کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-04-27 ساعت 14:03)ziyarati_firoozeh نوشته:  یکی از دوستان من با کیس نامبر 19xxx زمان مصاحبه رو چون نامه دیر به دستش رسید از دست داد و هر دفع هم که زنگ می زد میگفتن نامه واست فرستادیم. الان هم که وقت سفارتش گذشته ، میگن با سفارت (آنکارا)تماس بگیر.

کسی با این مشگل روبرو بوده ما رو راهنمایی کنه.

متشکرم
دوست عزیز شما باید به سفارت ایمیل بزنید و شرایطتون رو توضیح بدین و درخواست وقت جدید کنید.
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-04-27 ساعت 14:03)ziyarati_firoozeh نوشته:  یکی از دوستان من با کیس نامبر 19xxx زمان مصاحبه رو چون نامه دیر به دستش رسید از دست داد و هر دفع هم که زنگ می زد میگفتن نامه واست فرستادیم. الان هم که وقت سفارتش گذشته ، میگن با سفارت (آنکارا)تماس بگیر.

کسی با این مشگل روبرو بوده ما رو راهنمایی کنه.

متشکرم

با توجه به اینکه ایشون کارنت شدن و پروندشون از کی سی سی به آنکارا رفته لذا کی سی سی دیگه در این مورد پاسخگو نیست و با آنکارا تماس بگیرن و ازشون راهنمایی بخوان
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon
Smile
السلام علیکم و الرحمه اله
المشاهدون و المستمعون الاکرام:
چند سوال فوری:
1- بهترین و راحتترین مسیر پروازی از ایران به دالاس(برای طول مدت سفر)؟
2-مقرون به صرفه ترین شرکت هواپیمایی برای سفر( پولوس کم خرج شه و درپیت هم نباشه)؟
3-بلیط دوطرفه یا یه طرفه یا Open یکساله (البته برای اقامت 4 تا 6 ماهه)؟
4-حداقل وجه مورد نیاز برای اعتبار بخشیدن به یک حساب بانکی امریکایی در ابتدای امر برای دو نفر؟
5-از زمان ورود به دالاس برای اخذ گرین تا بازگشت به ایران(دقیقا" طول مدت اعتبار بلیط)آیا بیمه (مثلا" AXA) سفر هوایی پوشش لازم را برای امور بیمه ای داخل امریکا هم دارد؟

المنتظر و الممنونBig Grin
-------------------------------------------------------

دوست عزيز، لطفا تاپيكهاي زير را مطالعه كنيد، اگر پاسخ سوالاتتان را نيافتيد، در تاپيك مناسب مطرح كنيد:
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ..

Frozen Mind
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: coming soon ، samadi2050 ، mml
یه سوال فوری دارم . از مطلعین خواهش میکنم سریع بهم بگن.
مدارک ارسالی شامل کپی پاس هم میشه؟ آیا باید مهر قوه قضاییه و وزارت خارجه را هم داشته باشه؟
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-04-29 ساعت 14:34)obama نوشته:  یه سوال فوری دارم . از مطلعین خواهش میکنم سریع بهم بگن.
مدارک ارسالی شامل کپی پاس هم میشه؟ آیا باید مهر قوه قضاییه و وزارت خارجه را هم داشته باشه؟

بله باید کپی تمام صفحات پاسپورت را بفرستی و نیازی به مهر دادگستری و وزارت خارجه هم نداره.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، frozen mind ، coming soon ، aghdam
ببخشید یه سوال دیگه هم برام پیش اومد. آیا کپی پاسهای قبلی ره هم بزارم یا نمیخواد؟
تشکر کنندگان:
(2011-04-29 ساعت 18:08)obama نوشته:  ببخشید یه سوال دیگه هم برام پیش اومد. آیا کپی پاسهای قبلی ره هم بزارم یا نمیخواد؟

نه، لازم نيست
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، mitr.p
(2011-04-25 ساعت 13:15)alisarshar نوشته:  
(2011-04-25 ساعت 08:58)alisarshar نوشته:  
(2011-04-22 ساعت 12:51)کامبیر نوشته:  سلام
من case namber ندارم چون پاکت اولیه بدستم نرسید ولی فرمهای مربوطه را ارسال کردم .در حال حاضر زمان مصاحبه هم بدستم نرسیده.لطفآ راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدهم

دوست عزيز نگران نباش 80درصد بچه هايي كه اينجا هستن كيس نامبر نداشتن و كاري كه شما الان انجام دادين كارهاي 6-7ماه پيش ما هست پس منتظر باش و نگران نباش فقط از طريق ميل با سفارتي كه تعين كردي در تماس باش كه اگه كارنت شدي بهت اطلاع بدنWink

كامبير عزيز متن ايملي كه من به سفارت زدم براي دريافت كيس نامبر اينه:

Confirmation Number: 2011000000000
FIRSTNAME:0000000000000
LASTNAME: 0000000000
Date of Birth: 000000
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern,

The month September is almost finished and unfortunately KCC didn't sent my Case Number via E-mail nor by my new mailing address

As I wrote to you several times before, I have checked my status at DV-Lottery Status check, and I noticed that my Diversity Visa entry was selected in the DV-2011 lottery. According to the Mail Tracking Service I have used (DHL) with ticket no. AWB # 00000000, my application forms (((totally two letters))) have been delivered to the KCC on -th. August , 2010, (Signed for by: J SUTTON) & my Place for interview is AbuDhabi .

I would appreciate if you would send me information about my Case Number, appointment date and time and every thing I need for further processing.

If it's not possible for you to send my Case Number and my Case is cancelled, please tell me straightly and frankly.

Regards,
000000000000000
subject email: Acknowledgement about the Appointment Date

اينم ايميل سفارت ابوظبي :

AbudhabiIV@state.gov
اگه پروندت رسيده باشه به سفارت كه ايشالا جواب مي گيري اگر نه بايد صبر كنيBig Grin
موفق باشيد

دوست عزیز،

تا اونجاییکه من یادم میاد، کسانیکه کیس نامبر نداشتن و با KCC مکاتبه کرده بودن، حدودا در ماه فوریه، کیس نامبرشون رو گرفتن. فقط مطمئن بشو از ایمیلی که تو فرمهای اولیه مشخص کرده بودی ایمیل بزنی. (من هم کیس نامبر نداشتم ولی نامه مصاحبه ام تو ژانویه اومد) بهتر است که پستهای آخر تاپیک کسانیکه نامه اول را دریافت نکرده اند را بدقت بخونی.
موفق باشی
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، لیلا ج ، alisarshar ، mml
من از هفته گذشته 5 شنبه 8/2/90 به مشکلی بر خوردم که برام خیلی بزرگه لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
از طرف شرکت ماموریت به آلمان داشتم که سفارت آلمان ویزا نداد و در پاسپورت من متاسفانه مهر زد که بلافاصله اقدام به تعویض پاسپورت گرفتم تا این مهر در سفارت امریکا مشکل ایجاد نکنه. اما حالا کارت واکسنسیونم مونده که باید با پاسپورت جدید صادر بشه که هنوز نمی دونم اینکارو میکنن یا نه! اما سئوالم اینکه آیا سفارت امریکا پاسپورت های گذشته رو هم میخواهد؟؟ اگه خواستند چی بگم؟ نشون بدم یا بگم دزدیده شده و ندارم؟ آخه با پاسپورت قبلیم دو تا سفر انجام داده بودم که اگه سفارت ازم بپرسه که سفری داشتم به خارج ازکشور نمی تونم منکرش بشم و اگه بپرسه چرا تو این پاسپورت مهر خروج و ورود نخورده نمی دونم چکار کنم
لطفا یک نفر راهنماییم کنه که آیا سفارت پاس های قدیمی رو هم میخواد یا نه؟
تشکر کنندگان: coming soon ، mml
(2011-05-01 ساعت 12:25)lilinejad نوشته:  من از هفته گذشته 5 شنبه 8/2/90 به مشکلی بر خوردم که برام خیلی بزرگه لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
از طرف شرکت ماموریت به آلمان داشتم که سفارت آلمان ویزا نداد و در پاسپورت من متاسفانه مهر زد که بلافاصله اقدام به تعویض پاسپورت گرفتم تا این مهر در سفارت امریکا مشکل ایجاد نکنه. اما حالا کارت واکسنسیونم مونده که باید با پاسپورت جدید صادر بشه که هنوز نمی دونم اینکارو میکنن یا نه! اما سئوالم اینکه آیا سفارت امریکا پاسپورت های گذشته رو هم میخواهد؟؟ اگه خواستند چی بگم؟ نشون بدم یا بگم دزدیده شده و ندارم؟ آخه با پاسپورت قبلیم دو تا سفر انجام داده بودم که اگه سفارت ازم بپرسه که سفری داشتم به خارج ازکشور نمی تونم منکرش بشم و اگه بپرسه چرا تو این پاسپورت مهر خروج و ورود نخورده نمی دونم چکار کنم
لطفا یک نفر راهنماییم کنه که آیا سفارت پاس های قدیمی رو هم میخواد یا نه؟

شما پاسپورت قبلي رو همراه داشته باشيد ولي در صورتي كه ازتون خواستند ارائه بديد. وليكن اساسا سفارت پاسپورتي رو ميگيره كه مي خواهيد با اون اقدام كنيد (بنابراين با قبلي كاري ندارند).
كارت جديد واكسيناسيون كه مشكلي نداره و مي تونيد به پاستور تجريش مراجعه كنيد براتون عوضش كنند.
همه مسافرتها رو بايد دقيق از روي قبلي بنويسيد و كاري هم با مهر ها ندارند.
در صورتي هم كه سوال پرسيد مي تونيد بگيد با پاس قبلي مسافرت رفته ايد.

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: gadfly ، لیلا ج ، mml
سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم:
۱)اگه زن و شوهر در زمان های مختلف کلیر بشن باید طی ۲ سفر برن ویزا بگیرن یا میتونن وایسن با هم برن؟یا اصلا زن و شوهر رو به عنوان ۱ کیس با هم کلیر میکنن؟
۲)ups معمولا چند روز طول میکشه و آیا باید توی این چند روز از تو هتل تکون نخورد که یک وقت نکنه بیان ؟!!!
ممنونم
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-03 ساعت 02:04)sara59 نوشته:  سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم:
۱)اگه زن و شوهر در زمان های مختلف کلیر بشن باید طی ۲ سفر برن ویزا بگیرن یا میتونن وایسن با هم برن؟یا اصلا زن و شوهر رو به عنوان ۱ کیس با هم کلیر میکنن؟
۲)ups معمولا چند روز طول میکشه و آیا باید توی این چند روز از تو هتل تکون نخورد که یک وقت نکنه بیان ؟!!!
ممنونم

1- تا جاییکه من می دونم وقتی زن و شوهر هر دو مشمول کلیرنس می شن بعد از کلیر شدن شماره کیسشون در سایت آنکارا ظاهر می شه که اگه بدون ستاره باشه یعنی هر دو کلیر شدن و اگه با ستاره باشه به این معنیه که یکی هنوز کلیر نشده و باید منتظر بمونین تا ستاره برداشته بشه و برین به سفارت برای گرفتن ویزا. این فرایند برای آنکار است در مورد ابوظبی نمی دونم چطوریه.
2- طبق تجربه دوستان بطور معمول 3 روز طول می کشه البته موارد دیگری نیز وجود داشته است.

دوستان با تجربه در این زمینه بهتر می تونن راهنمایی کنن
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، mml
سلام .لطفا منو راهنمایی کنین. کیس نامبرم اینه 2011as00031139 ولی هنوز از نامه دوم خبری نیس ،نگرانمممممم،از کجا چک کنم؟؟؟؟
(2011-05-03 ساعت 11:17)fahimee نوشته:  سلام .لطفا منو راهنمایی کنین. کیس نامبرم اینه 2011as00031139 ولی هنوز از نامه دوم خبری نیس ،نگرانمممممم،از کجا چک کنم؟؟؟؟

دوست عزیز شما نگرانیتون بی مورد است.فعلا تا کیس 28600 اعلام شده و کیس شما هنوز اعلام نشده است. به احتمال زیاد در ویزا بولتن بعدی کیس شما اعلام خواهد شد. تو این سایت چک کنید:

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: coming soon ، لیلا ج ، najibi ، mml
سلام دوستان
کسی میدونه که امکان داره زن و شوهر یکیشون یک ضرب ویزا بگیره یکیشون اف.بی . آی بخوره؟ یا حتما به هر دوشون یه جا ویزا میدن؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان