موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این اطلاعات مربوط به فرم هایی که داخل هواپیما باید پر کنیم رو از کدوم سایت یا تایپیک مهاجر سرا میتونم پیدا کنم.
تاپیک مستقل برا خودش نداره ؟
بهتر نیست داشته باشه ؟
پیشنهاد !؟
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از فرودگاه دیترویت (سیستم چکاز اول تا پرواز بعدی ) دوستان اطلاعاتی دارن؟
من باKLMدارم از آمستردام میرم دیترویت و بعدشم بیرمنگام .
اگه سایتی هم معرفی کنید که انگلیسی/فارسی که بهتر .
با سپاس
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
چندتا سوال داشتم من
اول اینکه چقدر طول می کشه تا سفارت ترکیه ویزا بده بهمون؟ بعد اینمه چقدر طول می کشه گرین کارت بگیریم؟
در ضمن می خواستم بدونم وقتی گرین کارت گرفتم می تونم بیام ایران ؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توی سایت جایی نیست که روند کامل کار، از کارنت شدن تا گرفتن گرین کارت، رو توضیح داده باشه؟
من نمی دونم اسپانسر چیه قضیش؟ یه جا خوندم باید حساب بانکی داشته باشیم برای هر نفر هم ۱۵ میلیون پول توش باشه؟
مدارکی که تو سایت وزارت خارجه آمریکا حساب بانکی جزوش نبود که!! یکی به من کمک کنه من حسابی گیج شدم
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من 10 اپریل مصاحبه داشتم و به من برگه ابی دادن و بهم گفتند به خاطر مراحل اداری پروسه ویزاتون یک کمی طول میکشه واز دهفته دیگه تو سایت چک بکنید و به محض اینکه تو سایت کیستون OK شد خودتون یا هر کس دیگه که پاستون را بیاره میتونه ویزاتون را بگیره حالا من سئولم این هست که بر اساس تجربه دوستان حداقل زمان وحداکثر زمانی که کیس افراد OK میشه چقدر هست مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دانشجوام. 1 سال از درسم مونده تا مدرکمو بگيرم. مدرک ديپلمم الان دست دانشگاست. چندين بار رفتم دانشگاه جريان سفارت رو توضيح دادم که احتياج به مدرکم دارم اما اونا ميگن به هيچ وجه ديپلممو نميدن. حتي کپي برابر اصل هم نميکنن.ميگن بايد انصراف بدي تا مدرکو بگيري.اين قانون دانشگاه دولتيه.حتي با وثيقه هم ميگن نميشه. ترو خدا منو راهنمايي کنين بايد چيکار کنم اگه ديپلمو نبرم و فقط کپي ببرم ويزا نميدن بهم؟ من از 136 واحد 100 تا پاس کردم واقعا دلم ميسوزه اگه انصراف بدم. جالب اينجاست که پارسال که فهميدم لاتري برنده شدم و موضوع رو به دانشگاه گفتم گفتن عيبي نداره اما الان ميگن مدرکمو نميدن حتي ببرم کپي برابر اصل کنم. واقعا نميدونم چيکار کنم..
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
مي خواستم سوال كنم از دوستاني كه مدارك مصاحبه رو جديدا براي سفارت انكارا پست كردن، با چه پستي ارسال كردن؟ممنون از راهنماي.
به اميد ويزاي بدون كليرنس يا كليرنس زود هنگام براي همه دوستان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
۱)سلام دوستان این جوابهایی که واسه dv۲۰۱۲ اومده،این تمام جوابها هست یا هنوز کامل نیست و آپدیت میشه؟؟؟
۲)دیگه از امسال نامه نمیدن،فقط از تو سایت هست؟؟؟
آخه من خودم که ۲۰۱۱ قبول شدم تو سایت میزد قبول نشدم ولی واسم نامه اومد و ایمیل هم که زدم گفتن درسته اون مشکلی نداره...