2011-03-14 ساعت 11:54
(2011-03-14 ساعت 00:52)free_free نوشته: دوستان یکی از سوالاتی که هنوز پاسخ مشخصی تو مهاجرسرا بهش داده نشده تعریف شغل دولتی از دیدگاه آفیسر ها هست.
سوال این است که آیا فردی که در استخدام یک شرکت خصوصی است ولی خدماتی را برای یک مرکز دولتی انجام می دهد ، دولتی محسوب میشود یا نه؟
در واقع در بسیاری از سفرنامه ها خوانده ایم که از سوالات آفیسراین بوده که شما از دولت حقوق می گیرید یا نه؟
آیا میتوان صرف گرفتن حقوق از دولت و یا یک شرکت خصوصی را حمل بر دولتی و یا خصوصی بودن آن شغل کرد؟
free_free عزيز با سلام به شما و همه دوستان مهاجر
نميدونم اين مسئله واقعا مهمه اينقدر يا خير ؟ آيا واقعا در اين مورد تحقيق ميكنن از fbi ؟ كسي كه مثل من و شما شرايطش اينطوري هست بگه خصوصي مشكلي پيش مياد ؟ يا اصلا كارش دولتي باشه و بگه خصوصي ( مخصوصا دوستاني كه كارشون قراردادي يا پيمانكاري هست ) آيا مشكلي پيش مياد مخصوصا اگه جز نفرات آخر باشي و fbi خوردن باعث بشه كه نتوني ويزا بگيري
به نظر من اصلا مهم نيست كه بگين دولتي هست كارتون چون اونها از هيچ طريقي نميتونن بفهمن كه شما واقعا كارتون چيه مگر اينكه خودتون عذاب وجدان داشته باشين كه نه اينكه راستش بگين خير چون اگه بگين خصوصي چون دوستاني مثل من كه پيمانكاري در يه شركت دولتي هستن يا به طرق مختلف رسمي دولت كه نيستيم و از مزاياي رسمي بودن كه استفاده نميكنيم پس دروغي هم نگفتيم
در هر صورت من پيشنهاد ميكنم دوستاني كه در اواخر دوره هستن و احتمال fbi چك دارن بهتره راهي انتخاب كنن كه به مصلحتشونه
موفق باشيد