موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
یه سئوال فنی:
بچه هایی که لاتاری هستن آیا برای کلاس زبان اونجا باید هزینه ای پرداخت کنند یا نه؟
دوستانی که تجربه های مختلفی در مورد این جریان رو دارند لطفاً اطلاعاتشون رو به صورت کامل با بقیه دوستان در میون بزارند.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-13 ساعت 13:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-17 ساعت 19:54 توسط f.r.)
.
مسالهٔ دیگه که ذهن منو مشغول کرده ، پلیس سرتیفیکت مالزی و ارمنستان هستش ، میترسم تا وقت مصاحبه آماده نشن ، من باید مدارک رو طبقه گفته سفارت ۳ هفته قبل از مصاحبه بفرستم واسشون ( البته اگه پلیس سرتیفیکت آماده نشه باید بقییه مدارک غیر از اینا رو بفرستم ) و موقع مصاحبه واسشون توضیح بدم که در حال آماده شدن هستن این عدم سو پیشینهها .. آیا قول میکنن ؟ کسی از عزیزان اطلأع نداره در این باره ؟
پ.س:ممکنه سوالام تکراری باشه ، شما به بزرگی خودتون ببخشید .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
یه سئوال فنی:
بچه هایی که لاتاری هستن آیا برای کلاس زبان اونجا باید هزینه ای پرداخت کنند یا نه؟
دوستانی که تجربه های مختلفی در مورد این جریان رو دارند لطفاً اطلاعاتشون رو به صورت کامل با بقیه دوستان در میون بزارند.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی از سوالاتی که هنوز پاسخ مشخصی تو مهاجرسرا بهش داده نشده تعریف شغل دولتی از دیدگاه آفیسر ها هست.
سوال این است که آیا فردی که در استخدام یک شرکت خصوصی است ولی خدماتی را برای یک مرکز دولتی انجام می دهد ، دولتی محسوب میشود یا نه؟
در واقع در بسیاری از سفرنامه ها خوانده ایم که از سوالات آفیسراین بوده که شما از دولت حقوق می گیرید یا نه؟
آیا میتوان صرف گرفتن حقوق از دولت و یا یک شرکت خصوصی را حمل بر دولتی و یا خصوصی بودن آن شغل کرد؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خوب به سلامتی هر چی چک و چونه زدم گفتند نمیشه و پاس زودتر نمیاد و اینجور که بوش میاد در زمان مصاحبه شوهرم بی پاسپورت خواهد بود،بی پاسپورت و بی سو پیشینه ،اون از نامه اول که نیومد و اینقدر حرص خوردیم اینم از بقیش،دوستان چی پیشنهاد میدهند میتونم تاریخ مصاحبه را عقب بندازم یا همینجوری با این همه نقص بریم؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-14 ساعت 00:52)free_free نوشته: دوستان یکی از سوالاتی که هنوز پاسخ مشخصی تو مهاجرسرا بهش داده نشده تعریف شغل دولتی از دیدگاه آفیسر ها هست.
سوال این است که آیا فردی که در استخدام یک شرکت خصوصی است ولی خدماتی را برای یک مرکز دولتی انجام می دهد ، دولتی محسوب میشود یا نه؟
در واقع در بسیاری از سفرنامه ها خوانده ایم که از سوالات آفیسراین بوده که شما از دولت حقوق می گیرید یا نه؟
آیا میتوان صرف گرفتن حقوق از دولت و یا یک شرکت خصوصی را حمل بر دولتی و یا خصوصی بودن آن شغل کرد؟
من به صورت استخدام شرکتی در شهرداری کار می کنم. من نمی دانستم که باید بنویسم خصوصی یا دولتی. پس توی فرمها زدم خصوصی و در یک برگ اضافه یک توضیح نوشتم که من در استخدام یک شرکت خصوصی هستم ولی محل کار من در یک محل دولتی(شهرداری) هست. و برایشان پست پرکردم. راستش کمی نگران این کارم هستم ولی چون از اول این را توضیح داده ام کمی خیالم راحت است. نمی دانم آخرش چه می شود. . .
علت این که این کار را کردم هم این است که من با یک نرم افزاری کار می کنم که یک شرکت خصوصی نمی تواند با آن کار کند و در فرمها نوشته ام که به عنوان کاربر آن نرم افزار می توانم کار کنم. این نرم افزار در آمریکا هم استفاده می شود و ترسیدم برایشان سوال پیش بیاید که یک شرکت خصوصی با آن نرم افزار چه کاری می تواند داشته باشد. این نرم افزار، نرم افزار کنترل هوشمند چراغ راهنمایی است. و همینطور که شما هم می توانید استنباط کنید هیچ شرکت خصوصی ای، با یک نرم افزار کنترل هوشمند چراغ راهنمایی کار نمی کند.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-14 ساعت 08:21)farnaz82 نوشته: خوب به سلامتی هر چی چک و چونه زدم گفتند نمیشه و پاس زودتر نمیاد و اینجور که بوش میاد در زمان مصاحبه شوهرم بی پاسپورت خواهد بود،بی پاسپورت و بی سو پیشینه ،اون از نامه اول که نیومد و اینقدر حرص خوردیم اینم از بقیش،دوستان چی پیشنهاد میدهند میتونم تاریخ مصاحبه را عقب بندازم یا همینجوری با این همه نقص بریم؟
کاش با سفارت مکاتبه کنید و براشون توضیح بدید. من اگه بودم می رفتم مصاحبه که اگه fbi check خوردم زمان کافی برای آمدن کلیرنسم داشته باشم. بعدش هم تا ماه می ان شاءالله پاسپورت همسرتون میاد و میمونه سوء پیشینه. فقط اون برگه رسید پاسپورت رو قبل گرفتن پاسپورت همسرتون، یک کپی ازش بگیرید که اگه تحویلش بدین، مدرکی دستتون باشه که نشون بده پاسپورت همسرتون دستتون نبوده.
خوشحال باشید.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
(2011-03-14 ساعت 01:14)gadfly نوشته: (2011-03-14 ساعت 00:52)free_free نوشته: دوستان یکی از سوالاتی که هنوز پاسخ مشخصی تو مهاجرسرا بهش داده نشده تعریف شغل دولتی از دیدگاه آفیسر ها هست.
فری فری عزیز
در فرض سوالی که مطرح فرموده اید ، شغل فرد خصوصی محسوب می شود . اگر قرار باشد هرکسی که در بخش خصوصی کار می کند و خدماتی را به سازمانهای دولتی ارائه می دهد و هزینه خدمت مربوطه را دریافت می کند دولتی محسوب شود پس باید نصف افراد مملکت یا بیشتر کارمند دولت محسوب شوند . ضمناً این سوال آفیسر است و شما پاسخ را بیان می فرمایید و تلقی خودتان از شغلتان را به آفیسر می گویید . خوب به راحتی بفرمایید شغل خصوصی ، در اینصورت نیز فکر نمی کنم ایشان خیلی وارد جزئیات شود و بخواهد حقیقت موضوع را با مته به خشخاش گذاشتن کشف نماید .
با سلام به تمام دوستان
ميشه لطف كنيد و بگين كسي كه در يك شركت كه سهامي عام ميباشد كارش دولتي يا خصوصي ؟
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-14 ساعت 11:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-14 ساعت 11:24 توسط free_free.)
دوستان تا بحال کسی گواهینامشو ترجمه کرده یا نه؟
اصولا ترجمه گواهینامه ممکنه جایی به درد بخوره و یا اصولا بی خاصیت است؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)