کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
دوستان عزیز

اگر به سایت اعلام نتایج مراجعه کنید پیام زیر نوشته شده است :

We are experiencing technical difficulties at this time

دوستان اگر شنیده ای، تجربه ای راجع به گفته ی نیما جان دارید بفرمایید. من هم شنیدم که نتایج یک ضرب اعلام نمی شود.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، coming soon ، Hornet ، آرتين
(2011-05-07 ساعت 11:35)free_free نوشته:  
(2011-05-07 ساعت 10:48)REZA1390 نوشته:  با سلام به همه دوستان
مي خواستم سوال كنم از دوستاني كه مدارك مصاحبه رو جديدا براي سفارت انكارا پست كردن، با چه پستي ارسال كردن؟ممنون از راهنماي.
به اميد ويزاي بدون كليرنس يا كليرنس زود هنگام براي همه دوستان

میتونید از پست DHL استفاده کنید که کاملا مطمئن هست البته پست های دیگه ای هم هستن مثل آرامکس ولی دی اچ ال کاملا مطمئن هستش

(2011-05-07 ساعت 11:02)nima.nabizadeh نوشته:  ۱)سلام دوستان این جواب‌هایی‌ که واسه dv۲۰۱۲ اومده،این تمام جواب‌ها هست یا هنوز کامل نیست و آپدیت می‌شه؟؟؟

۲)دیگه از امسال نامه نمیدن،فقط از تو سایت هست؟؟؟

آخه من خودم که ۲۰۱۱ قبول شدم تو سایت میزد قبول نشدم ولی‌ واسم نامه اومد و ایمیل هم که زدم گفتن درسته اون مشکلی‌ نداره...

ظاهرا همه جواب ها همینه ولی توصیه من به دوستان این هستش که از چک کردن سایت در روزهای آینده نا امید نشن...
از dv۲۰۱۲ دیگه نامه به آدرس نمیاد؟؟؟

تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، آرتين
(2011-05-07 ساعت 17:53)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-05-07 ساعت 11:35)free_free نوشته:  
(2011-05-07 ساعت 10:48)REZA1390 نوشته:  با سلام به همه دوستان
مي خواستم سوال كنم از دوستاني كه مدارك مصاحبه رو جديدا براي سفارت انكارا پست كردن، با چه پستي ارسال كردن؟ممنون از راهنماي.
به اميد ويزاي بدون كليرنس يا كليرنس زود هنگام براي همه دوستان

میتونید از پست DHL استفاده کنید که کاملا مطمئن هست البته پست های دیگه ای هم هستن مثل آرامکس ولی دی اچ ال کاملا مطمئن هستش

(2011-05-07 ساعت 11:02)nima.nabizadeh نوشته:  ۱)سلام دوستان این جواب‌هایی‌ که واسه dv۲۰۱۲ اومده،این تمام جواب‌ها هست یا هنوز کامل نیست و آپدیت می‌شه؟؟؟

۲)دیگه از امسال نامه نمیدن،فقط از تو سایت هست؟؟؟

آخه من خودم که ۲۰۱۱ قبول شدم تو سایت میزد قبول نشدم ولی‌ واسم نامه اومد و ایمیل هم که زدم گفتن درسته اون مشکلی‌ نداره...

ظاهرا همه جواب ها همینه ولی توصیه من به دوستان این هستش که از چک کردن سایت در روزهای آینده نا امید نشن...
از dv۲۰۱۲ دیگه نامه به آدرس نمیاد؟؟؟

نیما جان

خدا را هزار مرتبه شکر دیگه قضیه 20 ساله ارسال نامه برندگان در سال 2012 به پایان رسید. خدا می داند این پست مرکزی .... سرنوشت چند صد تن از عزیزان در این سالیان متمادی عوض کرد و صاحبان نامه ها چشم انتظار دریافت نامه برنده شدن خود بودند.

از امسال دیگه تمام اطلاعات برنده شدن شامل کیس نامبر و کنسولگری و .. در همین سایت اعلام می شود.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: coming soon ، maxsupermax ، Hornet ، sepinod ، آرتين ، farzad.s
(2011-05-07 ساعت 05:18)User نوشته:  [quote='hamidt' pid='106382' dateline='1304627415']
سلام به همه دوستان
من 10 اپریل مصاحبه داشتم و به من برگه ابی دادن و بهم گفتند به خاطر مراحل اداری پروسه ویزاتون یک کمی طول میکشه واز دهفته دیگه تو سایت چک بکنید و به محض اینکه تو سایت کیستون OK شد خودتون یا هر کس دیگه که پاستون را بیاره میتونه ویزاتون را بگیره حالا من سئولم این هست که بر اساس تجربه دوستان حداقل زمان وحداکثر زمانی که کیس افراد OK میشه چقدر هست مرسی

متفاوت است و به عوامل زیادی بستگی دارد. به تاپیک 2011 در یک نگاه سر بزنید تا همه چیز دستگیرتان شود.

(2011-05-06 ساعت 20:26)مهسا ح نوشته:  دوستان من دانشجوام. 1 سال از درسم مونده تا مدرکمو بگيرم. مدرک ديپلمم الان دست دانشگاست. چندين بار رفتم دانشگاه جريان سفارت رو توضيح دادم که احتياج به مدرکم دارم اما اونا ميگن به هيچ وجه ديپلممو نميدن. حتي کپي برابر اصل هم نميکنن.ميگن بايد انصراف بدي تا مدرکو بگيري.اين قانون دانشگاه دولتيه.حتي با وثيقه هم ميگن نميشه. ترو خدا منو راهنمايي کنين بايد چيکار کنم اگه ديپلمو نبرم و فقط کپي ببرم ويزا نميدن بهم؟ من از 136 واحد 100 تا پاس کردم واقعا دلم ميسوزه اگه انصراف بدم. جالب اينجاست که پارسال که فهميدم لاتري برنده شدم و موضوع رو به دانشگاه گفتم گفتن عيبي نداره اما الان ميگن مدرکمو نميدن حتي ببرم کپي برابر اصل کنم. واقعا نميدونم چيکار کنم..

راه های مختلفی وجود دارد:
1- گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیرید و آنرا همراه با کارت دانشجویی خود ترجمه و تایید کنید و همراه با یک نامه به سفارت (پیش از مصاحبه) ارسال کنید و توضیح دهید که چرا نمی توانید دیپلم را ارائه بدهید.
2- اگر نظام جدید هستید مدرک پیش دانشگاهی را که در دست دارید ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
3- به منطقه آموزش پرورش خود مراجعه کنید و درخواست گواهی موقت کنید. آنرا ترجمه کنید .و همراه داشته باشید.
4- اگر هیچکدام از راه های بالا امکان پذیر نیست یک گواهی کار با دوسال سابقه کار در یک شغلی به هر ترتیبی که شده فراهم کنید و ارائه بدهید.

بهتر است موضوع برنده شدن را به مبادی رسمی مانند دانشگاه، آموزش پرورش، نظام وظیفه و یا راهنمایی رانندگی اعلام نکنید. مواردی هستند که با شنیدن این مطلب کمک و همکاری مناسبی ارائه نمی دهند.
موفق باشید
مسئله اينجاست که اونا دقيقا دليل از من ميخوان و ميخوان بدونن من براي چي ازشون مدرک ديپلممو ميخوام. من نميتونم جواب سرسري بدم چون دقيقا ازم سوال ميکنن... اگه نگم براي لاتي ميخوام پس بگم براي چه کاري ميخوام ديپلممو؟ اگر کسي ميدونه و تجربه اين چيزارو داره ميشه بگه؟؟ من جطور ميتونم قانعشون کنم؟ اگر من سابقه کاريمو يه جوري درستش کنم که کار درستي فکر نميکنم باشه دوست عزيز چون من توي فرمهايي که فرستادم و اون قسمتي که از کار پرسيده بودن هيچي ننوشتم و اين يعني کار نميکنم...

من خوشبختانه مدرک پيش دانشگاهيمو اصلشو دارم پيشم. چون با گواهي موقت پيش دانشگاهي ثبت نامم کردن.اون موقع هنوز مدرک اصلي حاضر نشده بود. اگر نتونم هيچ جوره اصل ديپلمو از دانشگاهم بگيرم اين مدرک پيش دانشگاهي کمکم ميکنه؟
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: Hornet
شما همون مدرک پیش دانشگاهی به علاوه گواهی موقت دیپلم رو هم ببرید به نظرم کافیه.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: مهسا ح ، User ، frozen mind ، Hornet ، sepinod ، آرتين ، mml
چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.
اگر يک نفر قبول شده باشه و يک پسر بالاي 21 سال داشته باشه واون پسر مجرد باشه چقدر زمان مي بره تا پسر هم گرين کارت بگيره و بتونه بره آمريکا؟
اگر ازدواج کنه شرايط فرق مي کنه؟بدتر ميشه يا بهتر؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: mml
سلام به همه دوستان
من یک سوال داشتم ممنون میشم دوستان دارای تجربه و مدیران محترم کمک کنن
من دانشجوی فوق هستم ، مدرک لیسانسم دست دانشگاست ولی مدارک دیپلم و پبش دانشگاهی رو دارم. در زمان ثبت نام لاتری ، آخرین مدرک تحصیلی رو زدم لیسانس . حالا به نظر شما روز مصاحبه مشکلی برام پیش نمیاد ؟ اگر از من مدرک لیسانس رو خواستن چی ؟البته اینو بگم که شغلم رو دانشجو زده بودم.
با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای همه
تشکر کنندگان: mml ، tamanna
سلام دوستان. یک سوال برای من پیش آمده دانشگاه مگه مدرک پیش دانشگاهی رو به ما بر می گردونه؟دست دانشگاه مگه نمی مونه؟دانشگاه بایگانی شه ؟ به خودمون بر می گردونن؟؟؟؟
ممنون و موفق باشید.
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: mml ، tamanna
(2011-05-09 ساعت 15:08)farid24 نوشته:  سلام به همه دوستان
من یک سوال داشتم ممنون میشم دوستان دارای تجربه و مدیران محترم کمک کنن
من دانشجوی فوق هستم ، مدرک لیسانسم دست دانشگاست ولی مدارک دیپلم و پبش دانشگاهی رو دارم. در زمان ثبت نام لاتری ، آخرین مدرک تحصیلی رو زدم لیسانس . حالا به نظر شما روز مصاحبه مشکلی برام پیش نمیاد ؟ اگر از من مدرک لیسانس رو خواستن چی ؟البته اینو بگم که شغلم رو دانشجو زده بودم.
با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای همه

شما آخرین مدرکتون لیسانس هست بایستی ترجمه اون رو بهمراه اصل روز مصاحبه همراه داشته باشین.حداقل ممکن اینه که ترجمه مدرک رو داشته باشین و اگه نمیتونید اصل رو بگیرید میتونید ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه کارت دانشجویی و حداقل یک کپی(ترجیحا برابر اصل) از لیسانس همراتون باشه ضمن اینکه ترجمه ریزنمرات لیسانس هم میتونه کمکتون کنه...بعلاوه گرفتن مدرک ی لیسانس از دانشگاه کار غیر ممکنی نیست فقط توجه داشته باشید نگید برای لاتاری و مهاجرت میخواین که بهتون نمیدن(جون میدونن که دیگه ایران نیستین که پس بدین)
(2011-05-09 ساعت 15:53)respina31 نوشته:  سلام دوستان. یک سوال برای من پیش آمده دانشگاه مگه مدرک پیش دانشگاهی رو به ما بر می گردونه؟دست دانشگاه مگه نمی مونه؟دانشگاه بایگانی شه ؟ به خودمون بر می گردونن؟؟؟؟
ممنون و موفق باشید.

دوست عزیز قانونا نمیتونن نگه دارن ولی بعضی از این دانشگاه ها پس نمیدن...

بنظر من دوستانی که این دست مشکلات رو دارن بایستی سعی کنن با سیاست مدرکشون رو از چنگ دانشکاه در بیارن نه اینکه عنوان کنن برای لاتاری و مهاجرت میخوان که نتیجه نمیده....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alisarshar ، mml
(2011-05-09 ساعت 13:16)farzad-it نوشته:  چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.
اگر يک نفر قبول شده باشه و يک پسر بالاي 21 سال داشته باشه واون پسر مجرد باشه چقدر زمان مي بره تا پسر هم گرين کارت بگيره و بتونه بره آمريکا؟

تو این حالت باید فرد از طریق ویزای خانوادگی f1 اقدام کنه فکر میکنم ازدواج تاثیری نداشته باشه....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alisarshar ، farzad-it ، mml
(2011-05-09 ساعت 16:50)free_free نوشته:  
(2011-05-09 ساعت 13:16)farzad-it نوشته:  چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.

تو این حالت باید فرد از طریق ویزای خانوادگی f1 اقدام کنه فکر میکنم ازدواج تاثیری نداشته باشه....
اتفاقا ازدواج خیلی تاثیر داره.اگر ازدواج نکنه از پنج سال تا هفت سال و

زمانی در کتگوری f1قرار میگیره که پدر یا مادر درخواست کننده سیتیزن بشن.وفعلا که مجرده در کتگوری f2b
تشکر کنندگان: frozen mind ، farzad-it ، free_free ، mml
(2011-05-09 ساعت 16:50)free_free نوشته:  [quote='farzad-it' pid='106959' dateline='1304930800']
چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.

دوست عزیز
اگر ازدواج کنند وضع بدتر میشه و مدت زمان انتظار بیشتر میشه.

تشکر کنندگان: Hornet ، farzad-it ، mml ، gadfly
(2011-05-10 ساعت 07:52)GHANARI نوشته:  
(2011-05-09 ساعت 16:50)free_free نوشته:  [quote='farzad-it' pid='106959' dateline='1304930800']

دوست عزیز
دوستان عزیز، دارنده گرین کارت فقط و فقط میتونه:
1-همسر (زن یا شوهر)
2-فرزند ازدواج نکرده زیر 21 سال
3-فرزند ازدواج نکرده بالای 21 سال
را بیاره آمریکا و برای اینکار باید فرم I-130 رو پر کنه .

-کاش عزیزانی که اطلاع دقیق ندارند از ارائه جواب به همچین سوال مهمی خودداری کنند.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Artim ، farzad-it ، sepinod ، amir2640
سلام من این وضعیت را داشتم ... اما کیس من خانوادگی بود
یعنی زمان اقدام واسه شروع پروسه خانوادگی من کمتر از 21 سال داشتم و با توجه به اینکه کیس ما 6 سال به طول انجامید من از 21 سال بالاتر رفتم و در این حالت قانون میگفت تنها فرزندان کمتر از 21 سال مجرد می توانند به خانواده بپیوندند. پس من یکی از شرایط را نداشتم و نمی تونستم برم.
اما خوشبختانه دقیقا پارسال که نوبت به کیس ما رسید قانونی وضع شد که فرزندانی که هنگام شروع پروسه کمتر از 21 سال داشتند و البته مجرد هستند می توانند به همراه کیس خانوادشان البته با شماره ای متفاوت که خودشان بدون دخل وتصرف ما به سادگی به کیس اصلی اضافه کردند به مصاحبه بیایند و باقی مراحل را طی کنند. ( که با موفقیت طی شد)

و همان طور که ذوست عزیزمان رایان فرمودند ازدواج باعث می شه این پروسه انجام نگیره.
موفق باشید.

شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
تشکر کنندگان: farzad-it ، sepinod
(2011-05-11 ساعت 07:55)rayan.s نوشته:  
(2011-05-10 ساعت 07:52)GHANARI نوشته:  

دوست عزیز
دوستان عزیز، دارنده گرین کارت فقط و فقط میتونه:
1-همسر (زن یا شوهر)
2-فرزند ازدواج نکرده زیر 21 سال
3-فرزند ازدواج نکرده بالای 21 سال
را بیاره آمریکا و برای اینکار باید فرم I-130 رو پر کنه .

-کاش عزیزانی که اطلاع دقیق ندارند از ارائه جواب به همچین سوال مهمی خودداری کنند.

خيلي ممنون از تماي بچه ها که جواب مي دند.
يک سئوال ديگه اينکه فرزند پسر بالاي 21 سال مي تونه بعد از اينکه خانوادش واسش اقدام کردند ازدواج کنه؟
اون موقع مي تونه واسه همسرش هم گرين کارت بگيره و اونا هم ببره؟
يا بايد کلا بي خياله ازدواج بشه ديگه.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان