کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-02-06 ساعت 00:07)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2011-02-05 ساعت 23:19)najibi نوشته:  آیا باید مدارک رو برای همراه برنده اصلی هم به سفارت برد؟ اگر بله چه مدارکی لازم است؟
پیشاپیش ممنون.

مصاحبه شما کدام کشور است؟
دوست عزیز توی لینک زیر می توانید کلیه مدارک لازم برای سفارت ابوظبی که خود سفارت برای من فرستاده بود را ببینید:
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1907
تشکر کنندگان: najibi ، javidk
بله دوست عزیز
اما با پست های بین المللی مثل DHL - TNT
موفق باشید

(2011-02-06 ساعت 01:05)shiva_h نوشته:  بچه ها پست از امریکا به ایران به طور مستقیم هست؟

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: Sooshians
(2011-02-06 ساعت 18:04)shadow_1352 نوشته:  بله دوست عزیز
موفق باشید

(2011-02-06 ساعت 01:05)shiva_h نوشته:  بچه ها پست از امریکا به ایران به طور مستقیم هست؟

دوست عزیز من شنیدم که dhl نداره؟
شما براتون از اونچا مستقیما نامه ای اومده؟و اگه آره چند روز طول کشیده؟

خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان مهاجر

من ۲ سوال دارم که دقیقا جواب قطعی از مطالعه کردن در بخش‌های مختلف نگرفتم. امیدوارم که بتونید به من کمک کنید.

۱- برای پرونده‌های دو نفره سابقه حساب بانکی‌ باید برای هر دو نفر گرفته بشه یا برنده اصلی‌ فقط کافی‌ هست؟

۲-من پاسپورتم داره تاریخ اعتبارش تموم میشه و من باید عوضش کنم. آیا باید هنگام مصاحبه پاسپورت قدیمی‌ رو همراه داشته باشم یا نه، و تکلیف مهر‌های خرده توی آن هست چی‌ میشه چون پاسپورت جدید سفید خواهد بود و مهری نخواهد داشت.

ممنون از این که من را یاری می‌کنید.

شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: javidk
(2011-02-07 ساعت 13:19)Ehsan2011 نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر

من ۲ سوال دارم که دقیقا جواب قطعی از مطالعه کردن در بخش‌های مختلف نگرفتم. امیدوارم که بتونید به من کمک کنید.

۱- برای پرونده‌های دو نفره سابقه حساب بانکی‌ باید برای هر دو نفر گرفته بشه یا برنده اصلی‌ فقط کافی‌ هست؟

۲-من پاسپورتم داره تاریخ اعتبارش تموم میشه و من باید عوضش کنم. آیا باید هنگام مصاحبه پاسپورت قدیمی‌ رو همراه داشته باشم یا نه، و تکلیف مهر‌های خرده توی آن هست چی‌ میشه چون پاسپورت جدید سفید خواهد بود و مهری نخواهد داشت.

سلام
1- برای حساب برای برنده اصلی کافیه اما مقدارش باید برای دو نفر کافی باشه. توصیه دوستان و اساتید هم حدود 30- 40 تومنه فکر کنم. اگر شما اخیرا تاپیک را مطالعه کرید حتما حضور ذهنتون بیشتر از منه.
2- نه خیر پاسپورت جدید کفایت می کنه. اما اگر من جای شما بودم باخودم میبردمش. ضرر که نداره. اگر فرم 9سوالی گرفتین (که ان شاءالله نمی گیرید) اونجا باید سفرهاتون رو وارد کنید وگرنه لازم نیست.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: satusa ، maxsupermax ، armido ، rayan.s ، javidk ، DLT ، free_free ، Ehsan2011
(2011-02-07 ساعت 13:19)Ehsan2011 نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر

دوست عزیز با آرزوی موفقیت برای شما.
جواب سئوالهایتان:

1- گواهی حساب رو هر جوری که حال کردی بگیر. به نام برنده اصلی باشه یا همسرش تفاوتی نداره. حساب مشترک هم می تونه باشه.

2- اگه تا موقع مصاحبه می تونی پاسپورت رو عوض کنی، عوض کن. برای مهرهای پاسپورت قدیمیت هم میتونی کپی از صفحاتش تهیه کنی بفرستی با بقیه مدارک به آنکارا. فقط یادت باشه روز مصاحبه اصل پاسپورت قدیمی همراهت باشه.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: final destination ، satusa ، armido ، rayan.s ، DLT ، free_free ، Ehsan2011
خیلی اشتباه گفتند دوست من.
امریکا DHL نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
لینک زیر رو مطالعه کنید
http://www.dhl-usa.com/home/home.asp
موفق باشید

(2011-02-06 ساعت 20:49)shiva_h نوشته:  
(2011-02-06 ساعت 18:04)shadow_1352 نوشته:  بله دوست عزیز
موفق باشید

دوست عزیز من شنیدم که dhl نداره؟
شما براتون از اونچا مستقیما نامه ای اومده؟و اگه آره چند روز طول کشیده؟

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: satusa ، Sooshians ، DLT
ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-02-09 ساعت 11:21)zohre61 نوشته:  ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون

دوست عزیز شما به دلخواه در یکی از بانکهای زیر می توانید حساب باز کنید:

بانک تجارت، ملّت، ملّی، صادرات، سامان، پارسیان، تات، رفاه کارگران، اقتصاد نوین، توسعه صادرات ایران، صنعت و معدن، کارآفرین، کشاورزی، سرمایه، پاسارگاد، مسکن و ...

سپس می توانید از موجودی خود گواهی حساب بگیرید و ترجمه کنید.

دوستان فقط تو رو خدااااااااااااااا قبل از اینکه سئوال رو مطرح کنید یکم، فقط یکم تاپیک مورد نظر رو Search کنید.
خواهش می کنم

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: zohre61 ، mml ، satusa ، فردين
(2011-02-09 ساعت 11:21)zohre61 نوشته:  ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون

هر بانکی میتونید حساب باز کنید ولی فکر میکنم بیشتر بچه ها از بانک های خصوصی مثل پارسیان اقدام کردن چون گواهی رو راحت تر دریافت میکنید

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: satusa ، zohre61
بعد از ماجراي ترانه خيلي افسردم بابت اشتباه اسپل اسمم!بچه ها يه كم به من دلداري بديد.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، taraneh@mini
(2011-02-09 ساعت 14:17)final destination نوشته:  بعد از ماجراي ترانه خيلي افسردم بابت اشتباه اسپل اسمم!بچه ها يه كم به من دلداري بديد.

دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری
دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری دلداری ...

بسه یا باز دلداری بدم؟

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: free_free ، elena ، arezoo_zarrabi ، final destination ، Sooshians ، shiva_h ، taraneh@mini
(2011-02-09 ساعت 14:17)final destination نوشته:  بعد از ماجراي ترانه خيلي افسردم بابت اشتباه اسپل اسمم!بچه ها يه كم به من دلداري بديد.

دقیقا من هم مثل شما همین احساس را دارم .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: javidk ، Sooshians ، final destination ، taraneh@mini

نگران نباش، درست می شه. کیس ترانه خیلی عجیبه، هنوز همه چیز رو نمی دونیم. زود قضاوت نکن.
تشکر کنندگان: javidk ، Sooshians ، final destination ، taraneh@mini

دوست عزیز؛ کیس شما متفاوته. اشتباهاتی مثل اسپل نام و تاریخ تولد اشتباه به نظر آفیسر بستگی داره چناچه شخصی سال پیش بخاطر 3 روز تاریخ تولدش را اشتباه نوشته بود رد میشه امسال عزیزی با 40 روز اشتباه در نوشتن تاریخ تولدش یکضرب ویزا میگیره. پس از الان یادت باشه با اعتماد به نفس مقابل آفیسر حاضر شید.
مطابق متن نوشته شده در نحوه شرکت در لاتاری؛ صراحتا" قید شده ننوشتن نام فزند و وضعیت تاهل موجب رد کیس میشه. که کیس ترانه خانوم بخاطر حالت اول رد شده. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: frozen mind ، Sooshians ، final destination ، elena ، mml ، taraneh@mini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان