کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-03-30 ساعت 00:25)maxsupermax نوشته:  سلام عزیزان
"آیا برای دارنده گرین کارت امریکا( U.S. Permanent Resident Card) امکان برای سفر آزاد به کشور های اروپایی و کانادا نیز میسر است؟توضیح لطفا"..."
ممنونمSmile
سلام
در یکی از پست های "آزاده رها" عزیز که اخیرا هم ارسال شده . نوشتند که پس از اخذ گرین کارت ، بلیط گرفتن و رفتن کانادا و موقع ارسال پست هم تورنتو بودن و نیازی به هیچ مجوزی نبوده ولی اروپا رو نمی دونم !!!!!
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: maxsupermax ، maaref ، mml
[/quote]
من خودم چند سال پیش برای برادرم یک کارلتون از همانهایی که گفتم را با 30 یا 40 درصد تخفیف از تیراژه گرفتم.
[/quote]
سلام دوستان عزیز ، ما امروز برای خرید چمدان به منوچهری رفتیم . بد ندیدم چند مورد رو به اشتراک بگذارم . یکی اینکه نمایندگی برند های معروف مثل دلسی، کارلتون و ... در منوچهری هم هست . ضمن اینکه وقتی مراجعه می کنید در مورد اجناس تخفیف دارشون سوال کنید . بسته به مدل بدون تخفیف تا 40 درصد تخفیف پیدا می شه . ( این روزها که تخفیف داره ) . ما دو تا چمدون 40 در صدی گرفتیم یکی سایز بزرگ و یکی کابینی . بزرگه قیمت پایه اش 245000 تومان و کابینی 120000 تومان که با احتساب 40 درصد تخفیف رقم قابل توجهی ازش کسر شد . نکته ای که به نظرم مهم اومد اینه که من اول رفتم سراغ چمدون خیلی بزرگ و با توصیه فروشنده چون تا حدود 40 تا 50 کیلو بار رو ساپورت می کرد و ممکنه هر ایرلاینی اینو مجاز ندونه از خریدش منصرف شدم . پس موقع خرید چمدون سراغ چمدون های خیلی بزرگ نرید فکر کنم بهتر باشه ....... موفق باشید.
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، satusa ، free_free ، لیلا ج ، maxsupermax ، maaref ، ali.sh ، mml
(2011-03-30 ساعت 02:55)rokmita نوشته:  
"آیا برای دارنده گرین کارت امریکا( U.S. Permanent Resident Card) امکان برای سفر آزاد به کشور های اروپایی و کانادا نیز میسر است؟توضیح لطفا"..."
ممنونمSmile
سلام
در یکی از پست های "آزاده رها" عزیز که اخیرا هم ارسال شده . نوشتند که پس از اخذ گرین کارت ، بلیط گرفتن و رفتن کانادا و موقع ارسال پست هم تورنتو بودن و نیازی به هیچ مجوزی نبوده ولی اروپا رو نمی دونم !!!!!

ليست كشورهايي كه با پاسپورت آمريكايي بدون نياز به ويزا ميشه سفر كرد:
http://www.retire-asia.com/us-passport-no-visa.shtml
ولي تاكيد مي كنم با پاسپورت امريكايي نه با گرين كارت.
كسي رو ميشناسم كه با داشتن گرين كارت موفق به دريافت ويزاي شنگن بدون دعوت نامه نشده.

ممنونمSmile

ليست كشورهايي كه با پاسپورت آمريكايي بدون نياز به ويزا ميشه سفر كرد:
http://www.retire-asia.com/us-passport-no-visa.shtml
ولي تاكيد مي كنم با پاسپورت امريكايي نه با گرين كارت.
كسي رو ميشناسم كه با داشتن گرين كارت موفق به دريافت ويزاي شنگن بدون دعوت نامه نشده.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: maxsupermax ، maaref ، tamanna ، Sooshians ، free_free ، Hornet ، mml ، Linspire
سلام. من یه سوال دارم از اونایی که مصاحبه رفتن. من کپی فرمهایی که ارسال کردم را نگرفتم و نمیدونم اونجا چطور امضا کردم. یه نفر به من گفت اگه امضایی که جلوی آفیسر میکنی با چیزی که توی فرمها هست تفاوت داشته باشه کلا ویزا بهت نمیدن. میخوام بدونم این حرف چقدر درسته؟ لطفا هر کی میدونه جواب بده و خانواده ای را از نگرانی برهاند
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، mml
سلام.
برای ورود به امور بانکی در امریکا(جذب شدن بعنوان پرسنل بانک) چه شرایطی لازم است. دائم و موقت فرقی ندارد مراتب رو می خواستم بدونم و ملزومات این کار رو.
متشکرم اگر دوستان جواب بدهند...
Smile
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، mml
عزیزFree Free

سلام. مدرک فوق لیسانس من مربوط به چند سال پیش است. بعد از برنده شدن در لاتاری من در رشته دیگری فوق قبول شدم و الان تازه ترم اول رو تموم کردم.از طرفی چند هفته پیش به کی سی سی ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه من با امتحانات ترم دومم تداخل نداشته باشه که تا الان هیچ جوابی دریافت نکردم بنابراین اگرچه در مدارک سری اول اشاره ای نشده به دانشجو بودن من که خوب اون موقع دانشجو نبودم اونا میدونن که من دانشجو هستم.حالا چه باید بکنم؟

(2011-03-17 ساعت 20:04)free_free نوشته:  
(2011-03-17 ساعت 19:48)drmahmoodi نوشته:  
(2011-03-17 ساعت 18:21)bahar1981 نوشته:  سلام دوستان مهربان
چندتا سوال دارم:
1-اگر مصاحبه در ابوظبی باشه بازم لازمه چک لیست مدارک رو دو هفته زودتر برای آنکارا بفرستیم؟
2-ارايه مدارک اضافی چه تاثیری داره؟ من بعد از برنده شدن لاتاری در امتحان ارشد قبول شدم(برای بار دوم) و رتبه خوبی آوردم. الان هم دانشجو هستم. اما در فرمهای سری اول به این موضوع اشاره نکردم. آیا تاثیر مثبت داره اگه گواهی رتبه و اشتغال به تحصیل اراِيه کنم؟ یا توی مرکز حمایت از کودکان کاز مدت کمی داوطلب بودم. مدرک اونو ترجمه کنم؟
3-مدرک لیسانس و فوق لیسانس و پیش دانشگاهی کافیه؟ فقط گواهی موقت دیپلم رو دارم. اون رو هم ترجمه کنم؟
باتشکر

ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت گرین کارت
ج1-لازم نيست
ج2- تاثيري نداره! بر عكس ممكنه كليرانس طولاني بشه
ج3- همونا كافيه اخرين مدرك رو ميخواهند

تازه اگه تو فرم ها نگفتی دانشجو هستی و اونجا مدرک فوق لیسانس رو بذاری رو میز طرف یه برگه قرمز(بعضی ها میگن صورتیه)با احترام زیاد تقدیمتون میکنن چون نگفتین که دانشجو هستین، پس حواستون باشه اینکارو نکنین...

کنسولگری: ابو ظبي
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: mml ، tamanna ، maaref
سلام
من يك سوال دارم
اگه سابقه بازداشت بمدت 48 ساعت به علت تصادف رانندگي داشته باشم ودر فرمهاي ا وليه هم بدون توجه اشاره نكرده باشم ايا مشگلي هست ؟ وايا اقدامي در روز مصاحبه بايد انجام بدم؟
بچه ها اين درسته که اگر کسي موقع ثبت نام دانشجوي کارشناسي باشه ولي زده باشه ديپلم و ازدانشجو بودنش حرفي نزده باشه ،اگه قبول بشه مي فهمند و ردش مي کنند؟؟؟؟SadSadSadSadSad
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
(2011-03-31 ساعت 19:01)bahar1981 نوشته:  عزیزFree Free

سلام. مدرک فوق لیسانس من مربوط به چند سال پیش است. بعد از برنده شدن در لاتاری من در رشته دیگری فوق قبول شدم و الان تازه ترم اول رو تموم کردم.از طرفی چند هفته پیش به کی سی سی ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه من با امتحانات ترم دومم تداخل نداشته باشه که تا الان هیچ جوابی دریافت نکردم بنابراین اگرچه در مدارک سری اول اشاره ای نشده به دانشجو بودن من که خوب اون موقع دانشجو نبودم اونا میدونن که من دانشجو هستم.حالا چه باید بکنم؟

(2011-03-17 ساعت 20:04)free_free نوشته:  
(2011-03-17 ساعت 19:48)drmahmoodi نوشته:  
(2011-03-17 ساعت 18:21)bahar1981 نوشته:  سلام دوستان مهربان
چندتا سوال دارم:
1-اگر مصاحبه در ابوظبی باشه بازم لازمه چک لیست مدارک رو دو هفته زودتر برای آنکارا بفرستیم؟
2-ارايه مدارک اضافی چه تاثیری داره؟ من بعد از برنده شدن لاتاری در امتحان ارشد قبول شدم(برای بار دوم) و رتبه خوبی آوردم. الان هم دانشجو هستم. اما در فرمهای سری اول به این موضوع اشاره نکردم. آیا تاثیر مثبت داره اگه گواهی رتبه و اشتغال به تحصیل اراِيه کنم؟ یا توی مرکز حمایت از کودکان کاز مدت کمی داوطلب بودم. مدرک اونو ترجمه کنم؟
3-مدرک لیسانس و فوق لیسانس و پیش دانشگاهی کافیه؟ فقط گواهی موقت دیپلم رو دارم. اون رو هم ترجمه کنم؟
باتشکر

کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت گرین کارت
ج1-لازم نيست
ج2- تاثيري نداره! بر عكس ممكنه كليرانس طولاني بشه
ج3- همونا كافيه اخرين مدرك رو ميخواهند

تازه اگه تو فرم ها نگفتی دانشجو هستی و اونجا مدرک فوق لیسانس رو بذاری رو میز طرف یه برگه قرمز(بعضی ها میگن صورتیه)با احترام زیاد تقدیمتون میکنن چون نگفتین که دانشجو هستین، پس حواستون باشه اینکارو نکنین...

دوست عزیز:

اگر موقع درج اطلاعات در فرم های اولیه دانشجو نبوده اید به مشکلی بر نمیخورید چون حقیقت رو کتمان نکردید. بطور کلی تمام اظهارات شما بایستی با مطالبی که در فرم ها نوشتید تطابق داشته باشد.

پیروز باشیدSmile
(2011-04-01 ساعت 16:52)REZA1390 نوشته:  سلام
من يك سوال دارم
اگه سابقه بازداشت بمدت 48 ساعت به علت تصادف رانندگي داشته باشم ودر فرمهاي ا وليه هم بدون توجه اشاره نكرده باشم ايا مشگلي هست ؟ وايا اقدامي در روز مصاحبه بايد انجام بدم؟

زندان رفتن و بازداشت شدن در صورت اثبات جرم در دادگاه مد نظر است بدیهی است کسانی که دادگاه جرمی برای آنها اثبات نشده شامل این قانون نمیشن کما اینکه خیلی از افراد ممکنه که بازداشت شده باشن ولی تبرئه بشن و این افراد مجرم نیستن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: bahar1981 ، Hornet ، mml ، tamanna ، maaref ، REZA1390
(2011-04-01 ساعت 19:34)farzad-it نوشته:  بچه ها اين درسته که اگر کسي موقع ثبت نام دانشجوي کارشناسي باشه ولي زده باشه ديپلم و ازدانشجو بودنش حرفي نزده باشه ،اگه قبول بشه مي فهمند و ردش مي کنند؟؟؟؟SadSadSadSadSad

دوست عزیز:

بطور کلی ارانه اطلاعات غیر واقع شما رو در معرض خطر برگه قرمز قرار میده..
در بعضی از موارد مانند ازدواج و فرزندان زیر 21 سال ارائه اطلا عات نادرست قطعا باعث رد شدن کیس می شود ولی مواردی هم وجود دارد که در صورتی که بتوانبد آفیسر را متقاعد کنید مشکلی بوجود نیاد.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، mml ، tamanna ، maaref
دیروز ایمیل سفارت بدستم رسید و تاییدیه تغییر تاریخ از 9 جون به 12 جون را برام فرستاد.

(2011-03-26 ساعت 10:35)alisarshar نوشته:  سلام

كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟ 2روز پيش از سفارت ابوظبي با موبايل من تماس گرفتن و گفتن تاريخ مصاحبه كه 9جون بود رو به 12 جون روز يكشنبه انتقال دادند حالا من مي خوام متني براي سفارت ايميل كنم و تاييديه تماس تلفني و انتقال تاريخ رو ازشون بگيرم . حالا كسي ميدونه چه متني رو براشون بفرستم؟

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: mml ، tamanna ، free_free ، لیلا ج ، maaref
(2011-04-02 ساعت 00:29)free_free نوشته:  
(2011-04-01 ساعت 19:34)farzad-it نوشته:  بچه ها اين درسته که اگر کسي موقع ثبت نام دانشجوي کارشناسي باشه ولي زده باشه ديپلم و ازدانشجو بودنش حرفي نزده باشه ،اگه قبول بشه مي فهمند و ردش مي کنند؟؟؟؟SadSadSadSadSad

دوست عزیز:

در بعضی از موارد مانند ازدواج و فرزندان زیر 21 سال ارائه اطلا عات نادرست قطعا باعث رد شدن کیس می شود ولی مواردی هم وجود دارد که در صورتی که بتوانبد آفیسر را متقاعد کنید مشکلی بوجود نیاد.

free-free عزيز من آخر جوابما نگرفتم!!!!
ميشه بيشتر توضيح بديد در اين مورد؟
ممنونم،لطف مي کنيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان:
(2011-04-02 ساعت 23:16)farzad-it نوشته:  
(2011-04-02 ساعت 00:29)free_free نوشته:  

دوست عزیز:

free-free عزيز من آخر جوابما نگرفتم!!!!
ميشه بيشتر توضيح بديد در اين مورد؟
ممنونم،لطف مي کنيد.

tفکر میکنم که شما برنده نیستید و تازه ثبت نام کردین... از اونجایی که در فرم ثبت نام لاتاری آخرین مدرک تحصیلی رو از شما میخوان بنابراین شما در اون لحظه حقیقت رو نوشتین پس جای نگرانی نیست
تشکر کنندگان: mml ، maaref
سلام
من روزه مصاحبه آدرس یکی از آشناهامونا برای گرین کارت دادم اما حالا اونا محل زندگیشونا عوض کردند می خواستم ببینم اون آدرسی که تو فرودگاه میدیم حتما گرین کارتم به همین آدرس میاد یا به آدرسی که در روزه مصاحبم اعلام کردم؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که باید چه کار کنم چون این قضیه نگرانم کرده
تشکر کنندگان: mml ، maaref
(2011-04-03 ساعت 01:35)shabnam1 نوشته:  سلام
من روزه مصاحبه آدرس یکی از آشناهامونا برای گرین کارت دادم اما حالا اونا محل زندگیشونا عوض کردند می خواستم ببینم اون آدرسی که تو فرودگاه میدیم حتما گرین کارتم به همین آدرس میاد یا به آدرسی که در روزه مصاحبم اعلام کردم؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که باید چه کار کنم چون این قضیه نگرانم کرده
به آدرسی که در فرودگاه موقع ورود اعلام میکنید میاد.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: لیلا ج ، AmericanHamid ، mml ، maaref ، shabnam1 ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان