کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-05-04 ساعت 09:46)sara59 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه که امکان داره زن و شوهر یکیشون یک ضرب ویزا بگیره یکیشون اف.بی . آی بخوره؟ یا حتما به هر دوشون یه جا ویزا میدن؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین؟

براساس تجربيات دوستان اين مورد زياد بود كه مرد يا زن يكيشون okشدن ولي اون يكي كلير خورده و اونجا ازشون سوال ميكنن كه مي خواي ويزارو صادر كنم ولي طرف مقابل بايد صبركنه تا كلير بشه
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: لیلا ج ، free_free ، mml
سلام دوستان
این اطلاعات مربوط به فرم هایی که داخل هواپیما باید پر کنیم رو از کدوم سایت یا تایپیک مهاجر سرا میتونم پیدا کنم.

تاپیک مستقل برا خودش نداره ؟
بهتر نیست داشته باشه ؟
پیشنهاد !؟

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: mitr.p ، coming soon ، mml ، ramin_ad
سلام دوستان
از فرودگاه دیترویت (سیستم چکاز اول تا پرواز بعدی ) دوستان اطلاعاتی دارن؟
من باKLMدارم از آمستردام میرم دیترویت و بعدشم بیرمنگام .
اگه سایتی هم معرفی کنید که انگلیسی/فارسی که بهتر .

با سپاس

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، farzad.s
سلام.
چندتا سوال داشتم من Smile
اول اینکه چقدر طول می کشه تا سفارت ترکیه ویزا بده بهمون؟ بعد اینمه چقدر طول می کشه گرین کارت بگیریم؟
در ضمن می خواستم بدونم وقتی گرین کارت گرفتم می تونم بیام ایران ؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان:
دوستان توی سایت جایی نیست که روند کامل کار، از کارنت شدن تا گرفتن گرین کارت، رو توضیح داده باشه؟
من نمی دونم اسپانسر چیه قضیش؟ یه جا خوندم باید حساب بانکی داشته باشیم برای هر نفر هم ۱۵ میلیون پول توش باشه؟
مدارکی که تو سایت وزارت خارجه آمریکا حساب بانکی جزوش نبود که!!‌ یکی به من کمک کنه Smile من حسابی گیج شدم
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-05-05 ساعت 23:15)Mojtabacazi نوشته:  دوستان توی سایت جایی نیست که روند کامل کار، از کارنت شدن تا گرفتن گرین کارت، رو توضیح داده باشه؟
من نمی دونم اسپانسر چیه قضیش؟ یه جا خوندم باید حساب بانکی داشته باشیم برای هر نفر هم ۱۵ میلیون پول توش باشه؟
مدارکی که تو سایت وزارت خارجه آمریکا حساب بانکی جزوش نبود که!!‌ یکی به من کمک کنه Smile من حسابی گیج شدم

دوست عزیز قضیه خیلی ساده است شما یا بایستی اسپانسر داشته باشی یا مدرک تمکن مالی(پرینت حساب) که مبلغ اون جایی تعیین نشده ولی به تجربه گفته میشه که نبایستی از 15 یا 18 میلیون تومن کمتر و یا اینکه مبلغ خیلی بالا باشه . به نظر من مبلغ بین 18 تا 30 میلیون برای هر نفر کفایت می کنه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: sorooshii ، najibi ، Hornet ، coming soon ، sepinod ، ramin_ad
[quote='Mojtabacazi' pid='106364' dateline='1304621154']
دوستان توی سایت جایی نیست که روند کامل کار، از کارنت شدن تا گرفتن گرین کارت، رو توضیح داده باشه؟
[/
دوست عزیز این لینک کمک خیلی خوبی هستش
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081

تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، free_free ، sepinod ، ramin_ad
سلام به همه دوستان
من 10 اپریل مصاحبه داشتم و به من برگه ابی دادن و بهم گفتند به خاطر مراحل اداری پروسه ویزاتون یک کمی طول میکشه واز دهفته دیگه تو سایت چک بکنید و به محض اینکه تو سایت کیستون OK شد خودتون یا هر کس دیگه که پاستون را بیاره میتونه ویزاتون را بگیره حالا من سئولم این هست که بر اساس تجربه دوستان حداقل زمان وحداکثر زمانی که کیس افراد OK میشه چقدر هست مرسی
تشکر کنندگان: coming soon
دوستان من دانشجوام. 1 سال از درسم مونده تا مدرکمو بگيرم. مدرک ديپلمم الان دست دانشگاست. چندين بار رفتم دانشگاه جريان سفارت رو توضيح دادم که احتياج به مدرکم دارم اما اونا ميگن به هيچ وجه ديپلممو نميدن. حتي کپي برابر اصل هم نميکنن.ميگن بايد انصراف بدي تا مدرکو بگيري.اين قانون دانشگاه دولتيه.حتي با وثيقه هم ميگن نميشه. ترو خدا منو راهنمايي کنين بايد چيکار کنم اگه ديپلمو نبرم و فقط کپي ببرم ويزا نميدن بهم؟ من از 136 واحد 100 تا پاس کردم واقعا دلم ميسوزه اگه انصراف بدم. جالب اينجاست که پارسال که فهميدم لاتري برنده شدم و موضوع رو به دانشگاه گفتم گفتن عيبي نداره اما الان ميگن مدرکمو نميدن حتي ببرم کپي برابر اصل کنم. واقعا نميدونم چيکار کنم..
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: najibi ، ramin_ad ، jan
(2011-05-06 ساعت 20:26)مهسا ح نوشته:  دوستان من دانشجوام. 1 سال از درسم مونده تا مدرکمو بگيرم. مدرک ديپلمم الان دست دانشگاست. چندين بار رفتم دانشگاه جريان سفارت رو توضيح دادم که احتياج به مدرکم دارم اما اونا ميگن به هيچ وجه ديپلممو نميدن. حتي کپي برابر اصل هم نميکنن.ميگن بايد انصراف بدي تا مدرکو بگيري.اين قانون دانشگاه دولتيه.حتي با وثيقه هم ميگن نميشه. ترو خدا منو راهنمايي کنين بايد چيکار کنم اگه ديپلمو نبرم و فقط کپي ببرم ويزا نميدن بهم؟ من از 136 واحد 100 تا پاس کردم واقعا دلم ميسوزه اگه انصراف بدم. جالب اينجاست که پارسال که فهميدم لاتري برنده شدم و موضوع رو به دانشگاه گفتم گفتن عيبي نداره اما الان ميگن مدرکمو نميدن حتي ببرم کپي برابر اصل کنم. واقعا نميدونم چيکار کنم..

سلام
شاید بتونی از مدرسه یا آموزش پرورش ناحیه یک گواهی مهر شده قابل ترجمه بگیری .
تشکر کنندگان: ramin_ad ، najibi ، farzad.s
(2011-05-06 ساعت 01:00)hamidt نوشته:  سلام به همه دوستان
من 10 اپریل مصاحبه داشتم و به من برگه ابی دادن و بهم گفتند به خاطر مراحل اداری پروسه ویزاتون یک کمی طول میکشه واز دهفته دیگه تو سایت چک بکنید و به محض اینکه تو سایت کیستون OK شد خودتون یا هر کس دیگه که پاستون را بیاره میتونه ویزاتون را بگیره حالا من سئولم این هست که بر اساس تجربه دوستان حداقل زمان وحداکثر زمانی که کیس افراد OK میشه چقدر هست مرسی

متفاوت است و به عوامل زیادی بستگی دارد. به تاپیک 2011 در یک نگاه سر بزنید تا همه چیز دستگیرتان شود.

(2011-05-06 ساعت 20:26)مهسا ح نوشته:  دوستان من دانشجوام. 1 سال از درسم مونده تا مدرکمو بگيرم. مدرک ديپلمم الان دست دانشگاست. چندين بار رفتم دانشگاه جريان سفارت رو توضيح دادم که احتياج به مدرکم دارم اما اونا ميگن به هيچ وجه ديپلممو نميدن. حتي کپي برابر اصل هم نميکنن.ميگن بايد انصراف بدي تا مدرکو بگيري.اين قانون دانشگاه دولتيه.حتي با وثيقه هم ميگن نميشه. ترو خدا منو راهنمايي کنين بايد چيکار کنم اگه ديپلمو نبرم و فقط کپي ببرم ويزا نميدن بهم؟ من از 136 واحد 100 تا پاس کردم واقعا دلم ميسوزه اگه انصراف بدم. جالب اينجاست که پارسال که فهميدم لاتري برنده شدم و موضوع رو به دانشگاه گفتم گفتن عيبي نداره اما الان ميگن مدرکمو نميدن حتي ببرم کپي برابر اصل کنم. واقعا نميدونم چيکار کنم..

راه های مختلفی وجود دارد:
1- گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیرید و آنرا همراه با کارت دانشجویی خود ترجمه و تایید کنید و همراه با یک نامه به سفارت (پیش از مصاحبه) ارسال کنید و توضیح دهید که چرا نمی توانید دیپلم را ارائه بدهید.
2- اگر نظام جدید هستید مدرک پیش دانشگاهی را که در دست دارید ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
3- به منطقه آموزش پرورش خود مراجعه کنید و درخواست گواهی موقت کنید. آنرا ترجمه کنید .و همراه داشته باشید.
4- اگر هیچکدام از راه های بالا امکان پذیر نیست یک گواهی کار با دوسال سابقه کار در یک شغلی به هر ترتیبی که شده فراهم کنید و ارائه بدهید.

بهتر است موضوع برنده شدن را به مبادی رسمی مانند دانشگاه، آموزش پرورش، نظام وظیفه و یا راهنمایی رانندگی اعلام نکنید. مواردی هستند که با شنیدن این مطلب کمک و همکاری مناسبی ارائه نمی دهند.
موفق باشید
تشکر کنندگان: farzad-it ، Hornet ، free_free ، sorooshii ، najibi ، sepinod ، gadfly ، jan
با سلام به همه دوستان
مي خواستم سوال كنم از دوستاني كه مدارك مصاحبه رو جديدا براي سفارت انكارا پست كردن، با چه پستي ارسال كردن؟ممنون از راهنماي.
به اميد ويزاي بدون كليرنس يا كليرنس زود هنگام براي همه دوستان
تشکر کنندگان: jan
۱)سلام دوستان این جواب‌هایی‌ که واسه dv۲۰۱۲ اومده،این تمام جواب‌ها هست یا هنوز کامل نیست و آپدیت می‌شه؟؟؟

۲)دیگه از امسال نامه نمیدن،فقط از تو سایت هست؟؟؟

آخه من خودم که ۲۰۱۱ قبول شدم تو سایت میزد قبول نشدم ولی‌ واسم نامه اومد و ایمیل هم که زدم گفتن درسته اون مشکلی‌ نداره...
تشکر کنندگان: sorooshii ، jan
(2011-05-07 ساعت 10:48)REZA1390 نوشته:  با سلام به همه دوستان
مي خواستم سوال كنم از دوستاني كه مدارك مصاحبه رو جديدا براي سفارت انكارا پست كردن، با چه پستي ارسال كردن؟ممنون از راهنماي.
با خسته نباشید خدمت شما من مدارکم رو با دی اچ ال فرستادم . تی ان تی به سفارت امریکا نمیبره.موفق باشید

تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، jan
(2011-05-07 ساعت 10:48)REZA1390 نوشته:  با سلام به همه دوستان

میتونید از پست DHL استفاده کنید که کاملا مطمئن هست البته پست های دیگه ای هم هستن مثل آرامکس ولی دی اچ ال کاملا مطمئن هستش

(2011-05-07 ساعت 11:02)nima.nabizadeh نوشته:  ۱)سلام دوستان این جواب‌هایی‌ که واسه dv۲۰۱۲ اومده،این تمام جواب‌ها هست یا هنوز کامل نیست و آپدیت می‌شه؟؟؟

۲)دیگه از امسال نامه نمیدن،فقط از تو سایت هست؟؟؟

آخه من خودم که ۲۰۱۱ قبول شدم تو سایت میزد قبول نشدم ولی‌ واسم نامه اومد و ایمیل هم که زدم گفتن درسته اون مشکلی‌ نداره...

ظاهرا همه جواب ها همینه ولی توصیه من به دوستان این هستش که از چک کردن سایت در روزهای آینده نا امید نشن...

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، REZA1390 ، jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان