موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-24 ساعت 14:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-24 ساعت 16:38 توسط mahdi357.)
سلام. من کمتر از روز دیگه باید برای مصاحبه برم ترکیه.
چندتا سوال مهم داشتم: (هر کس هر کدوم از سوالهامو جواب بده ممنون میشم)
1- مدارکی که برای ترجمه بردم،مهر دادگستری داره. میخواستم ببینم نیازی به مهر امور وزارت خارجه داره یا نه؟ (چه مدارکی؟)
2- من از بانک پارسیان موجودی حساب(تمکن مالی) انگلیسی گرفتم. گفتم مهر امور بین الملل میخواهم گفتند باید نسخه فارسی را به تهران بفرستیم. میخواستم ببینم همین نسخه انگلیسی که مهر برجسته داره برای بردن به سفارت کافیه یا نه؟ (دارالترجمه بهم گفت بعد از اینکه نسخه فارسی از تهران اومد بیار ما برات ترجمه میکنیم با مهر دادگستری، اما من یکم محدودیت وقت دارم)
3- من اسپانسری را در ایران پیدا کرده ام. که با توجه به شرایطی که داره به من گفته فقط میتونه فرم I-134 را برام پر کنه با توضیح و تعهد اینکه، من وقتی وارد آمریکا شدم پیش اون بروم و اگر کمک لازم داشتم او حتما به من کمک کنه. آیا فرم I-134 به من کمکی میکنه؟ (از اونجایی که هدف از اسپانسری اینه که شخص در بدو ورود بتونه خودش را جمع و جور و سرپناهی داشته باشه، به نظر خودم به همراه داشتن این برگه خالی از لطف نباشه. شما چطور فکر میکنید؟)
4- کپی پاسپورت را با چه کیفیتی باید تهیه کنم؟ (کپی ساده- کپی با مهر دارالترجمه- یا کپی با تایید دادگستری)(از چه صفحاتی باید کپی گرفته شود؟)
موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-24 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-24 ساعت 15:21 توسط javidk.)
(2011-01-24 ساعت 15:00)rayan.s نوشته: (2011-01-24 ساعت 11:50)javidk نوشته: (2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته: رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست
Goli20 عزیز ،
اگه منظورت از نامزد یعنی عقد کرده رسمی که سند داره و تو شناسنامه درج شده باشه که حتماً میتونی.فقط باید به کی سی سی ایمیل بزنی و بگی بعد از قبولیت عقد کردی.
موفق باشید.
javidkعزیز؛ لطفا" اشتباه راهنمایی نکنید.ایشون برنده نیستند که بتونند تا قبل مصاحبه ازدواج کنند و همسرشان را هم با خودشان ببرند. ایشون بعنوان همراه مادرشان و بعنوان فرزند زیر 21 سال و مجرد می توانند بروند.
خانم goli20 ؛ من فکر میکنم شما درست متوجه نشدی. شما اگر ازدواج کنید به خودتان هم ویزا نمی دند چه برسه به همسرتان و در این صورت پدر و مادرتان در یک پروسه 8-10 ساله میتونند شما را ببرن آمریکا ولی اگر شما بعد صدور ویزا ازدواج بکنید می تونید تو یه پروسه 2-3 ساله همسرتان را ببرید آمریکا.موفق باشید
پ.ن: خانوم گلی 20 شما در ارسال اولتان نوشته بودید مادرم ومن و نامی از پدرتان نبرده بودید.
Rayans عزیز ،
سلام.
آقا تو اینکه شما خیلی بیشتر از ما تجربه داری شکی نیست، اما 2 تا نکته هست که فکر کنم شما به اون توجه نکردید!!!:
1- goli20 چند وقت پیش این جریان رو پیگیری میکرد، که:
هم مادرش برنده شده و هم خودش. در نتیجه دو کیس مجزا هستند، که تا اونجایی که من یادمه و حضور ذهن دارم یکیشون شماره کیسش بالا بود.
2- ایشون توی ارسال: #2155 ذکر کردن که: "فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم " ، منطقاً به ذهن می رسه که این کیس جدا از کیس مادرشون هست!
امیدوارم درست جواب داده باشم.
نتیجه اخلاقی: JavidK اشتباه راهنمایی نکرده
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-24 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-24 ساعت 17:36 توسط rayan.s.)
(2011-01-24 ساعت 15:19)javidk نوشته: (2011-01-24 ساعت 15:00)rayan.s نوشته: (2011-01-24 ساعت 11:50)javidk نوشته: (2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته: رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست
Goli20 عزیز ،
اگه منظورت از نامزد یعنی عقد کرده رسمی که سند داره و تو شناسنامه درج شده باشه که حتماً میتونی.فقط باید به کی سی سی ایمیل بزنی و بگی بعد از قبولیت عقد کردی.
موفق باشید.
javidkعزیز؛ لطفا" اشتباه راهنمایی نکنید.ایشون برنده نیستند که بتونند تا قبل مصاحبه ازدواج کنند و همسرشان را هم با خودشان ببرند. ایشون بعنوان همراه مادرشان و بعنوان فرزند زیر 21 سال و مجرد می توانند بروند.
خانم goli20 ؛ من فکر میکنم شما درست متوجه نشدی. شما اگر ازدواج کنید به خودتان هم ویزا نمی دند چه برسه به همسرتان و در این صورت پدر و مادرتان در یک پروسه 8-10 ساله میتونند شما را ببرن آمریکا ولی اگر شما بعد صدور ویزا ازدواج بکنید می تونید تو یه پروسه 2-3 ساله همسرتان را ببرید آمریکا.موفق باشید
پ.ن: خانوم گلی 20 شما در ارسال اولتان نوشته بودید مادرم ومن و نامی از پدرتان نبرده بودید.
Rayans عزیز ،
سلام.
آقا تو اینکه شما خیلی بیشتر از ما تجربه داری شکی نیست، اما 2 تا نکته هست که فکر کنم شما به اون توجه نکردید!!!:
هم مادرش برنده شده و هم خودش. در نتیجه دو کیس مجزا هستند، که تا اونجایی که من یادمه و حضور ذهن دارم یکیشون شماره کیسش بالا بود.
2- ایشون توی ارسال: #2155 ذکر کردن که: "فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم " ، منطقاً به ذهن می رسه که این کیس جدا از کیس مادرشون هست!
موفق باشید.
جاوید جان ؛ قسمت اول استدلال شما درسته که ایشان دو کیس نامبر دارند من ارسالم را تصحیح کردم.(چه حافظه ایی داری!!!) ولی خانوم گلی 20! شما دو کیس دارید یکی 20هزار و یکی 42000 اگه قبل مصاحبه ازدواج کنی کیس مربوط به مادرتان را بعنوان همراه از دست میدهید و باید با کیس خودتان و اعلام ازدواج و پر کردن مجدد فرم 230 برای خودتان و همسرتان و ارسال اصل و ترجمه عقد نامه و شناسنامه هایتان به Kcc پروندتان را دنبال کنید. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-24 ساعت 15:23)rayan.s نوشته: (2011-01-24 ساعت 15:19)javidk نوشته: (2011-01-24 ساعت 15:00)rayan.s نوشته: [quote='javidk' pid='94339' dateline='1295853609']
[quote='goli20' pid='94337' dateline='1295853234']
رایان و امیر عزیز ممنون
Rayans عزیز ،
سلام.
موفق باشید.
جاوید جان ؛ قسمت اول استدلال شما درسته که ایشان دو کیس نامبر دارند من ارسالم را تصحیح کردم.(چه حافظه ایی داری!!!) ولی خانوم گلی 20! شما دو کیس دارید یکی 20هزار و یکی 42000 اگه قبل مصاحبه ازدواج کنی کیس مربوط به مادرتان را بعنوان همراه از دست میدهید و باید با کیس خودتان و اعلام ازدواج و پر کردن مجدد فرم 230 برای خودتان و همسرتان و ارسال اصل و ترجمه عقد نامه و شناسنامه هایتان به Kcc پروندتان را دنبال کنید. موفق باشید
Rayans عزیز فکر می کنم جاش بود یه رتبه شیرین به من بدی.
انصافاً خودم حال کردم با این حافظم
(رتبه یادت نره)
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-25 ساعت 00:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-25 ساعت 12:57 توسط rayan.s.)
Rayans عزیز فکر می کنم جاش بود یه رتبه شیرین به من بدی.
انصافاً خودم حال کردم با این حافظم
javidkعزیز؛ هر نفر فقط میتونه یکبار رتبه بده که من بعنوان سومین نفر قبلا" بهت رتبه دادم.
در دلی با دوستان قدر نشناس :معتقدم دادن رتبه و کلیک کردن دگمه تشکر حداقل کاریست که بعنوان قدرانی از زحمات اعضاء فعال و مدیران محترم سایت که پاسخگوی سوالات اعضاء هستند میتوان انجام داد و هیچ چیزی بیشتر از این که مقابل تشکر عضویی عدد 0و 1 هست یا عضویی از ارسال حداقل اطلاعات برای ثبت در جدول 2011 شانه خالی میکنه، ناراحت کننده نیست. به امید تغییر رویه شما.
پ.ن: اگه تصور کنید چقدر مشکل داشتید اگر چنین سایتی وجود نداشت متوجه میشید چرا گفتم " قدرنشناس"
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اینارو جواب ندادین
1. اونایی که از طریق سفر به سوریه اقدام کردن چطوری تونستن دوبار برن بیرون؟؟
2. نمیشه فقط یه بار نامزدم بره ترکیه و بعدش بهم وکالت بده تا برمو از طرفش گرین کارت و پاس سفیدشو بگیرم؟؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-25 ساعت 12:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-25 ساعت 12:36 توسط rayan.s.)
(2011-01-25 ساعت 11:55)mahdi357 نوشته: سلام. من کمتر از روز دیگه باید برای مصاحبه برم ترکیه ولی هنوز جواب سوالهامو که صفحه پرسیدم،نگرفتم.
چندتا سوال مهم داشتم: (هر کس هر کدوم از سوالهامو جواب بده ممنون میشم)
1- مدارکی که برای ترجمه بردم،مهر دادگستری داره. میخواستم ببینم نیازی به مهر امور وزارت خارجه داره یا نه؟ (چه مدارکی؟)
2- من از بانک پارسیان موجودی حساب(تمکن مالی) انگلیسی گرفتم. گفتم مهر امور بین الملل میخواهم گفتند باید نسخه فارسی را به تهران بفرستیم. میخواستم ببینم همین نسخه انگلیسی که مهر برجسته داره برای بردن به سفارت کافیه یا نه؟ (دارالترجمه بهم گفت بعد از اینکه نسخه فارسی از تهران اومد بیار ما برات ترجمه میکنیم با مهر دادگستری، اما من یکم محدودیت وقت دارم)
3- من اسپانسری را در ایران پیدا کرده ام. که با توجه به شرایطی که داره به من گفته فقط میتونه فرم I-134 را برام پر کنه با توضیح و تعهد اینکه، من وقتی وارد آمریکا شدم پیش اون بروم و اگر کمک لازم داشتم او حتما به من کمک کنه. آیا فرم I-134 به من کمکی میکنه؟ (از اونجایی که هدف از اسپانسری اینه که شخص در بدو ورود بتونه خودش را جمع و جور و سرپناهی داشته باشه، به نظر خودم به همراه داشتن این برگه خالی از لطف نباشه. شما چطور فکر میکنید؟)
4- کپی پاسپورت را با چه کیفیتی باید تهیه کنم؟ (کپی ساده- کپی با مهر دارالترجمه- یا کپی با تایید دادگستری)(از چه صفحاتی باید کپی گرفته شود؟)
دوست عزیز؛
1-دوستانی بدون مهر دادگستری بردن و مشکلی نخوردند من بودم مهر وزارت امورخارجه را میزدم.
2-نامه تمکن مالی اگر میزان تبدیل دلار و ریال را داره و مهمور شده و به زبان انگلیسییه کافیه.من نامه بانک پارسیانم همین شرایط ذکر شده را داشت.
3-اگر مدارک اسپانسرتان کامل نباشه به مشکل میخورید اگر نامه تمکن مالیتان کافیه ( هر نفر 15-20 هزار دلار) خودت رو به دردسر ننداز و فقط آدرس تو آمریکاش را ذکر کن.
4-کپی پاسپورت نیازی به مهر و... نداره.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی تاریخ مصاحبه اش 13 مارس هست؟
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یادش بخیر مهاجر سرا
هر موقع می یام تو این سایت دپرس می شم یاده رد شدن خودم در لاتاری میام
بچه ها این سایت خیلی سایت خوبی هست ارامش می ده خیلی با دقت تمام کار ها رو انجام بدین می رین امریکا
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميشه خواهش كنم فرم 9 سوالي معروف رو اينجا بذارين ما هم ببينيم . خيلي كنجكاوم بدونم چه سوالهايي مي كنن ممنون ميشم
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-26 ساعت 11:29)shari نوشته: سلام ميشه خواهش كنم فرم 9 سوالي معروف رو اينجا بذارين ما هم ببينيم . خيلي كنجكاوم بدونم چه سوالهايي مي كنن ممنون ميشم
توی لینک زیر، ارسال 274 هستی بانو زحمت ترجمشو کشیدن
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2604&page=19
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کی سی سی به من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده. اما وقتی با خود سفارت آنکارا مکاتبه کردم ایمیل زیر رو برام فرستادن:
Dear Madam,
We haven’t received the March files from KCC yet, therefore we cannot confirm the date. But if they said so, you may be assured that it is correct
الان چند وقت از اعلام بولتن گذشته. چه جوریه که هنوز فایلها رو کی سی سی نفرستاده سفارت؟ ممکنه تاریخ مصاحبه که بهم اعلام کردن اشتباه باشه؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن