کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-02-01 ساعت 15:56)naeiji1974 نوشته:  
(2011-02-01 ساعت 12:04)alisarshar نوشته:  
(2011-02-01 ساعت 11:59)naeiji1974 نوشته:  سلام به همه همراهان و دوستان.
من احتمالا هفته ديگه كارنت شم و مصاحبه ام ميفته(به احتمال قريب به يقين)توي اوريل ولي قصدم اينه كه با ايميل زمان مصاحبه رو بنا بدلايلي يكماه عقب بندازم.حال سئوال:
1-الان ايميل بزنم كي سي سي و ازشون بخوام تاريخ مصاحبه رو به تاريخ پيشنهادي من تغيير بدهند و اينكه اصلا كي سي سي چنين كاري ميكنه يا خير؟
2-يا اينكه صبر كنم پرونده بياد سفارت و بعد از طريق سفارت تاريخ رو تغيير بدم؟

اول بايد پرونده بياد سفارت و تاريخ مصاحبه تعيين بشه بعد ايميل بزني سفارت و دلايل را براشون بنويسي و شايد مدارك جهت تعويق مصاحبه هم ازتون بخوانSmile
دوست عزيز زمان مصاحبه توسط كي سي سي تعيين ميشه و سپس پرونده به سفارت ارسال ميشه.بنظرتون نميشه توي مرحله تعيين وقت مصاحبه توسط كي سي سي زمان خود را اعلام كنيم؟
rayan جان كجايي؟
دوست عزیز؛ تاریخ مصاحبه را KCC انتخاب میکنه ولی وقتی به شما اطلاع میده دیگه پرونده رفته سفارت و وقت مصاحبه به میل ما تعیین نمیشه یعنی شما نمیتونید قبل از اینکه تاریخ مصاحبه تان معلوم شده باشه به KCC ایمیل بزنید بگید مصاحبه من فلان روز باشه پس در واقع برای تغییر زمان مصاحبه باید با سفارت هماهنگ کرد. موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Linspire ، goli20 ، naeiji1974
با سلام به دوستان عزیز
من حدودا۳۸۰۰۰ هستم می خواستم ببینم برای اینکه FBI check برام طول نکشه بهتر نیست توی این فرصت تقاضای ویزای توریستی از سفارت امریکا در ابوظبی بکنم و ویزا بگیرم و حتی یک سفر کوتاه برم تا چک کردنشان زودتر انجام بشه .البته من قبلا هم ویزای توریستی گرفتم
مرسی
تشکر کنندگان:
(2011-02-02 ساعت 02:14)najibi نوشته:  دوستان گرامی،
بنده به جستجوی مشخصات عکس برای سفارت به این مطلب بر خوردم و چون درباره ویزای مهاجرتی هست نه ویزای لاتاری، فکر کردم مطرح کنم شاید به یه نتیجه برسیم. توی این سایت سفارت در ابوظبی نوشته شده که باید3 تا از عکس های متقاضی ۳.۵*۴ و یک عدد هم ۵*۵ باشد. آیا این موضوع برای ما هم صحیح است؟ اگر کسی میداند لطفآ جواب دهد. ممنون.Cool

[6. One (1) color photograph of the petitioner plus four (4) color photographs of the visa applicant, taken within 30 days of the date of this petition. The photos must have a white background and be glossy, unretouched and not mounted. Three (3) of the applicant’s photographs should be 40 mm by 35 mm and show the entire right side of the applicant’s face, including the right ear and the left eye. One (1) photograph should be 50 mm by 50 mm and should be a full face photograph, where the applicant is directly facing the camera[/align]
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

دوست عزیز،
من دیروز ابوظبی مصاحبه داشتم، 2 تا عکس 5*5 می خوان که عکس جدید ما را هم نگرفت. همونهایی که فرستاده بودیم سفارت رو برداشت به جز عکس دخترم که جدیدرو بر داشت. همچنین برای آزمایش مدیکال شما به 3 قطعه عکس 3*4 احتیاج دارین.
(2011-01-31 ساعت 22:05)najibi نوشته:  
(2011-01-31 ساعت 08:34)javidk نوشته:  
(2011-01-31 ساعت 05:05)najibi نوشته:  کسی میدونه عکس هائی که باید به سفارت و مرکز پزشکی در ابوظبی ارائه داد باید چه سایزی باشن؟ مرسی از توجهتون.

دوست عزیز عکسها باید سایز 5*5 cm باشد.
موفق باشید.

خیلی ممنون

(2011-01-31 ساعت 10:32)frozen mind نوشته:  
(2011-01-30 ساعت 22:11)najibi نوشته:  دوست عزیز، ممنون از اطلاعات مفیدتون .یه سوال :چرا شما دوباربرخی مدارک رو ترجمه کرده ید ؟من مدارکم رو ۲ سال پیش ترجمه کردم . آیا لازمه مجددا ترجمه بشن؟اگر جواب مثبت است پس آیا باید این کار را در روزهای نزدیکتر به مصاحبه انجام داد؟[/b]

2 سال پیش؟!! اعتبار ترجمه رسمی مدارک فقط یک ساله.
اما بعضی از دوستان در مهاجرسرا اعتقاد دارن که برای سفارت لازم نیست ترجمه رسمی ممهور به مهرهای دادگستری و امور خارجه ارائه بشه. من خودم جرات نکردم از این توصیه پیروی کنم، اما اگر نظر اونها درست باشه پس دیگه اعتبار یکساله هم معنی نداره.

به نظر من یه ایمیل بزن به kcc یا سفارت و استعلام کن.
خیلی ممنون

ظاهرا واسه سفارت ابوظبی لازم نیست از پیش مدرکی بفرستیم. درسته؟

دوست عزیز؛
برای ابوظبی نیازی به فرستادن مدارک نیست.
در مورد ترجمه، مدارکی همچون سند مالکیت و سند ازدواج که امکان داره تغییر کنن تنها 1 سال اعتبار دارن. مدارکی مانند شناسنامه و مدرک تحصیلی را معمولا میتوان تا چند سال استفاده کرد.
تشکر کنندگان: mml ، goli20
بالاخره سفارت تاريخ مصاحبه رو عقب انداخت :

Dear Ms. SARSHAR MOGHADAM,

Thank you for your email. We have rescheduled your appointment for June 9, 2011 at 8 am. Please use this email as your appointment confirmation.

Thank you,

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

abudhabiiv@state.gov

/sv

Privacy/PII

This email is UNCLASSIFIED.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: armido ، clear ، Sooshians ، naeiji1974
(2011-02-02 ساعت 02:14)najibi نوشته:  دوستان گرامی،
بنده به جستجوی مشخصات عکس برای سفارت به این مطلب بر خوردم و چون درباره ویزای مهاجرتی هست نه ویزای لاتاری، فکر کردم مطرح کنم شاید به یه نتیجه برسیم. توی این سایت سفارت در ابوظبی نوشته شده که باید3 تا از عکس های متقاضی ۳.۵*۴ و یک عدد هم ۵*۵ باشد. آیا این موضوع برای ما هم صحیح است؟ اگر کسی میداند لطفآ جواب دهد. ممنون.Cool

[6. One (1) color photograph of the petitioner plus four (4) color photographs of the visa applicant, taken within 30 days of the date of this petition. The photos must have a white background and be glossy, unretouched and not mounted. Three (3) of the applicant’s photographs should be 40 mm by 35 mm and show the entire right side of the applicant’s face, including the right ear and the left eye. One (1) photograph should be 50 mm by 50 mm and should be a full face photograph, where the applicant is directly facing the camera[/align]
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

از ما که لاتاری بودیم و هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم، سه عکس 5*5 برای مدیکال گرفتن و دو عکس 5*5 هم سفارت گرفت.
شما اگه نمونه های گرین کارت ها رو ببینید یه سریشون عکس سه رخ دارن و یه سریشون عکس تمام رخ . کلا زیاد مهم نیست ولی خوب اگه همه رو 5*5 بندازی، خودت راحت تری.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان:
(2011-02-03 ساعت 09:42)alisarshar نوشته:  بالاخره سفارت تاريخ مصاحبه رو عقب انداخت :

Dear Ms. SARSHAR MOGHADAM,

Thank you for your email. We have rescheduled your appointment for June 9, 2011 at 8 am. Please use this email as your appointment confirmation.

Thank you,

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

abudhabiiv@state.gov

/sv

Privacy/PII

This email is UNCLASSIFIED.
علی آقای سرشار ، این ایمیل را برایشان باید بفرستی (replay)که تاریخ را شما هم تایید کرده باشی . یادت نره که یک وقت روز مصاحبه دبه در نیارن . موفق باشی

تشکر کنندگان: alisarshar
(2011-02-02 ساعت 18:04)keyvan1400 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من حدودا۳۸۰۰۰ هستم می خواستم ببینم برای اینکه FBI check برام طول نکشه بهتر نیست توی این فرصت تقاضای ویزای توریستی از سفارت امریکا در ابوظبی بکنم و ویزا بگیرم و حتی یک سفر کوتاه برم تا چک کردنشان زودتر انجام بشه .البته من قبلا هم ویزای توریستی گرفتم
مرسی

کار جالبی بنظر میاد و فکر نمیکنم تا حالا کسی این کار رو به این منظور انجام داده باشه . هر چند تاثیرش نامشخصه ولی امکان داره چک توریستی با چک اقامتی دارای پارامترهای متفاوتی باشند ولی اگه براتون دردسر نداره به انتحانش می ارزهSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: frozen mind ، mml ، armido ، Sooshians ، AmericanHamid ، Amir78 ، javidk ، usa
(2011-01-27 ساعت 18:21)User نوشته:  
(2011-01-27 ساعت 10:35)usa نوشته:  User عزيز سلام
الان مثل دانه ذرتي هستم كه مايتابه بالا پايين ميپره ............... اگه admin عزيز اجازه بدن و دوستان تمايل داشته باشن ميتونيم يه برنامه ريزي جامع و خوب براي گردهمايها داشته باشيم .........حالا تا نظر admin عزيز و مديران محترم چي باشه
متشكرم

usa عزيز مرسي از لطف شما.
در مورد از سرگيري دو باره گردهمايي نه تنها نظر من بلكه بسياري از دوستان بر مفيد بودن گردهمايي اتفاق نظر دارند. همه ميدونيم كه وجود گردهمايي باعث تبادل بهتر اطلاعات ميشه و شايد هم دوستي هاي مجازي محكمتر بشه.

من صرفا ارسال ادمين سايت رو انجا نقل قول مي كنم:
(2010-11-10 ساعت 01:12)admin نوشته:  اعضای محترم انجمن

برای گردهمایی حضوری حدود 100 نفر اعلام آمادگی کرده اند. این تعداد بسیار بیشتر از نفرات حاضر در گردهمایی های قبلی بوده است. با توجه به شرایط فصلی گردهمایی باید در فضای بسته انجام شود و بررسیهای اولیه نشان می دهد پیدا کردن مکانی که امکان پذیرایی از این جمع را داشته باشد امکان پذیر نیست. حتی در صورت پیدا شدن مکان مناسب بعید است بدون امکانات صوتی مناسب بتوان صحبتها و گفتگوهای یک جمع بزرگ را جهت دهی و جمع بندی کرد. یکی از پیشنهادها برای حل این مشکل محدود کردن دعوت شدگان به اعضای با شماره کیس پایین بود که به دلیل تبعیض آمیز بودن و ایجاد مشکلات بعدی پذیرفته نشد. بنابراین ضمن پوزش از همه کسانی که برای شرکت در گردهمایی اعلام آمادگی کرده اند برنامه گردهمایی لغو می گردد. به نظر میرسد در آینده با روند رو به رشد تعداد اعضای سایت امکان برگزاری گرد همایی های حضوری وجود نداشته باشد.
با تشکر

اميدوارم در آينده شرايط به گونه ايي تغيير كند كه به سادگي امكان برگزاري گردهمايي هاي دوستان فراهم باشد.

مديران عزيزبااجازه
البته برای دوستان تهرانی پيشنهاد میکنم کيس نامبرهایی که کارنت شده اند ويا نزديک به کارنت شدن هستن دعوت به گرده همایی بشن و خوداين دوستان بعداز مصاحبه ميتونن برای سری بعدی توضيح سفرخود را بدن بنابراين تعداد دعوت شده ها برای هر گردهمایی زياد نخواهد بود انشاا...
موفق باشيدBig Grin
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، ahmadzareii ، usa ، Amir78 ، sepinod
آیا باید مدارک رو برای همراه برنده اصلی هم به سفارت برد؟ اگر بله چه مدارکی لازم است؟
پیشاپیش ممنون.
تشکر کنندگان:
(2011-02-05 ساعت 23:19)najibi نوشته:  آیا باید مدارک رو برای همراه برنده اصلی هم به سفارت برد؟ اگر بله چه مدارکی لازم است؟
پیشاپیش ممنون.

مصاحبه شما کدام کشور است؟
تشکر کنندگان:
(2011-02-06 ساعت 00:07)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2011-02-05 ساعت 23:19)najibi نوشته:  آیا باید مدارک رو برای همراه برنده اصلی هم به سفارت برد؟ اگر بله چه مدارکی لازم است؟
پیشاپیش ممنون.

مصاحبه شما کدام کشور است؟
ابوظبی

تشکر کنندگان:
بچه ها پست از امریکا به ایران به طور مستقیم هست؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
پیشاپیش ممنون.

دوست گرامی به این ارسال رایان عزیز مراجعه کنید حوابتون رو میگیرید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid95832
تشکر کنندگان: najibi ، javidk
(2011-02-06 ساعت 01:28)AmericanHamid نوشته:  
پیشاپیش ممنون.

ممنون.اما بنده منظورم مدارک برای کسی که ما را همراهی میکند بود. برای همراه چه مدارکی باید برد؟
تشکر کنندگان:
(2011-02-06 ساعت 01:52)najibi نوشته:  
(2011-02-06 ساعت 01:28)AmericanHamid نوشته:  
پیشاپیش ممنون.

ممنون.اما بنده منظورم مدارک برای کسی که ما را همراهی میکند بود. برای همراه چه مدارکی باید برد؟
سلام najibi جان
منظور شما از کسی که ما رو همراهی میکنه چیه؟
اصولا یه برنده اصلی وجود داره و مثلا یک یا چند نفر ذی نفع ، که فقط و فقط شامل همسر یا فرزندانِ زیر 21 سالهِ برنده اصلی میشه. غیر از این وجود نداره. تمام افراد ذی نفع باید مدارکشان را با خودشان ببرن سفارت.مدارک هم هموناییه که رایان عزیز در لینک بالا گذاشتن.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: satusa ، arezoo_zarrabi ، najibi ، AmericanHamid ، javidk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان