرفتم. فقط میمونه فرم 230 که باید پر کنیم و دوباره بفرستیم.

البته خانم دكتره گفته اگر آزمايش آنتي بادي آبله مرغان از آزمايشگاههاي ديگر هم داشته باشيد قبول مي كنه و توي كارت وارد مي كنه.

سلام دوست عزیز
پاستور تجریش کار میکنه که!
روز 27 آذر ماه ما رفتیم و واکسن نوبت دوم mmr و واکسن آنفولانزا زدیم. کاش خودتون یه سر برین حضوری ببینین.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: rayan.s ، elena ، satusa ، free_free
(2010-12-28 ساعت 20:25)coming soon نوشته:  با سلام خدمت دوستان

آقا میگم زمانی که ما فرم های شرکت در لاتاری رو پر میکردیم خانومم دانشجو بود به همین خاطر مجبور شدیم بگیم که دیپلم هستش حالا موندیم که مدرک دیپلم رو ارائه بدیم یا پیش انشگاهی رو چون اگه دیپلم رو ارائه بدیم میشه 11 سال سابقه تحصیل در صورتیکه باید طبق قانون 12 سال تحصیل داشته باشه و اگر پیش دانشگاهی رو ارائه بدیم میتر سیم بگن چرا تو فرمها نوشتین دیپلم لذا خواهش میکنم با سابقه های سایت و مجرب ها یه توضیحی بدن ومارا از این بلاکلیفی نجات بدن منم سعی میکنم با یه شعر جالب دیگه بعدا جبران زحمت کنم .

متشکرم

فکر می کنم می توانید مدرک پیش دانشگاهی را بدهید و بگویید این certificate مال دیپلم 12 ساله است. ما در فرمها برای دیپلم 11 ساله نوشتیم high school diploma و برای مدرک پیش دانشگاهی نوشتیم Preuniversity college(12 year diploma)
آنها خودشان می دانند که سیستم ایران چطور است.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، coming soon
(2010-12-28 ساعت 21:20)یاشار و ماری نوشته:  

سلام دوست عزیز
روز 27 آذر ماه ما رفتیم و واکسن نوبت دوم mmr و واکسن آنفولانزا زدیم. کاش خودتون یه سر برین حضوری ببینین.

ممنون.
والا ما هر چي زنگ مي زنيم ميگن 2 هفته ديگه.
البته ما واكسن ها رو زديم و براي تست آبله مي خواهيم بريم. شايد واكسن ميزنن ولي خونگيري و آزمايش رو انجام نمي دهند. با خود دكتر هم صحبت كرديم كه گفت از آزمايشگاههاي ديگه هم قبول مي كنيم.
فكر كنم بايد يكبار حضوري رفت.
(البته اگر اين پستها به تاپيك آزمايشات پزشكي منتقل بشه بهتره.)
تشکر کنندگان: free_free ، success

متشکرم

شما همون مدرک پیش دانشگاهی رو بدین مشکلی پیش نمیاد از این نظام من دراوردی آموزش پرورش ما کسی سر در نمیاره.
اگر هم مشکلی پیش بیاد اگر درست یادم باشه زمان شرکت در لاتری باید از بین چند گزینه انتخاب میکردیم مدرک رو میتونید بگید پیش دانشگاهی توش نبوده.
اما کلا نگرانیتون بی مورده مهم اسپل درست اسم و فامیل و تاریخ تولده.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: satusa ، اليزا ، User ، coming soon
سلام
من هم 2 دي رفتم پاستور تجريش و آزمايش آبله مرغاني كه بيرون انجام داده بودم را دادم و وارد كارتم كرد... اگر آزمايش اجام نميدن مي تونيد بيرون انجام بدين و لي هزينه اش حدود 20 هزار تومان ميشه
شاد و پيروز باشيد
(2010-12-29 ساعت 12:13)satusa نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 21:20)یاشار و ماری نوشته:  

سلام دوست عزیز

ممنون.
والا ما هر چي زنگ مي زنيم ميگن 2 هفته ديگه.
البته ما واكسن ها رو زديم و براي تست آبله مي خواهيم بريم. شايد واكسن ميزنن ولي خونگيري و آزمايش رو انجام نمي دهند. با خود دكتر هم صحبت كرديم كه گفت از آزمايشگاههاي ديگه هم قبول مي كنيم.
فكر كنم بايد يكبار حضوري رفت.
(البته اگر اين پستها به تاپيك آزمايشات پزشكي منتقل بشه بهتره.)

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، DLT
(2010-12-28 ساعت 19:34)mahdi357 نوشته:  هورراااااااا !!
بالاخره جواب ایمیل درخواست تاریخ دقیق مصاحبه منو دادند.باورم نمیشد.
من با کیس 14400 در حوالی تاریخ 15 فبریه مصاحبه میشوم.
دوستان دیگه هم که این ماه کارنت شدند اگر خواستند ایمیل بزنند تا تاریخ دقیق مصاحبه شون را بدونند.
در ضمن تو جوابشون ذکر شده که نامه دوم را 15 دسامبر یعنی 5 روز بعد از اعلام بولتن ماهانه ارسال کرده اند.

تبریک می گم
خوشحالم که از نگرانی دراومدی
ضمنا ما هم خوشحال شدیم
تشکر کنندگان: mahdi357
(2010-12-28 ساعت 21:45)یاشار و ماری نوشته:  

متشکرم

فکر می کنم می توانید مدرک پیش دانشگاهی را بدهید و بگویید این certificate مال دیپلم 12 ساله است. ما در فرمها برای دیپلم 11 ساله نوشتیم high school diploma و برای مدرک پیش دانشگاهی نوشتیم Preuniversity college(12 year diploma)
آنها خودشان می دانند که سیستم ایران چطور است.

با سلام

ضمن تشکر از فعال ترین زوج برنده در لاتاری 2011 ی سایت .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: User

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان