موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-26 ساعت 14:09)لیلا ج نوشته: سلام دوستان.
کی سی سی به من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده. اما وقتی با خود سفارت آنکارا مکاتبه کردم ایمیل زیر رو برام فرستادن:
Dear Madam,
We haven’t received the March files from KCC yet, therefore we cannot confirm the date. But if they said so, you may be assured that it is correct
الان چند وقت از اعلام بولتن گذشته. چه جوریه که هنوز فایلها رو کی سی سی نفرستاده سفارت؟ ممکنه تاریخ مصاحبه که بهم اعلام کردن اشتباه باشه؟
دوست عزیز؛ در مورد سوال اولت چون کارمند و مسئول KCC تو سایت نداریم منتظر جواب مطمئن نباش اما اگر با ایمیل تاریخ مصاحبه را دریافت کردید حتما" درسته مگر اینکه بعدا" بخاطر مشغله کاری سفارت تاریخ مصاحبه را اصلاح بکنه و در این حالت سفارت با ارسال ایمیل شما را مطلع میکنه. البته تا حالا فقط یک مورد داشتیم که سفارت تاریخ مصاحبه اش را تغییر داده پس شما براساس تاریخ مصاحبه ایی که براتون ایمیل شده برنامه ریزی کنید. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-26 ساعت 14:15)rayan.s نوشته: (2011-01-26 ساعت 14:09)لیلا ج نوشته: سلام دوستان.
کی سی سی به من تاریخ مصاحبه رو اعلام کرده. اما وقتی با خود سفارت آنکارا مکاتبه کردم ایمیل زیر رو برام فرستادن:
Dear Madam,
We haven’t received the March files from KCC yet, therefore we cannot confirm the date. But if they said so, you may be assured that it is correct
الان چند وقت از اعلام بولتن گذشته. چه جوریه که هنوز فایلها رو کی سی سی نفرستاده سفارت؟ ممکنه تاریخ مصاحبه که بهم اعلام کردن اشتباه باشه؟
دوست عزیز؛ در مورد سوال اولت چون کارمند و مسئول KCC تو سایت نداریم منتظر جواب مطمئن نباش اما اگر با ایمیل تاریخ مصاحبه را دریافت کردید حتما" درسته مگر اینکه بعدا" بخاطر مشغله کاری سفارت تاریخ مصاحبه را اصلاح بکنه و در این حالت سفارت با ارسال ایمیل شما را مطلع میکنه. البته تا حالا فقط یک مورد داشتیم که سفارت تاریخ مصاحبه اش را تغییر داده پس شما براساس تاریخ مصاحبه ایی که براتون ایمیل شده برنامه ریزی کنید. موفق باشید
مرسی رایان عزیز. آخه من بلیط گرفتم و خیلی نگران شدم.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-01-26 ساعت 14:09)لیلا ج نوشته: سلام دوستان.
Dear Madam,
خانم لیلا ج من با این که در کیس لاتاری نیستم ولی برای کمک به دوستم که عضو اینجا نیست، خیلی به مسایل لاتاری علاقمندم.
سوال من اینه که کیس شما در کدام ویزا بولتن کارنت شده. می خوام ببینم چه مدت بعد از کارنت شدن، نامه دعوت به مصاحبه به دست برنده لاتاری می رسه.
ممنونم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یعنی هم شما و هم مادرتون بصورت جداگانه برنده شدید؟
(2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته: رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
خیلی متاسف شدم. میشه بپرسم چرا رد شدید؟
(2011-01-25 ساعت 20:36)majid_229997 نوشته: یادش بخیر مهاجر سرا
هر موقع می یام تو این سایت دپرس می شم یاده رد شدن خودم در لاتاری میام
بچه ها این سایت خیلی سایت خوبی هست ارامش می ده خیلی با دقت تمام کار ها رو انجام بدین می رین امریکا
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
User عزيز سلام
الان مثل دانه ذرتي هستم كه مايتابه بالا پايين ميپره بسكه جناب عالي فهميده و سنجيده صحبت ميكني بارها ديدم مسائلي كه عنوان كردي تو سايت به اين خوبي اتفاق افتاده
اينجا يه سايت براي تبادل اطلاعات و همينطور نزديك شدن اعضاء بهم كه شايد تو غربت دستگير هم باشن كه حتما هستن حالا admin عزيز و ديگر مديران كه قديمي اين سايت هستن ميتونن مثالهاي خوبي بزنن از دوستيهاي كه تو اين سايت به وجود اومد و هنوز هم پابرجا و عميق تر شده
بارها ديدم دوستاني پيشنهادهاي ميدن حالا بعضي هاشون خوب نيست بخاطر تجربه كم دوستانه اما اون پيشنهادهاي كه خوبن ولي مغاير ميل بعضي از مديران سريع سركوب ميشن و حتي كار به اخراج هم ميرسه دوستان عزيزم و مديران محترم درسته اينجا يه سايت تبادل اطلاعات و بايد نظم و انظباط توش باشه اما يادمون باشه رسالت مهمتر كمك به دوستان مهاجره
يه مطلب مهم كه چند وقته فكر منو مشغول كرده بهم خوردن برنامه گردهمايي هستش البته شايد جاش اينجا نباشه اما يه ياد آوري كنم چون واقعا من ميديدم سالهاي پيش دوستاني كه شركت ميكردن بسيار استفاده ميكردن و به مراتب از يك جامعه مجازي بهتره و اينطوري دوستان مهاجر ميتونن خيلي بيشتر و بيشتر بهم نزديك بشن اگه admin عزيز اجازه بدن و دوستان تمايل داشته باشن ميتونيم يه برنامه ريزي جامع و خوب براي گردهمايها داشته باشيم ( دوستان نگين اين كار خلافه ميگيرن فلان ميكنن بهمان ميكنن همگي ميدونين كه هيچ خلافي مرتكب نشديم و نخواهيم شد خداروشكر اينقدر دفترهاي مهاجرتي مختلف هست كه ديگه اين مسائل اشباه شده ) البته من راهكارهاي براي اين مسئله دارم چون ميدونم انجام گردهمايي صد درصد به نفع دوستان مهاجر هستش حالا تا نظر admin عزيز و مديران محترم چي باشه
متشكرم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
چه جالب.
همه به ما میگن خوش شانس. ایشون دیگه آخر آخر شانسه. زنده باشن و موفق انشاا...
(2011-01-26 ساعت 17:14)shadow_1352 نوشته: ببخشید یعنی هم شما و هم مادرتون بصورت جداگانه برنده شدید؟
(2011-01-24 ساعت 11:43)goli20 نوشته: رایان و امیر عزیز ممنون
مادر و پدرم که میتونن باهم برن و خواهروبرادرم و من هم همینطور چون هممون زیر 21 سالیم اونا که مشکلی ندارن
منم که فرمای اولیه روبرای کیس خودم فرستادم با اسم خودم بود اما حالا میخوام برای نامزدمم فرم بفرستم که زیرمجموعه ی من بشه.
امروز باز قراره خونواده ها بشینن و هرطور شده تلاش کنن هردومون بریم مصاحبه
و اینکه من مشکلات سربازی 2011 و 2010 رو خوندم اما دیروز که اداره گذرنامه بودم متوجه سدم به اون راحتی ها هم نیست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آیا سفارت ابوظبی پاسپورت را بعد از مصاحبه نگه میدارد؟
تا چند روز بعد از مصاحبه باید در امارات ماند؟
ممنون میشوم جواب دهید.