موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
اگر به سایت اعلام نتایج مراجعه کنید پیام زیر نوشته شده است :
We are experiencing technical difficulties at this time
دوستان اگر شنیده ای، تجربه ای راجع به گفته ی نیما جان دارید بفرمایید. من هم شنیدم که نتایج یک ضرب اعلام نمی شود.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
شما همون مدرک پیش دانشگاهی به علاوه گواهی موقت دیپلم رو هم ببرید به نظرم کافیه.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.
اگر يک نفر قبول شده باشه و يک پسر بالاي 21 سال داشته باشه واون پسر مجرد باشه چقدر زمان مي بره تا پسر هم گرين کارت بگيره و بتونه بره آمريکا؟
اگر ازدواج کنه شرايط فرق مي کنه؟بدتر ميشه يا بهتر؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من یک سوال داشتم ممنون میشم دوستان دارای تجربه و مدیران محترم کمک کنن
من دانشجوی فوق هستم ، مدرک لیسانسم دست دانشگاست ولی مدارک دیپلم و پبش دانشگاهی رو دارم. در زمان ثبت نام لاتری ، آخرین مدرک تحصیلی رو زدم لیسانس . حالا به نظر شما روز مصاحبه مشکلی برام پیش نمیاد ؟ اگر از من مدرک لیسانس رو خواستن چی ؟البته اینو بگم که شغلم رو دانشجو زده بودم.
با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای همه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. یک سوال برای من پیش آمده دانشگاه مگه مدرک پیش دانشگاهی رو به ما بر می گردونه؟دست دانشگاه مگه نمی مونه؟دانشگاه بایگانی شه ؟ به خودمون بر می گردونن؟؟؟؟
ممنون و موفق باشید.
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-11 ساعت 07:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-11 ساعت 07:57 توسط rayan.s.)
(2011-05-10 ساعت 07:52)GHANARI نوشته: (2011-05-09 ساعت 16:50)free_free نوشته: [quote='farzad-it' pid='106959' dateline='1304930800']
چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.
اگر يک نفر قبول شده باشه و يک پسر بالاي 21 سال داشته باشه واون پسر مجرد باشه چقدر زمان مي بره تا پسر هم گرين کارت بگيره و بتونه بره آمريکا؟
تو این حالت باید فرد از طریق ویزای خانوادگی f1 اقدام کنه فکر میکنم ازدواج تاثیری نداشته باشه....
دوست عزیز
اگر ازدواج کنند وضع بدتر میشه و مدت زمان انتظار بیشتر میشه.
دوستان عزیز، دارنده گرین کارت فقط و فقط میتونه:
1-همسر (زن یا شوهر)
2-فرزند ازدواج نکرده زیر 21 سال
3-فرزند ازدواج نکرده بالای 21 سال
را بیاره آمریکا و برای اینکار باید فرم I-130 رو پر کنه .
-کاش عزیزانی که اطلاع دقیق ندارند از ارائه جواب به همچین سوال مهمی خودداری کنند.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-11 ساعت 08:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-11 ساعت 08:32 توسط Artim.)
سلام من این وضعیت را داشتم ... اما کیس من خانوادگی بود
یعنی زمان اقدام واسه شروع پروسه خانوادگی من کمتر از 21 سال داشتم و با توجه به اینکه کیس ما 6 سال به طول انجامید من از 21 سال بالاتر رفتم و در این حالت قانون میگفت تنها فرزندان کمتر از 21 سال مجرد می توانند به خانواده بپیوندند. پس من یکی از شرایط را نداشتم و نمی تونستم برم.
اما خوشبختانه دقیقا پارسال که نوبت به کیس ما رسید قانونی وضع شد که فرزندانی که هنگام شروع پروسه کمتر از 21 سال داشتند و البته مجرد هستند می توانند به همراه کیس خانوادشان البته با شماره ای متفاوت که خودشان بدون دخل وتصرف ما به سادگی به کیس اصلی اضافه کردند به مصاحبه بیایند و باقی مراحل را طی کنند. ( که با موفقیت طی شد)
و همان طور که ذوست عزیزمان رایان فرمودند ازدواج باعث می شه این پروسه انجام نگیره.
موفق باشید.
شانس تو را موفق نمیکند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل میکنی.
آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-11 ساعت 07:55)rayan.s نوشته: (2011-05-10 ساعت 07:52)GHANARI نوشته: (2011-05-09 ساعت 16:50)free_free نوشته: [quote='farzad-it' pid='106959' dateline='1304930800']
تو این حالت باید فرد از طریق ویزای خانوادگی f1 اقدام کنه فکر میکنم ازدواج تاثیری نداشته باشه....
دوست عزیز
اگر ازدواج کنند وضع بدتر میشه و مدت زمان انتظار بیشتر میشه.
دوستان عزیز، دارنده گرین کارت فقط و فقط میتونه:
1-همسر (زن یا شوهر)
2-فرزند ازدواج نکرده زیر 21 سال
3-فرزند ازدواج نکرده بالای 21 سال
را بیاره آمریکا و برای اینکار باید فرم I-130 رو پر کنه .
-کاش عزیزانی که اطلاع دقیق ندارند از ارائه جواب به همچین سوال مهمی خودداری کنند.
خيلي ممنون از تماي بچه ها که جواب مي دند.
يک سئوال ديگه اينکه فرزند پسر بالاي 21 سال مي تونه بعد از اينکه خانوادش واسش اقدام کردند ازدواج کنه؟
اون موقع مي تونه واسه همسرش هم گرين کارت بگيره و اونا هم ببره؟
يا بايد کلا بي خياله ازدواج بشه ديگه.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی