کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-01-20 ساعت 15:58)zohre61 نوشته:  سلام. با کیس 38000 و بدون اسبانسر .چه کارایی و کی باید انجام بدم ؟ ممنون.

لطفا اطلاعاتتون رو جهت درج در جدول برای من پیام خصوصی کنید تا دوستان بتونن بر اساس اون شما رو راهنمایی کنندSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، clear ، farzad.s
(2011-01-20 ساعت 15:20)User نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 15:07)مهدی م نوشته:  RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام ودرود بر همه دوستان مهاجر سرا
با تقدیم احترام

دوست عزیز
با عرض تبریک

انجمن مهاجرسرا دارای قوانین مشخص است. لطفا با آگاهی از قوانین فعالیت خود را ادامه دهید.
تکرار ارسال های خلاف قوانین (از جمله اعلام شماره تماس در ارسال ها) و اصرار بر ارسال یک پست مشابه در چندین تاپیک باعث محرومیت و عدم دسترسی به انجمن می گردد.

منتظر فعالیت بیشتر و مفیدتر شما در انجمن هستیم.

تشکر کنندگان:
(2011-01-22 ساعت 10:39)mehran626 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان
آیا کسی با سابقه کار در شرکتهای دولتی و نیمه دولتی با قراردادهای موقت تجربه مصاحبه داره.
سوال من اینست که در این حالت در جواب به سوال مصاحبه گر در خصوص داشتن شغل دولتی یا غیر دولتی چه پاسخی باید داد

دوست من حقیقت رو بگو.
همون چیزی که در فرمها نوشتی.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mehran626 ، clear ، free_free
(2011-01-20 ساعت 23:38)goli20 نوشته:  دوستای خوب مهاجر سرایی خیلی ممنون بابت اینکه به سوالام جواب میدین امشب هم دوتا سوال دارم که برام خیلی مهم وحتی تاحد زیادی سرنوشت سازه
1.مدت ویزای آمریکا تا چند ماه هست و آیا قابل تمدید است یا نه؟؟
2.بعداز گرفتن گرین کارت اگر به ایران برگردیم حداکثر توقف در ایران تا سفر بعدی به آمریکا چه مدت می باشد و آیا قابل تمدید می باشد یا نه؟؟ ( بعضی از دوستان ما که آمریکا هستن میگن که اگه مدارک اشتغال به تحصیل در دانشگاه بهشون ارائه بدیم میشه مدت 6 ماه غیبت رو تا چند ماه بیشتر تمدید کرد)

ممنون

دوست عزیز ظاهراً میشود برای پاس سفید اقدام کرد. در آن صورت میتوانید تا 2 سال بیرون از آمریکا باشی بدون دردسر. البته گرفتن پاس سفید هم شرایط خودشو داره.

- تا 6 ماه بی دردسر میتونی خارج از خاک آمریکا باشی ولی اینکه 2-3 ماه بیشتر باشی دنگ و فنگای خودشو داره و مطمـناً به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشید.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mitr.p ، clear ، free_free
(2011-01-20 ساعت 15:58)zohre61 نوشته:  سلام. با کیس 38000 و بدون اسبانسر .چه کارایی و کی باید انجام بدم ؟ ممنون.

دوست عزیز " zohre61 " اگر فرمهای DS-230 Part 1,2 و DSP 122 را پر و ارسال کرده اید، صبر می کنید تا شماره کیس شما کارنت شود.
بعد از کارنت شدن میتوانی برای هر نفر تقریباً 20 الی 30 ملیون در بانک بگذارید و یک گواهی حساب بگیرید. بهتر هست که آن حساب حسابی باشد که تاریخ افتتاح حساب مربوط به چند ماه پیش یا حتّی چند سال پیش باشد.ولی تاریخ حواله پول اهمیتی ندارد. کلاً حواله پول، رفتن و گرفتن گواهی حساب نهایتاً 72 ساعت کار دارد.
سپس بعد از مکاتبه با KCC از طریق ایمیل و آگاهی از تاریخ مصاحبه 20 روز مانده به مصاحبه مدارک را ارسال می کنید. در این بین اگر هر چه زودتر برای بلیط اقدام کنی ارزانتر تمام میشود. بعد میشینی منتظر تا روز پرواز. راستی یادم رفت بگم که میتونی از دکی اونگان هم وقت بگیری. بسه یا بازم بگم؟!!
موفق باشید.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mehran626 ، R.F ، usa ، clear ، free_free ، farzad.s
(2011-01-22 ساعت 11:45)mehran626 نوشته:  
(2011-01-22 ساعت 11:27)javidk نوشته:  
آیا کسی با سابقه کار در شرکتهای دولتی و نیمه دولتی با قراردادهای موقت تجربه مصاحبه داره.
سوال من اینست که در این حالت در جواب به سوال مصاحبه گر در خصوص داشتن شغل دولتی یا غیر دولتی چه پاسخی باید داد

دوست من حقیقت رو بگو.
همون چیزی که در فرمها نوشتی.
موفق باشید.

جاوید خان از توصیه اخلاقی ممنون ولی سوال من اینست که از نظر ما این کار دولتی محسوب نمیشه بدلیل نوع قرارداد و همینطور هم بینابین بودن خود شرکت ( شرکت نیمه دولتی یا چیزی شبیه به این ) چون اسامی این شرکتها در لیست تحریمها بعنوان شرکتهای دولتی است ممکنه از طرف اونها دولتی تلقی بشه در صورتیکه من کارمند دولت نیستم بهمین دلیل مایلم کسانی که تجربه و یا اطلاعاتی در مورد شرایط مشابه دارند پاسخ بدهند، لطفا.

من سابقه چهار سال كار با شركت هاي طرف قرارداد با شركت نفت را داشتم. از من پرسيدند دولتي بوده يا خصوصي، جواب دادم دولتي.
كليرنس من هم 43 روز طول كشيد.
تشکر کنندگان: rayan.s ، usa ، mehran626 ، free_free
ما دو تا كيسهامون مثل همه.محل مصاحبه كجا رو انتخاب كردين آنكارا يا ابوظبي؟

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
(2011-01-22 ساعت 20:36)mehran626 نوشته:  
(2011-01-22 ساعت 12:39)User نوشته:  
من سابقه چهار سال كار با شركت هاي طرف قرارداد با شركت نفت را داشتم. از من پرسيدند دولتي بوده يا خصوصي، جواب دادم دولتي.
ممنون از شما user عزیز
پس با این تفاصیل شرکتهای فرعی شرکت نفت و یا زیر مجموعه آنها حتی با قرارداد موقت دولتی محسوب می شود آیا شما آگاهانه این جوابو دادید یا جانب احتیاط رو در پیش گرفتید
خواهش می کنم مهران عزیز
چون قبلا در ان شرکت طرف قرارداد شاغل بودم جواب دادم دولتی. البته واقعیت اینست که حتا با وجود شرکت های خصوصی طرف قرارداد باز هم کار دولتی محسوب میشه.
شاید جانب احتیاط رو در پیش گرفته بودم. چون به نظر من که مشکلی پیش نمی اومد!
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، mehran626 ، usa ، Farshid22
(2011-01-23 ساعت 00:14)User نوشته:  
(2011-01-22 ساعت 20:36)mehran626 نوشته:  
(2011-01-22 ساعت 12:39)User نوشته:  
ممنون از شما user عزیز
پس با این تفاصیل شرکتهای فرعی شرکت نفت و یا زیر مجموعه آنها حتی با قرارداد موقت دولتی محسوب می شود آیا شما آگاهانه این جوابو دادید یا جانب احتیاط رو در پیش گرفتید
خواهش می کنم مهران عزیز
چون قبلا در ان شرکت طرف قرارداد شاغل بودم جواب دادم دولتی. البته واقعیت اینست که حتا با وجود شرکت های خصوصی طرف قرارداد باز هم کار دولتی محسوب میشه.
شاید جانب احتیاط رو در پیش گرفته بودم. چون به نظر من که مشکلی پیش نمی اومد!
دوست عزیز باتوجه به اینکه بنده بازنشسته ارتش بودم حقیت را براشون نوشتم حتی پست سازمانی ودرجه بعداز37 روز کلیرشدم .
تشکر کنندگان: mehran626 ، rayan.s ، Farshid22 ، AmericanHamid ، free_free ، farzad.s
(2011-01-18 ساعت 17:07)satusa نوشته:  
(2011-01-18 ساعت 16:29)arezoo_zarrabi نوشته:  کسی میدونه تو این مرحله باید دخترم حتما پاس جدا باشه؟
لطفا کمکم کنین من اصلا وقت ندارم.....

فرزندان مي توانند در پاسپورت والدين باشند ولي اگر بالاي 16 سال باشند بايد حتما عكس آنها در پاسپورت ضميمه گردد.
اصلا چه اصراري داريد كه پاسپورت براي فرزندتان نگيريد. حداكثر 8-10 روز طول مي كشد (اينقدر عجله داريد؟)

جهت اطلاع دوستانی که ممکن است مشکل من را داشته باشند:
سفارت دبی رسما در یک ایمیل به من اعلام کرد که فرزند نیازی به پاس جدا ندارد. با تشکر از محبت همه دوستان.
تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، Sooshians ، free_free
سلام
شاید موضوع مشابه اش باشه شاید چندین بار در موردشون صحبت شده باشه اما امشب باید نگرانی های چند ماهه ام رو از موقعی که پاکت های چشمک زن زرد رو کارگر خونمون با بی تفاوتی و بی توجهی از لای در انداخت تو خونه اینجا بنویسم...
توی لاتاری 2011 که بابام5-6 ساله اسم مامان و خودش و من رو ثبت نام میکرده اسم من و مامانم اعلام شد!
و این درشرایطیه که نامزد دارم! دانشجو ام..اونم دانشجو و معاف نشده
.. خیلی وضعیت بدیه چند وقت پیش ناامیدانه داشتم از خیرگرین کارت میگذشتم و فقط بفکره کیس مامانم بودم تا با پاس سفید از طریق سایت آشنا شدم و من و نامزدم دوباره علاقه مند شدیم که گرین کارت رو بگیریم اما شرایط مادی خونواده همسرم الان اصلا اجازه نمیده برای خروج موقت و سفرترکیه و بعدش احیانا آمریکا اقدام کنه تا پاس بگیریم..و من باید تنها برم..امروز رفته بودیم اداره گذرنامه و نظام وظیفه..جناب به ما گفت سوریه وثیقه 15 میلونی میخواد چون راه در روش زیاده و فقط به مدت 30 روز در هر سال اجازه خروج داریم..

حالا 3تا سوال دارم
1. اونایی که از طریق سفر به سوریه اقدام کردن چطوری تونستن دوبار برن بیرون؟؟
2. نمیشه فقط یه بار نامزدم بره ترکیه و بعدش بهم وکالت بده تا برمو از طرفش گرین کارت و پاس سفیدشو بگیرم؟؟
3. نمیشه محل مصاحبه رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدیم و بریم عربستان و از اونجا به ابوظبی؟؟

این روزها خیلی ناراحتم..اکانت های مهربون مهاجر سرا... مساله مالی و قوانین نظام وظیفه دارن آینده امو خراب میکنن!! جایی خوندم اگه فقط خودم برم گرین کارت بگیرم تا بتونم همسرمو ببرم 3-6 سال طول میکشه..
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان:
(2011-01-23 ساعت 23:46)goli20 نوشته:  سلام
شاید موضوع مشابه اش باشه شاید چندین بار در موردشون صحبت شده باشه اما امشب باید نگرانی های چند ماهه ام رو از موقعی که پاکت های چشمک زن زرد رو کارگر خونمون با بی تفاوتی و بی توجهی از لای در انداخت تو خونه اینجا بنویسم...
توی لاتاری 2011 که بابام5-6 ساله اسم مامان و خودش و من رو ثبت نام میکرده اسم من و مامانم اعلام شد!
.. خیلی وضعیت بدیه چند وقت پیش ناامیدانه داشتم از خیرگرین کارت میگذشتم و فقط بفکره کیس مامانم بودم تا با پاس سفید از طریق سایت آشنا شدم و من و نامزدم دوباره علاقه مند شدیم که گرین کارت رو بگیریم اما شرایط مادی خونواده همسرم الان اصلا اجازه نمیده برای خروج موقت و سفرترکیه و بعدش احیانا آمریکا اقدام کنه تا پاس بگیریم..و من باید تنها برم..امروز رفته بودیم اداره گذرنامه و نظام وظیفه..جناب به ما گفت سوریه وثیقه 15 میلونی میخواد چون راه در روش زیاده و فقط به مدت 30 روز در هر سال اجازه خروج داریم..

حالا 3تا سوال دارم
2. نمیشه فقط یه بار نامزدم بره ترکیه و بعدش بهم وکالت بده تا برمو از طرفش گرین کارت و پاس سفیدشو بگیرم؟؟
3. نمیشه محل مصاحبه رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدیم و بریم عربستان و از اونجا به ابوظبی؟؟

این روزها خیلی ناراحتم..اکانت های مهربون مهاجر سرا... مساله مالی و قوانین نظام وظیفه دارن آینده امو خراب میکنن!! جایی خوندم اگه فقط خودم برم گرین کارت بگیرم تا بتونم همسرمو ببرم 3-6 سال طول میکشه..
دوست عزیز
به این تاپیک مراجعه نموده
و قوانین جدید خروج از کشور مشمولین را در صورت دانشجو بودن مطالعه نمائید با تشکر
مهاجر سرا
تاپیک برندگان لاتاری 2011
مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن
اخرین ارسال

تشکر کنندگان: maaref ، goli20 ، free_free
(2011-01-23 ساعت 23:46)goli20 نوشته:  سلام

حالا 3تا سوال دارم

دوست عزیز؛در ابتدا اگه مادر و پدر شما طلاق نگرفتند، چطور نام پدرتان بعنوان همراه مادرتان نیست؟(اشتباه وارد کردن شرایط تاهل از موارد رد کردن کیس نامبره) ضمنا" تنها فرزندان زیر 21 سال و مجرد بعنوان همراه پذیرفته میشند و اگر شما ازدواج کنید بطور اتوماتیک بهتان ویزا نمی دند و این یعنی به همسرتان هم ویزا نمی دند. اگر فقط نامزدید و نام همسرتان در شناسنامه نیست و در فرم 230 نامی از ایشون نبردید فقط به شما ویزا میدند در حقیقت شما مشکل خروج از کشور نامزدتان را ندارید و اگر شما ویزاتون را بگیرید و بعد ازدواج کنید در یک پروسه 2-3 ساله میتونید همسرتان را بیرید آمریکا. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: maaref ، goli20 ، Linspire

رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: maaref
(2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته:  رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست

Goli20 عزیز ،
اگه منظورت از نامزد یعنی عقد کرده رسمی که سند داره و تو شناسنامه درج شده باشه که حتماً میتونی.فقط باید به کی سی سی ایمیل بزنی و بگی بعد از قبولیت عقد کردی.
موفق باشید.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maaref ، goli20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان