موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ما ایرانی ها پاسمون معمولا امضا نداره اگه دوست دارید خودتون امضاش کنید،نکنید هم اگه بخواهند همون جا میگند امضا کنید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-12 ساعت 08:29)farnaz82 نوشته: (2011-03-12 ساعت 08:04)یاشار و ماری نوشته: (2011-03-12 ساعت 05:37)farnaz82 نوشته: سلام دوستان،من معمولا همیشه میشینم از اول تا آخر یه تاپیک را میخونم تا جواب سوالمو بگیرم،اما متاسفانه اینجا ۱۶۲ صفحه است و شرمندم که سوالمو حتا اگه تکراری باشه میپرسم،من الان تقریبا ۴ سال است که مالزی هستم و بنابر این نیاز دارم که گواهی سو پیشینه را تهیه کنم،مشکلی که برام پیش اومده مربوط به پاسپورت همسرم هست که برای تمدید ویزا دادیم و معمولا ۱ ماه و نیم طول میکشه تا پس بگیریمش و برای گرفتن سو پیشینه هم حتما باید پاسپورت داشته باشیم،حالا سوال من اینه که من اگه سوپیشینه را برای خودم که برنده اصلی هم هستم بگیرم و این نقص مدرک را داشته باشیم روز مصاحبه چه اتفاقی میوفته؟ برگ ابی میگیریم؟بعد باید خودمون هر وقت اومد ببریم بهشون بدیم؟از کی پروندمون وارد پروسه میشه؟منظورم در مورد کلیر شدن است یعنی تا وقتی مدارک کامل نباشه وارد پروسه میشه؟یا نه؟ خیلی شرمندم اگه کسی اطلاعی داره جوابمو بده و خانواده ای را از نگرانی در بیاره
سلام فرناز جان
من اخیرا در مورد یک نفر شنیدم که نامه قبولی لاتاریش رو گرفته بوده و همین طور فقط با در درست داشتن نامه دوم پا شده رفته سفارت برای مصاحبه و هیچ چیزی با خودش نبرده اونجا موقع مصاحبه کلیرنس خورده و برای همه مدارکش براش نقص مدرک زده اند و گفته اند وقتی کلیرنست اومد همه مدارکت رو بیار. و بعد اومدن کلیرنس مدارکش رو برده و ویزاش رو هم گرفته. این کسی که میگم برنده 2011 هم بوده. فکر می کنم میتونید با توضیح دادن، آفیسر رو قانع بکنید. در ضمن شاید موقع سوء پیشینه گرفتن بتونید با کمی توضیح و چونه زدن ازشون بخواهید که برای همسرتون هم سوء پیشینه دربیارن... مثلا اگه کپی پاسپورتشون را دارین یا یک مدرک دیگه ای که نشون میده پاسپورت همسرتون دست خودشونه، بشه راضیشون کرد که این کار رو انجام بدن.
موفق باشید.
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون،خیالم خیلی راحت شد ،همسرم خودشون اینجا هستند و مدرک هم داریم از طرف اداره مهاجرت خودشون که پاس دستشون بوده،با این حساب یک کپی هم از این میگیرم که داشته باشم ولی واقعا لطف کردید،من چون نامه اول را نگرفته بودم و به تازگی کیسم را گرفتم برای همین روی این مورد اصلا حساب نکرده بودم به هر حال که خیلی لطف کردید ممنونم )
خواهش می کنم فرناز جان
فقط یک سوال برای من پیش اومد
اگه پاس دستتون نباشه چطور میخواهید از مالزی برید ترکیه یا ابوظبی برای مصاحبه؟ یا اینکه شما مالزی مصاحبه می شید؟
ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام دوستان گل که تا اینجا واقعا کمک های شایانی با راهنمائی هاشون به ما و مطمئنا بسیاری دیگر از کسانی که مثل ما نیازمند تجربه بودند، کردن.سوال دیگه ای که واسه ما پیش اومده اینه که ما تا چه مدت قبل از اینکه ویزامون باطل بشه فرصت ورود به امریکا رو داریم؟آیا میشه یک روز قبل از انقضا ویزا وارد امریکا شد یا اینکه به لحاظ صدور گرین کارت دچار مشکل میشیم؟ ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-12 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-12 ساعت 22:15 توسط b!ta.)
(2011-03-12 ساعت 21:32)sara59 نوشته: دوستای عزیز و یاران مهاجرسرایی.واقعا کمک های شما در این اوضاع و احوال استرس زا جای تشکر داره.ازتون ممنونم که زود جواب سوال رو میدین.حالا که اینقدر خوبید میشه بگین ما باید لزوما آنکارا بریم عکس بگیریم یا از اینجا هم می تونیم ببریم؟بعد اینکه من هنوز نفهمیدم.این کپی ها که با ترجمه می فرستیم که گفته بودید کپی اصل مدرکه و دارالترجمه وصلش می کنه به ترجمه،،،،،،کپی مدرک فارسی یا کپی ترجمشه؟شرمنده اینقدر گیر دادم به این کپیه!!! فکر نمی کردم یه روزی اینقدر "کپی"واسم مساله مهمی بشه تو زندگی
سارا جان عکس را همین جا بگیرید و با خودتون ببرید هم برای دکتر هم برای سفارت می خوان.
کپی هم کپی مدرک فارسی هست،ولی خب برای مثلا شناسنامه فقط کپی صفحه اول را میذارن،من علاوه بر آن یه سری از تمام صفحات شناسنامه و پاسپورت (پاسپورت ترجمه نمیخواد)را هم فرستادم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-12 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-12 ساعت 22:46 توسط TAHSINO.)
سلام به همه دوستان
من متاسفانه هنوز به یک جواب قاطع در مورد اعتبار پاسپورتم دریافت نکردم
پلیس +10 میگه من برای خروج از ایران در اردیبهشت سال 90 با توجه به اینکه اعتبار پاسپورت من تا مرداد 90 می باشد و متر از 6 ماه می باشد ، مشکلی نخواهم داشت
حالا اینکه دولت امارات به من گیر بده یه داستانه . خب آخه اگه مشکلی هست چرا به من بلیط فروختن ؟؟؟
حالا اینکه دولت آمریکا به من گیر بده داستانه دیگست . خب آخه اگه مشکلی بود چرا ویزا را در ان پاسپورت ایشو کردن ؟؟
حالا من پاسپورتم را عوض کنم یا نه ؟؟؟؟؟
واقعا کسی اگه پیدا بشه به من یه جواب قانع کننده و صریح و محکم بده من واقعا ممنونش می شم
و اما یه سئوال و زحمت دیگه
ما به هرحال اردیبهشت سال 90 با پاسپورت خودمان یا پاسپورت جدید راهی امریکا خواهیم شد
ایا لازم است خروجی پرداخت کنیم؟
چون من شنیدم با ویزای مهاجرتی لازم نیست خروجی بدهی
ولی منبع موثق من برا ی تمام این مسائل این سایت است
لطفا مرا راهنمائی کنید
سپاس بیکران از دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.سند ازدواج واسه دوتامون یک سری(ترجمه + کپی فارسی ضمیمه شده) کافیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.سند ازدواج واسه دوتامون یک سری(ترجمه + کپی فارسی ضمیمه شده) کافیه که پست کنیم؟