کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-03-14 ساعت 00:52)free_free نوشته:  دوستان یکی از سوالاتی که هنوز پاسخ مشخصی تو مهاجرسرا بهش داده نشده تعریف شغل دولتی از دیدگاه آفیسر ها هست.

سوال این است که آیا فردی که در استخدام یک شرکت خصوصی است ولی خدماتی را برای یک مرکز دولتی انجام می دهد ، دولتی محسوب میشود یا نه؟

در واقع در بسیاری از سفرنامه ها خوانده ایم که از سوالات آفیسراین بوده که شما از دولت حقوق می گیرید یا نه؟
آیا میتوان صرف گرفتن حقوق از دولت و یا یک شرکت خصوصی را حمل بر دولتی و یا خصوصی بودن آن شغل کرد؟

free_free عزيز با سلام به شما و همه دوستان مهاجر
نميدونم اين مسئله واقعا مهمه اينقدر يا خير ؟ آيا واقعا در اين مورد تحقيق ميكنن از fbi ؟ كسي كه مثل من و شما شرايطش اينطوري هست بگه خصوصي مشكلي پيش مياد ؟ يا اصلا كارش دولتي باشه و بگه خصوصي ( مخصوصا دوستاني كه كارشون قراردادي يا پيمانكاري هست ) آيا مشكلي پيش مياد مخصوصا اگه جز نفرات آخر باشي و fbi خوردن باعث بشه كه نتوني ويزا بگيري

به نظر من اصلا مهم نيست كه بگين دولتي هست كارتون چون اونها از هيچ طريقي نميتونن بفهمن كه شما واقعا كارتون چيه مگر اينكه خودتون عذاب وجدان داشته باشين كه نه اينكه راستش بگين خير چون اگه بگين خصوصي چون دوستاني مثل من كه پيمانكاري در يه شركت دولتي هستن يا به طرق مختلف رسمي دولت كه نيستيم و از مزاياي رسمي بودن كه استفاده نميكنيم پس دروغي هم نگفتيم
در هر صورت من پيشنهاد ميكنم دوستاني كه در اواخر دوره هستن و احتمال fbi چك دارن بهتره راهي انتخاب كنن كه به مصلحتشونه

موفق باشيد
تشکر کنندگان: free_free ، mml
(2011-03-14 ساعت 11:18)free_free نوشته:  دوستان تا بحال کسی گواهینامشو ترجمه کرده یا نه؟
اصولا ترجمه گواهینامه ممکنه جایی به درد بخوره و یا اصولا بی خاصیت است؟
دوست عزیز
گواهی نامه را نمی خواهد ترجمه کنید
بلکه شما می توانید با بین الملل کردن گواهی نامه خود اجازه رانندگی را در اکثریت کشور های دنیا و نیز برخی از ایالت های امریکا بنا بر قوانین تعیین شده رانندگی ان شهر و یا ایالت در خصوص مهلت تایین شده رانندگی با گواهی نامه بین الملل دریافت نمایید.
تشکر کنندگان: mml
سلام دوستان
میخواستم نظر شما رو در مورد یک سوال بدونم. اگر اسپانسر تمام مالیاتها را تمام و کمال پرداخت کرده باشه، اموال کافی هم داشته باشه اما دو سه ماهی باشه که کارش رو از دست داده میتونه اسپانسر کسی باشه یا نه؟ آیا تو سفارت به این مسأله ایراد نمی گیرند با توجه به اینکه محل کار اسپانسر در فرم I-134 خواسته شده است.

با سلام به همه دوستان،می خواستم بدونم اگر از تاریخ مدیکال که معمولا میگن 6ماه است بگذره و بعد وارد امریکا بشیم چی میشه ؟(کسانی که مدیکال چکشون رو پیش دکتر نیال انجام دادند آیا 1 سال تاریخ داره یا همه مدیکال چکاپ ها بدون استثنا 6ماهه است؟ )
(2011-03-13 ساعت 15:33)gadfly نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 09:49)f.r نوشته:  

دوست عزیز سلام
تغییر سفارت محل مصاحبه کاملاً انجام شدنی است . شما باید یک درخواست به سفارت آمریکا در مالزی بدهید (چه به صورت ایمیل و یا نامه معمولی مکتوب) و درخواست تغییر محل مصاحبه از ترکیه به مالزی را بکنید . در صورتیکه سفارت مالزی با این درخواست موافقت کند ، خودش با ترکیه مکاتبه خواهد کرد و درخواست ارسال پرونده فیزیکی شما را خواهد نمود . پس از اینکه پرونده شما به دستشان برسد یک تاریخ مصاحبه جدید برای شما تعیین خواهند کرد. بنده خودم سفارت را از ابوظبی به کپنهاگ تغییر دادم و تاریخ مصاحبه ام 21 روز تغییر کرد و دیرتر شد . اگر زمان برایتان مهم است به این نکته توجه داشته باشید . سوال دیگری بود خوشحال می شوم در خدمت باشم .
موفق باشید

سلام دوست عزیز ،

خیلی‌ ممنون از کمک و راهنما یتون .

سپاس فراوان
تشکر کنندگان: farnaz82 ، gadfly
(2011-03-13 ساعت 14:51)farnaz82 نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 13:43)f.r نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 11:23)farnaz82 نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 09:49)f.r نوشته:  

مرسی‌ فرناز خانم از پاسختون ،

راستش نمیدونم چیکار کنم ، من تا الان فکر می‌کردم مالزی جزو اون کشور هایی نیست که توش مصاحبه انجام می‌شه ، برای همین اون موقع ترکیه رو انتخاب کردم .... ولی‌ الان که شما رو دیدم که مالزی می‌خواهید برید مصاحبه ، از طرفی‌ میگم اگه بشه کشور رو عوض کنم به مالزی ، شاید برام آسونتر باشه رفت و آمد به سفارت و یا تحویل دادن مدارک ... اما از طرف دیگه هم میگم من دیگه تا الان با ترکیه پیش رفتم و خوبه که دیگه عوض نکنم و از اینور به اونور نشه ... نمیدونم چیکار کنم.

مسالهٔ دیگه که ذهن منو مشغول کرده ، پلیس سرتیفیکت مالزی و ارمنستان هستش ، میترسم تا وقت مصاحبه آماده نشن ، من باید مدارک رو طبقه گفته سفارت ۳ هفته قبل از مصاحبه بفرستم واسشون ( البته اگه پلیس سرتیفیکت آماده نشه باید بقییه مدارک غیر از اینا رو بفرستم ) و موقع مصاحبه واسشون توضیح بدم که در حال آماده شدن هستن این عدم سو پیشینه‌ها .. آیا قول می‌کنن ؟ کسی‌ از عزیزان اطلأع نداره در این باره ؟

پ.س:ممکنه سوالام تکراری باشه ، شما به بزرگی‌ خودتون ببخشید .

نگران نباشید تا انجای که من خوندم و بچه ها تجربه های خوبشون را در اختیار ما گذاشتند یکی دو هفته قبل ارسال برید همون جا putra jaya و مشکل را براشون توضیح بدید فکر میکنم بتونید دستی ازشون بگیرید،من که تازه فردا میخوام برم برای خودم اقدام کنم و متاسفانه شوهرم را هم تا پاسش نیاد فکر نمیکنم حالا حالا بتونم براش اقدام کنم،اما شما مطمئنم مشکلی ندارید و حتما میتونید بگیریدش،در مورد سفارت هم هر جور احساس بهتری دارید همون کار را بکنید و دنبال دلتون برید انشاالله که زود زود ویزا میگیرید

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref
(2011-03-14 ساعت 08:54)یاشار و ماری نوشته:  
(2011-03-14 ساعت 08:21)farnaz82 نوشته:  خوب به سلامتی هر چی چک و چونه زدم گفتند نمیشه و پاس زودتر نمیاد و اینجور که بوش میاد در زمان مصاحبه شوهرم بی پاسپورت خواهد بود،بی پاسپورت و بی سو پیشینه ،اون از نامه اول که نیومد و اینقدر حرص خوردیم اینم از بقیش،دوستان چی پیشنهاد میدهند میتونم تاریخ مصاحبه را عقب بندازم یا همینجوری با این همه نقص بریم؟

کاش با سفارت مکاتبه کنید و براشون توضیح بدید. من اگه بودم می رفتم مصاحبه که اگه fbi check خوردم زمان کافی برای آمدن کلیرنسم داشته باشم. بعدش هم تا ماه می ان شاءالله پاسپورت همسرتون میاد و میمونه سوء پیشینه. فقط اون برگه رسید پاسپورت رو قبل گرفتن پاسپورت همسرتون، یک کپی ازش بگیرید که اگه تحویلش بدین، مدرکی دستتون باشه که نشون بده پاسپورت همسرتون دستتون نبوده.
خوشحال باشید. Wink

منونم از پاسختون ،چقدر منو دلگرم میکنید حتما وقتی کارنت شدم ایمیل میزنم خودم هم نظرم به رفتن به مصاحبه است اما نمیدونم اونها چقدر یه فرد را بی هویت قبول کنند اما باز هم ممنونم که اینقدر دلگرمی میدید Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-14 ساعت 13:23)f.r نوشته:  فرناز خانوم ، من همون ۳ هفته پیش که رفتم پوتراجایا و مدارک رو سابمیت کردم برای گرفتن عدم سؤ پیشینه ، بهشون گفتم که جریان از چه قرار هست و من فلان تاریخ باید برم مصاحبه و اینا ، اما از اونجا که خیلی‌ ریلکس هستن ، با آرامش خیلی زیاد گفت که از ما کاری بر نمیاد و این کاری هست که ۱ تا ۲ ماه زمان میبره.. راستی‌ ، من بهشون گفتم خودم میام و عدم سؤ پیشینه رو میگیرم ، یعنی‌ منظورم اینکه خواستم که پستش نکنن ، آخه اگه فرم رو کامل بخونید، نوشته بود که مسئولیتی در قبال پست کردن قبول نمی‌کنیم ، چناچه گم بشه یا به دستتون نرسه ، اینه که منم بهشون گفتم خودم میام میگیرم Smile

یه سوال دیگه فرناز خانم، شما اطلأع در مورد مصاحبه‌های انجام شده در سفارت آمریکا در مالزی ندارید ؟ نمیدونید چطور ویزا میدان ؟ سخت یا آسون ؟ Smile

راستی‌ پاسپورت همسرتون دست دانشگاه هست ؟ برای تمدید ویزا ؟ شاید اگر یه نامه بگیرید از دانشگاه و گواهی کنه که پاسپورت امیگرشین هست ، شاید با همون نامه بتوانید عدم سو پیشسینه بگیرید ( البته اگر یه کپی‌ هم از پاسپورت میداشتید خوب بود )

آرزوی موفّقیّت دارم برای شما و بقیه عزیزان Smile

من اتفاقا چون امروز قصد داشتم برم انجا تو سایت دنبال مدارک میگشتم دیشب که دیدم آنلاین میشه فرم را پر کرد و بعد اون دو هفته فرصت داریم که مدارک را بهشون بدیم، و اینکه میشه انجا گرفت را دیدم،برای همین امروز نرفتم و اینکه نمیدونم حالا این آنلاین ثبت نام کردن چقدر در جلو انداختن پروسه خوب باشه ،والله دیگه خودتون میدونید هر جا میری این پاسپورت را میخواهند و ما هم متاسفانه چون تازه پاسپورت شوهرم را عوض کردیم هیچی کپی نداریم،شاهکاریم ما ؛)
رفتم امروز از دفتر مهاجرت پرسیدم گفتند ما هم کپی نداریم و فرستادیم رفته مدارک را،ولی در مورد سوال شما ما مطمئن هستم میتونید بعد ۴-۵ هفته بگیرید چون یکی از دوستان همین جا این کارو کردند و مثل اینکه در یک نامه توضیح دادند مشکلشون را و تونستند بگیرند سو پیشینه را من مطمئن هستم شما هم میتونید بگیرید اما بگذارید ۱ ماه تمام بشه و برید پی گیری کنید، در مورد سوال دومتون هم باید بگم هر چی از دوستان همین جا شنیدم گویای این بوده که کلا اینجا سفارتش آسون میگیره و اکثرا همه راحت ویزا گرفتند حالا دیگه تا نوبت ما خوش شانس ها بشه چه شود را نمیدونم ولی من فکر میکنم اگه تغیر بدید خیلی براتون خوب باشه چون اینجا لازم نیست مدارک را بفرستید زودتر و صبح روز مصاحبه باید تحویل بدید که کلا کلی مشکلاتتون حل میشه

پیشنهادی را که دادید را حتما امتحان میکنم با توجه به اینکه نامه اصلی که دانشگاه گواهی میکنه پاسپورت دست انهاست را داریم حالا تا ببینیم چی میشه دیگه
منم برای شما و همه دوستن گلی که اینجا ما رو کمک میکنند و موجب آسودگی خیالمون میشند آرزوی موفقیت و سر بلندی میکنمWink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: f.r ، maaref ، tamanna
(2011-03-14 ساعت 13:44)farnaz82 نوشته:  
(2011-03-14 ساعت 13:23)f.r نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 14:51)farnaz82 نوشته:  
(2011-03-13 ساعت 13:43)f.r نوشته:  [quote='farnaz82' pid='99694' dateline='1299999236']

فرناز خانم ، نگران نباشید ، ایشالا کارتون به خوبی‌ پیش میره ...

آره ، فرم رو آنلاین پر می‌کنید ، عکس رو اتچ می‌کنید و یه سری نامه مثلا گواهی اشتغال به تحصیل در فلان دانشگاه و همچنین کپی‌ پاسپورت و .... ( البته به طور کامل مدارک مورد نیاز رو نوشته ، مثلا چه تعداد کپی‌ ، چند تا عکس و .. ) خلاصه بعدش فرم رو که پر کردید ، پرینت میگیرید و همراه با بقیهٔ مدارک سابمیت می‌کنید و بهتون یه رسید میده .. اگر سوالی در این زمینه داشتید ، در خدمتم ، خوشحال میشم بتونم کمکی‌ بکنم .
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna

خیلی ببخشید من واقعا نمیدونستم ممنونم از تذکرتون

(2011-03-14 ساعت 14:07)f.r نوشته:  فرناز خانم ، نگران نباشید ، ایشالا کارتون به خوبی‌ پیش میره ...

آره ، فرم رو آنلاین پر می‌کنید ، عکس رو اتچ می‌کنید و یه سری نامه مثلا گواهی اشتغال به تحصیل در فلان دانشگاه و همچنین کپی‌ پاسپورت و .... ( البته به طور کامل مدارک مورد نیاز رو نوشته ، مثلا چه تعداد کپی‌ ، چند تا عکس و .. ) خلاصه بعدش فرم رو که پر کردید ، پرینت میگیرید و همراه با بقیهٔ مدارک سابمیت می‌کنید و بهتون یه رسید میده .. اگر سوالی در این زمینه داشتید ، در خدمتم ، خوشحال میشم بتونم کمکی‌ بکنم .

خیلی ممنونم دوست عزیز ،حتما مشکلی بود براتون پیغام میگذارم Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، tamanna
ممنون از راهنمایی .. راستش من چون فکر کنم حدودا ۱-۲ هفته هست با این سایت آشنا شدم ، اینکه زیاد راه و چاشو نمیشناسم. تذکر به جایی بود ، دیگه تکرار نمی‌شه .
تشکر کنندگان: farnaz82 ، javidk ، frozen mind ، maaref ، User ، Sooshians ، tamanna
دوستانی که از مرحله مصاحبه رد شدن ، آیا فرستادن کپی مدرک فارسی که پشت ترجمه ها پانچ میشود با ترجمه ها به ترکیه کفایت می کند(با توجه به اینکه کپی های که ما در ایران استفاده می کنیم 100 نسل با اصلشون تفاوت هویت دارن و اکثرا کدر و غیر شفاف هستن)

آیا کسی تو این زمینه مشکلی داشته یا این که با خیال راحت میشه ترجمه ها رو همراه با کپی های همراه فرستاد آنکارا؟Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، maaref ، coming soon ، tamanna ، mml
(2011-03-14 ساعت 15:05)free_free نوشته:  دوستانی که از مرحله مصاحبه رد شدن ، آیا فرستادن کپی مدرک فارسی که پشت ترجمه ها پانچ میشود با ترجمه ها به ترکیه کفایت می کند(با توجه به اینکه کپی های که ما در ایران استفاده می کنیم 100 نسل با اصلشون تفاوت هویت دارن و اکثرا کدر و غیر شفاف هستن)
آیا کسی تو این زمینه مشکلی داشته یا این که با خیال راحت میشه ترجمه ها رو همراه با کپی های همراه فرستاد آنکارا؟Smile

free_free جان، ای عضور بی قرار!
فرستادن کپی مدرک فارسی که پشت ترجمه ها پانچ میشود با ترجمه ها به ترکیه کفایت می کند و خیالتان راحت و آسوده و برقرار باشد و ترجمه ها رو همراه با کپی های همراه بفرستید آنکارا Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: لیلا ج ، free_free ، maaref ، coming soon ، tamanna ، User ، Sooshians ، mml
(2011-03-14 ساعت 12:58)sunrise نوشته:  با سلام به همه دوستان،می خواستم بدونم اگر از تاریخ مدیکال که معمولا میگن 6ماه است بگذره و بعد وارد امریکا بشیم چی میشه ؟(کسانی که مدیکال چکشون رو پیش دکتر نیال انجام دادند آیا 1 سال تاریخ داره یا همه مدیکال چکاپ ها بدون استثنا 6ماهه است؟ )

مدیکال اجازه پزشکی ورورد به آمریکاست و در کنار سایر مجوزها مثل اف بی آی و غیره..... اگر شما مدیکالتون اکسپایر شده باشه به احتمال خیلی زیاد مجوز ورود به آمریکا را نخواهید داشت مگر اینکه مدیکالتون رو دوباره انجام بدید..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، tamanna ، mml
بچه ها ببخشید من هر چی تو بولتون ویزا میزنم نمیدونم چرا قفل شده نشون نمیده مطلبم را ،من خیلی گیج شدم در مورد کارنت شدن یعنی وقتی kcc اعلام میکنه در آپریل که در ماه می تا فلان شماره بیاند ما عملا در ماه جون باید مصاحبه بشیم ؟درسته؟اگه این درست باشه من ۱ ماه به فرصتم اضافه میشه درسته؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان