موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانم سلام.
یک سوال: کارتهای ملی همه فکر می کنم تا 26 اردیبهشت 1390 اعتبار داره یعنی 15 روز دیگه! حالا این رو باید بدیم ترجمه . مشکلی پیش نمیاره روزه مصاحبه؟ افیسر گیر نده؟؟؟؟ ممنون از نظرتون
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-11 ساعت 07:55)rayan.s نوشته: (2011-05-10 ساعت 07:52)GHANARI نوشته: (2011-05-09 ساعت 16:50)free_free نوشته: [quote='farzad-it' pid='106959' dateline='1304930800']
چند روز پيش يک نفري يه سئوالي از من پرسيد نميدونستم چي بگم بهش گفتم از اساتيد اينجا بپرسم.
اگر يک نفر قبول شده باشه و يک پسر بالاي 21 سال داشته باشه واون پسر مجرد باشه چقدر زمان مي بره تا پسر هم گرين کارت بگيره و بتونه بره آمريکا؟
اگر ازدواج کنه شرايط فرق مي کنه؟بدتر ميشه يا بهتر؟
تو این حالت باید فرد از طریق ویزای خانوادگی f1 اقدام کنه فکر میکنم ازدواج تاثیری نداشته باشه....
دوست عزیز
اگر ازدواج کنند وضع بدتر میشه و مدت زمان انتظار بیشتر میشه.
دوستان عزیز، دارنده گرین کارت فقط و فقط میتونه:
1-همسر (زن یا شوهر)
2-فرزند ازدواج نکرده زیر 21 سال
3-فرزند ازدواج نکرده بالای 21 سال
را بیاره آمریکا و برای اینکار باید فرم I-130 رو پر کنه .
-کاش عزیزانی که اطلاع دقیق ندارند از ارائه جواب به همچین سوال مهمی خودداری کنند.
خيلي ممنون از تماي بچه ها که جواب مي دند.
يک سئوال ديگه اينکه فرزند پسر بالاي 21 سال مي تونه بعد از اينکه خانوادش واسش اقدام کردند ازدواج کنه؟
اون موقع مي تونه واسه همسرش هم گرين کارت بگيره و اونا هم ببره؟
يا بايد کلا بي خياله ازدواج بشه ديگه.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدرک لیسانس و پیش دانشگاهی را ترجمه کردم و مدرک دیپلم را ازم نخواستن ...همون مدرک پیش دانشگاهی به نظرم کفایت می کنه می خواین برای محکم کاری گواهی اشتغا به تحصیل را هم ترجمه کنید
(2011-05-11 ساعت 17:29)مهسا ح نوشته: (2011-05-09 ساعت 16:33)free_free نوشته: (2011-05-09 ساعت 15:08)farid24 نوشته: سلام به همه دوستان
من یک سوال داشتم ممنون میشم دوستان دارای تجربه و مدیران محترم کمک کنن
من دانشجوی فوق هستم ، مدرک لیسانسم دست دانشگاست ولی مدارک دیپلم و پبش دانشگاهی رو دارم. در زمان ثبت نام لاتری ، آخرین مدرک تحصیلی رو زدم لیسانس . حالا به نظر شما روز مصاحبه مشکلی برام پیش نمیاد ؟ اگر از من مدرک لیسانس رو خواستن چی ؟البته اینو بگم که شغلم رو دانشجو زده بودم.
با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای همه
شما آخرین مدرکتون لیسانس هست بایستی ترجمه اون رو بهمراه اصل روز مصاحبه همراه داشته باشین.حداقل ممکن اینه که ترجمه مدرک رو داشته باشین و اگه نمیتونید اصل رو بگیرید میتونید ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه کارت دانشجویی و حداقل یک کپی(ترجیحا برابر اصل) از لیسانس همراتون باشه ضمن اینکه ترجمه ریزنمرات لیسانس هم میتونه کمکتون کنه...بعلاوه گرفتن مدرک ی لیسانس از دانشگاه کار غیر ممکنی نیست فقط توجه داشته باشید نگید برای لاتاری و مهاجرت میخواین که بهتون نمیدن(جون میدونن که دیگه ایران نیستین که پس بدین)
(2011-05-09 ساعت 15:53)respina31 نوشته: سلام دوستان. یک سوال برای من پیش آمده دانشگاه مگه مدرک پیش دانشگاهی رو به ما بر می گردونه؟دست دانشگاه مگه نمی مونه؟دانشگاه بایگانی شه ؟ به خودمون بر می گردونن؟؟؟؟
ممنون و موفق باشید.
دوست عزیز قانونا نمیتونن نگه دارن ولی بعضی از این دانشگاه ها پس نمیدن...
بنظر من دوستانی که این دست مشکلات رو دارن بایستی سعی کنن با سیاست مدرکشون رو از چنگ دانشکاه در بیارن نه اینکه عنوان کنن برای لاتاری و مهاجرت میخوان که نتیجه نمیده....
منم بدجور گير افتادم... دانشگاه ديپلممو نميده تصلا... دوستان من اگه اصل ديپلمو نداشته باشم و فقط کپي معمولي داشته باشم ريز نمرات کمکم نميکنه؟ مثلا به نظرتون کارنامه ي 4 سال دبيرستان و پيش دانشگاهيمو بدم ترجمه کنن؟ يا همون گواهي اشتغال يه تحصيل از دانشگاه و بردن کارت دانشجويي به سفارت کافيه؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ...........خسته نباشید
یه سوال دارم اینکه اگه خدا بخواد و کارامون درس بشه وبریم آمریکا...چطور میشه کسیو که بعدا قراره باهاش ازدواج کنیم بیاریم اونور؟............. باید بیام ایران ازدواج کنیم بعد بریم دنبال کارای ویزا یا که نه؟........میتونه بیاد اونجا ازدواج کنیم(با دعوت نامه یا ....؟............ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.........
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.15 روز قبل از مصاحبه باید مدارک رو واسه انکارا فرستاد.میتونید کپی برابر اصل رو بفرستین روز مصاحبه اصلاشم ببرین
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جوابی که kcc برای نامه دوم میده چه جوریه؟فقط تاریخ مصاحبه توشه؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده