موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-23 ساعت 19:15)hamidt نوشته: با سلام
من در حلال احمر اصفهان تمام واکسنهارا زدم وهمان جا دکترحلال احمروهم خود حلال احمر تائید کردند وگفتند دیگه نیاز نیست پاستور تهران ببری چون حلال احمر بین مللی هست و اعتبار داره حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه مصاحبه من ابوظبی هست کسی تجربه کارت واکسنهای حلال احمر را داره که برای دکترهای ابوظبی اعتبار داره یا نه یا اینکه حتما باید به تائید پاستور برسه مرسی
سلام دوست عزيز
تو يکي از پستا خوندم که بهتره ببريد پاستور تاييد کنه که مشکلي پيش نياد. انگار فقط پاستورا قبول دارند.
شما هم ريسک نکن .ببر پاستور تهران تاييد کنه
به قول قديميا روزه شکدار نگيريد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم برای تائیدیه گرفتن کارت واکسنها در پاستور حتما نیاز هست که خود فرد به انجا مراجعه کنه یا اینکه یکنفر دیگه میتونه مدارک را ببره و تائیدیه بگیره مرسی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان من میخواستم بدونم آیا در زمان مصاحبه اگر اف-بی-آی چک بخوریم باید به همه اعضا خانواده یه برگه آبی جدا بدن ؟آخه ما زمان مصاحبمون به همسرم که برنده اصلی بود برگه آبی دادند اما به بنده نه برگه دادند نه ویزارو !انگار که هیچ تصمیمی در مورد من نگرفتن !!! و بعد از 2 هفته که کلیرنسمون اومد و به سفارت مراجعه کردیم ویزای همسرمو دادند اما به بنده یه برگه آبی !!و آفیسر گفت که 14روز دیگه مال شما آماده میشه اما با گذشت 40روز هنوز که هنوزه خبری از کلیرنس من نیست!آیا کسی از دوستان موردی شبیه به مورد ما داشته یا شنیده؟ممنون میشم اگر کیسی مشابه ما هست بگن که ما بتونیم یه نتیجه منطقی ازش بگیریم .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چطور چک میکنید که کلیر شدید یا نه . از کدوم قسمت سایت ؟ با استفاده از چه پسووردی ؟ شماره خاصی میدن به آدم بعد از مصاحبه ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
in kodo0m site e k maloom mishe che tarikhi baraye mosahebe elam kardan?
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟ 2روز پيش از سفارت ابوظبي با موبايل من تماس گرفتن و گفتن تاريخ مصاحبه كه 9جون بود رو به 12 جون روز يكشنبه انتقال دادند حالا من مي خوام متني براي سفارت ايميل كنم و تاييديه تماس تلفني و انتقال تاريخ رو ازشون بگيرم . حالا كسي ميدونه چه متني رو براشون بفرستم؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2011-03-26 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-26 ساعت 11:00 توسط یاشار و ماری.)
(2011-03-26 ساعت 10:35)alisarshar نوشته: سلام
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟ 2روز پيش از سفارت ابوظبي با موبايل من تماس گرفتن و گفتن تاريخ مصاحبه كه 9جون بود رو به 12 جون روز يكشنبه انتقال دادند حالا من مي خوام متني براي سفارت ايميل كنم و تاييديه تماس تلفني و انتقال تاريخ رو ازشون بگيرم . حالا كسي ميدونه چه متني رو براشون بفرستم؟
امیدوارم به دردتان بخورد
Dear Sirs,
I have received a phone call from US embassy in Abu Dhabi, mentioning that my interview date has been moved from June 9th to June 12th. Would you please kindly confirm the change in my interview date?
Best regards
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود