کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-05-13 ساعت 13:21)m.maryam نوشته:  
(2011-05-13 ساعت 12:35)coming soon نوشته:  
(2011-05-13 ساعت 12:30)nima.nabizadeh نوشته:  با سلام.

مدرک من لیسانس هست که تازه گرفتم،فوق دیپلم و دیملم هم دارم،

حالا برای مصاحبه کدوماشو باید ترجمه کنم و ببرم؟؟؟
آق نیما اگر شما برنده هستید باید اون مدرکی رو که هنگام ثبت نام در لاتاری اعلام کردی رو ارائه بدی در غیر اینصورت کیس شما بعلت نداشتن صداقت ممکن رد بشه ( خدای نکرده ) مثلا اگر شما ادعا کردی که لیسانس هستی فقط باید مدرک لیسانستون رو ارائه بدی یا اگه لیسانس داری ولی ادعا کردی که دیپلم هستی الان باید دیپلمت رو ارائه بدی نه لیسانس .
برای ترجمه مدارک باید مهر دادگستری باشد یا وزارت امور خارجه؟
متشکرم

دوستان گفتن مهر دادگستری کفایت میکنه ولی بهر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه ضمن اینکه مترجمین باسابقه و باتجربه در این خصوص خودشون میدونن که چه مهرهایی نیازه و کفایت میکنه.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free
سلام
در دستوراعمل هايي كه گفته شده اسمي از مهر وزارت خارجه و دادگستري برده نشده و فقط گفتند ترجمه رسمي شود ولي من و اكثر دوستان براي احتياط بيشتر هم مهر وزات خارجه و هم مهر دادگستري را زديم كه هر دو را دارلترجمه انجام داد و نيازي نيست خودتان مراجعه كنيد و به نظرم اينكار را انجام بديد
(2011-05-13 ساعت 13:21)m.maryam نوشته:  
(2011-05-13 ساعت 12:35)coming soon نوشته:  
(2011-05-13 ساعت 12:30)nima.nabizadeh نوشته:  با سلام.

مدرک من لیسانس هست که تازه گرفتم،فوق دیپلم و دیملم هم دارم،

حالا برای مصاحبه کدوماشو باید ترجمه کنم و ببرم؟؟؟
آق نیما اگر شما برنده هستید باید اون مدرکی رو که هنگام ثبت نام در لاتاری اعلام کردی رو ارائه بدی در غیر اینصورت کیس شما بعلت نداشتن صداقت ممکن رد بشه ( خدای نکرده ) مثلا اگر شما ادعا کردی که لیسانس هستی فقط باید مدرک لیسانستون رو ارائه بدی یا اگه لیسانس داری ولی ادعا کردی که دیپلم هستی الان باید دیپلمت رو ارائه بدی نه لیسانس .
برای ترجمه مدارک باید مهر دادگستری باشد یا وزارت امور خارجه؟
متشکرم

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، REZA1390
با سلام به دوستان آیا از دوستان کسی بوده که مثل من فراموش کرده باشه با مدارک ارسالی به آنکارا - 2 صفحه ادرس و سابقه تحصیلی و کاری را بفرستد! من 3 هفته تا مصاحبه وقت دارم چی کار کنم؟ دوباره همه ترجمه ها را بفرستم یا فقط اون 2 صفحه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
2011AS00025xxx آنکارا
تشکر کنندگان:
(2011-05-13 ساعت 15:11)سروناز نوشته:  با سلام به دوستان آیا از دوستان کسی بوده که مثل من فراموش کرده باشه با مدارک ارسالی به آنکارا - 2 صفحه ادرس و سابقه تحصیلی و کاری را بفرستد! من 3 هفته تا مصاحبه وقت دارم چی کار کنم؟ دوباره همه ترجمه ها را بفرستم یا فقط اون 2 صفحه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
2011AS00025xxx آنکارا

به نظر من همون صفحاتی رو که کم نفرستادی دوباره بفرست هر چند که بعضی از مصاحبه شونده های آنکارا با این که هیچ مدرکی رو نفرستاده بودن بدون هیچ مشکلی مصاحبه شدن و بعضا همونجا هم ویزا گرفتن....
بهر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه و تصمیم آخر رو شما میگیرید..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: sepinod ، najibi ، سروناز ، Hornet ، REZA1390 ، coming soon
(2011-05-13 ساعت 15:11)سروناز نوشته:  با سلام به دوستان آیا از دوستان کسی بوده که مثل من فراموش کرده باشه با مدارک ارسالی به آنکارا - 2 صفحه ادرس و سابقه تحصیلی و کاری را بفرستد! من 3 هفته تا مصاحبه وقت دارم چی کار کنم؟ دوباره همه ترجمه ها را بفرستم یا فقط اون 2 صفحه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
2011AS00025xxx آنکارا

سلام
من هم چند مدرک از جمله مدارک اسپانسر و سابقه ی تحصیلی را نتونستم بفرستم.الان آنکارا هستم وروز مصاحبه مدارک را ارائه می کنم و خلاصه این که هیچ مشکلی نیست.روز مصاحبه بهشون تحویل بده.
موفق باشید
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: najibi ، سروناز ، Hornet ، free_free ، REZA1390
(2011-05-13 ساعت 15:16)free_free نوشته:  
2011AS00025xxx آنکارا

به نظر من همون صفحاتی رو که کم نفرستادی دوباره بفرست هر چند که بعضی از مصاحبه شونده های آنکارا با این که هیچ مدرکی رو نفرستاده بودن بدون هیچ مشکلی مصاحبه شدن و بعضا همونجا هم ویزا گرفتن....
بهر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه و تصمیم آخر رو شما میگیرید..
ممنون از جواب
تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390
اگرخانه ای سند نداشته باشد مبایعه نامه باشد برای سفارت قابل قبول است؟
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-14 ساعت 00:49)shervin1988 نوشته:  باز هم من به يه جايي رسيدم و گير كردم و باز هم گفتم اينجا مطرح كنم تا جواب بگيرم
اول از جواب دهنده تشكر ميكنم
سوالم اينه
كسي كه برنده شده وقتي كه گرين كارتش رو بگيره ، اون موقع 30 ماه بايد پيوسته داخل آمريكا بمونه تا بتونه براي پاسپورت اقدام كنه يا اينكه نه مي تونه فاصله بيوفته بينش و از آمريكا خارج شه؟
بعضيها به من ميگن اصلا 30 ماه نيست 5 ساله
بعضيها ميگن 30 ماه رو بايد توي 5 ساله اول اقامتش پر كنه

لطفا با ذكر منبع اين سوالات رو جواب بدين واقعا ممنونم
دوست عزیز با مراجعه به تاپیک "مراحل اقدام برای دریافت پاس سفید يا اجازه ورود مجدد (Re-entry Permit) "پاسخ سوال خود را خواهید گرفت.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938

تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free ، mitr.p ، mml ، coming soon
سلام راستش ميخواستم بدونم اگر كسي كليرنس خورد و ويزا نگرفت ايا
سال بعد ميتونه دوباره درلاتاري شركت كنه؟منظورم اينه كه كليرنس براي يكباره يا براي هميشه است اگر در يك خانواده همسر كليرنس بخوره تكليف چيه؟سال هاي بعد هم نمي تونه بره؟
تشکر کنندگان:
(2011-05-14 ساعت 08:44)nahid.t نوشته:  سلام راستش ميخواستم بدونم اگر كسي كليرنس خورد و ويزا نگرفت ايا
سال بعد ميتونه دوباره درلاتاري شركت كنه؟منظورم اينه كه كليرنس براي يكباره يا براي هميشه است اگر در يك خانواده همسر كليرنس بخوره تكليف چيه؟سال هاي بعد هم نمي تونه بره؟
البته که می تونید شرکت کنید.کلیرنس خوردن به معنای ریجکت شدن نیست واکثر موارد هم که افراد به دلیل طولانی شدن پروسه کلیرنس موفق به دریافت ویزا نمیشن دلیل بر این نیست که نکته منفی در بک گراندشون بوده.به نظر بنده که خیلی از پرونده ها اصلا چک نمی شن و همینطور بیخودی و با سلیقه و نظر شخصی آفیسر می رن تو پروسه کلیرنس.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi ، coming soon
(2011-05-14 ساعت 00:29)m.maryam نوشته:  اگرخانه ای سند نداشته باشد مبایعه نامه باشد برای سفارت قابل قبول است؟

دوست عزیز اولین مشکل شما ترجمه مبایعه نامه هست . اگه اشتباه نکنم دادگستری فقط اسناد رسمی رو ترجمه میکنه ، من از مبایع نامه شما اطلاعی ندارم ولی احساس میکنم اگه بتونید ترجمش کنید صرف بحث مالکیت قانونی شما روی اون ملک که توسط قوه قضائیه تایید شده میتونه مشکلتون رو حل کنه و فکر نمیکنم خارجی ها از قوانین مربوط قولنامه ها و مبایع نامه ها و سند ووکالت و این چیزهای عجیب و غریب تو ایران سر دربیارن....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon
(2011-05-14 ساعت 10:08)free_free نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 00:29)m.maryam نوشته:  اگرخانه ای سند نداشته باشد مبایعه نامه باشد برای سفارت قابل قبول است؟

دوست عزیز اولین مشکل شما ترجمه مبایعه نامه هست . اگه اشتباه نکنم دادگستری فقط اسناد رسمی رو ترجمه میکنه ، من از مبایع نامه شما اطلاعی ندارم ولی احساس میکنم اگه بتونید ترجمش کنید صرف بحث مالکیت قانونی شما روی اون ملک که توسط قوه قضائیه تایید شده میتونه مشکلتون رو حل کنه و فکر نمیکنم خارجی ها از قوانین مربوط قولنامه ها و مبایع نامه ها و سند ووکالت و این چیزهای عجیب و غریب تو ایران سر دربیارن....
مرسی از راهنماییتون
ببخشید عکس خانمها باید با حجاب باشد یا بی حجاب؟

تشکر کنندگان: najibi
(2011-05-14 ساعت 10:08)free_free نوشته:  

من از مبایعه نامه چیزی سر در نمیارمBig Grin
همسر من هم ی خونه پیش خریداری شده داشت. و هنوز تکمیل نشده بود و ما هم سند نداشتیم.تنها چیزی کا داشتیم قولنامه توی بنگاه بود و یه نامه از دفتر اسناد رسمی
هردو رو دادیم ترجمه البته نامه اسناد رسمی رو تونستیم بدیم مهر بزنند (وزارت خارجه)
در روز مصاحبه هم هیچ ایرادی نگرفتند
البته باید بگم که ما نامه حساب بانکی هم داشتیم

[
تشکر کنندگان: najibi ، frozen mind ، free_free
یه چیزی شنیدم
به هرکسی که میگم لاتاری برنده شدیم جدا از تبریک گفتن .میگن که چون شما لاتاری بودید تا زمانی که در امریکا کار گیرتون نیاد ، دولت به شما حقوق میده
این رو از خیلی ها شنیدم .حتی در هتل انکارا اکثرا اینو میگفتن و اینکه اصلا ربطی به تمکن مالی نداره
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
تشکر کنندگان: najibi
دوست عزیز
منم در حد شنیدن
یکی از اقوام من که در حال حاضر آمریکاست گفت که: یکنفر از آشنایان اومده اینجا که اونها هم لاتاری بردن و دارن هر چی که فکر کنی از دولت میگیرن.
گفتم آخه چی؟ مگه میدن؟
گفت حالا اومدی اینجا باهاشون آشناتون میکنم تا بگه چی کار کردن.
منم در این حد شنیدم.

(2011-05-15 ساعت 11:29)mitr.p نوشته:  یه چیزی شنیدم
به هرکسی که میگم لاتاری برنده شدیم جدا از تبریک گفتن .میگن که چون شما لاتاری بودید تا زمانی که در امریکا کار گیرتون نیاد ، دولت به شما حقوق میده
این رو از خیلی ها شنیدم .حتی در هتل انکارا اکثرا اینو میگفتن و اینکه اصلا ربطی به تمکن مالی نداره
کسی در این مورد چیزی میدونه؟

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: mitr.p ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان