موضوعها: 0
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز
ميخواستم يه مطلبي بگم تو بعضي از تايپكها ميبينم بعضي از دوستان تا اسم گردهماي ميارن يكي از مديران محترم اين آيه شريفه كه از جانب admin عزيز نازل شده ميزارن و بهش استناد ميكنن اي مديران عزيز بنده خدا خود admin خان عزيز شايد الان پشيمون شده باشه يا زبونم لال كلام admin وحي مطلق نيست كه نا سلامتي اين سايت چندين هزار كاربر داره خوب اگه قرار باشه فقط مدير كل و مديران ديگه نظر اصلي بدن و ديگه بقيه دخالتي در اين موضوع نداشته باشن ميشه همون حكومت ديكتاتوري هر چند تا اونجاي كه من تاريخ خوندم تا الان ما ايرانيا حكومت تك بعدي به جمهوري ترجيح ميديم متاسفانه
كلام مختصر كنم راستش فكر ميكنم خيلي از دوستان مهاجرسرا تمايل زيادي دارن به تشكيل گردهمايي اما .................
درود
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم
شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو
از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا
جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-29 ساعت 11:02)daryadelan نوشته: سلام به همه دوستان عزيز
ميخواستم يه مطلبي بگم تو بعضي از تايپكها ميبينم بعضي از دوستان تا اسم گردهماي ميارن يكي از مديران محترم اين آيه شريفه كه از جانب admin عزيز نازل شده ميزارن و بهش استناد ميكنن اي مديران عزيز بنده خدا خود admin خان عزيز شايد الان پشيمون شده باشه يا زبونم لال كلام admin وحي مطلق نيست كه نا سلامتي اين سايت چندين هزار كاربر داره خوب اگه قرار باشه فقط مدير كل و مديران ديگه نظر اصلي بدن و ديگه بقيه دخالتي در اين موضوع نداشته باشن ميشه همون حكومت دیکتهکني هر چند تا اونجاي كه من تاريخ خوندم تا الان ما ايرانيا حكومت تك بعدي به جمهوري ترجيح ميديم متاسفانه
كلام مختصر كنم راستش فكر ميكنم خيلي از دوستان مهاجرسرا تمايل زيادي دارن به تشكيل گردهمايي اما .................
درود
مگه شما را برای عضویت در این سایت مجبور کردند؟ بعدشم اگر انتقاد میکنی راه حل بده وگرنه ننه منم بلده ایراد بگیره.
نیای باز شعار بدی اگه ادعات میشه فقط یه برنامه بده معلوم بشه چند مرده حلاجی.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سلام rayan.s عزيز بابا گلي به جمال شما كه هميشه عصباني هستي و همش منو دعويا ميكني و به منفي هاي بنده اضافه ميكني اين بچه سرخورده ميشه ول ميكنه ميره ها
خوب بريم سر اصل مطلب فرموديد برنامه اما نگفتيد در چه مورد
1 - در مورد مدير كل و انتخاب مديران عزيز من كوچكتر از اونم كه بخوام اظهار نظر كنم فقط به همين مطلب بسنده ميكنم من چند سالي هست اين سايت ميشناسم و هميشه از مطالب ارزندش كه حتما با تلاش مديران عزيز و كاربران محترم تهيه ميشه استفاده كردم اما هميشه يه مطلب به چشمم اومده اين سايت و مديران محترم فقط حول يه موضوع گردش ميكنن يا بهتر بگم اين سايت مثل يه شهري ميمونه كه فقط يه خيابان اصلي داره كه رفت و برگشت تو همين خيابون انجام ميشه يعني فقط دوستاني كه اين راه گرفتن ويزا رفتن ميان و از تجربياتشون مينويسن و ديگه هيچ يعني واقعا با دادن اطلاعات و گفتن تجربيات همه مشكلات دوستان مهاجر حل ميشه درسته شايد 50 % اما تا حالا شده براي هموار كردن مسائل ديگه تلاش كنيم كه مهمترينهاش دوستان قبلا گفتن مثل تلاش براي پيدا كردن كار و يا مسكن يا تحصيل ................ تنها كمكي كه شده دادن سايتهاي هستش و ديگه هيچ خيلي راهها براي كمك و برداشتن مشكلات هست اما اگه گوشي براي شنيدن باشه
2 - اگه منظورتون راه حل براي گردهمايي هست بازم خيلي از دوستان در بحث گردهمايي پيشنهادهاي خوبي دادن اما كو گوش شنوا راهها براي برگزاري گردهمايي بعضيهاش استناد شده به نظرات دوستان :
1 - انتخاب تيم برگزاري گردهمايي حالا نميخواد لزوما از مديران محترم باشن هر كس كه توانايي همكاري داره و مورد تاييد هست
2 - گرفتن يه آمار كلي از دوستاني كه تمايل دارن به گردهمايي بيان ( چون بعضي از دوستان مهاجر كه شرايط شركت دارن نميخوان بيان )
3 - تقسيم دوستان بصورتي كه در هر گروه از دوستاني كه تازه استارت كارشونو زدن باشه تا كساني كه ويزاشون گرفتن
4 - بودن حداقل 2 يا 3 نفر از دوستاني كه اطلاعات كافي و جامع از شرايط و مراحل و كليه امور مربوط به لاتاري از شروع تا پايان دارن در جلسه مثل ( user v rayan.s ) عزيز
5 - پيدا كردن جايي كه حداقل براي 50 تا 70 نفر جا داشته باشه البته هر چه تعداد شركت كننده كمتر بازدهي بيشتر
6 - شرايط جايي كه انتخاب ميشه بايد طوري باشه كه دوستان دلهره و حراسي نداشته باشن ( هر چند فكر نميكنم هيچ مشكلي باشه چون خلافي در كار نيست ) براي اين منظور ميتونيم از يه دفتر مهاجرت يا آژانس هواپيمايي كه براي تور ثبت نام ميكنن كمك بگيريم كه اگه خدايي ناكرده خللي ايجاد شد بگيم براي توجيح مسافرانمون جلسه گذاشتيم البته اون آژانس لازم نيست كاري انجام بده فقط با ما هماهنگ باشه
7 - بردن جلسه به يك سالن يا باغ در بيرون از تهران منظورم اطراف تهران هستش اينو يكي از دوستانم پيشنهاد داده بود بسياري از باغها و سالنهاي جشن هستن كه چند سالن دارن ما ميتونيم يه سالن كوچك ازشون بگيريم ( حالا اگه كنارمونم عروسي هم بود چه بهتر بچه ها سرگرم هم ميشن )
8 - پرداخت هزينه توسط شركت كنندگان به گروه برگذاري يك هفته قبل از شروع برنامه
9 - انتخاب روز و زمان گردهمايي هر گروه كه توسط خود اعضاء شركت كننده آن گروه مشخص ميشود
10 - بنظرم اطراف تهران هم مناسبتر هست از نظر قيمت و هم امنيت و هم مناظر مثلا : فشم يا لواسون يا كرج يا دربند يا ....
و خيلي چيزها و راههاي ديگه بنظرم اگه بخوايم مشكلات حل بشه ميشه تكون خورد اما اگه نخوايم ..... در هر صورت بايد به نظر همه دوستان احترام گذاشته بشه
درود
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
اگه هدف کمک باشه که دوستان دارند توی سایت وقت میذارند و اکثرا کمک میکنند و تجربیاتشون رو با دیگران در میون میذارند ولی اگه هدف گردش و تفریح و باغ رفتن و عروسی رفتن باشه عملا فکر نکنم کسی که واقعا وقتش براش ارزش داره پیدا بشه که بخواد این کار رو انجام بده.
هدف از برگذاری گردهما این بود که دوستان نظراتشون رو بگند و مشکلاتشون رو درمیون بذارند و از دوستان دیگر کمک بخوان که داریم میبینیم توی سایت این کار داره به نحو احسن انجام میشه و لزومی به برگذاری گردهمائی نیست.با توجه بر اینکه دوستانی که قبلا مسئولیت این کار رو بر عهده داشتند از مشکلات و مسئولیتهای سنگین اون به خوبی آگاه بودند و این تصمیم به صورت دسته جمعی گرفته شد که بهتره گردهمائی توی همین سایت باشه تا دیگران به مشکل برنخورند.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-29 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-29 ساعت 13:11 توسط daryadelan.)
laili عزيز سلام
بهتون بر نخوره يه نفر از كسايي كه هميشه سركوب كننده و ميگه حرف حرف مديران هست شماييد هميشه دوست دارين نظر خودتونو به ديگران تلقين كنيد شما ميگين دسته جمعي منظورتون كدوم جمعه جمع مديران محترم حتما اما يكي از انتقادات منم همينه يه مسئله اي كه به طيف گسترده اي از كاربران مهاجرسرا مربوط ميشه خودشون بايد نظر بدن و تصميم بگيرن نه فقط مديران
خانم laili عزيز شما مدتها پيش از كشور خارج شدين و خداروشكر ويزلتون گرفتين رفتين بنظرم چقدر خوب بود در مورد مسائلي كه به داخل كشور مربوط ميشه دوستاني كه در كشور هستن نظر بدن
هدف اصلي گردهمايي همين ديدنهاست كه آدمهارو بهم نزديك ميكنه و باعث ميشه در آينده تو غربت بداد هم برسن نه فقط استفاده از يه سايت مجازي
درود
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-29 ساعت 13:07)daryadelan نوشته: laili عزيز سلام
بهتون بر نخوره يه نفر از كسايي كه هميشه سركوب كننده و ميگه حرف حرف مديران هست شماييد هميشه دوست دارين نظر خودتونو به ديگران تلقين كنيد شما ميگين دسته جمعي منظورتون كدوم جمعه جمع مديران محترم حتما اما يكي از انتقادات منم همينه يه مسئله اي كه به طيف گسترده اي از كاربران مهاجرسرا مربوط ميشه خودشون بايد نظر بدن و تصميم بگيرن نه فقط مديران
خانم laili عزيز شما مدتها پيش از كشور خارج شدين و خداروشكر ويزلتون گرفتين رفتين بنظرم چقدر خوب بود در مورد مسائلي كه به داخل كشور مربوط ميشه دوستاني كه در كشور هستن نظر بدن
هدف اصلي گردهمايي همين ديدنهاست كه آدمهارو بهم نزديك ميكنه و باعث ميشه در آينده تو غربت بداد هم برسن نه فقط استفاده از يه سايت مجازي
درود
خوشحال میشم اگه از من یه پست توی مهاجرسرا پیدا کنید که بتونید به خودم و باقی دوستان ثابت کنید که من همیشه سرکوب کننده بودم و گفته باشم که حرف حرف مدیرانه و یا اینکه بخوام نظر خودم رو به دیگران تلقین کرده باشم!!!!!!
شما ظاهرا خودتون رو جزو طیف گسترده ای از کاربران مهاجرسرا میدونید که تا به امروز به غیر از انتقاد و یا شوخیهای بی جا و فرستادن پیغامهای بی مورد و بچه گانه و دادن اطلاعات غلط و بی پایه و اساس و متشنج کردن سایت کار مفید دیگه ای انجام ندادید.ظاهرا کاربران دیگه ای که در شرف رفتن هستند و دارند با هزاران مشکل ریز و درشت دست و پنجه نرم میکنند اینقدر درک دارند که به قوانین سایت احترام بذارند و مشکلات مدیران رو در این زمینه درک کنند و سوالهای خودشون رو فقط توی سایت مطرح کنند و به دنبال وقت گذرونی و مهمونی و گردش و تفریح نباشند!
مثلا خود شما به شخصه که هنوز حتی اقدامی هم برای مهاجرت نکردید چه سوال مهمی دارید که قراره توی این گردهمائیها مطرح بشه که اینقدر پیگیر این قضیه هستید؟ مگر اینکه از این کارتون هدف دیگه ای رو دنبال کنید!!!!!
همونطوریکه گفتید من مدتهاست که از ایران رفتم و خوشبختانه تمام مراحل گرفتن ویزا و مشکلات بعد از مهاجرت رو بدون مشکل و فقط از طریق همین سایت و همین محیط مجازی انجام دادم بدون اینکه حتی توی یه گردهمائی شرکت کنم و به خاطر وجود همین محیط مجازی دوستان خیلی خوبی پیدا کردم که از هیچ کمکی بهشون دریغ نکردم و اونها هم متقابلا همیشه لطف و محبتشون خیلی بیشتر از اونی که انتظارش رو داشته باشم شامل حالم شده ....
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-29 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-29 ساعت 14:05 توسط R.F.)
daryadelan دوست عزیز, در مورد گردهمایی اولین موردی که میخوام بهش اشاره کنم و فکر میکنم شما اصلا از اون آگاه نیستید این هست که گردهمایی ها مخصوص برندگان لاتاری برگزار میشده و از اونجایی که شما از برندگان نیستید اصلا صلاحیت مطرح کردن این موضوع رو ندارید!
اگر شما نگران نزدیک شدن آدمها و به داد هم رسیدن در غربت و .. هستید باید گفت که این اتفاق هم افتاده و خیلی از برندگان با هم در ارتباط هستند و اونور هم همینطور. کسانی که خودشون مایل به برقراری ارتباط باشند از طریق پیام خصوصی و ... در ارتباط بوده و سایت مهاجرسرا مسئولیتی در این باره نداره.
چون علاقه به تفکیک مدیران دارید, به عنوان یکی از مدیران که داخل کشور هست باید بگم این موضوع از پیچیدگی خاصی برخوردار نیست که نشه در موردش نظر داد!! ادمین (صاحب سایت), مدیران و بسیاری از کاربرین دیگه با هم در مورد برگزار نشدن گردهمایی هم عقیده بوده و هستند و اصرار شما کاملا بی مورد و غیر منطقی ست.
در آخر اگر به دنبال سایتی برای دوستیابی و ... هستید بهتره به سایت های دیگه مراجعه کنید چون مهاجرسرا سایت تخصصی مهاجرتی بوده و اهداف بسیار بالاتری از نیازهای شما داره.
شاد و پیروز باشید
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
laili عزيز قصد من بي احترامي به شما نبود
و اما اون الغابي كه به من منتسب شد در واقع هيچكدوم مورد قبول نيست و من بعنوان يه دوست براي تهمتهايي كه زدين شمارو ميبخشم چون ميدونم تحت تاثير جواب من بود تقصير من بود ببخشيد
من خواهش كردم و ميكنم بگذاريد كاربران ديگه كه هنوز به درجه رفيع مديريت نرسيدن هم نظرشون بدن اگه نه كه .......
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
daryadelan عزیز من هم با حرفهای R.F و laili موافقم.
خدا رو شکر من از مدیران نیستم که شما جبهه گیری کنید.
من خودم از طرفداران گردهمایی بودم و در جلسه اول شرکت کردم.
منکر نمیشم که فایده نداشت ولی اصلاً اونجوری که فکر میکردم نبود.
با توجه به اینکه ما و اکثر برنده ها در تهران هستیم، در نتیجه:
- جلسات تو تهران بیش از اندازه شلوغ هستش ، چون اکثراً با همراه میان، حق هم دارن. مطمیناً وقتی بار اول یه جایی میری نمیتونی تنها بری. مخصوصاً خانمها.
- این شلوغی باعث هرج و مرج میشه و کسی نمی تونه از مطالب عنوان شده استفاده کافی رو بکنه. حالا فرض کنید تو یک مطلب چندین و چند سؤال پیش بیاد. دیگه واویلا داره.
- out put جلسات اینچنینی خیلی خیلی پایین میاد و تیم برگزار کننده زیر سیوال میرن.
- حالا اینکه جلسه کجا باشه و امنیتش جای خود. درسته که خلافی صورت نمی گیره ولی فرض کنید خدای ناکرده بخوان گیر بدن. تا بیای ثابت کنی حداقل یک روز معطلی داره یا نه؟ جواب خانواده ها رو کی می خواد بده؟!!
در ضمن تا اونجاییکه من می دونم شما برنده لاتاری نیستید، پس چرا اینقدر لح لح جلسه رو میزنی؟
در ضمن دوستانی که واقعاً نیاز به کمک رو در رو دارن من خودم به شخصه می تونم کمکشون کنم.
کافیه پیغام بدن تا با هم تماس بگیریم.
daryadelan دیدی چقدر راحت بود. پس الکی اینقدر تشویش راه ننداز.
!!! درود !!!
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-29 ساعت 14:04)daryadelan نوشته: laili عزيز قصد من بي احترامي به شما نبود
و اما اون الغابي كه به من منتسب شد در واقع هيچكدوم مورد قبول نيست و من بعنوان يه دوست براي تهمتهايي كه زدين شمارو ميبخشم چون ميدونم تحت تاثير جواب من بود تقصير من بود ببخشيد
من خواهش كردم و ميكنم بگذاريد كاربران ديگه كه هنوز به درجه رفيع مديريت نرسيدن هم نظرشون بدن اگه نه كه .......
اون القاب منتسب شده برداشتی بود از پستهای شما و نگاهی اجمالی به پروفایلتون....
ممنونم که من رو بخشیدین این نهایت بزرگواری شما رو میرسونه ...ولی کاش به جای اینهمه عطوفت و بخشش کمی هم واقعی و منطقی به قضایا نگاه کنیم و در مورد موضوعی که قبلا تصمیم گیری شده و ادمین سایت هم نظرش رو به طور شفاف بیان کرده بحث و جدل راه نندازیم و به جای صرف کردن انرژی در راههائی که به بن بست میرسه به فکر راه های بهتر و تاثیر گذار تر باشیم...
ولی من همچنان بابت تهمتی که به من زدید شما رو نبخشیدم و خوشحال میشم که اگه کسی ادعائی رو مطرح میکنه اون رو با دلیل و مدرک بیان کنه ...
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
يكي از مداركي كه بايد همراه خودمون به سفارت ببريم اصل نامه اي كه برامون فرستادن حالا من كه هنوز نامم دستم نرسيده و از طريق ايميل مطلع شدم اگر تا روز مصاحبه نامم نرسه ميتونم از ايميل پرينت بگيرم ببرم؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-29 ساعت 17:59)alisarshar نوشته: يكي از مداركي كه بايد همراه خودمون به سفارت ببريم اصل نامه اي كه برامون فرستادن حالا من كه هنوز نامم دستم نرسيده و از طريق ايميل مطلع شدم اگر تا روز مصاحبه نامم نرسه ميتونم از ايميل پرينت بگيرم ببرم؟
حتما این کار را بکنید.این ایمیل حکم همان نامه را دارد.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا چرا دعوا شده بابا صلواااااااااااااااااااااااااااات (:
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-29 ساعت 20:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-29 ساعت 20:38 توسط mahdi357.)
بچه ها من دو هفته دیگه تاریخ مصاحبه هستش و فقط پرینت بانکی 35 میلیونی دارم.
برای اسپانسری خیلی تلاش کردم ولی نشد.
یه شخص ایرانی-آمریکایی بود که خیلی بهم کمک کرده حتی حاضر بود اسپانسرم بشه منتهی یه مشکلی بود. ایشون چون تازه ازدواج کرده اند و میخواهند برای همسرشون اقدام کنند به من گفتند که طبق قوانین فقط میتونند در یک زمان، فقط اسپانسر یک نفر بشوند و این اسپانسری را برای همسرشان نگه داشته اند.
این شخص محترم چون کمی کهن سال هستند ممکنه اطلاعاتشان کمی قدیمی باشند. آیا حرفشون درسته یا اینکه میتونند همزمان اسپانسر من و همسرشون بشوند؟
راستی از اونجاییکه ایشون خیلی محبت دارند یک نوشته با محتوای اینکه بعد از ورودم به آمریکا تا چندین ماه اتاقی در اختیار من قرار میدهند و هر کاری که از دستشون بربیاد انجام میدن و ... را نوشتند، و پاینش را هم امضا کردند. من امروز این برگه را با مدارکم ارسال کردم. فکر میکنید این نوشته به من کمکی میکنه؟
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
2011-01-29 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-29 ساعت 21:24 توسط Amir78.)
دوستان عزیز
رعایت نظم سایت هدف اصلیه همه ی ما می باشد
پس برای بهره بری کاربران عزیز از این سایت ارزنده لطفا به این بحث و بحث های دیگر خاتمه داده
نظر هر کس محترم
ولی خواهشن کمک کنید و نگذارید با پست های بی محتوا و پست هایی که جوابش داده شده و تصمیماتش گرفته شده جو این سایت تخصصی به انحراف کشیده شود.
از تلاش ادمین عزیز برای بر پایی سایت و مدیران محترم برای پایداریه سایت و کاربران محترم سایت برای پر بار تر شدن این سایت بی نظیر کمال تشکر را داشته
به امید موفقیت برای تمامیه دوستان عزیز