موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-01 ساعت 15:56)naeiji1974 نوشته: (2011-02-01 ساعت 12:04)alisarshar نوشته: (2011-02-01 ساعت 11:59)naeiji1974 نوشته: سلام به همه همراهان و دوستان.
من احتمالا هفته ديگه كارنت شم و مصاحبه ام ميفته(به احتمال قريب به يقين)توي اوريل ولي قصدم اينه كه با ايميل زمان مصاحبه رو بنا بدلايلي يكماه عقب بندازم.حال سئوال:
1-الان ايميل بزنم كي سي سي و ازشون بخوام تاريخ مصاحبه رو به تاريخ پيشنهادي من تغيير بدهند و اينكه اصلا كي سي سي چنين كاري ميكنه يا خير؟
2-يا اينكه صبر كنم پرونده بياد سفارت و بعد از طريق سفارت تاريخ رو تغيير بدم؟
اول بايد پرونده بياد سفارت و تاريخ مصاحبه تعيين بشه بعد ايميل بزني سفارت و دلايل را براشون بنويسي و شايد مدارك جهت تعويق مصاحبه هم ازتون بخوان
دوست عزيز زمان مصاحبه توسط كي سي سي تعيين ميشه و سپس پرونده به سفارت ارسال ميشه.بنظرتون نميشه توي مرحله تعيين وقت مصاحبه توسط كي سي سي زمان خود را اعلام كنيم؟
rayan جان كجايي؟
دوست عزیز؛ تاریخ مصاحبه را KCC انتخاب میکنه ولی وقتی به شما اطلاع میده دیگه پرونده رفته سفارت و وقت مصاحبه به میل ما تعیین نمیشه یعنی شما نمیتونید قبل از اینکه تاریخ مصاحبه تان معلوم شده باشه به KCC ایمیل بزنید بگید مصاحبه من فلان روز باشه پس در واقع برای تغییر زمان مصاحبه باید با سفارت هماهنگ کرد. موفق باشید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
من حدودا۳۸۰۰۰ هستم می خواستم ببینم برای اینکه FBI check برام طول نکشه بهتر نیست توی این فرصت تقاضای ویزای توریستی از سفارت امریکا در ابوظبی بکنم و ویزا بگیرم و حتی یک سفر کوتاه برم تا چک کردنشان زودتر انجام بشه .البته من قبلا هم ویزای توریستی گرفتم
مرسی
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
بالاخره سفارت تاريخ مصاحبه رو عقب انداخت :
Dear Ms. SARSHAR MOGHADAM,
Thank you for your email. We have rescheduled your appointment for June 9, 2011 at 8 am. Please use this email as your appointment confirmation.
Thank you,
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/sv
Privacy/PII
This email is UNCLASSIFIED.
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-02 ساعت 02:14)najibi نوشته: دوستان گرامی،
بنده به جستجوی مشخصات عکس برای سفارت به این مطلب بر خوردم و چون درباره ویزای مهاجرتی هست نه ویزای لاتاری، فکر کردم مطرح کنم شاید به یه نتیجه برسیم. توی این سایت سفارت در ابوظبی نوشته شده که باید3 تا از عکس های متقاضی ۳.۵*۴ و یک عدد هم ۵*۵ باشد. آیا این موضوع برای ما هم صحیح است؟ اگر کسی میداند لطفآ جواب دهد. ممنون.
[6. One (1) color photograph of the petitioner plus four (4) color photographs of the visa applicant, taken within 30 days of the date of this petition. The photos must have a white background and be glossy, unretouched and not mounted. Three (3) of the applicant’s photographs should be 40 mm by 35 mm and show the entire right side of the applicant’s face, including the right ear and the left eye. One (1) photograph should be 50 mm by 50 mm and should be a full face photograph, where the applicant is directly facing the camera[/align]
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
از ما که لاتاری بودیم و هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم، سه عکس 5*5 برای مدیکال گرفتن و دو عکس 5*5 هم سفارت گرفت.
شما اگه نمونه های گرین کارت ها رو ببینید یه سریشون عکس سه رخ دارن و یه سریشون عکس تمام رخ . کلا زیاد مهم نیست ولی خوب اگه همه رو 5*5 بندازی، خودت راحت تری.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آیا باید مدارک رو برای همراه برنده اصلی هم به سفارت برد؟ اگر بله چه مدارکی لازم است؟
پیشاپیش ممنون.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پست از امریکا به ایران به طور مستقیم هست؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-06 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-06 ساعت 11:14 توسط armido.)
(2011-02-06 ساعت 01:52)najibi نوشته: (2011-02-06 ساعت 01:28)AmericanHamid نوشته: (2011-02-05 ساعت 23:19)najibi نوشته: آیا باید مدارک رو برای همراه برنده اصلی هم به سفارت برد؟ اگر بله چه مدارکی لازم است؟
پیشاپیش ممنون.
دوست گرامی به این ارسال رایان عزیز مراجعه کنید حوابتون رو میگیرید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid95832
ممنون.اما بنده منظورم مدارک برای کسی که ما را همراهی میکند بود. برای همراه چه مدارکی باید برد؟
سلام najibi جان
منظور شما از کسی که ما رو همراهی میکنه چیه؟
اصولا یه برنده اصلی وجود داره و مثلا یک یا چند نفر ذی نفع ، که فقط و فقط شامل همسر یا فرزندانِ زیر 21 سالهِ برنده اصلی میشه. غیر از این وجود نداره. تمام افراد ذی نفع باید مدارکشان را با خودشان ببرن سفارت.مدارک هم هموناییه که رایان عزیز در لینک بالا گذاشتن.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...