کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-03-23 ساعت 23:07)f.r نوشته:  دوستان با عرض تبریک عید به شما عزیزان ،

من دانشجوی لیسانس هستم ، ولی‌ چون توی اون فرم‌های اولیه پرسیده بود که آخرین مدرک تحصیلیتون چی‌ هست من نوشتم دیپلم ( چون فقط الان تنها گواهی تحصیلیه من پیش دانشگاهی و دیپلمم هست ) و توی اون جدول هایی که نوشته بود مدارس و یا آموزشگاه هایی که درس خوندید و اینا ، من دانشگاهم رو نوشتم و مشخص کردم که از فلان سال تا الان دارم درس میخونم توی این دانشگاه ....

فکر می‌کردم چون مدرک لیسانس رو هنوز نگرفتم نباید بنویسم لیسانس ، برای همین نوشتم دیپلم ، حالا فکر می‌کنید مشکلی پیش بیاد ؟ چیکار کنم Sad ؟

شما کار درستی انجام دادید و فقط حقیقت رو نوشتید. چون دانشجو هستید در واقع آخرین مدرک تحصیلی شما همون دیپلمه و اینکه نوشتید در چه دانشگاهی و در چه مقطعی در حال تحصیل هستید.

پس جای هیچ نگرانی نیست...SmileSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: f.r ، tamanna ، mml
(2011-03-23 ساعت 23:13)free_free نوشته:  
(2011-03-23 ساعت 23:07)f.r نوشته:  دوستان با عرض تبریک عید به شما عزیزان ،

من دانشجوی لیسانس هستم ، ولی‌ چون توی اون فرم‌های اولیه پرسیده بود که آخرین مدرک تحصیلیتون چی‌ هست من نوشتم دیپلم ( چون فقط الان تنها گواهی تحصیلیه من پیش دانشگاهی و دیپلمم هست ) و توی اون جدول هایی که نوشته بود مدارس و یا آموزشگاه هایی که درس خوندید و اینا ، من دانشگاهم رو نوشتم و مشخص کردم که از فلان سال تا الان دارم درس میخونم توی این دانشگاه ....

فکر می‌کردم چون مدرک لیسانس رو هنوز نگرفتم نباید بنویسم لیسانس ، برای همین نوشتم دیپلم ، حالا فکر می‌کنید مشکلی پیش بیاد ؟ چیکار کنم Sad ؟

شما کار درستی انجام دادید و فقط حقیقت رو نوشتید. چون دانشجو هستید در واقع آخرین مدرک تحصیلی شما همون دیپلمه و اینکه نوشتید در چه دانشگاهی و در چه مقطعی در حال تحصیل هستید.

پس جای هیچ نگرانی نیست...SmileSmile

سلام
تازه بهتر هم هست چون کلیرنستون راحت تر میشه.
تشکر کنندگان: f.r ، free_free ، mml
(2011-03-23 ساعت 19:15)hamidt نوشته:  با سلام
من در حلال احمر اصفهان تمام واکسنهارا زدم وهمان جا دکترحلال احمروهم خود حلال احمر تائید کردند وگفتند دیگه نیاز نیست پاستور تهران ببری چون حلال احمر بین مللی هست و اعتبار داره حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه مصاحبه من ابوظبی هست کسی تجربه کارت واکسنهای حلال احمر را داره که برای دکترهای ابوظبی اعتبار داره یا نه یا اینکه حتما باید به تائید پاستور برسه مرسی
سلام دوست عزيز
تو يکي از پستا خوندم که بهتره ببريد پاستور تاييد کنه که مشکلي پيش نياد. انگار فقط پاستورا قبول دارند.
شما هم ريسک نکن .ببر پاستور تهران تاييد کنهShy
به قول قديميا روزه شکدار نگيريد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: tamanna ، hamidt ، mml
با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم برای تائیدیه گرفتن کارت واکسنها در پاستور حتما نیاز هست که خود فرد به انجا مراجعه کنه یا اینکه یکنفر دیگه میتونه مدارک را ببره و تائیدیه بگیره مرسی
تشکر کنندگان: mml
با سلام به همه دوستان من میخواستم بدونم آیا در زمان مصاحبه اگر اف-بی-آی چک بخوریم باید به همه اعضا خانواده یه برگه آبی جدا بدن ؟آخه ما زمان مصاحبمون به همسرم که برنده اصلی بود برگه آبی دادند اما به بنده نه برگه دادند نه ویزارو !انگار که هیچ تصمیمی در مورد من نگرفتن !!! و بعد از 2 هفته که کلیرنسمون اومد و به سفارت مراجعه کردیم ویزای همسرمو دادند اما به بنده یه برگه آبی !!و آفیسر گفت که 14روز دیگه مال شما آماده میشه اما با گذشت 40روز هنوز که هنوزه خبری از کلیرنس من نیست!آیا کسی از دوستان موردی شبیه به مورد ما داشته یا شنیده؟ممنون میشم اگر کیسی مشابه ما هست بگن که ما بتونیم یه نتیجه منطقی ازش بگیریم .
(2011-03-25 ساعت 00:06)hamidt نوشته:  با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم برای تائیدیه گرفتن کارت واکسنها در پاستور حتما نیاز هست که خود فرد به انجا مراجعه کنه یا اینکه یکنفر دیگه میتونه مدارک را ببره و تائیدیه بگیره مرسی
سلام دوست عزيز
بهتر است كه خودتان باشيد و تمامي سوابق واكسنهايتان را نير ببريد چون از شما ممكن چند سوال درمورد واكسن هاي قبلي تان بپرسند. البته در انستيتو پاستور ميدان تجريش يك خانم دكتر فوق العاده مهربان و مثبت است كه حرف شمارا ملاك قرارداده و در برگه واكسنها آن را ثبت ميكند . در اين مملكت بايد قدر چنين انسانهاي مثبت را دانست كه همه گونه همكاري با مراجعين را با خوش اخلاقي ميكند.

تشکر کنندگان: tamanna ، mml
(2011-03-25 ساعت 11:28)sunrise نوشته:  با سلام به همه دوستان من میخواستم بدونم آیا در زمان مصاحبه اگر اف-بی-آی چک بخوریم باید به همه اعضا خانواده یه برگه آبی جدا بدن ؟آخه ما زمان مصاحبمون به همسرم که برنده اصلی بود برگه آبی دادند اما به بنده نه برگه دادند نه ویزارو !انگار که هیچ تصمیمی در مورد من نگرفتن !!! و بعد از 2 هفته که کلیرنسمون اومد و به سفارت مراجعه کردیم ویزای همسرمو دادند اما به بنده یه برگه آبی !!و آفیسر گفت که 14روز دیگه مال شما آماده میشه اما با گذشت 40روز هنوز که هنوزه خبری از کلیرنس من نیست!آیا کسی از دوستان موردی شبیه به مورد ما داشته یا شنیده؟ممنون میشم اگر کیسی مشابه ما هست بگن که ما بتونیم یه نتیجه منطقی ازش بگیریم .

سلام دروست عزيز
چون همسرشما برنده اصلي بوده و اف بي آي چك خورده بوده در نتيجه به هيچ كدام ا ز شما( به جز همسرتان) برگه آبي نداده بودند حالا كه كلير خانم شما آمده ، بقيه را بررسي كرده اند و شما اف بي آي چك خورده ايد و همانطور كه گفته ايد الان 40 روزه كه منتظريد . يكي از بچهاي مهاجرسرا ( mahmoud-eng) از 4 ‍Jan تا 22march كليرنس خورده بود يعني چيزي حدود 48 روز . پس كيس شما طبيعي است و مشكل حادي نداريد به اميد خدا هر چه زودتر نيز كلير شما بيايد.
تشکر کنندگان: sunrise ، tamanna ، mml
چطور چک میکنید که کلیر شدید یا نه . از کدوم قسمت سایت ؟ با استفاده از چه پسووردی ؟ شماره خاصی میدن به آدم بعد از مصاحبه ؟
تشکر کنندگان:
(2011-03-25 ساعت 15:07)zohre61 نوشته:  چطور چک میکنید که کلیر شدید یا نه . از کدوم قسمت سایت ؟ با استفاده از چه پسووردی ؟ شماره خاصی میدن به آدم بعد از مصاحبه ؟

سلام
دوست عزیز اگر انکارا مصاحبه شدید برو به این سایت و کیس نامبر رو اونجا چک کن:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: tamanna ، لیلا ج ، zohre61 ، mml
(2011-03-25 ساعت 11:28)sunrise نوشته:  با سلام به همه دوستان من میخواستم بدونم آیا در زمان مصاحبه اگر اف-بی-آی چک بخوریم باید به همه اعضا خانواده یه برگه آبی جدا بدن ؟آخه ما زمان مصاحبمون به همسرم که برنده اصلی بود برگه آبی دادند اما به بنده نه برگه دادند نه ویزارو !انگار که هیچ تصمیمی در مورد من نگرفتن !!! و بعد از 2 هفته که کلیرنسمون اومد و به سفارت مراجعه کردیم ویزای همسرمو دادند اما به بنده یه برگه آبی !!و آفیسر گفت که 14روز دیگه مال شما آماده میشه اما با گذشت 40روز هنوز که هنوزه خبری از کلیرنس من نیست!آیا کسی از دوستان موردی شبیه به مورد ما داشته یا شنیده؟ممنون میشم اگر کیسی مشابه ما هست بگن که ما بتونیم یه نتیجه منطقی ازش بگیریم .

بنظر من اگر بهتون گفتن ویزاتون 14 روز دیگه آمادست حتما تلفنی با آنکارا تماس بگیرید و قضیه رو پیگیری کنید

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: goli20 ، mml
in kodo0m site e k maloom mishe che tarikhi baraye mosahebe elam kardan?
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان:
(2011-03-25 ساعت 23:02)goli20 نوشته:  in kodo0m site e k maloom mishe che tarikhi baraye mosahebe elam kardan?

دوست گرامی
1. خواهشا طبق قوانین سایت پارسی تایپ کنید.
2. اگر منظورتون کارنت شدن هست به آدرس زیر بروید.
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
3. اگر هم مصاحبه هست اول از طریق ایمیل از کی سی سی و سپس سفارت
4.و دوم هم باید بگید کدوم سفارت مصاحبه دارید.چون تفاوت داره ابوظبی آدرس نداره و برای سایت آنکارا هم به آدرس زیر بروید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: Amir78 ، tamanna ، goli20
سلام

كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟ 2روز پيش از سفارت ابوظبي با موبايل من تماس گرفتن و گفتن تاريخ مصاحبه كه 9جون بود رو به 12 جون روز يكشنبه انتقال دادند حالا من مي خوام متني براي سفارت ايميل كنم و تاييديه تماس تلفني و انتقال تاريخ رو ازشون بگيرم . حالا كسي ميدونه چه متني رو براشون بفرستم؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
(2011-03-26 ساعت 10:35)alisarshar نوشته:  سلام

كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟ 2روز پيش از سفارت ابوظبي با موبايل من تماس گرفتن و گفتن تاريخ مصاحبه كه 9جون بود رو به 12 جون روز يكشنبه انتقال دادند حالا من مي خوام متني براي سفارت ايميل كنم و تاييديه تماس تلفني و انتقال تاريخ رو ازشون بگيرم . حالا كسي ميدونه چه متني رو براشون بفرستم؟

امیدوارم به دردتان بخورد
Dear Sirs,
I have received a phone call from US embassy in Abu Dhabi, mentioning that my interview date has been moved from June 9th to June 12th. Would you please kindly confirm the change in my interview date?
Best regards
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، alisarshar ، tamanna ، maxsupermax ، AmericanHamid ، mml
(2011-03-25 ساعت 22:17)free_free نوشته:  

بنظر من اگر بهتون گفتن ویزاتون 14 روز دیگه آمادست حتما تلفنی با آنکارا تماس بگیرید و قضیه رو پیگیری کنید

ما سفارت ابوظبی بودیم و تا الان هم 2 تا ایمیل بهشون دادیم که چرا برخلاف گفته خودتون که گفتین 14روز دیگه ویزاتون آمادست ،ویزا هنوز آماده نیست،اما هر دفعه جواب دادند که این یه پروسه اداری هست که باید طی بشه و حتی امکان داره تا ماه ها و حتی سال طول بکشه.به همین خاطر من میخواستم بدونم آیا کیس مشابه ما هم وجود داشته که بعد از کلیر شدن و مراجعه به سفارت ویزای یکیو بدن و مال یکی دیگرو ندن یا فقط کیس ما اینجوری شده؟
در هر حال ممنون از راهنماییتون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان