کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-05-28 ساعت 14:53)phoenix نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 14:45)نگار 65 نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 13:35)phoenix نوشته:  دوستان عزيز سلام.
براي من از آنكارا ايميل زدن و مدارك و كسري هاي مداركم رو اعلام كردن؟ من يكم نگران شدم؟ چون گفته شايد يه اسپانسر ديگه اي لازم باشه؟
متن اون قسمت نامه:
Original I-134 Affidavit of Support form from the co-sponsor, another co-sponsor may be needed
ميخواستم بدونم اين ايميل رو براي هم ميزنن تا زمان مصاحبه رو همراه كسري مدارك اعلام كنن؟ ضمنا موضوع اسپانسر ديگه رو كسي ميدونه؟
ممنون از پاسخ
چند روز قبل از مصاحبه اين ايميل را براي شما فرستادند؟ شما کي مدارکتان را ارسال کرديد؟

ده روز قبل مصاحبه. هفته قبل مدارك ارسال شد

شاید مدارک اسپانسرتون ایرادداره و یا اینکه شما رو با شخص دیگه ای اشتباه گرفتند.
توصیه می کنم مدارک و فرم های اسپانسر رو با بچه هایی که اسپانسر معرفی کردن چک کنید شاید اشتباهی کردین....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، mml
با سلام
روز مصاحبه فرم DS134 وDS122 که قبلا"پست کردم احتیاج است ببرم؟
تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml
(2011-05-28 ساعت 16:13)m.maryam نوشته:  با سلام

اگر برای خودتان و همراهانتان (همگی ) پر کردید از KCC می فرستند سفارت ولی اگر فقط برای برنده پر شده حتما برای همراهان پر کرده ببرید ، که مثل ما یک فشار مضاعف برای پر کردن سریع در سفارت را مجبور به تحمل نشوید .
چند تایی سوال داشتم

1 - من 26 جولای وقت مصاحبه دارم به نظرتون از کی اونجا باشم و کی برگردم بهتره ؟
به نظرتون اگر 22 جولای اونجا باشم با خیال راحت برم مدیکال از اونطرف 28 جولای برگردم خوبه ؟

2 - اینکه گواهی سابقه کاری رو هم باید بدم ترجمه یا اینکه خودش به زبان انگلیسی باشه مشکلی نداره ؟

3 - من که مصاحبم در ابوظبی هست اسپانسر باید مدارک رو برای من بفرسته یا اینکه مستقیم به سفارت ؟
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-28 ساعت 17:23)clear نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 16:13)m.maryam نوشته:  با سلام

اگر برای خودتان و همراهانتان (همگی ) پر کردید از KCC می فرستند سفارت ولی اگر فقط برای برنده پر شده حتما برای همراهان پر کرده ببرید ، که مثل ما یک فشار مضاعف برای پر کردن سریع در سفارت را مجبور به تحمل نشوید .
مرسی از راهنماییتون

تشکر کنندگان: REZA1390
Question 
سلام دوستان. باسه من یه ابهام پیش اومده ... تو لیست کلیرنس سفارت انکارا جلوی کیس نامبر ما یه تاریخ نوشته که باید تا قبل از رسیدن اون تاریخ بریم به سفارت و ویزا رو بگیریم که ما هم این کار رو کردیم اما نمیدونم که این تاریخ آخرین تاریخیه که ما باید پامون برسه به آمریکا یا تا تاریخی که ویزامون اعتبار داره باید برسیم به آمریکا ؟ خلاصه که از کجا باید بفهمم که آخرین مهلت ما باسه رسیدن به آمریکا و دادن پوشه به فرودگاه باسه ادامه پیدا کردن فرایدند گرفتن گرین کارت کیه ؟ راستی اگه وقتی میری آمریکا و قرار می شه که گرین کارت رو به ادرسی که میگی ارسال کنن اگه تا قبل از این که گرین کارت به دستت برسه برگردی ایران ممکنه مشکلی پیش بیاد توی کارت ؟ مثلا بگن چون خود طرف نیست گرین کارتش رو نمی دیم یا هرچیزه دیگه که باعث بشه گرین کارت من هوتوتو بشه ؟ ! عجب سوال دور و درازی !!! :دی ! Big Grin[font=Tahoma][/font]
تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml
(2011-05-28 ساعت 23:05)saiman نوشته:  سلام دوستان. باسه من یه ابهام پیش اومده ... تو لیست کلیرنس سفارت انکارا جلوی کیس نامبر ما یه تاریخ نوشته که باید تا قبل از رسیدن اون تاریخ بریم به سفارت و ویزا رو بگیریم که ما هم این کار رو کردیم اما نمیدونم که این تاریخ آخرین تاریخیه که ما باید پامون برسه به آمریکا یا تا تاریخی که ویزامون اعتبار داره باید برسیم به آمریکا ؟ خلاصه که از کجا باید بفهمم که آخرین مهلت ما باسه رسیدن به آمریکا و دادن پوشه به فرودگاه باسه ادامه پیدا کردن فرایدند گرفتن گرین کارت کیه ؟ راستی اگه وقتی میری آمریکا و قرار می شه که گرین کارت رو به ادرسی که میگی ارسال کنن اگه تا قبل از این که گرین کارت به دستت برسه برگردی ایران ممکنه مشکلی پیش بیاد توی کارت ؟ مثلا بگن چون خود طرف نیست گرین کارتش رو نمی دیم یا هرچیزه دیگه که باعث بشه گرین کارت من هوتوتو بشه ؟ ! عجب سوال دور و درازی !!! :دی ! Big Grin[font=Tahoma][/font]

دوست من اون تاریخ ، تاریخ اکسپایر ویزاست یعنی اگه دیرتر بری سفارت هر بلایی ممکنه سرت بیاد . مثلا بهت ندن یا دوباره ادمین چک بهت بخوره و ....

در مورد سوال دوم شما اگر می خواهید بدون گرین کارت برگردید اصلا برای چی دارید می رید؟؟؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، alirezagh ، REZA1390 ، mml
(2011-05-28 ساعت 23:57)free_free نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 23:05)saiman نوشته:  سلام دوستان. باسه من یه ابهام پیش اومده ... تو لیست کلیرنس سفارت انکارا جلوی کیس نامبر ما یه تاریخ نوشته که باید تا قبل از رسیدن اون تاریخ بریم به سفارت و ویزا رو بگیریم که ما هم این کار رو کردیم اما نمیدونم که این تاریخ آخرین تاریخیه که ما باید پامون برسه به آمریکا یا تا تاریخی که ویزامون اعتبار داره باید برسیم به آمریکا ؟ خلاصه که از کجا باید بفهمم که آخرین مهلت ما باسه رسیدن به آمریکا و دادن پوشه به فرودگاه باسه ادامه پیدا کردن فرایدند گرفتن گرین کارت کیه ؟ راستی اگه وقتی میری آمریکا و قرار می شه که گرین کارت رو به ادرسی که میگی ارسال کنن اگه تا قبل از این که گرین کارت به دستت برسه برگردی ایران ممکنه مشکلی پیش بیاد توی کارت ؟ مثلا بگن چون خود طرف نیست گرین کارتش رو نمی دیم یا هرچیزه دیگه که باعث بشه گرین کارت من هوتوتو بشه ؟ ! عجب سوال دور و درازی !!! :دی ! Big Grin[font=Tahoma][/font]

دوست من اون تاریخ ، تاریخ اکسپایر ویزاست یعنی اگه دیرتر بری سفارت هر بلایی ممکنه سرت بیاد . مثلا بهت ندن یا دوباره ادمین چک بهت بخوره و ....

در مورد سوال دوم شما اگر می خواهید بدون گرین کارت برگردید اصلا برای چی دارید می رید؟؟؟

من مشمول هستم و اگه دیر بیام پولم رو می خورن درحالی که دانشجو هم هستم ! خلاصه چه بگم که دلم خونه !!! تازه بعد از همه این بدبختیا دلمم اینجا گیر کرده پیش یه دختر خانوم عزیزی که دوساله میخایم ازدواج کنیم و نمیشه حالا با همه این بدبختیا من موندم و میلیون میلیون پول که باید خرج بشه که بتونم باسه یه زندگی بهتر به کشور مورد علاقم مهاجرت کنم (یه روزززززی) حالا باسه این که این فرصت از دستم نره دارم زمین و آسمون رو بهم می دوزم تازه نمی دونم این دفعه که برم نظام وظیفه باسه بار دوم بهم اجازه خروج میدن باسه آمریکا رفتن یا که نه Sad !
(2011-05-29 ساعت 01:24)saiman نوشته:  

من مشمول هستم و اگه دیر بیام پولم رو می خورن درحالی که دانشجو هم هستم ! خلاصه چه بگم که دلم خونه !!! تازه بعد از همه این بدبختیا دلمم اینجا گیر کرده پیش یه دختر خانوم عزیزی که دوساله میخایم ازدواج کنیم و نمیشه حالا با همه این بدبختیا من موندم و میلیون میلیون پول که باید خرج بشه که بتونم باسه یه زندگی بهتر به کشور مورد علاقم مهاجرت کنم (یه روزززززی) حالا باسه این که این فرصت از دستم نره دارم زمین و آسمون رو بهم می دوزم تازه نمی دونم این دفعه که برم نظام وظیفه باسه بار دوم بهم اجازه خروج میدن باسه آمریکا رفتن یا که نه Sad !
خدا کمکت میکنه نگران نباش هر چیزی میشه تو این مملکت نگران نباش Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-28 ساعت 15:52)free_free نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 14:53)phoenix نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 14:45)نگار 65 نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 13:35)phoenix نوشته:  دوستان عزيز سلام.
براي من از آنكارا ايميل زدن و مدارك و كسري هاي مداركم رو اعلام كردن؟ من يكم نگران شدم؟ چون گفته شايد يه اسپانسر ديگه اي لازم باشه؟
متن اون قسمت نامه:
Original I-134 Affidavit of Support form from the co-sponsor, another co-sponsor may be needed
ميخواستم بدونم اين ايميل رو براي هم ميزنن تا زمان مصاحبه رو همراه كسري مدارك اعلام كنن؟ ضمنا موضوع اسپانسر ديگه رو كسي ميدونه؟
ممنون از پاسخ
چند روز قبل از مصاحبه اين ايميل را براي شما فرستادند؟ شما کي مدارکتان را ارسال کرديد؟

ده روز قبل مصاحبه. هفته قبل مدارك ارسال شد

شاید مدارک اسپانسرتون ایرادداره و یا اینکه شما رو با شخص دیگه ای اشتباه گرفتند.
توصیه می کنم مدارک و فرم های اسپانسر رو با بچه هایی که اسپانسر معرفی کردن چک کنید شاید اشتباهی کردین....
من اگه جای شما بودم اصلا اسپانسر نمیگرفتم
شما از کجا میدونید که اسپانسرتون خلافی نکرده..جریمه ای نشده باشه و یا اینکه مالیاتش رو به موقع داده.
به قول معروف سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند
نمیخوام نگرانتون کنم اما زمانی که شما fbi چک میخورید اگه اسپانسر داشته باشید کمی روندتون طولانی تر میشه چون در واقع اسپانسر شما هم مورد بررسی قرار میگیره
من و همسرم با تمکن مالی رفتیم .بدون هیچ گونه اسپانسری و ویزامون رو هم سر 1 ماه گرفتیم
همسرم 32 میلیون تومن و من هم 25 میلیون (نامه بانک صادرات)
حال من اگه جای شما بودم تمکن مالی ام رو جور میکردم
تا دیگه نگران اسپانسرم نباشم که در اون ور اب خلاف کرده یا نه!!!
موفق باشید
تشکر کنندگان: phoenix ، Hornet ، najibi ، AmericanHamid
سلام دوستان
من امروز كه رفتم سفارت ابوظبي كه باسبورتها را بدهم ديدم كه تعطيل هست واز نكهباني ورودي درب سؤال كردم كفت كه تعطيلات هست وفردا بياييد كفتم داخل بركه زده هر يكشنبه ولي ان مامور اسرار داشت مشكلي نيست واقعا كيج شدم نميدونم جكار كنم جون من از دبي بايد برم ابوظبي وتا جمعه بيشر مرخصي ندارم لطفا هر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد كه ايا ممكن اثتثنا قائل بشوند بخاطر تعطيلاتشون يا نه مرسي
(2011-05-28 ساعت 02:47)najibi نوشته:  دوستان من همین الان متوجه شدم که تاریخ ازدواج رو توی ان فرم های اولیه ۱ سال اشتباه زدم. خواهش میکنم از دوستان که بگن آیا کسی بوده که همچین اشتباهی کرده باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگران شدم .SadSadالبته میدونم که یه تاپیک جداگانه داره این سوال من ,ولی با توجه به اینکه بنده تاریخ مصاحبه ام نزدیکه و این تاپیک هم بیشتر مورد بازدید دوستان هستش فکر کردم اینجا مطرح کنم . دوستان ببخشید دیگه.به نظر تون بهتره به سفارت ابوظبی ایمیل بزنم و موضوع رو اطلاع بدم یا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن این کار رو بکنم؟

دوست من اصلا نكران نباش جون من هم جند تا تاريخ را اشتباه زده بودم ومن موقع مصاحبه كفتم اشتباه كردم وراحت بذيرفت
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet
(2011-05-29 ساعت 01:24)saiman نوشته:  

دوست عزیز این همه ناراحتی و اضطراب به نظر من بی مورده.
اصولا مشکلاتی که مربوط به داخل باشه خیلی راحت تر حل میشه تا اونور آب، اگر یه سری به تاپیک کلیرنس برندگان بزنید متوجه خواهید شد که دوستان چه شرایط و استرسی دارند!
خدا رو شکر کنید که ویزاتون حاضره، کلا به نظر من مشکل شما یه مشکل شیرینه و نگرونش نباشید.
در مورد نظام وظیفه با توجه به این که دانشجو هستید می تونید سفر خودتون رو نیمه علمی یا علمی معرفی کنید و از این طریق میزان وثیقه رو از 15 میلیون به 8 تا 5 میلیون کاهش بدید. برای اطلاعات بیشتر ویکی مربوط به سربازی رو که توسط دوست خوبمون Ali-J تهیه شده رو حتما مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، sare
سلام دوستان.ما شماره ی پروندمون حدود 37000 هست.می خواستم بدونم عزیزانی که آشنایی دارن می تونن به ما حدود تاریخ مصاحبمون رو بگن؟با تشکر از شما
تشکر کنندگان:
(2011-05-30 ساعت 10:03)ali_ho نوشته:  سلام دوستان.ما شماره ی پروندمون حدود 37000 هست.می خواستم بدونم عزیزانی که آشنایی دارن می تونن به ما حدود تاریخ مصاحبمون رو بگن؟با تشکر از شما

سلام، دوست عزیز به نظر من برای اواخر مرداد ماه برنامه ربزی کنید.
تشکر کنندگان: ali_ho ، najibi
(2011-05-30 ساعت 15:04)alirezagh نوشته:  
(2011-05-30 ساعت 10:03)ali_ho نوشته:  سلام دوستان.ما شماره ی پروندمون حدود 37000 هست.می خواستم بدونم عزیزانی که آشنایی دارن می تونن به ما حدود تاریخ مصاحبمون رو بگن؟با تشکر از شما

سلام، دوست عزیز به نظر من برای اواخر مرداد ماه برنامه ربزی کنید.

با تشکر از شما دوست عزیز.یعنی طبق گفته ی شما احتمالا تاریخ کلیرنس ما میوفته برای بعد از تابستون؟بعد چند وقت قبل از مصاحبه نامه ی دوم به دست ما می رسه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان