کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان
بنده یک سوتی دادم موقع ارسال مدارکم به آنکارا !

جریان اینه : نامه مخصوص خود سفارت (همون 2 برگیه ) رو یادم رفت بزارم تو پاکت بفرستم .

حالا این جریان مشکل ساز میشه یا نه ؟

منتظر راهنمایی های دلگرم کننده تان هستم شدیییییییییییییییییییید !؟ (استرس )
همین امروز هم فرستادم از نمایندگی توی بزرگراه فتح به مبلغ 45000 ت.

با سپاس از همه دوستان خوبم

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان:
(2010-12-30 ساعت 18:06)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان

جریان اینه : نامه مخصوص خود سفارت (همون 2 برگیه ) رو یادم رفت بزارم تو پاکت بفرستم .

کلا" نامه رو هم نمی فرستادی مشکل نبود. موفق باشی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: mahdi357 ، success
(2010-12-30 ساعت 18:23)rayan.s نوشته:  

سلام دوست عزیز

میشه بگید چرا ؟ ؟؟ مشکلی نیست ؟
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان:
(2010-12-30 ساعت 18:26)kamranjon نوشته:  
(2010-12-30 ساعت 18:23)rayan.s نوشته:  

سلام دوست عزیز

میشه بگید چرا ؟ ؟؟ مشکلی نیست ؟

خوب چون سال پیش کسایی بودن که بدون ارسال مدارک به سفارت آنکارا رفتن مصاحبه و مشکلی برتشون پیش نیومد.البته دوستان عزیز مهاجرسرایی که این همه از روند کار و ارسال مدارک مطلعن نباید مدارک رو اشتباهی بفرستند یا قبل دو هفته نفرستن. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: loveusa2010 ، satusa
سلام
لطفا دوستاني كه در آمريكا هستند يا اطلاعاتي دارند در مورد سوال هاي من جواب بدن
همسرم بيماري ms داره و برنده لاتاري هست حال اين برايم سوال است اگر خدا بخواهد و ويزا گرفتيم با توجه به اينكه همسر من روزي چند قزص مي خورد وهفتگي بايد آمپول بزند آيا مي توانم آمپولهايش و قرص هايش رو ببرم آمريكا؟ اگر نمي شود به نظرتون چه كار بايد بكنم؟چون شنيدم تا زماني كه گرين كارت بخواهد بيايد چند هفته طول مي كشد و در اين مدت چگونه مي تونم قزص ها و آمپولش جور كنم؟ بعد از گرين كارت به ما خدمات مي دهند يهني اينكه تخفيف در خريد قرص و آمپول ها مي دهند؟
آيا مي شود با وجود اينكه همسرم برنده لاتاري هست با هم بزيم آمريكا و يكي دو روز بمونه و بعد برگرده و من تو آمريكا باشم تا گرين كارتمون بياد و كارهاشو رديف كنم و بعد بياد؟
با تشكر
تشکر کنندگان:
(2010-12-31 ساعت 20:32)salam100 نوشته:  سلام
لطفا دوستاني كه در آمريكا هستند يا اطلاعاتي دارند در مورد سوال هاي من جواب بدن
همسرم بيماري ms داره و برنده لاتاري هست حال اين برايم سوال است اگر خدا بخواهد و ويزا گرفتيم با توجه به اينكه همسر من روزي چند قزص مي خورد وهفتگي بايد آمپول بزند آيا مي توانم آمپولهايش و قرص هايش رو ببرم آمريكا؟ اگر نمي شود به نظرتون چه كار بايد بكنم؟چون شنيدم تا زماني كه گرين كارت بخواهد بيايد چند هفته طول مي كشد و در اين مدت چگونه مي تونم قزص ها و آمپولش جور كنم؟ بعد از گرين كارت به ما خدمات مي دهند يهني اينكه تخفيف در خريد قرص و آمپول ها مي دهند؟
آيا مي شود با وجود اينكه همسرم برنده لاتاري هست با هم بزيم آمريكا و يكي دو روز بمونه و بعد برگرده و من تو آمريكا باشم تا گرين كارتمون بياد و كارهاشو رديف كنم و بعد بياد؟
با تشكر

سلام
برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتر بگیرید حتما با دکتر سفارت (اونگان یا نایال و ...) موضوع رو درمیان بگذارید تا اگر نیازی به مجوز برای همراه داشتن دارو است هماهنگ بشه.

در مورد مدت زمانیکه در آمریکا هستید اگر یک ماه است با توجه به دستور دکتر سفارت شاید بتوانید داروها را ببرید.
اگر برای بیش از یک ماه قصد اقامت دارید:
به سایت انجمن ام اس آمریکا مراجعه کنید. این انجمن 5 برنامه حمایت از بیماران ام اس داره و در نقاط مختلف امریکا هم اداره هایی داره برای کمک به بیماران. حتما قبل از رفتن با این سایت تماس بگیرید و موضوع بیماری، دکتر سفارت، ویزا، داروی مورد نیاز و احیانا شرایط لازم برای استفاده از حدمات حمایتی انان را در امریکا بپرسید.
در ضمن یک خط تلفن دارند که می توانید مستقیما باهاشون تلفنی صحبت کنید.
سایت انجمن ام اس امریکا:
http://www.msassociation.org/programs/
تلفن ام اس ای ای MSAA:
800-532-7667
دوشبه تا 5 شنبه از 8:30 صبح تا 7 عصر به وقت شرقی امریکا
و جمعه از 8:30 صبح تا 5 عصر به وقت شرقی امریکا

برای تماس به صورت ایمیلی:
http://www.msassociation.org/contact_msaa/#programs

در مورد رفتن و ماندن یا برگشتن:
دوستانی که الان رفته اند بهتر می توانند راهنمایی کنند اما به طور کلی برای صدور شماره تامین اجتماعی و گرین کارت نیاز به حضور شخص می باشد.
برای دریافت انها اما الزامی به حضور شخص برنده نیست. یک نفر می تواند کارهای دیگری را انجام دهد. شما می توانید برنامه خود را به همین شکل انجام دهید که خود شما بمانید اما همسر شما برگردند.

توصیه می کنم پیش از اقدام به برنامه ریزی برای اینکار حتما از خدمات حمایتی امریکا برای بیماران ام اس کاملا مطلع بشوید. چه ممکن است با ماندن در آنجا راحت تر بتوانید خدمات خمایتی درمانی را دریافت کنید.
اگر کمکی از دست ما ساخته است حتما اطلاع دهید.

با آرزوی بهبودی و تندرستی برای همسر گرامی
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، bita-p ، Blaze ، armido ، salam100 ، Farshid22
با سلام
شماره کیس من 18000 هست میخماستم ببینم کسی میدونه هول هوش چه تاریخی نامه سفارت میاید
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-01-01 ساعت 11:00)hamidt نوشته:  با سلام
شماره کیس من 18000 هست میخماستم ببینم کسی میدونه هول هوش چه تاریخی نامه سفارت میاید
با تشکر

دوست عزیز؛ اول صبر کن کیس نامبرتان کارنت بشه (تا کیس 14850 برای فوریه کارنت شده ) ز7- 10 روز از کارنت شدن یه ایمیل بزن به KCC و تاریخ مصاحبه را بپرس، در جوابی که برات میاد علاوه بر تاریخ مصاحبه تاریخ ارسال نامه دوم هم بهتان اعلام میشه که تا حدود 1 ماه بعدش نامه بدستتان میرسه . موفق باشید

تشکر کنندگان: User ، satusa ، Linspire ، maxsupermax ، Sooshians
یک سئوالی برایم پیش آمده برای اطمینان بیشتر اینجا میپرسم
من در فرم های ارسالی که تیر ماه امسال بود زمان اتمام مدرک لیسانسم را به توصیه دوستان to presentزدم چون تا ترم 2 دانشجو بودم و جواب نمراتم نیامده بود.
اما مدرک من 30.4.89 خورده یعنی 21 جولای! من مدارکم را دقیقاً 21 جولای پست کردم و 28 جولای هم رسیده
آیا لزومی داره ایمیل بزنم و اطلاع بدم که مدرک لیسانس من در تاریخ یاد شده اخذ شده و در فرم ها تصحیحش کنید؟ یا وقت مصاحبه قبل قسم توضیح بدم کفایت میکنه؟ یا اصلا مهم نیست ؟ یا پس چی؟Big Grin
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2011-01-01 ساعت 22:22)Donkey chance نوشته:  یک سئوالی برایم پیش آمده برای اطمینان بیشتر اینجا میپرسم
من در فرم های ارسالی که تیر ماه امسال بود زمان اتمام مدرک لیسانسم را به توصیه دوستان to presentزدم چون تا ترم 2 دانشجو بودم و جواب نمراتم نیامده بود.
اما مدرک من 30.4.89 خورده یعنی 21 جولای! من مدارکم را دقیقاً 21 جولای پست کردم و 28 جولای هم رسیده
آیا لزومی داره ایمیل بزنم و اطلاع بدم که مدرک لیسانس من در تاریخ یاد شده اخذ شده و در فرم ها تصحیحش کنید؟ یا وقت مصاحبه قبل قسم توضیح بدم کفایت میکنه؟ یا اصلا مهم نیست ؟ یا پس چی؟Big Grin

زیادمهم نیست. فقط اصل گواهی دیپلم همراهت باشه! لیسانس نداشتی هم بهتره! البته میتونی وقت مصاحبه توضیح بدی.
تشکر کنندگان: rayan.s ، Donkey chance
با سلام خدمت دوستان
من کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دارم. آیا در زمان مصاحبه دیپلم را هم باید به همراه داشته باشم؟ یا اخرین مدرک تحصیلی کافیست؟ (البته می دانید که دانشگاههای سراسری اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی را تحویل گرمی گیرند تا مدرک بالاتر را تحویل دهند و در حال حاضر فقط همان مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارم.)
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
من در فرمهای سری اول که پر کرده بودم به ترتیب در محل مدرک : ارشد، کارشناسی، دیپلم و سال اول و دوم دبیرستان را که در دبیرستان دیگری بودم نوشتم. اما الان که می خواهم فرمهای نامه دوم را پر کنم به شک افتاده ام که ایا اصلاح را انجام دهم و پیش دانشگاهی را اضافه کنم یا اینکه به همان صورت فرمهای اولیه که فرستادم (بدون مغایرت) پرشان کنم. لطفاً راهنمایی کنید. ایا اصلا قید مدرک پیش دانشگاهی ضروری است؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-02 ساعت 00:59)hooman421 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من در فرمهای سری اول که پر کرده بودم به ترتیب در محل مدرک : ارشد، کارشناسی، دیپلم و سال اول و دوم دبیرستان را که در دبیرستان دیگری بودم نوشتم. اما الان که می خواهم فرمهای نامه دوم را پر کنم به شک افتاده ام که ایا اصلاح را انجام دهم و پیش دانشگاهی را اضافه کنم یا اینکه به همان صورت فرمهای اولیه که فرستادم (بدون مغایرت) پرشان کنم. لطفاً راهنمایی کنید. ایا اصلا قید مدرک پیش دانشگاهی ضروری است؟

اون جدول بر اساس مقطع تحصیلی هست و پیش دانشگاهی مقطع نیست.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: AmericanHamid
سلام دوستان،
كسي ميدونه كه به عنوان يك برنده لاتاري چند سال بايد از اقامت دائم در آمريكا گذشته باشد تا بتوان براي سيتيزني اقدام كرد؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-01-02 ساعت 03:15)mahrooehsani نوشته:  سلام دوستان،
كسي ميدونه كه به عنوان يك برنده لاتاري چند سال بايد از اقامت دائم در آمريكا گذشته باشد تا بتوان براي سيتيزني اقدام كرد؟
ممنون

دوست عزیز سلام;
تا اونجایی که من می دونم، باید 5 سال از حضورت در آمریکا بگذره،به شرح زیر:

حداقل حضور در خاک آمریکا 3 سال از این 5 سال.
در صورتی که در این 5 سال نباید بیشتر از 6 ماه از خاک کشور آمریکا بیرون باشید. (یعنی نهایتاً 6 ماه میتونی بیای ایران یا هر جای دیگه و سر 6 ماه باید دوباره ورود کنی)
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: satusa ، Sooshians ، AmericanHamid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان