کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-01-20 ساعت 00:06)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان
1 سوال ؟
من 20000 تا گذاشتم تو حسابم و نامه بانکی گرفتم بردم سفارت .(فرستادم ).
حال که قراره افبیایچک بشوم و پول تو حسابم نیست این مشکل ساز نمیشه ؟
نه دیگه. اصلا fbi check دیگه ربطی به مدارک تایید شدت نداره. اگه اون 20000 تا رو واسه کارای تروریستی هزینه نکرده باشی خیالت راحت Smile
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، javidk ، mitr.p ، Linspire ، free_free ، rayan.s ، loveusa2010
من یه کاری کردم.........
توی فرم 230 ام ک مشخصات دادم نوشتم کار نمیکنم
با اینکه کار میکنم و شماره بیمه دارم.
چون حوصله نداشتم دردسر بشه.
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟(کار من دولتی نیست.ی شرکت خصوصی برای تجهیزات و لوازم پزشکی معمولی))))))........
تشکر کنندگان:
(2011-01-20 ساعت 12:32)mitr.p نوشته:  من یه کاری کردم.........
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟(کار من دولتی نیست.ی شرکت خصوصی برای تجهیزات و لوازم پزشکی معمولی))))))........

دوست عزیز اگر چیزی از کارت نگی نه.
این جریان باعث دردسر که نیست هیچ شاید به خاطرش اف بی آی چک نخورید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mitr.p
(2011-01-20 ساعت 12:32)mitr.p نوشته:  من یه کاری کردم.........
من اگه جای شما بودم اینو اعلام می کردم و یه بهانه ای می آوردم واسه این اشتباه. هم از طریق ایمیل و هم شفاهی قبل از سوگند خوردن.
شما تا زمانی که حقایقو بگید هیچ دردسری براتون درست نمی شه...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: mitr.p ، Linspire
بابا من میخواستم بزنم.تقصیر شوهرمه
گفت نزن کار میکنی.اونجوری باید بگی کجا بوده و چی کار میکردی.اون هم پزشکی اگه باشه و گاهی هم مود شیمیایی بوده گیر میدن.
حالا اگر روز مصاحبه از من رزومه خواستند ک بعدا بدم چی بزنم؟بگم 4 سال بعد از تموم شدن درسرم تو خونه نشستم و خوردم و خوابیدم..این پولی هم که تو بانک به عنوان تمکن مالی دارم رو خدا فررررررررت از اسمون انداخته تو یخم؟؟.
با خودشون نمیگن عجب مفت خوریه؟؟؟؟؟
مگه بگم به صورت خصوصی درس میدادم
نظر شما چیه؟؟
اصلا اون ها پی به بیمه نامه تامین اجتماعی من میبرند؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-20 ساعت 13:21)mitr.p نوشته:  بابا من میخواستم بزنم.تقصیر شوهرمه
گفت نزن کار میکنی.اونجوری باید بگی کجا بوده و چی کار میکردی.اون هم پزشکی اگه باشه و گاهی هم مود شیمیایی بوده گیر میدن.
حالا اگر روز مصاحبه از من رزومه خواستند ک بعدا بدم چی بزنم؟بگم 4 سال بعد از تموم شدن درسرم تو خونه نشستم و خوردم و خوابیدم..این پولی هم که تو بانک به عنوان تمکن مالی دارم رو خدا فررررررررت از اسمون انداخته تو یخم؟؟.
با خودشون نمیگن عجب مفت خوریه؟؟؟؟؟
مگه بگم به صورت خصوصی درس میدادم
نظر شما چیه؟؟
اصلا اون ها پی به بیمه نامه تامین اجتماعی من میبرند؟؟

سلام
حالا که کار کردن خودتون رو اعلام نکرده اید، بهتره که طوری اطلاعات ندهید که باعث ایجاد دوگانگی در اطلاعات ارائه شده توسط شما بشود.
هنگام مصاحبه یا در فرم های ارسالی به آنکارا باید رزومه شغلی خودتون رو بر اساس اطلاعات ارسالی در فرم 230 اولیه تنظیم کنید تا دوگانگی اطلاعات بوجود نیاید.
حتما یک نسحه از فرم 230 را همراه خود داشته باشید برای روز مصاحبه تا آن را مرور کنید.
کلا نگران نباشید با اطمینان خاطر کارهای خود را پیش ببرید. (من هم عقیده دارم ریسک عدم ارائه اطلاعات کمتر از ریسک ارائه اطلاعات نیست.)
موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s ، saman33
(2011-01-20 ساعت 15:07)مهدی م نوشته:  RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام ودرود بر همه دوستان مهاجر سرا
من تاریخ 23/10/89 سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه داشتم (خلاص)
خوشحال خواهم شد به دیگر برندگانی که مصاحبه دارند تجربیات خود را
در اختیارتان قرار دهم. تماس ------------------ایمیل
---------------------------
شایان ذکر است دوستان سفرنامه های خوبی نوشتند که گویای خیلی
از مسائل می باشد ولی سوالاتی پیش می آید که در سفر نامه وجود ندارد
حال بنده حاضرم بخاطر دینم به این سایت پاسخگو شما عزیزان ازثبت نام تا مصاحبه باشم.
با تقدیم احترام
آقا مهدی اگه واقعا" خودتان را مدیون سایت میدانید به قوانین آن احترام بگذارید و یک ارسال را به 5-6 تایپیک ارسال نکنید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، saman33
(2011-01-20 ساعت 15:07)مهدی م نوشته:  RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام ودرود بر همه دوستان مهاجر سرا
با تقدیم احترام

دوست عزیز
با عرض تبریک

انجمن مهاجرسرا دارای قوانین مشخص است. لطفا با آگاهی از قوانین فعالیت خود را ادامه دهید.
تکرار ارسال های خلاف قوانین (از جمله اعلام شماره تماس در ارسال ها) و اصرار بر ارسال یک پست مشابه در چندین تاپیک باعث محرومیت و عدم دسترسی به انجمن می گردد.

منتظر فعالیت بیشتر و مفیدتر شما در انجمن هستیم.
تشکر کنندگان: rayan.s ، Electronic ، AmericanHamid ، Farshid22
سلام. با کیس 38000 و بدون اسبانسر .چه کارایی و کی باید انجام بدم ؟ ممنون.
تشکر کنندگان: final destination
دوستای خوب مهاجر سرایی خیلی ممنون بابت اینکه به سوالام جواب میدین امشب هم دوتا سوال دارم که برام خیلی مهم وحتی تاحد زیادی سرنوشت سازه
1.مدت ویزای آمریکا تا چند ماه هست و آیا قابل تمدید است یا نه؟؟
2.بعداز گرفتن گرین کارت اگر به ایران برگردیم حداکثر توقف در ایران تا سفر بعدی به آمریکا چه مدت می باشد و آیا قابل تمدید می باشد یا نه؟؟ ( بعضی از دوستان ما که آمریکا هستن میگن که اگه مدارک اشتغال به تحصیل در دانشگاه بهشون ارائه بدیم میشه مدت 6 ماه غیبت رو تا چند ماه بیشتر تمدید کرد)

ممنون
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان:
(2011-01-20 ساعت 23:38)goli20 نوشته:  دوستای خوب مهاجر سرایی خیلی ممنون بابت اینکه به سوالام جواب میدین امشب هم دوتا سوال دارم که برام خیلی مهم وحتی تاحد زیادی سرنوشت سازه
1.مدت ویزای آمریکا تا چند ماه هست و آیا قابل تمدید است یا نه؟؟
2.بعداز گرفتن گرین کارت اگر به ایران برگردیم حداکثر توقف در ایران تا سفر بعدی به آمریکا چه مدت می باشد و آیا قابل تمدید می باشد یا نه؟؟ ( بعضی از دوستان ما که آمریکا هستن میگن که اگه مدارک اشتغال به تحصیل در دانشگاه بهشون ارائه بدیم میشه مدت 6 ماه غیبت رو تا چند ماه بیشتر تمدید کرد)

ممنون
دوست عزیز, به سوالات شما در همین تایپیک(2-4 صفحه قبل) و در تایپیک اولین سفر به آمریکا چندین بار پاسخ داده شده و مطابق قوانین سایت باید قبل طرح سوال مطالب تایپیکها را بخونید. ولی چون نوشتید سرنوشت سازه بهتون جواب میدم:
اعتبار ویزای آنکارا 6ماه از تاریخ مدیکاله و اعتبار تاریخ ویزای ابوظبی 6 ماه بعد از صدوره وقابل تمدید نیست. شما برای اینکه بتونید بیش از 6ماه و کمتر از 2سال از آمریکا بیرون باشید باید با ارائه دلیل قانع کننده پس از اولین ورود پاس سفید بگیرید که برای اطلاع کامل از نحوه اخذ پاس سفید به تایپیک مربوطه به آدرس زیر مراجعه کنید.موفق باشید

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، success ، goli20 ، Linspire ، free_free ، mitr.p ، Farshid22
(2011-01-20 ساعت 15:58)zohre61 نوشته:  سلام. با کیس 38000 و بدون اسبانسر .چه کارایی و کی باید انجام بدم ؟ ممنون.

دوست گرام؛ برید به آدرس زیر اولین ارسال میلاد عزیز را بخونید و برای اینکه اسپانسر ندارید برای هرنفر 15000 تا 20000 دلار نیاز دارید که در تایپیک: نداشتن اسپانسر و راه حلها میتونید با توجه به وقتی که دارید، اطلاعات کاملی بدست بیارید.همچنین برای کسب اطلاعات اضافی به آرشیو سفر نامه ها برید و سفرنامه ها را بخوانید.یادتان باشه کل وقتی که برای مطالعه لازم دارید کمتر از 3-4 ساعته و شما حداقل تا 3-4 ماه آینده مصاحبه نمیرید.موفق باشید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081

تشکر کنندگان: User ، satusa ، success ، free_free ، Farshid22
سلام خدمت همه دوستان
دوستان در فرم اولیه برای شرکت در لاتاری این عبارت بعنوان محل مصاحبه منظور شده یا منظور همان حق استفاده ازسهمیه کشور خاصی برای فرد شرکت کننده در لاتاری رو نشون میده .
foreign state chargeability :
( چون من محل رو از ابوظبی که در اول نوشته بودم به آنکارا تغییر دادم )

در ضمن عبارت ذیل عینا در برگه قرمز من که از سفارت در روز مصاحبه گرفتم نوشته شده :

section 212 (a)(5A) : invalid DV entry / incorrect chargability
( you indicated the Foreign state chargeability ( FSC) as UAE on the DV entry application )

میخواستم بپرسم آیا برای این مورد راهی وجود داره و یا سابقا کسی این مورد رو داشته که تونسته باشه ویزاش رو علی رغم گرفتن برگ قرمز از سفارت پس بگیره ... چون ظاهرا در پائین این فرم قید شده که تا یکسال وقت دارم که از حقم دفاع کنم .
دوستان اگر در این مورد اطلاعاتی بدین و منو راهنمایی کنن ممنون میشم ...
ارادتمند
بابک2010
تشکر کنندگان:
(2011-01-21 ساعت 11:59)babak2010 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
دوستان در فرم اولیه برای شرکت در لاتاری این عبارت بعنوان محل مصاحبه منظور شده یا منظور همان حق استفاده ازسهمیه کشور خاصی برای فرد شرکت کننده در لاتاری رو نشون میده .

در ضمن عبارت ذیل عینا در برگه قرمز من که از سفارت در روز مصاحبه گرفتم نوشته شده :

( you indicated the Foreign state chargeability ( FSC) as UAE on the DV entry application )

میخواستم بپرسم آیا برای این مورد راهی وجود داره و یا سابقا کسی این مورد رو داشته که تونسته باشه ویزاش رو علی رغم گرفتن برگ قرمز از سفارت پس بگیره ... چون ظاهرا در پائین این فرم قید شده که تا یکسال وقت دارم که از حقم دفاع کنم .
ارادتمند
بابک2010
متاسفانه شوهر خواهر شما اشتباه متوجه شده (یادمه گفته بودید ایشان فرم شما را پر کرده) .منظور از جمله فوق تعیین کشور محل مصاحبه نیست بلکه تعیین کشور شماست که امکان شرکت در لاتاری را دارد. با آرزوی موفقیت برای شما

تشکر کنندگان: Linspire ، babak2010 ، farzad.s
(2011-01-21 ساعت 12:54)rayan.s نوشته:  
(2011-01-21 ساعت 11:59)babak2010 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان

ارادتمند
بابک2010
متاسفانه شوهر خواهر شما اشتباه متوجه شده (یادمه گفته بودید ایشان فرم شما را پر کرده) .منظور از جمله فوق تعیین کشور محل مصاحبه نیست بلکه تعیین کشور شماست که امکان شرکت در لاتاری را دارد. با آرزوی موفقیت برای شما
ممنونم از پاسختون و بله دیشب ایشون اصرار میکردند که ریجکتم ناشی از فرمهای230 و 123 بوده که من شهر مصاحبه رو از ابوظبی به آنکارا تغییر دادم و اصرار داشتند که عبارت فوق ربطی به ریجیکت من نداشته .. ! اما بند دوم رو هم چنانچه شما یا دیگر دوستان اطلاعی دارند به من بفرمایید آیا پرونده من قابل پیگیری هست .. چون یک وکیل آمریکایی در همون روزهایی که در آنکارا بودم مع الواسطه یکی از دوستان گفتند که این قابل پیگیری نیست .
باز هم از شما متشکرم
ارادتمند بابک2010
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان