کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-15 ساعت 14:00)ravian نوشته:  دوستان عزیز و مهربون و مدیران با حوصله سلام
من در حال پر کردن فرم 230 و 122 هستم البته برنده لاتاری خانمم هست و منو پسر 6 سالم هم همراه هستیم عزیزان بنده کلی مینویسم که زیاد وقتتونو نگیرم اگه محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنونم میشم.
اهل اصفهانم و 32 سالمه. خانمم خانه داره و هیچ وقت هیچ شغلی نداشته مدرکش هم دیپلم نظام قدیم رشته ادبیاته.خودم به دلیل مسائل مالی نتونستن دیپلم بگیرم چند سالی هر کاری که فکر کنید کردم ولی چون آخرش دیدم اینا فایده نداره تصمیم گرفتم درسم را بخونم تا شاید یه چیزی بشم .
القصه دیپلم کارو دانش توی رشته برنامه نویسی کامپیوتو گرفتم و امسال هم پیش دانشگاهیم را تمام کردم در رشته انسانی فراگیر پیام نور هم برای روانشناسی امتحان دادم که نتیجه هاش هنوز نیومده.
هیچ وقت به شانس اعتقاد نداشتم و میدونم که آدم وقتی تو مسیر درست قرار میگیره خدا با نهایت مهربونی راه ها را براش باز میکنه .
پول دار نیستم تنها سفر خارجیم هم چند بار به دبی بوده اونم برای کار که نشد .یه بار هم کلی خرج کردم اقامت امارات گرفتم ولی کفیل عرب کلاه بردار از آب در اومد و اقامتمون باطل شد البته فقط خودم اقامت خورد تو پاسم.
همسرم هم 2 بار قبل از ازدواج با من با پدرش رفت دبی.هیچ کسی را در آمریکا ندارم نه دوست نه فامیل.حالا با توضیحات خسته کننده فوق توی فرم 230 چه شغلی باید بنویسم ؟
خانمم توی فرم 230 و 122 چی باید بنویسه ؟
سفرهای دبی را باید بنویسیم ؟اقامت باطل شده خودم را باید بنویسم؟
فرمی که برای پسرم که 6 سالشه پر میکنم باید خودم بجاش امضا کنم یا خودش انگشت بزنه ؟
میشه کسی اسپانسر نداشته باشه ولی بهش ویزا بدن ؟
میدونم خیلی پر حرفی کردم اول کل سایت خوبتون را از اولین پست ها تا حالا خوندم جواب خیلی از سوالاتمو پیدا کردم ولی این چندتا بی جواب مونده بود.
اگه بزرگواری کنید و منو راهنمایی کنید گرچه نمیتونم جبران کنم ولی همیشه براتون آرزوی شادی و موفقیت میکنم

عزیزان اگه جای سوال من توی این قسمت نیست حداقل راهنمایی کنید کجا باید مطرحش کنم . ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 19:30)ravian نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 14:00)ravian نوشته:  دوستان عزیز و مهربون و مدیران با حوصله سلام
من در حال پر کردن فرم 230 و 122 هستم البته برنده لاتاری خانمم هست و منو پسر 6 سالم هم همراه هستیم عزیزان بنده کلی مینویسم که زیاد وقتتونو نگیرم اگه محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنونم میشم.
اهل اصفهانم و 32 سالمه. خانمم خانه داره و هیچ وقت هیچ شغلی نداشته مدرکش هم دیپلم نظام قدیم رشته ادبیاته.خودم به دلیل مسائل مالی نتونستن دیپلم بگیرم چند سالی هر کاری که فکر کنید کردم ولی چون آخرش دیدم اینا فایده نداره تصمیم گرفتم درسم را بخونم تا شاید یه چیزی بشم .
القصه دیپلم کارو دانش توی رشته برنامه نویسی کامپیوتو گرفتم و امسال هم پیش دانشگاهیم را تمام کردم در رشته انسانی فراگیر پیام نور هم برای روانشناسی امتحان دادم که نتیجه هاش هنوز نیومده.
هیچ وقت به شانس اعتقاد نداشتم و میدونم که آدم وقتی تو مسیر درست قرار میگیره خدا با نهایت مهربونی راه ها را براش باز میکنه .
پول دار نیستم تنها سفر خارجیم هم چند بار به دبی بوده اونم برای کار که نشد .یه بار هم کلی خرج کردم اقامت امارات گرفتم ولی کفیل عرب کلاه بردار از آب در اومد و اقامتمون باطل شد البته فقط خودم اقامت خورد تو پاسم.
همسرم هم 2 بار قبل از ازدواج با من با پدرش رفت دبی.هیچ کسی را در آمریکا ندارم نه دوست نه فامیل.حالا با توضیحات خسته کننده فوق توی فرم 230 چه شغلی باید بنویسم ؟
خانمم توی فرم 230 و 122 چی باید بنویسه ؟
سفرهای دبی را باید بنویسیم ؟اقامت باطل شده خودم را باید بنویسم؟
فرمی که برای پسرم که 6 سالشه پر میکنم باید خودم بجاش امضا کنم یا خودش انگشت بزنه ؟
میشه کسی اسپانسر نداشته باشه ولی بهش ویزا بدن ؟
میدونم خیلی پر حرفی کردم اول کل سایت خوبتون را از اولین پست ها تا حالا خوندم جواب خیلی از سوالاتمو پیدا کردم ولی این چندتا بی جواب مونده بود.
اگه بزرگواری کنید و منو راهنمایی کنید گرچه نمیتونم جبران کنم ولی همیشه براتون آرزوی شادی و موفقیت میکنم

عزیزان اگه جای سوال من توی این قسمت نیست حداقل راهنمایی کنید کجا باید مطرحش کنم . ممنونم

دوست عزیز بعضی سوال هاتون مبهمه مثل:خانمم توی فرم 230 و 122 چی باید بنویسه ؟
راجع به سفر ها اونهایی که بیشتر از 6 ماه بوده رو باید در DS-230 بند 30 بنویسید. راجع به اقامت هم جایی سوال نشده.
در مورد پسرتون نمیدونم اما فکر کنم کسی که پسرتون تو پاسپورتش هست باید امضا کنه.
بلی میشه بدون اسپانسر با حساب بانکی و سند خونه ثابت کرد که تمکن مالی دارید البته اگر حساب بانکی به ازای هر نفر حدود 15 میلیون داشته باشه.
سوال های مربوط به فرم ها رو میتونید در تاپیک های مربوطشون بپرسید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1211
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1210
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ravian ، AMIN3Y
اگر دوستان آموزشگاه خوبي (ترجيحاً مركز شهر) براي تافل (iBT) مي شناسند ممنون ميشم راهنمايي بفرمايند؟
با سپاس
تشکر کنندگان:
یاس عزیز واقعا ممنونم از راهنماییتون منظورم از اینکه خانمم چی بنویسه شغلش بود که خانه داره .
منم آخرین شغلی که این چند سال داشتم کارهای کامپیوتری به صورت سیار بوده برای چند شرکت هم به صورت سرویس دهی کار میکردم باید چی بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
یه سوالی داشتم؟
اگه یکی زنش متقاضی ای باشه که پذیزفته هست.آیا امکان داره که توی مصاحبه زنه قبول بشه و شوهره رد بشه.یعنی میزارن که زنه بره ولی شوهره نره؟
تشکر کنندگان:
دوست گرامی mahmood_eng
1-اگر دقت کنی نوشته "تمام مدارس و کالجها و دانشگاههایی که بودین" پس تاریخ شروع باید از اول دبستان باشه(من هم از اول دبستان تا آخر دانشگاه نوشتم). و فکر میکنم دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم باید جداگانه بنویسی. اگر مثل من در مدارس مختلف درس خوندی من دبستان و دبیرستان سال آخر رو فقط نوشتم و لی تمام سالها رو توی همون مدرسه آخریه نوشتم و مشکلی هم پیش نیومد. برای پیش دانشگاهی نوشتم
Pre university certificate.
2- جواب سوال 7a رو من No زدم چون فکر نمیکنم در ایران شما برای بدست آوردن هیچ شغلی نیاز به دو سال آموزش داشته باشین( من که هیچ شغلی رو با آموزش یا سابقه کار بدست نیاوردم). و در نتیجه در قسمت b می نویسی N/A. (کلاً خیلی مهم نیست چون لیسانس داری)
3- آره دیگه توضیح که نخواستن
(دو تا 3 داری)3- فرم 230 صفحه 2 نه 4 من لیست تمام شغلهایی رو که داشتم نوشتم و شانس آوردم که 5 تا بیشتر نبود
4-مطابق با کارت پایان خدمتت در قسمت branch بنویس نیروی دریایی ارتش در قسمت rank/position اون درجه ای که توی کارتت نوشته و در قسمت militaryspeciality/occupation من نوشتم office work
5- اصلاً اداره پست به ما گفتن پست ایران با پست امریکا ارتباط نداره بنابراین باید با DHL بفرستی
6- شما مطمئنی لاتاری برنده شدی چون فرستنده نامه KCC از ایالت کنتاکی در امریکا است نه هیچ کنسولگری در هیچ جای دنیا (حداقل که پارسال ما هر دوتا نامه رو از KCC گرفتیم) یه بار دیگه روی پاکت رو بخون احتمالاً اشتباه کردی. و یه مطلبی که تازه یادم اومد اینکه فکر کنم توی نامه یه کنسولگری پیشنهاد شده بود ولی الان نتونستم پیداش کنم ولی اشکال نداره کنسولگری دیگه ای رو انتخاب کنی. راجع به بهتر بودن من شنیدم ابوظبی مدارک مالی رو بهتر از آنکارا قبول میکنه پس اگه اسپانسر نداری همون ابوظبی که انتخاب کردی بهتره هرچند که من خودم با همون مدارک مالی و بدون داشتن اسپانسر از آنکارا ویزا گرفتم. ضمن اینکه حاضر نبودم چند میلیون پولمو بریزم تو جیب این اماراتی های پرروی بی تمدن.
امیدوارم هر کنسولگری که میری با دست پر برگردی.
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان:
سلام
من هنوز نامه ای دریافت نکردم . الان دیگه باید نامید بشم یا هنوز جای امید هست ؟
شماره کیس :
تاریخ مشاهده قبولی :
کنسولگری :
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت زمان مصاحبه :
تاریخ مصاحبه :
تاریخ دریافت کلیرنس :
تاریخ دریافت ویزا :
تاریخ ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 21:41)Tara2007 نوشته:  سلام

نا امید نباش به تاریخ دریافت نامه من نگاه کن.
تازه بعد از من هم بعضیا نامه اومده براشون و در ضمن 10 تیر سایت رو چک کن شاید پستچی محله شما از نامه هایی که از امریکا میاد زیاد خوشش نیاد مثل پستچی ما که نامه رو پرت کرده بود تو پارکینگ همسایه مون نامه رو دید و بهمون داد.
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 21:41)Tara2007 نوشته:  سلام
پاسخ کوتاه: هنوز امید هست
سوال شما چندین و چند بار پاسخ داده شده سرچ کنید...می یابید Wink
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: kaveh1979
(2010-06-15 ساعت 21:13)ravian نوشته:  یاس عزیز واقعا ممنونم از راهنماییتون منظورم از اینکه خانمم چی بنویسه شغلش بود که خانه داره .
منم آخرین شغلی که این چند سال داشتم کارهای کامپیوتری به صورت سیار بوده برای چند شرکت هم به صورت سرویس دهی کار میکردم باید چی بنویسیم؟

خانه دار به انگلیسی میشه House wife
شغل خودتون رو نمیدونم یعنی بیمه بودید تو شرکت خاصی؟
تشکر کنندگان: ravian
summery_armin عزیز و maryamjay عزیز
ممنون که به من امید می دید. میدونید قول دادم اگه برنده شم یه سور حسابی بدم اونوقت بروبچه های مهاجرسرا رو هم دعوت میکنم. قول میدم
شماره کیس :
تاریخ مشاهده قبولی :
کنسولگری :
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت زمان مصاحبه :
تاریخ مصاحبه :
تاریخ دریافت کلیرنس :
تاریخ دریافت ویزا :
تاریخ ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 21:19)dust نوشته:  یه سوالی داشتم؟
اگه یکی زنش متقاضی ای باشه که پذیزفته هست.آیا امکان داره که توی مصاحبه زنه قبول بشه و شوهره رد بشه.یعنی میزارن که زنه بره ولی شوهره نره؟

شما راجع به بزرگترین دموکراسی دنیا حرف می زنید نه شیخ نشین های عرب! ازدواج فقط یک قرارداده اگر خانمی ویزا بگیرند میتونن به آمریکا برن و منعی وجود نداره.
بله زن و مرد فرقی نداره هرکس شرایطش احراز بشه ویزا میگیره.
تشکر کنندگان: maryamjay ، Ashkan78 ، AMIN3Y
(2010-06-15 ساعت 23:02)yas نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 21:19)dust نوشته:  یه سوالی داشتم؟

شما راجع به بزرگترین دموکراسی دنیا حرف می زنید نه شیخ نشین های عرب! ازدواج فقط یک قرارداده اگر خانمی ویزا بگیرند میتونن به آمریکا برن و منعی وجود نداره.
بله زن و مرد فرقی نداره هرکس شرایطش احراز بشه ویزا میگیره.

حق با شماست . آزادی و دموکراسی آمریکا زیاده و همین امر ممکنه برای بعضی خانواده ها که آماده نباشن دردسر ساز بشه . خانواده ها باید خودشون رو واسه یک شرایط سخت یعنی دوران ابتدای مهاجرت آماده کنن که فقط خانواده های منسجم این دوران رو با موفقیت طی می کنن .
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، yas ، maryamjay ، AMIN3Y
(2010-06-15 ساعت 22:06)yas نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 21:13)ravian نوشته:  یاس عزیز واقعا ممنونم از راهنماییتون منظورم از اینکه خانمم چی بنویسه شغلش بود که خانه داره .

نه تمام جاهایی که کار کردم یا به صورت قراردادی بوده یا حق الزحمه ای که بیمه هم برام رد نمیکردند. البته حدود 4 ساله که خودم بیمه رد میکنم به صورت خویش فرما .
تشکر کنندگان:
(2010-06-16 ساعت 00:34)ravian نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 22:06)yas نوشته:  

نه تمام جاهایی که کار کردم یا به صورت قراردادی بوده یا حق الزحمه ای که بیمه هم برام رد نمیکردند. البته حدود 4 ساله که خودم بیمه رد میکنم به صورت خویش فرما .

دوستان عزیز اگه لطف کنید و جواب من رو بدید ممنون میشم .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان