موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-14 ساعت 16:05)farnaz82 نوشته: بچه ها ببخشید من هر چی تو بولتون ویزا میزنم نمیدونم چرا قفل شده نشون نمیده مطلبم را ،من خیلی گیج شدم در مورد کارنت شدن یعنی وقتی kcc اعلام میکنه در آپریل که در ماه می تا فلان شماره بیاند ما عملا در ماه جون باید مصاحبه بشیم ؟درسته؟اگه این درست باشه من ۱ ماه به فرستم اضافه میشه درسته؟
اصولا اینجوریه که وفتی شمارت به طور مثال تو کارنت شده های ماه می هست تو همون ماه مصاحبت انجام می شه. شما با کیس نامبر 25000 احتمال خیلی زیاد تو کارنت شده های ماه جون هستی و مصاحبت هم احتمال زیاد تو همون جون انجام می شه.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-14 ساعت 15:30)free_free نوشته: (2011-03-14 ساعت 12:58)sunrise نوشته: با سلام به همه دوستان،می خواستم بدونم اگر از تاریخ مدیکال که معمولا میگن 6ماه است بگذره و بعد وارد امریکا بشیم چی میشه ؟(کسانی که مدیکال چکشون رو پیش دکتر نیال انجام دادند آیا 1 سال تاریخ داره یا همه مدیکال چکاپ ها بدون استثنا 6ماهه است؟ )
مدیکال اجازه پزشکی ورورد به آمریکاست و در کنار سایر مجوزها مثل اف بی آی و غیره..... اگر شما مدیکالتون اکسپایر شده باشه به احتمال خیلی زیاد مجوز ورود به آمریکا را نخواهید داشت مگر اینکه مدیکالتون رو دوباره انجام بدید..
دوست من
نه اینطور نیست. مدیکال مجوز ورود به آمریکا نیست. اگر شما قبل از ورود به آمریکا میتونید برید و مدیکال رو تجدید کنید که چه بهتر. اما اگر نتونید برید وقتی وارد آمریکا میشید بعد از اینکه مدارکتون چک شد اگر مدیکال اعتبار نداشته باشه به شما میگن برید و توی همون آمریکا مدیکال رو دوباره انجام بدید. که البته بگم که هزینه اش خیلی خیلی بالاتر میشه. البته اینم بگم که من موردی رو هم شنیدم که با اینکه مدیکالش اعتبار نداشت اصلا مورد پیگیری هم قرار نگرفت و در کنارش اینم بگم در مورد فامیل خودمون که زمان مصاحبه در مدیکال مشکل ریه داشت و ویزا بهش ندادن تا بره و مشکل ریه رو حل کنه اون هم رفت و مشکل حل شد و ویزا هم گرفت اما... حدود یکماه از ورودش به آمریکا گذشته بود که باهاش تماس گرفتند و گفتند که برای اطمینان خاطر باید بیاد و ریه ها رو دوباره چک کنه.
موفق باشید
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بازم سلام
من به هنگام فرستادن فرمهای سری اول اونها را دستی پر کردم و لی اشتباهی به جای اصل فرمها کپی اونها رو فرستادم. حالا کمی نگرانم . تلفنی با کی سی سی صحبت کردم ولی در این مورد چیزی نگفتم . اونا گفتن مدارک زسیده و پروسس شده. می ترسم بفهمن و مشکل درست بشه. لطفا راهنمایی کنید دوستان.
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من این note رو الان تو سایت سفارت دیدم:
Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.
Note: Each Form DS-230 Part II, Sworn Statement should be submitted unsigned.
من امضا کرده فرستادم. مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رسیدن فرمهای اسپانسر از امریکا تا سفارت آنکارا چند روز طول می کشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-15 ساعت 11:51)moraddad نوشته: سلام. من این note رو الان تو سایت سفارت دیدم:
Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.
Note: Each Form DS-230 Part II, Sworn Statement should be submitted unsigned.
من امضا کرده فرستادم. مشکلی پیش نمیاد؟
ببين هممون فرمهامونو امضا كرديم ولي قسمت قسم نامه رو بدون امضا گذاشتيم.حالا تو مطمئني كه 2 تا امضا زدي؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-16 ساعت 00:10)sara59 نوشته: سلام به همگی دوستان،چند تا سوال:
1)گواهی موجودی بانک مهر وزارت خارجه می خواد ؟اگه اینطوری باشه بانک گفت گواهی فارسیشون رو باید مثل همه مدارک بدیم دارالترجمه تا هم ترجمه کنه هم مهر تایید ها رو بگیره.بانکه گفت معمولا امریکا می خواد ولی فکر نکنم.لازم به ذکره من تا این لحظه اسپانسر ندارم.این گواهی بانکا واسم حیاطیه
2)این ادرس آمریکا که باید تو فرم سفارت آنکارا بنویسیم،باید همون ادرسی باشه که تو فرم 230 قبلا فرستادیم؟یا ادرس اسپانسر باشه؟یا هیچ کدام؟(تست 3 گزینه ایه!)
ممنونم
دوست عزیز اگر بانکتون خصوصی هستش خودشون گواهی بین المللی صادر می کنند و نیازی به ترجمه و تائیدیه نداره، امّا اگر بانک دولتی هستش پروسه کمی طولانی تر هستش. اول گواهی حساب بعد ترجمه و تائیدیه که خود دارالترجمه انجامش می ده.
خیلی از بچه ها گفتن که نیازی به تائیدیه نیست ولی اکثراً برای محکم کاری اون رو هم میگیرن.
آدرس رو هم هر چی دادی دادی.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رسیدن فرمهای اسپانسر از امریکا تا سفارت آنکارا چند روز طول می کشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
در تاپيک مدارک مورد نياز براي هر مرحله از لاتاري، مدارک مورد نياز جهت سفارت که armido زحمت کشيدند و گذاشتند قيد شده "گواهي سابقه کار"
در صورتيکه من در هيچ کجا نديدم که چنين مدرکي را درخواست کرده باشند.
آيا ارائه مدرکي که نخواسته اند اصولي است يا فقط جهت احتياط بايد همراهمان باشد.
شماره کیس:2011AS00028XXX
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-16 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-16 ساعت 12:00 توسط armido.)
(2011-03-16 ساعت 11:16)نگار 65 نوشته: در تاپيک مدارک مورد نياز براي هر مرحله از لاتاري، مدارک مورد نياز جهت سفارت که armido زحمت کشيدند و گذاشتند قيد شده "گواهي سابقه کار"
در صورتيکه من در هيچ کجا نديدم که چنين مدرکي را درخواست کرده باشند.
آيا ارائه مدرکي که نخواسته اند اصولي است يا فقط جهت احتياط بايد همراهمان باشد.
نگار جان
نمیشه گفت اجباری هست یا نه، بستگی به وضعیت هر شخص داره . مثلا اونایی که مدرک کمتر از دیپلم (پیش دانشگاهی ) دارن، باید سابقه کار داشته باشن. همینطور اگه کسی اونجا اسپانسر نداشته باشه و بخواد بیشتر محکم کاری کنه ، بهتره یه سابقه کاری علاوه بر تمکن مالی داشته باشه . به هر حال برای کسانی که سابقه کاری دارن ، فکر کنم بهتر باشه ببرن چون توی پرونده شون ثبت میشه و برای شغل هم اگه دقت کرده باشی آخر فرم DS-230 توسط آفیسر یه چیزی باید نوشته بشه. اگه شما سابقه کاری نداری و توی فرم ها هم ننوشتی ، خب مسلمه که اجباری نیست.
اون ارسال در تاپیک "مدارک مورد نياز" رو هم اصلاح کردم .
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...