موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-26 ساعت 11:57)sunrise نوشته: (2011-03-25 ساعت 22:17)free_free نوشته: (2011-03-25 ساعت 11:28)sunrise نوشته: با سلام به همه دوستان من میخواستم بدونم آیا در زمان مصاحبه اگر اف-بی-آی چک بخوریم باید به همه اعضا خانواده یه برگه آبی جدا بدن ؟آخه ما زمان مصاحبمون به همسرم که برنده اصلی بود برگه آبی دادند اما به بنده نه برگه دادند نه ویزارو !انگار که هیچ تصمیمی در مورد من نگرفتن !!! و بعد از 2 هفته که کلیرنسمون اومد و به سفارت مراجعه کردیم ویزای همسرمو دادند اما به بنده یه برگه آبی !!و آفیسر گفت که 14روز دیگه مال شما آماده میشه اما با گذشت 40روز هنوز که هنوزه خبری از کلیرنس من نیست!آیا کسی از دوستان موردی شبیه به مورد ما داشته یا شنیده؟ممنون میشم اگر کیسی مشابه ما هست بگن که ما بتونیم یه نتیجه منطقی ازش بگیریم .
بنظر من اگر بهتون گفتن ویزاتون 14 روز دیگه آمادست حتما تلفنی با آنکارا تماس بگیرید و قضیه رو پیگیری کنید
ما سفارت ابوظبی بودیم و تا الان هم 2 تا ایمیل بهشون دادیم که چرا برخلاف گفته خودتون که گفتین 14روز دیگه ویزاتون آمادست ،ویزا هنوز آماده نیست،اما هر دفعه جواب دادند که این یه پروسه اداری هست که باید طی بشه و حتی امکان داره تا ماه ها و حتی سال طول بکشه.به همین خاطر من میخواستم بدونم آیا کیس مشابه ما هم وجود داشته که بعد از کلیر شدن و مراجعه به سفارت ویزای یکیو بدن و مال یکی دیگرو ندن یا فقط کیس ما اینجوری شده؟
در هر حال ممنون از راهنماییتون
دوستان عزیز برگ آبی در مرحله اول فقط به برنده اصلی داده میشه و بقیه افراد زیر پوشش برنده اصلی هستند. اگر جواب کلیر همراه بیاد شما مطلع نمیشید تا زمانیکه جواب کلیر برنده اصلی بیاد. اونوقته که ستاره ای وجود نداره و کل اعضای خانواده ویزا میگیرن ، اما اگر جواب کلیر برنده اصلی بیاد ولی برای بقیه خانواده آماده نباشه (مثل کیس خود من)، اونوقت اگر به سفارت مراجعه کنید فقط ویزای برنده اصلی رو میدن و شما باید منتظر کلیر باشید. مثلاً جواب کلیر همسرم 2 ماه زودتر از من اومد ولی صبر کردیم تا جواب کلیر من هم اومد بعد رفتیم ترکیه و ویزاهارو گرفتیم.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا در کیس لاتاری (فرم I-134) میشه از دو اسپانسر که وضعیت مالی متوسط دارند همزمان استفاده کرد؟ منظورم همان حالت اسپانسر مشترک (co-sponsor) هست که در کیسهایی مثل مهاجرت خانوادگی وجود داره؟
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2011-03-26 ساعت 18:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-26 ساعت 18:40 توسط frozen mind.)
(2011-03-23 ساعت 20:39)free_free نوشته: (2011-03-23 ساعت 20:23)majmaj نوشته: سلام به همه دوستان وتبريک سال نو اميدوارم سال خوبي داشته باشيد
من از برنده هاي 2010 هستم . من چند ماه پيش رفتم امريکا و بچه هام هنوز اونجاهستند . ولي خودم به خاطر کارم مجبور شدم برگردم . متاسفانه اسپانسر ما آدرسشو اشتباه به ما داده بود (يعني آدرسش عوض شده بود ولي به ما نگفت ) ما هم تو فرودگاه همون آدرس قبليشو داديم . واين باعث شد گرين کارت ما دو ماه پيش بره اونجا و ما تازه فهميديم. حالا هم که به اونجا مراجعه کرديم مستاجر جديد ميگه هيچ کارتي اينجا نيومده . اداره مهاجرت ميگه دو ماه پيش فرستاديم به همون آدرس . پست هم ميگه تحويل شده . خلاصه ما حدود چهار ماه از ورودمون به امريکا ميگذره ولي گرين کارت نداريم . البته سوشال رو خودمون رفتيم دنبالش و گرفتيم .
فعلا هم مجبور شديم يک سري فرم پر کنيم و بديم اداره مهاجرت تا دوباره برامون گرين کارت صادر کنند البته خيلي دردسر داشته وهنوز هم داره . (حتما حواستون به آدرسي که ميدين باشه چون تو امريکا هر کسي يه پاکتي براش بياد که مال خودش نباشه ميندازه تو سطل آشغال )
سوال : من در حال حاضر ايرانم و هنوزم گرين کارت ندارم آيا ميتونم با ويزام دوباره وارد آمريکا بشم يا نه ؟
راستش شک کردم (ضمنا برنده اصلي خودمم و رو ويزام هم نوشته تا يکسال اعتبار داره )
majmaj
از بعضی از دوستان همین سایت شنیده بودم که ویزای داخل پاسپورت تا یکسال حکم گرین کارت رو هم داره . یعنی موقع ورود میتونید از همون استفاده کنید.
doste aziz
shomareye green card roye pase shoma neveshteshode va negaran nabashid
---------------
معماري جان، شما هم؟! از شما كه كاربر قديمي مهاجرسرا هستين انتظار داريم در اجراي قوانين اينجا كوشاتر باشين. فينگليش اينجا ممنوعه عزيز من!
موفق باشين.
Frozen Mind
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-26 ساعت 12:44)hooman421 نوشته: سلام
آیا در کیس لاتاری (فرم I-134) میشه از دو اسپانسر که وضعیت مالی متوسط دارند همزمان استفاده کرد؟ منظورم همان حالت اسپانسر مشترک (co-sponsor) هست که در کیسهایی مثل مهاجرت خانوادگی وجود داره؟
من تا به حال منعي در اين باره نديده ام.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یادم می یاد تاپیکی به اسم راهنمای خرید چمدان داشتیم . ولی حالا هر چی می گردم پیدا نمی کنم . داشتیم یا من اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟؟
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سوال از دوستان عزیز
ایا کسی برنامه تحصیلی یا تقویم درسی (شروع -پایان -تعطیلات بین ترم یا ثلث -تعطیلات سال نو میلادی ) دبیرستان های امریکا رو می داند ؟چون می خوام بدونم اگه بچه ه ام برای سال تحصیلی اینده بخواد امریکا درس بخونه باید تا پایان سال اونجا بمونه یا می شه این وسط تو تعطیلات یه سر اومد ایران
در ضمن تکلیف بلیط برگشت هم معلوم میشه که چه تاریخی بگیریم
ایا در غیر این صورت بهتره بلیط یه طرفه بگیریم یا دو طرفه ؟
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بله یکی از دوستان من براش ÷یش اومد که کلیرنسش اومد و شماره اش اعلام شد و رفت سفارت و ÷اسهارو تحویل داد و اومد بعد از 3 روز که یو پی اس پاسهارو آورد هیچ ویزایی نداشت وقتی مجدد مراجعه کرد گفتند مدارک ناقصه و اسپانسر مورد قبول نیست و .... و خلاصه گفتند اسپانسر دیگه بیار و اونم 2 هفته ای معطل شد و یکی دیگه آورد و بالاخره ویزا گرفت. (2011-03-22 ساعت 18:01)sunrise نوشته: با سلام و تبریک عید به همگی ، امیدوارم تک تک دوستان مهاجرسرایی سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشند.
من میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که بعد از اینکه کلیرنسشون اومد و به سفارت مراجعه کردند و پاسپورت هارو برای اخذ ویزا به سفارت دادند ،ویزای یک نفر از اعضای خانواده رو ندهند و برگه آبی بهش داده باشند؟ و اگر بوده کلیرنسشون چقدر طول کشیده ؟
با تشکر
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کیس ما هنوز تو جدول آنکارا نیومده و مصاحبمون ماه می هستش.واسه وقت دکتر گرفتن تاریخ پرواز می خواد.ما هم چون تاریخمونو از طرف انکارا مطمئن نیستیم نمی تونیم بلیط بخریم.به نظرتون چی کار کنم؟