کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-01-26 ساعت 14:09)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان.

کی سی سی به من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده. اما وقتی با خود سفارت آنکارا مکاتبه کردم ایمیل زیر رو برام فرستادن:
Dear Madam,
We haven’t received the March files from KCC yet, therefore we cannot confirm the date. But if they said so, you may be assured that it is correct

الان چند وقت از اعلام بولتن گذشته. چه جوریه که هنوز فایلها رو کی سی سی نفرستاده سفارت؟ ممکنه تاریخ مصاحبه که بهم اعلام کردن اشتباه باشه؟

دوست عزیز؛ در مورد سوال اولت چون کارمند و مسئول KCC تو سایت نداریم منتظر جواب مطمئن نباشCool اما اگر با ایمیل تاریخ مصاحبه را دریافت کردید حتما" درسته مگر اینکه بعدا" بخاطر مشغله کاری سفارت تاریخ مصاحبه را اصلاح بکنه و در این حالت سفارت با ارسال ایمیل شما را مطلع میکنه. البته تا حالا فقط یک مورد داشتیم که سفارت تاریخ مصاحبه اش را تغییر داده پس شما براساس تاریخ مصاحبه ایی که براتون ایمیل شده برنامه ریزی کنید. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، farzad.s
(2011-01-26 ساعت 14:15)rayan.s نوشته:  

کی سی سی به من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده. اما وقتی با خود سفارت آنکارا مکاتبه کردم ایمیل زیر رو برام فرستادن:
Dear Madam,
We haven’t received the March files from KCC yet, therefore we cannot confirm the date. But if they said so, you may be assured that it is correct

الان چند وقت از اعلام بولتن گذشته. چه جوریه که هنوز فایلها رو کی سی سی نفرستاده سفارت؟ ممکنه تاریخ مصاحبه که بهم اعلام کردن اشتباه باشه؟

دوست عزیز؛ در مورد سوال اولت چون کارمند و مسئول KCC تو سایت نداریم منتظر جواب مطمئن نباشCool اما اگر با ایمیل تاریخ مصاحبه را دریافت کردید حتما" درسته مگر اینکه بعدا" بخاطر مشغله کاری سفارت تاریخ مصاحبه را اصلاح بکنه و در این حالت سفارت با ارسال ایمیل شما را مطلع میکنه. البته تا حالا فقط یک مورد داشتیم که سفارت تاریخ مصاحبه اش را تغییر داده پس شما براساس تاریخ مصاحبه ایی که براتون ایمیل شده برنامه ریزی کنید. موفق باشید

مرسی رایان عزیز. آخه من بلیط گرفتم و خیلی نگران شدم.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، mitr.p ، farzad.s

Dear Madam,

خانم لیلا ج من با این که در کیس لاتاری نیستم ولی برای کمک به دوستم که عضو اینجا نیست، خیلی به مسایل لاتاری علاقمندم.

سوال من اینه که کیس شما در کدام ویزا بولتن کارنت شده. می خوام ببینم چه مدت بعد از کارنت شدن، نامه دعوت به مصاحبه به دست برنده لاتاری می رسه.
ممنونم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: User ، rayan.s
فروزن جان ممكنه كيس ايشون تازه كارنت شده باشه، اما زمانيكه ايشون ايميل زده اند به سفارت، پرونده هنوز در راه ارسال به سفارت بوده ! بنابراين كي سي سي ميگه فرستاديم، سفارت مي گه به دست ما نرسيده برو فردا بيا! از اين بهونه ها كه اداره جات ايران توش استاد هستند!

پس اين دوستمون بهتره يوخده! بيشتر بردباري پيشه كنند.
(2011-01-26 ساعت 14:15)rayan.s نوشته:  دوست عزیز؛ در مورد سوال اولت چون کارمند و مسئول KCC تو سایت نداریم منتظر جواب مطمئن نباشCool

رايان جان گاهي وقت ها من خودم شك مي كنم نكنه يكي از دوستان اينجا كارمند كي سي سي هستش و ما بي خبريم! آخه دوستان سوال هايي مي پرسند كه فقط خورخه و كارمنداش بايد جواب بدهند! دونقطه دي!

باعث خوشحالي هستش كه اطلاعات دوستان از اين پروسه به حدي دقيق و درست است كه جوابگوي سوالاتي تا اين حد جزئي و و داراي نكاتي باريكتر از مو است.
دليل اين مدعا هم قدرداني همه ماها از مهاجرسرا هنگام مسافرت براي مصاحبه بوده كه اين نكته رو همه در سفرنامه هامون اشاره كرده ايم.
از دوستاني كه بي منت و بردبارانه پاسخگوي سوال هاي ديگر دوستان هستند سپاسگزاري ويژخ مي كنم. بخصوص رايان عزيز كه من هر وقت اومدم انجمن كه يك سوالي رو پاسخ داده باشم مي بينم رايان سه سوت دوستان رو راهنمايي كرده!
مرسي رايان عزيز
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians ، frozen mind ، farzad.s ، sepinod
ببخشید یعنی هم شما و هم مادرتون بصورت جداگانه برنده شدید؟

(2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته:  رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
خیلی متاسف شدم. میشه بپرسم چرا رد شدید؟

(2011-01-25 ساعت 20:36)majid_229997 نوشته:  یادش بخیر مهاجر سرا
هر موقع می یام تو این سایت دپرس می شم یاده رد شدن خودم در لاتاری میام

بچه ها این سایت خیلی سایت خوبی هست ارامش می ده خیلی با دقت تمام کار ها رو انجام بدین می رین امریکا

تشکر کنندگان: rayan.s ، usa
(2011-01-25 ساعت 00:34)rayan.s نوشته:  Rayans عزیز فکر می کنم جاش بود یه رتبه شیرین به من بدی.
انصافاً خودم حال کردم با این حافظم Smile

javidkعزیز؛ هر نفر فقط میتونه یکبار رتبه بده که من بعنوان سومین نفر قبلا" بهت رتبه دادم. Sad
در دلی با دوستان قدر نشناس :معتقدم دادن رتبه و کلیک کردن دگمه تشکر حداقل کاریست که بعنوان قدرانی از زحمات اعضاء فعال و مدیران محترم سایت که پاسخگوی سوالات اعضاء هستند میتوان انجام داد و هیچ چیزی بیشتر از این که مقابل تشکر عضویی عدد 0و 1 هست یا عضویی از ارسال حداقل اطلاعات برای ثبت در جدول 2011 شانه خالی میکنه، ناراحت کننده نیست. به امید تغییر رویه شما.

پ.ن: اگه تصور کنید چقدر مشکل داشتید اگر چنین سایتی وجود نداشت متوجه میشید چرا گفتم " قدرنشناس"

رایان عزیز، من با زدن دگمه «تشکر» کاملا موافقم.
اما گرفتن رتبه واقعا اینقدر مهمه که اگر کسی نداد، «قدرناشناس» توصیف بشه؟! Sad

با یک نگاه مختصر به دلایل رتبه های داده شده به کاربران مهاجرسرا میشه متوجه شد که متاسفانه بعضی از دلایل اعطای رتبه چنان بی محتوا و به اصطلاح آبکیه که گاهی اوقات احساس می کنم نداشتنش بهتر از داشتنشه!

یکی از دوستان به دوست کاملا تازه وارد دیگه که فقط یک پ‍ست مختصر داشته! رتبه داده و دلیلش رو (اگه حافظه ام یاری کنه) «چون از تو خوشم میاد» اعلام کرده!!!! این هم شد دلیل؟! ما به ازای رتبه چی بوده؟! آخه ایشون با اون یک عدد پست کوتاهش چه اطلاعات گرانبهایی به مهاجرسرا اضافه کرده؟!
متاسفانه از این جور رتبه دادن ها کم نداریم.

برای رتبه دادن باید حساب و کتابی در کار باشه. اگر به دلایلی که ادمین محترم برای رتبه هایی که میدن توجه کنیم، عیار رتبه دادن دستمون میاد.

ببخشید اگر جسارتی شد.
شاید هم من بیش از اندازه موضوع رو جدی گرفتم، نه؟ Wink
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rayan.s ، AmericanHamid ، usa ، Sooshians ، farzad.s
(2011-01-26 ساعت 18:58)frozen mind نوشته:  
(2011-01-25 ساعت 00:34)rayan.s نوشته:  Rayans عزیز فکر می کنم جاش بود یه رتبه شیرین به من بدی.
انصافاً خودم حال کردم با این حافظم Smile

javidkعزیز؛ هر نفر فقط میتونه یکبار رتبه بده که من بعنوان سومین نفر قبلا" بهت رتبه دادم. Sad
در دلی با دوستان قدر نشناس :معتقدم دادن رتبه و کلیک کردن دگمه تشکر حداقل کاریست که بعنوان قدرانی از زحمات اعضاء فعال و مدیران محترم سایت که پاسخگوی سوالات اعضاء هستند میتوان انجام داد و هیچ چیزی بیشتر از این که مقابل تشکر عضویی عدد 0و 1 هست یا عضویی از ارسال حداقل اطلاعات برای ثبت در جدول 2011 شانه خالی میکنه، ناراحت کننده نیست. به امید تغییر رویه شما.

پ.ن: اگه تصور کنید چقدر مشکل داشتید اگر چنین سایتی وجود نداشت متوجه میشید چرا گفتم " قدرنشناس"

رایان عزیز، من با زدن دگمه «تشکر» کاملا موافقم.
اما گرفتن رتبه واقعا اینقدر مهمه که اگر کسی نداد، «قدرناشناس» توصیف بشه؟! Sad

با یک نگاه مختصر به دلایل رتبه های داده شده به کاربران مهاجرسرا میشه متوجه شد که متاسفانه بعضی از دلایل اعطای رتبه چنان بی محتوا و به اصطلاح آبکیه که گاهی اوقات احساس می کنم نداشتنش بهتر از داشتنشه!

یکی از دوستان به دوست کاملا تازه وارد دیگه که فقط یک پ‍ست مختصر داشته! رتبه داده و دلیلش رو (اگه حافظه ام یاری کنه) «چون از تو خوشم میاد» اعلام کرده!!!! این هم شد دلیل؟! ما به ازای رتبه چی بوده؟! آخه ایشون با اون یک عدد پست کوتاهش چه اطلاعات گرانبهایی به مهاجرسرا اضافه کرده؟!
متاسفانه از این جور رتبه دادن ها کم نداریم.

برای رتبه دادن باید حساب و کتابی در کار باشه. اگر به دلایلی که ادمین محترم برای رتبه هایی که میدن توجه کنیم، عیار رتبه دادن دستمون میاد.

ببخشید اگر جسارتی شد.
شاید هم من بیش از اندازه موضوع رو جدی گرفتم، نه؟ Wink

دوست عزیز؛ یا من بد نوشتم یا شما بد متوجه شدید. چون من تشکر نکردن و ندادن اطلاعات را ناراحت کننده دونستم و زدن دگمه تشکر و دادن رتبه به اعضا فعال و مدیران را حداقل نوع تشکر دونستم(که این شامل همه اعضاء محترم سایت میشه) و ندادن رتبه را ناراحت کننده مطرح نکردم چون میدونم تا رتبه 5 نشه نمیشه رتبه داد.
پ.ن :عزیز دل برادر؛ کجای نوشتت جسارت بود؟ خیلی هم ممنون که نظرت رو نوشتی .موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: frozen mind ، Amir78 ، Linspire ، farzad.s
من با اینکه با تشکر و یا رتبه از دوستان قدردانی شود موافقم. اصولا تشکر و رتبه برای همین به انجمن اضافه شده اند.
با این نظر که بعضی از رتبه ها واقعا "آبکی" است هم موافقم.
اما در هر حال موافقم که از دوستان فعال در سایت قدردانی بشود. هر کدام از دوستان انجمن به سادگی معادل یک وکیل مهاجرت اطلاعات دارند. پس به هر روش که می توانیم باید آنان را حفظ کنیم.

"من که مدیر هستم دارم حقوقمو می گیرم! نون یارانه ای می خورم، بنزینم لیتری 100 تومنه، و کلا دارم حالشو می برم! رانت خواری رو هم یاد گرفته ام این چند وقتBig Grin چون سیستم مدیریت ما هم توتالیتریه و نظر مخالف رو برنمی تابیم، صدای مخالف رو خفه می کنیم، روی اسم کاربرا خط می کشیم و یا اینکه مجبورشون می کنیم بیان توی تاپیک ها اعلام کنند که آنها اشتباهی بوده اند و هر روز به جان ادمین و مدیران دعا کنند. و رسمن اعلام کنند که حق با مدیران است. با اولین مخالفت می زنیم قلع و قمع می کنیم. پس در جهت حفظ مدیران نباید تلاش بشود! اصولا باید اینقدر از مدیران انتقاد بشود تا آنها استعفا بدهند! البته اگر عمر کاربری بعد از انتقاد از یک مدیر به آن مرحله برسد که استعفایش را ببینند و ادمین برکنارش کند! "
برگرفته از ویکی لیکس دات کام
User عزيز سلام

الان مثل دانه ذرتي هستم كه مايتابه بالا پايين ميپره بسكه جناب عالي فهميده و سنجيده صحبت ميكني بارها ديدم مسائلي كه عنوان كردي تو سايت به اين خوبي اتفاق افتاده
اينجا يه سايت براي تبادل اطلاعات و همينطور نزديك شدن اعضاء بهم كه شايد تو غربت دستگير هم باشن كه حتما هستن حالا admin عزيز و ديگر مديران كه قديمي اين سايت هستن ميتونن مثالهاي خوبي بزنن از دوستيهاي كه تو اين سايت به وجود اومد و هنوز هم پابرجا و عميق تر شده

بارها ديدم دوستاني پيشنهادهاي ميدن حالا بعضي هاشون خوب نيست بخاطر تجربه كم دوستانه اما اون پيشنهادهاي كه خوبن ولي مغاير ميل بعضي از مديران سريع سركوب ميشن و حتي كار به اخراج هم ميرسه دوستان عزيزم و مديران محترم درسته اينجا يه سايت تبادل اطلاعات و بايد نظم و انظباط توش باشه اما يادمون باشه رسالت مهمتر كمك به دوستان مهاجره

يه مطلب مهم كه چند وقته فكر منو مشغول كرده بهم خوردن برنامه گردهمايي هستش البته شايد جاش اينجا نباشه اما يه ياد آوري كنم چون واقعا من ميديدم سالهاي پيش دوستاني كه شركت ميكردن بسيار استفاده ميكردن و به مراتب از يك جامعه مجازي بهتره و اينطوري دوستان مهاجر ميتونن خيلي بيشتر و بيشتر بهم نزديك بشن اگه admin عزيز اجازه بدن و دوستان تمايل داشته باشن ميتونيم يه برنامه ريزي جامع و خوب براي گردهمايها داشته باشيم ( دوستان نگين اين كار خلافه ميگيرن فلان ميكنن بهمان ميكنن همگي ميدونين كه هيچ خلافي مرتكب نشديم و نخواهيم شد خداروشكر اينقدر دفترهاي مهاجرتي مختلف هست كه ديگه اين مسائل اشباه شده ) البته من راهكارهاي براي اين مسئله دارم چون ميدونم انجام گردهمايي صد درصد به نفع دوستان مهاجر هستش حالا تا نظر admin عزيز و مديران محترم چي باشه

متشكرم
تشکر کنندگان: frozen mind ، Sooshians ، taraneh@mini ، User ، free_free ، daryadelan ، pouyakafi
چه جالب.
همه به ما میگن خوش شانس. ایشون دیگه آخر آخر شانسه. زنده باشن و موفق انشاا...

(2011-01-26 ساعت 17:14)shadow_1352 نوشته:  ببخشید یعنی هم شما و هم مادرتون بصورت جداگانه برنده شدید؟

(2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته:  رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست

تشکر کنندگان: frozen mind ، taraneh@mini ، farzad.s
(2011-01-27 ساعت 10:35)usa نوشته:  User عزيز سلام
الان مثل دانه ذرتي هستم كه مايتابه بالا پايين ميپره ............... اگه admin عزيز اجازه بدن و دوستان تمايل داشته باشن ميتونيم يه برنامه ريزي جامع و خوب براي گردهمايها داشته باشيم .........حالا تا نظر admin عزيز و مديران محترم چي باشه
متشكرم

usa عزيز مرسي از لطف شما.
در مورد از سرگيري دو باره گردهمايي نه تنها نظر من بلكه بسياري از دوستان بر مفيد بودن گردهمايي اتفاق نظر دارند. همه ميدونيم كه وجود گردهمايي باعث تبادل بهتر اطلاعات ميشه و شايد هم دوستي هاي مجازي محكمتر بشه.

من صرفا ارسال ادمين سايت رو انجا نقل قول مي كنم:
(2010-11-10 ساعت 01:12)admin نوشته:  اعضای محترم انجمن

برای گردهمایی حضوری حدود 100 نفر اعلام آمادگی کرده اند. این تعداد بسیار بیشتر از نفرات حاضر در گردهمایی های قبلی بوده است. با توجه به شرایط فصلی گردهمایی باید در فضای بسته انجام شود و بررسیهای اولیه نشان می دهد پیدا کردن مکانی که امکان پذیرایی از این جمع را داشته باشد امکان پذیر نیست. حتی در صورت پیدا شدن مکان مناسب بعید است بدون امکانات صوتی مناسب بتوان صحبتها و گفتگوهای یک جمع بزرگ را جهت دهی و جمع بندی کرد. یکی از پیشنهادها برای حل این مشکل محدود کردن دعوت شدگان به اعضای با شماره کیس پایین بود که به دلیل تبعیض آمیز بودن و ایجاد مشکلات بعدی پذیرفته نشد. بنابراین ضمن پوزش از همه کسانی که برای شرکت در گردهمایی اعلام آمادگی کرده اند برنامه گردهمایی لغو می گردد. به نظر میرسد در آینده با روند رو به رشد تعداد اعضای سایت امکان برگزاری گرد همایی های حضوری وجود نداشته باشد.
با تشکر

اميدوارم در آينده شرايط به گونه ايي تغيير كند كه به سادگي امكان برگزاري گردهمايي هاي دوستان فراهم باشد.
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، taraneh@mini ، Hornet ، free_free ، R.F ، Sooshians ، usa ، daryadelan ، farzad.s ، Linspire
آیا سفارت ابوظبی پاسپورت را بعد از مصاحبه نگه میدارد؟
تا چند روز بعد از مصاحبه باید در امارات ماند؟
ممنون میشوم جواب دهید.
تشکر کنندگان:
(2011-01-28 ساعت 18:45)najibi نوشته:  آیا سفارت ابوظبی پاسپورت را بعد از مصاحبه نگه میدارد؟
ممنون میشوم جواب دهید.

سلام
نه عزیز دل Smile
. اونها اگر بعد از مصاحبه بخواهند به شما یه ضرب ویزا بدهند می گویند تا دو روز دیگر بیایید(انوقت شاید پاس هایتان بماندتا صدور ویزای ناز امریکا) و اگر کلیرنس نصیب شما باشد یک برگه ناز ابی می دهند تا از 2 هفته بعد از مصاحبه آدرس آنها را چک کنید تا نتیجه را ببینید و نیازی به اقامت نامحدود در ابوظبی ندارید (البته اگر آقا زاده هستید قضیه فرق داردBig Grin)
منظور اینکه با پاس برمی گردید ایران عزیز و تا زمان اعلام صدور یا نقص پرونده یا هرچیز دیگر منتظر می مانید و بعد از اعلام سایت مراجعت مجدد خواهید داشت برای ان شاء اله دریافت ناز یک ویزای ناز Tongue

امید که جواب مورد نظر تان را گرفته باشید.

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، armido ، mml
(2011-01-28 ساعت 23:02)maxsupermax نوشته:  
(2011-01-28 ساعت 18:45)najibi نوشته:  آیا سفارت ابوظبی پاسپورت را بعد از مصاحبه نگه میدارد؟
ممنون میشوم جواب دهید.

سلام
نه عزیز دل Smile
. اونها اگر بعد از مصاحبه بخواهند به شما یه ضرب ویزا بدهند می گویند تا دو روز دیگر بیایید(انوقت شاید پاس هایتان بماندتا صدور ویزای ناز امریکا) و اگر کلیرنس نصیب شما باشد یک برگه ناز ابی می دهند تا از 2 هفته بعد از مصاحبه آدرس آنها را چک کنید تا نتیجه را ببینید و نیازی به اقامت نامحدود در ابوظبی ندارید (البته اگر آقا زاده هستید قضیه فرق داردBig Grin)
منظور اینکه با پاس برمی گردید ایران عزیز و تا زمان اعلام صدور یا نقص پرونده یا هرچیز دیگر منتظر می مانید و بعد از اعلام سایت مراجعت مجدد خواهید داشت برای ان شاء اله دریافت ناز یک ویزای ناز Tongue

امید که جواب مورد نظر تان را گرفته باشید.

بسیار ممنونم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان