موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-31 ساعت 12:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-31 ساعت 12:26 توسط armido.)
(2011-01-31 ساعت 10:32)frozen mind نوشته: (2011-01-30 ساعت 22:11)najibi نوشته: دوست عزیز، ممنون از اطلاعات مفیدتون .یه سوال :چرا شما دوباربرخی مدارک رو ترجمه کرده ید ؟من مدارکم رو ۲ سال پیش ترجمه کردم . آیا لازمه مجددا ترجمه بشن؟اگر جواب مثبت است پس آیا باید این کار را در روزهای نزدیکتر به مصاحبه انجام داد؟[/b]
2 سال پیش؟!! اعتبار ترجمه رسمی مدارک فقط یک ساله.
اما بعضی از دوستان در مهاجرسرا اعتقاد دارن که برای سفارت لازم نیست ترجمه رسمی ممهور به مهرهای دادگستری و امور خارجه ارائه بشه. من خودم جرات نکردم از این توصیه پیروی کنم، اما اگر نظر اونها درست باشه پس دیگه اعتبار یکساله هم معنی نداره.
به نظر من یه ایمیل بزن به kcc یا سفارت و استعلام کن.
اگه محتوای مدارکتون تغییری نکرده "برای سفارت "هیچ مشکلی نیست ، مثلا ترجمه مدارک تحصیلی ما مال 3 سال پیش بود . ولی مدارک مالی ، و اسپانسر (اگه دارید) باید جدید باشه .
ولی اگه میخواین ببرید اونور و استفاده کنید باید ببینید قانون هر دانشگاه یا اداره ای چیه؟ بعضی ها قبول میکنن و بعضی ها نه.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-31 ساعت 13:53)mahdi357 نوشته: [quote='najibi' pid='95147' dateline='1296409314']نشوم.
راستی کسی اطلاعی نداره سفارت از من که 21 سال سن دارم و کاری هم تاحالا نداشتم گواهی تمکن مالی قبول میکنه؟ پستهای سال پیش را که میخوندم دیدم یکی از بچه های سال گذشته بود که وضعیتی مشابه من داشته و موقع سفارت بهش گفتند برو اسپانسر پیدا کن.
تو این دو هفته باقی مونده ترس منو گرفته که همین بلا سر من هم بیاد
دوست عزیز فکر نمی کنم کسی اطمینان کاملی از این جریان داشته باشه.
به خودت اصلاً استرس نده و با خیال راحت و انرژی مثبت کارتو انجام بده.
اما اگر راه حلی به ذهن خودت میرسه انجام بده.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-31 ساعت 14:03)javidk نوشته: (2011-01-31 ساعت 13:53)mahdi357 نوشته: [quote='najibi' pid='95147' dateline='1296409314']نشوم.
راستی کسی اطلاعی نداره سفارت از من که 21 سال سن دارم و کاری هم تاحالا نداشتم گواهی تمکن مالی قبول میکنه؟ پستهای سال پیش را که میخوندم دیدم یکی از بچه های سال گذشته بود که وضعیتی مشابه من داشته و موقع سفارت بهش گفتند برو اسپانسر پیدا کن.
تو این دو هفته باقی مونده ترس منو گرفته که همین بلا سر من هم بیاد
دوست عزیز فکر نمی کنم کسی اطمینان کاملی از این جریان داشته باشه.
به خودت اصلاً استرس نده و با خیال راحت و انرژی مثبت کارتو انجام بده.
اما اگر راه حلی به ذهن خودت میرسه انجام بده.
موفق باشید.
این سختگیریهای اونا به این دلیله که شما اونجا نیازمند کمک دولت نباشی. و به قول javidk عزیز نمیشه اطمینان داشت که چی میشه. گواهی تمکن مالی رو قبول میکنن ولی حتما میپرسن که شما که کار نمیکنی از کجا آوردی؟ مثلا میتونی بگی که والدینم بهم دادن و من تو بانک گذاشتم . اگه یه گردش حساب دو سه ماهه هم ببری که نشون بدی مطمئن تره.
خودشون میدونن که جوون 21 ساله و احتمالا دانشجو تو ایران چه شرایطی داره و همه هم که اسپانسر نمیتونن پیدا کنن .
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
najibi عزیز شما بجای خیلی ممنون میتونین روی تبریک و تشکر کلیک کنین..
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-01 ساعت 10:02)alisarshar نوشته: (2011-01-31 ساعت 14:32)alisarshar نوشته: (2011-01-27 ساعت 15:17)sare نوشته: [quote='alisarshar' pid='94681' dateline='1296114045']
سلام
دوست عزيز اين متن تقديم شما ، فقط لطف كنيد و متني رو كه براي سفارت فرستادين و از طريق ايميل كيس نامبرتون رو گرفتين رو براي اطلاع بقيه دوستان در سايت قرار بدين
ممنون و متشكر
Subject: My Interview Date
CASE NUMBER: 2011AS0000xxxx
FIRST NAME: ----
LAST NAME: ----
Date of birth (MM/DD/YYYY): (00/00/1900)
Interview: 00/00/0000
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: Iran
Dear Sir/Madam,
According to my status (My wife is pregnant and My child's birth day would be approximately on Oct. --, 2011), I appreciate if you let me change the fixed date for interview from Feb. --, 2011 to ???. --, 2011,
Best Regards,
YOUR NAME
من اين متنو براي سفارت فرستادم كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا نتيجه رو اعلام كنند؟
امروز ايميلي از kcc بابت نامه فوق برام اومده كه متنش اينه :
Thank you for your inquiry.
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
ولي هنوز از سفارت چيزي برام نرسيده.
یعنی چی از سفارت چیزی برام نرسیده؟ مگه به سفارت ایمیل زده بودید؟ به هرحال طبق این ایمیل چون پرونده تان به سفارت ابوظبی ارسال شده شما باید درخواست تغییر تاریخ مصاحبه را برای ابوظبی بفرستید نه KCC. اگر ایمیل زدید که هیچ اگه نزدید همین ایمیل تغییر تاریخ مصاحبه را برای سفارت ارسال کنید.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه همراهان و دوستان.
من احتمالا هفته ديگه كارنت شم و مصاحبه ام ميفته(به احتمال قريب به يقين)توي اوريل ولي قصدم اينه كه با ايميل زمان مصاحبه رو بنا بدلايلي يكماه عقب بندازم.حال سئوال:
1-الان ايميل بزنم كي سي سي و ازشون بخوام تاريخ مصاحبه رو به تاريخ پيشنهادي من تغيير بدهند و اينكه اصلا كي سي سي چنين كاري ميكنه يا خير؟
2-يا اينكه صبر كنم پرونده بياد سفارت و بعد از طريق سفارت تاريخ رو تغيير بدم؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس