موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-30 ساعت 03:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-30 ساعت 13:34 توسط rokmita.)
[/quote]
من خودم چند سال پیش برای برادرم یک کارلتون از همانهایی که گفتم را با 30 یا 40 درصد تخفیف از تیراژه گرفتم.
[/quote]
سلام دوستان عزیز ، ما امروز برای خرید چمدان به منوچهری رفتیم . بد ندیدم چند مورد رو به اشتراک بگذارم . یکی اینکه نمایندگی برند های معروف مثل دلسی، کارلتون و ... در منوچهری هم هست . ضمن اینکه وقتی مراجعه می کنید در مورد اجناس تخفیف دارشون سوال کنید . بسته به مدل بدون تخفیف تا 40 درصد تخفیف پیدا می شه . ( این روزها که تخفیف داره ) . ما دو تا چمدون 40 در صدی گرفتیم یکی سایز بزرگ و یکی کابینی . بزرگه قیمت پایه اش 245000 تومان و کابینی 120000 تومان که با احتساب 40 درصد تخفیف رقم قابل توجهی ازش کسر شد . نکته ای که به نظرم مهم اومد اینه که من اول رفتم سراغ چمدون خیلی بزرگ و با توصیه فروشنده چون تا حدود 40 تا 50 کیلو بار رو ساپورت می کرد و ممکنه هر ایرلاینی اینو مجاز ندونه از خریدش منصرف شدم . پس موقع خرید چمدون سراغ چمدون های خیلی بزرگ نرید فکر کنم بهتر باشه ....... موفق باشید.
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-30 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-30 ساعت 11:32 توسط final destination.)
(2011-03-30 ساعت 02:55)rokmita نوشته: (2011-03-30 ساعت 00:25)maxsupermax نوشته: سلام عزیزان
"آیا برای دارنده گرین کارت امریکا( U.S. Permanent Resident Card) امکان برای سفر آزاد به کشور های اروپایی و کانادا نیز میسر است؟توضیح لطفا"..."
ممنونم
سلام
در یکی از پست های "آزاده رها" عزیز که اخیرا هم ارسال شده . نوشتند که پس از اخذ گرین کارت ، بلیط گرفتن و رفتن کانادا و موقع ارسال پست هم تورنتو بودن و نیازی به هیچ مجوزی نبوده ولی اروپا رو نمی دونم !!!!!
ليست كشورهايي كه با پاسپورت آمريكايي بدون نياز به ويزا ميشه سفر كرد:
http://www.retire-asia.com/us-passport-no-visa.shtml
ولي تاكيد مي كنم با پاسپورت امريكايي نه با گرين كارت.
كسي رو ميشناسم كه با داشتن گرين كارت موفق به دريافت ويزاي شنگن بدون دعوت نامه نشده.
(2011-03-30 ساعت 00:25)maxsupermax نوشته: سلام عزیزان
"آیا برای دارنده گرین کارت امریکا( U.S. Permanent Resident Card) امکان برای سفر آزاد به کشور های اروپایی و کانادا نیز میسر است؟توضیح لطفا"..."
ممنونم
ليست كشورهايي كه با پاسپورت آمريكايي بدون نياز به ويزا ميشه سفر كرد:
http://www.retire-asia.com/us-passport-no-visa.shtml
ولي تاكيد مي كنم با پاسپورت امريكايي نه با گرين كارت.
كسي رو ميشناسم كه با داشتن گرين كارت موفق به دريافت ويزاي شنگن بدون دعوت نامه نشده.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه سوال دارم از اونایی که مصاحبه رفتن. من کپی فرمهایی که ارسال کردم را نگرفتم و نمیدونم اونجا چطور امضا کردم. یه نفر به من گفت اگه امضایی که جلوی آفیسر میکنی با چیزی که توی فرمها هست تفاوت داشته باشه کلا ویزا بهت نمیدن. میخوام بدونم این حرف چقدر درسته؟ لطفا هر کی میدونه جواب بده و خانواده ای را از نگرانی برهاند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزFree Free
سلام. مدرک فوق لیسانس من مربوط به چند سال پیش است. بعد از برنده شدن در لاتاری من در رشته دیگری فوق قبول شدم و الان تازه ترم اول رو تموم کردم.از طرفی چند هفته پیش به کی سی سی ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه من با امتحانات ترم دومم تداخل نداشته باشه که تا الان هیچ جوابی دریافت نکردم بنابراین اگرچه در مدارک سری اول اشاره ای نشده به دانشجو بودن من که خوب اون موقع دانشجو نبودم اونا میدونن که من دانشجو هستم.حالا چه باید بکنم؟
(2011-03-17 ساعت 20:04)free_free نوشته: (2011-03-17 ساعت 19:48)drmahmoodi نوشته: (2011-03-17 ساعت 18:21)bahar1981 نوشته: سلام دوستان مهربان
چندتا سوال دارم:
1-اگر مصاحبه در ابوظبی باشه بازم لازمه چک لیست مدارک رو دو هفته زودتر برای آنکارا بفرستیم؟
2-ارايه مدارک اضافی چه تاثیری داره؟ من بعد از برنده شدن لاتاری در امتحان ارشد قبول شدم(برای بار دوم) و رتبه خوبی آوردم. الان هم دانشجو هستم. اما در فرمهای سری اول به این موضوع اشاره نکردم. آیا تاثیر مثبت داره اگه گواهی رتبه و اشتغال به تحصیل اراِيه کنم؟ یا توی مرکز حمایت از کودکان کاز مدت کمی داوطلب بودم. مدرک اونو ترجمه کنم؟
3-مدرک لیسانس و فوق لیسانس و پیش دانشگاهی کافیه؟ فقط گواهی موقت دیپلم رو دارم. اون رو هم ترجمه کنم؟
باتشکر
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت گرین کارت
ج1-لازم نيست
ج2- تاثيري نداره! بر عكس ممكنه كليرانس طولاني بشه
ج3- همونا كافيه اخرين مدرك رو ميخواهند
تازه اگه تو فرم ها نگفتی دانشجو هستی و اونجا مدرک فوق لیسانس رو بذاری رو میز طرف یه برگه قرمز(بعضی ها میگن صورتیه)با احترام زیاد تقدیمتون میکنن چون نگفتین که دانشجو هستین، پس حواستون باشه اینکارو نکنین...
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-01 ساعت 16:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-01 ساعت 16:59 توسط REZA1390.)
سلام
من يك سوال دارم
اگه سابقه بازداشت بمدت 48 ساعت به علت تصادف رانندگي داشته باشم ودر فرمهاي ا وليه هم بدون توجه اشاره نكرده باشم ايا مشگلي هست ؟ وايا اقدامي در روز مصاحبه بايد انجام بدم؟
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من روزه مصاحبه آدرس یکی از آشناهامونا برای گرین کارت دادم اما حالا اونا محل زندگیشونا عوض کردند می خواستم ببینم اون آدرسی که تو فرودگاه میدیم حتما گرین کارتم به همین آدرس میاد یا به آدرسی که در روزه مصاحبم اعلام کردم؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که باید چه کار کنم چون این قضیه نگرانم کرده
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-03 ساعت 01:35)shabnam1 نوشته: سلام
من روزه مصاحبه آدرس یکی از آشناهامونا برای گرین کارت دادم اما حالا اونا محل زندگیشونا عوض کردند می خواستم ببینم اون آدرسی که تو فرودگاه میدیم حتما گرین کارتم به همین آدرس میاد یا به آدرسی که در روزه مصاحبم اعلام کردم؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که باید چه کار کنم چون این قضیه نگرانم کرده
به آدرسی که در فرودگاه موقع ورود اعلام میکنید میاد.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .