موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال فوری دارم . از مطلعین خواهش میکنم سریع بهم بگن.
مدارک ارسالی شامل کپی پاس هم میشه؟ آیا باید مهر قوه قضاییه و وزارت خارجه را هم داشته باشه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-29 ساعت 14:34)obama نوشته: یه سوال فوری دارم . از مطلعین خواهش میکنم سریع بهم بگن.
مدارک ارسالی شامل کپی پاس هم میشه؟ آیا باید مهر قوه قضاییه و وزارت خارجه را هم داشته باشه؟
بله باید کپی تمام صفحات پاسپورت را بفرستی و نیازی به مهر دادگستری و وزارت خارجه هم نداره.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال دیگه هم برام پیش اومد. آیا کپی پاسهای قبلی ره هم بزارم یا نمیخواد؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-04-29 ساعت 18:08)obama نوشته: ببخشید یه سوال دیگه هم برام پیش اومد. آیا کپی پاسهای قبلی ره هم بزارم یا نمیخواد؟
نه، لازم نيست
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از هفته گذشته 5 شنبه 8/2/90 به مشکلی بر خوردم که برام خیلی بزرگه لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
از طرف شرکت ماموریت به آلمان داشتم که سفارت آلمان ویزا نداد و در پاسپورت من متاسفانه مهر زد که بلافاصله اقدام به تعویض پاسپورت گرفتم تا این مهر در سفارت امریکا مشکل ایجاد نکنه. اما حالا کارت واکسنسیونم مونده که باید با پاسپورت جدید صادر بشه که هنوز نمی دونم اینکارو میکنن یا نه! اما سئوالم اینکه آیا سفارت امریکا پاسپورت های گذشته رو هم میخواهد؟؟ اگه خواستند چی بگم؟ نشون بدم یا بگم دزدیده شده و ندارم؟ آخه با پاسپورت قبلیم دو تا سفر انجام داده بودم که اگه سفارت ازم بپرسه که سفری داشتم به خارج ازکشور نمی تونم منکرش بشم و اگه بپرسه چرا تو این پاسپورت مهر خروج و ورود نخورده نمی دونم چکار کنم
لطفا یک نفر راهنماییم کنه که آیا سفارت پاس های قدیمی رو هم میخواد یا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم:
۱)اگه زن و شوهر در زمان های مختلف کلیر بشن باید طی ۲ سفر برن ویزا بگیرن یا میتونن وایسن با هم برن؟یا اصلا زن و شوهر رو به عنوان ۱ کیس با هم کلیر میکنن؟
۲)ups معمولا چند روز طول میکشه و آیا باید توی این چند روز از تو هتل تکون نخورد که یک وقت نکنه بیان ؟!!!
ممنونم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-03 ساعت 02:04)sara59 نوشته: سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم:
۱)اگه زن و شوهر در زمان های مختلف کلیر بشن باید طی ۲ سفر برن ویزا بگیرن یا میتونن وایسن با هم برن؟یا اصلا زن و شوهر رو به عنوان ۱ کیس با هم کلیر میکنن؟
۲)ups معمولا چند روز طول میکشه و آیا باید توی این چند روز از تو هتل تکون نخورد که یک وقت نکنه بیان ؟!!!
ممنونم
1- تا جاییکه من می دونم وقتی زن و شوهر هر دو مشمول کلیرنس می شن بعد از کلیر شدن شماره کیسشون در سایت آنکارا ظاهر می شه که اگه بدون ستاره باشه یعنی هر دو کلیر شدن و اگه با ستاره باشه به این معنیه که یکی هنوز کلیر نشده و باید منتظر بمونین تا ستاره برداشته بشه و برین به سفارت برای گرفتن ویزا. این فرایند برای آنکار است در مورد ابوظبی نمی دونم چطوریه.
2- طبق تجربه دوستان بطور معمول 3 روز طول می کشه البته موارد دیگری نیز وجود داشته است.
دوستان با تجربه در این زمینه بهتر می تونن راهنمایی کنن
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .لطفا منو راهنمایی کنین. کیس نامبرم اینه 2011as00031139 ولی هنوز از نامه دوم خبری نیس ،نگرانمممممم،از کجا چک کنم؟؟؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-03 ساعت 11:17)fahimee نوشته: سلام .لطفا منو راهنمایی کنین. کیس نامبرم اینه 2011as00031139 ولی هنوز از نامه دوم خبری نیس ،نگرانمممممم،از کجا چک کنم؟؟؟؟
دوست عزیز شما نگرانیتون بی مورد است.فعلا تا کیس 28600 اعلام شده و کیس شما هنوز اعلام نشده است. به احتمال زیاد در ویزا بولتن بعدی کیس شما اعلام خواهد شد. تو این سایت چک کنید:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه که امکان داره زن و شوهر یکیشون یک ضرب ویزا بگیره یکیشون اف.بی . آی بخوره؟ یا حتما به هر دوشون یه جا ویزا میدن؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین؟