کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان عزیز و مهربان
چند تا سوال:
1)توی کارت واکسن من تاریخ تولدم رو مثل پاسپورت نوشته یعنی عدد سمت چپ رو روز میلادی زده در حالیکه تو خود کادت هستش(mm-dd-yyyy) Sadبهشون هم گفتم،گفتن مشکل نداره و عوض نکردند.کسی هست که تجربه ای در این زمینه داشته باشه؟
2)قضیه این فرم 9 سوالی چیه؟2 تا فرم من سراغ دارم که فقطم مال انکارا هستش و باید بفرستیم آنکارا که یکیش چند تا جدوله مربوط به سابقه کار و تحصیل و سربازیو کشورهایی که رفته ایم و اون یکی یکسری مشخصات مثل اسم و فامیل و ایمیل و ادرس و... هستش.و توی این آدرس سفارت آنکارا هستش: http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf آیا فرم دیگه ای هم وجود داره؟
ممنونم
تشکر کنندگان: tamanna ، mml
سلام دوستان مهربان
چندتا سوال دارم:
1-اگر مصاحبه در ابوظبی باشه بازم لازمه چک لیست مدارک رو دو هفته زودتر برای آنکارا بفرستیم؟
2-ارايه مدارک اضافی چه تاثیری داره؟ من بعد از برنده شدن لاتاری در امتحان ارشد قبول شدم(برای بار دوم) و رتبه خوبی آوردم. الان هم دانشجو هستم. اما در فرمهای سری اول به این موضوع اشاره نکردم. آیا تاثیر مثبت داره اگه گواهی رتبه و اشتغال به تحصیل اراِيه کنم؟ یا توی مرکز حمایت از کودکان کاز مدت کمی داوطلب بودم. مدرک اونو ترجمه کنم؟
3-مدرک لیسانس و فوق لیسانس و پیش دانشگاهی کافیه؟ فقط گواهی موقت دیپلم رو دارم. اون رو هم ترجمه کنم؟
باتشکر

ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت گرین کارت
کنسولگری: ابو ظبي
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: mml
(2011-03-17 ساعت 18:21)bahar1981 نوشته:  سلام دوستان مهربان
چندتا سوال دارم:
1-اگر مصاحبه در ابوظبی باشه بازم لازمه چک لیست مدارک رو دو هفته زودتر برای آنکارا بفرستیم؟
2-ارايه مدارک اضافی چه تاثیری داره؟ من بعد از برنده شدن لاتاری در امتحان ارشد قبول شدم(برای بار دوم) و رتبه خوبی آوردم. الان هم دانشجو هستم. اما در فرمهای سری اول به این موضوع اشاره نکردم. آیا تاثیر مثبت داره اگه گواهی رتبه و اشتغال به تحصیل اراِيه کنم؟ یا توی مرکز حمایت از کودکان کاز مدت کمی داوطلب بودم. مدرک اونو ترجمه کنم؟
3-مدرک لیسانس و فوق لیسانس و پیش دانشگاهی کافیه؟ فقط گواهی موقت دیپلم رو دارم. اون رو هم ترجمه کنم؟
باتشکر

کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت گرین کارت
ج1-لازم نيست
ج2- تاثيري نداره! بر عكس ممكنه كليرانس طولاني بشه
ج3- همونا كافيه اخرين مدرك رو ميخواهند
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: farnaz82 ، tamanna ، maxsupermax ، armido ، mml ، bahar1981
(2011-03-17 ساعت 19:48)drmahmoodi نوشته:  
(2011-03-17 ساعت 18:21)bahar1981 نوشته:  سلام دوستان مهربان
چندتا سوال دارم:
باتشکر

کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت گرین کارت
ج1-لازم نيست
ج2- تاثيري نداره! بر عكس ممكنه كليرانس طولاني بشه
ج3- همونا كافيه اخرين مدرك رو ميخواهند

تازه اگه تو فرم ها نگفتی دانشجو هستی و اونجا مدرک فوق لیسانس رو بذاری رو میز طرف یه برگه قرمز(بعضی ها میگن صورتیه)با احترام زیاد تقدیمتون میکنن چون نگفتین که دانشجو هستین، پس حواستون باشه اینکارو نکنین...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: farnaz82 ، armido ، mml
عزیزان ،

من توی پست‌های قبلی‌ یه چک لیست دیدم که دوستان گذاشته بودن برای دانلود .. راستش من نمیدونستم این چک لیست هم وجود داره و ما باید با ۲ فرم دیگه و بقیهٔ مدارک مورد نیاز بفرستیم برای آنکارا...این چک لیست کجا بوده؟ من دانلود کردم و دیدم که به زبان فارسی هست .. آیا ما باید همین رو پر کنیم ؟ یا باید چک لیست به زبان انگلیسی باشه ؟

سپاس
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna
(2011-03-18 ساعت 15:30)f.r نوشته:  عزیزان ،

من توی پست‌های قبلی‌ یه چک لیست دیدم که دوستان گذاشته بودن برای دانلود .. راستش من نمیدونستم این چک لیست هم وجود داره و ما باید با ۲ فرم دیگه و بقیهٔ مدارک مورد نیاز بفرستیم برای آنکارا...این چک لیست کجا بوده؟ من دانلود کردم و دیدم که به زبان فارسی هست .. آیا ما باید همین رو پر کنیم ؟ یا باید چک لیست به زبان انگلیسی باشه ؟

سپاس

دوست عزیز
اون چک لیست برای اینه که شما چیزی رو از قلم نندازی و همه مدارک لازم رو که توی اون چک لیست اومده فراهم کنی. (هر چند ممکنه بعضی از اونها رو شما نیاز نداشته باشی)
اما فرم رو باید پر کنی و بفرستی.
میتونی به تاپیک مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از لاتری مراجعه کنید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863
تشکر کنندگان: f.r ، free_free ، farnaz82 ، silia ، لیلا ج ، Sooshians ، maaref ، tamanna ، mml
سلام دوستان عزیز و مهربان
چند تا سوال:
1)توی کارت واکسن من تاریخ تولدم رو مثل پاسپورت نوشته یعنی عدد سمت چپ رو روز میلادی زده در حالیکه تو خود کادت هستش(mm-dd-yyyy) Sadبهشون هم گفتم،گفتن مشکل نداره و عوض نکردند.کسی هست که تجربه ای در این زمینه داشته باشه؟
2)قضیه این فرم 9 سوالی چیه؟2 تا فرم من سراغ دارم که فقطم مال انکارا هستش و باید بفرستیم آنکارا که یکیش چند تا جدوله مربوط به سابقه کار و تحصیل و سربازیو کشورهایی که رفته ایم و اون یکی یکسری مشخصات مثل اسم و فامیل و ایمیل و ادرس و... هستش.و توی این آدرس سفارت آنکارا هستش: http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf آیا فرم دیگه ای هم وجود داره؟
ممنونم
تشکر کنندگان: maaref
سارای عزیز
در مورد سوال اولت نگران فرمت تاریخ نباش. تاریخی که توی جدول نوبت های واکسن زده شده مهمه!
2- کسانی که کلیرنس می خورند: اگر دارای مدرک فوق لیسانس یا بالاتر در رشته های تحقیقاتی باشند باید به 9 سوال جواب بدهند. جواب های را به سفارت ایمیل کنند تا پروسه کلیرنس آنها شروع شود.
تشکر کنندگان: armido ، rayan.s ، farnaz82 ، javidk ، maaref ، Linspire ، نگار 65 ، clear ، mml
آقا دم سال تحویل چه بلایی سر تشکرها اومده؟ با تشکر

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، نگار 65 ، farnaz82 ، free_free ، Linspire ، clear ، armido ، لیلا ج ، tamanna ، gadfly
با سلام و تبریک عید به همگی ، امیدوارم تک تک دوستان مهاجرسرایی سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشند.
من میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که بعد از اینکه کلیرنسشون اومد و به سفارت مراجعه کردند و پاسپورت هارو برای اخذ ویزا به سفارت دادند ،ویزای یک نفر از اعضای خانواده رو ندهند و برگه آبی بهش داده باشند؟ و اگر بوده کلیرنسشون چقدر طول کشیده ؟
با تشکر
1سؤال:
اگه يک نفر دانشجو باشه و موقع ثبت نام نوشته باشه ديپلم دارم.مي تونه وقتي قبول شد موقع ارسال مدارک و مصاحبه حرفي از دانشجو بودنش نزنه؟
مشکلي به وجود نمياد؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
با سلام
من در حلال احمر اصفهان تمام واکسنهارا زدم وهمان جا دکترحلال احمروهم خود حلال احمر تائید کردند وگفتند دیگه نیاز نیست پاستور تهران ببری چون حلال احمر بین مللی هست و اعتبار داره حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه مصاحبه من ابوظبی هست کسی تجربه کارت واکسنهای حلال احمر را داره که برای دکترهای ابوظبی اعتبار داره یا نه یا اینکه حتما باید به تائید پاستور برسه مرسی
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان وتبريک سال نو اميدوارم سال خوبي داشته باشيد

من از برنده هاي 2010 هستم . من چند ماه پيش رفتم امريکا و بچه هام هنوز اونجاهستند . ولي خودم به خاطر کارم مجبور شدم برگردم . متاسفانه اسپانسر ما آدرسشو اشتباه به ما داده بود (يعني آدرسش عوض شده بود ولي به ما نگفت ) ما هم تو فرودگاه همون آدرس قبليشو داديم . واين باعث شد گرين کارت ما دو ماه پيش بره اونجا و ما تازه فهميديم. حالا هم که به اونجا مراجعه کرديم مستاجر جديد ميگه هيچ کارتي اينجا نيومده . اداره مهاجرت ميگه دو ماه پيش فرستاديم به همون آدرس . پست هم ميگه تحويل شده . خلاصه ما حدود چهار ماه از ورودمون به امريکا ميگذره ولي گرين کارت نداريم . البته سوشال رو خودمون رفتيم دنبالش و گرفتيم .
فعلا هم مجبور شديم يک سري فرم پر کنيم و بديم اداره مهاجرت تا دوباره برامون گرين کارت صادر کنند البته خيلي دردسر داشته وهنوز هم داره . (حتما حواستون به آدرسي که ميدين باشه چون تو امريکا هر کسي يه پاکتي براش بياد که مال خودش نباشه ميندازه تو سطل آشغال )

سوال : من در حال حاضر ايرانم و هنوزم گرين کارت ندارم آيا ميتونم با ويزام دوباره وارد آمريکا بشم يا نه ؟
راستش شک کردم (ضمنا برنده اصلي خودمم و رو ويزام هم نوشته تا يکسال اعتبار داره )

majmaj
(2011-03-23 ساعت 20:23)majmaj نوشته:  سلام به همه دوستان وتبريک سال نو اميدوارم سال خوبي داشته باشيد

من از برنده هاي 2010 هستم . من چند ماه پيش رفتم امريکا و بچه هام هنوز اونجاهستند . ولي خودم به خاطر کارم مجبور شدم برگردم . متاسفانه اسپانسر ما آدرسشو اشتباه به ما داده بود (يعني آدرسش عوض شده بود ولي به ما نگفت ) ما هم تو فرودگاه همون آدرس قبليشو داديم . واين باعث شد گرين کارت ما دو ماه پيش بره اونجا و ما تازه فهميديم. حالا هم که به اونجا مراجعه کرديم مستاجر جديد ميگه هيچ کارتي اينجا نيومده . اداره مهاجرت ميگه دو ماه پيش فرستاديم به همون آدرس . پست هم ميگه تحويل شده . خلاصه ما حدود چهار ماه از ورودمون به امريکا ميگذره ولي گرين کارت نداريم . البته سوشال رو خودمون رفتيم دنبالش و گرفتيم .
فعلا هم مجبور شديم يک سري فرم پر کنيم و بديم اداره مهاجرت تا دوباره برامون گرين کارت صادر کنند البته خيلي دردسر داشته وهنوز هم داره . (حتما حواستون به آدرسي که ميدين باشه چون تو امريکا هر کسي يه پاکتي براش بياد که مال خودش نباشه ميندازه تو سطل آشغال )

سوال : من در حال حاضر ايرانم و هنوزم گرين کارت ندارم آيا ميتونم با ويزام دوباره وارد آمريکا بشم يا نه ؟
راستش شک کردم (ضمنا برنده اصلي خودمم و رو ويزام هم نوشته تا يکسال اعتبار داره )

majmaj

از بعضی از دوستان همین سایت شنیده بودم که ویزای داخل پاسپورت تا یکسال حکم گرین کارت رو هم داره . یعنی موقع ورود میتونید از همون استفاده کنید.Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دوستان با عرض تبریک عید به شما عزیزان ،

من دانشجوی لیسانس هستم ، ولی‌ چون توی اون فرم‌های اولیه پرسیده بود که آخرین مدرک تحصیلیتون چی‌ هست من نوشتم دیپلم ( چون فقط الان تنها گواهی تحصیلیه من پیش دانشگاهی و دیپلمم هست ) و توی اون جدول هایی که نوشته بود مدارس و یا آموزشگاه هایی که درس خوندید و اینا ، من دانشگاهم رو نوشتم و مشخص کردم که از فلان سال تا الان دارم درس میخونم توی این دانشگاه ....

فکر می‌کردم چون مدرک لیسانس رو هنوز نگرفتم نباید بنویسم لیسانس ، برای همین نوشتم دیپلم ، حالا فکر می‌کنید مشکلی پیش بیاد ؟ چیکار کنم Sad ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان