موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-15 ساعت 08:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-15 ساعت 08:05 توسط fereshteh.)
از شما بخا طر زحمتتان برای تایپ در فرم 122 متشکرم ولی لطفا"باکس های بیشتری از سوال 6B و 7C را برای تایپ کردن امکان پذیر کنید متشکرم
از شما بخا طر زحمتتان برای تایپ در فرم 122 متشکرم ولی لطفا"باکس های بیشتری از سوال 6B و 7C را برای تایپ کردن امکان پذیر کنید متشکرم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-14 ساعت 22:28)Ashkan78 نوشته: من كسايي رو ديدم كه سال هاي گذشته يادشون رفته بود باركد رو بفرستند. به همين راحتي. اما فرم هاشون مشكل نداشت و كارشون انجام شد.
(2010-06-14 ساعت 22:25)shery نوشته: مطمئن هستین که بارکد نمی خواد؟ اگر به کنتاکی mail بزنم و مشکلمو بگم یعنی کمک می کنه؟
می ترسم دچار مشکل بشم...
ببخشيد.
فكر مي كنم اين جواب مشكوكشون كنه كه نكنه شادي خانوم نوعي نخواد كار كنه و سربار آمريكا بشه. به نظر من بهتره ايشون يك كار ساده اي رو كه بلندند و تواناييش رو دارند بنويسند، مثل منشي دفتري يا Office Assistant يا فروشندگي.
(2010-06-14 ساعت 21:59)yas نوشته: اگر برنامه ای ندارید میتونید بنویسید I am not sure yet
به هر حال حقیقت رو بنویسید.
درسته اما وقتی هنوز دانشگاه نرفتن و رشتشون معلوم نیست توجیه می کنه جوابو به نظر من.
اگر میخواهی درس بخونی و کار کنی میتونی بنویسی ...Part time job in
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-14 ساعت 22:25)shery نوشته: مطمئن هستین که بارکد نمی خواد؟ اگر به کنتاکی mail بزنم و مشکلمو بگم یعنی کمک می کنه؟
می ترسم دچار مشکل بشم...
من با اینکه بارکد داشتم یادم رفت بفرستم. بعد ایمیل زدم و پرسیدم اگر لازمه دوباره بفرستم که جواب دادند مهم نیست و در پروسه شما تاثیر نمی گذاره.
انقدر جدی نگیرید مسائل بی اهمیتو بارکد چیز خاصی نیست یک ورقه که وسطش مشخصاتتونو نوشته که اگه نفرستید نهایتا خودشون print میگیرند و به پرونده اضافه می کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همگی
حقیقتاً من خیلی تازه کارم من تا این تاریخ 25/3 نامه دریافت نکردم و ایمیل هم همینطور نکنه برده شدم نامم دستم نرسیده باشه ؟ جایی هست که بتونم چک کنم برنده شدم یا نه؟ اگه برنده شده بودم باید چکار کنم با توجه به اینکه نامه ای دریافت نکردم؟
با تشکر.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان من یه سوال دارم... مدرک دیپلم من معدل نداره.. یعنی قسمت معدلش خالیه.. اما مدرک پیش دانشگاهی و لیسانسم کامله.. خواستم بپرسم برم دنبالش یا اهمیت نداره؟؟
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم دنبالش گفتن چون تغییر رشته دادی و تطبیقی هستی باید بیایی شهریور چند تا درسو امتحان بدی تا معدل واست بزنیم!!!
من شماره کیس نامبرم پایینه. فکر کنم تو مهر کارنت میشم.. کارهای اموزش و پرورش هم که حساب کتاب نداره 6 ماه طول میکشه.. حالا به نظر شما چی کار کنم؟؟؟؟
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-15 ساعت 12:50)kaveh1979 نوشته: سلام به همگی
دوستان من یه سوال دارم... مدرک دیپلم من معدل نداره.. یعنی قسمت معدلش خالیه.. اما مدرک پیش دانشگاهی و لیسانسم کامله.. خواستم بپرسم برم دنبالش یا اهمیت نداره؟؟
اگر تو فرم ها بالاترین مدرک تحصیلی رو لیسانس زدید دیپلم دیگه لازم نیست اما وقتی رفتید آمریکا بعید میدونم اعتبار داشته باشه دیپلمتون!
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2010-06-15 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-15 ساعت 14:29 توسط ravian.)
دوستان عزیز و مهربون و مدیران با حوصله سلام
من در حال پر کردن فرم 230 و 122 هستم البته برنده لاتاری خانمم هست و منو پسر 6 سالم هم همراه هستیم عزیزان بنده کلی مینویسم که زیاد وقتتونو نگیرم اگه محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنونم میشم.
اهل اصفهانم و 32 سالمه. خانمم خانه داره و هیچ وقت هیچ شغلی نداشته مدرکش هم دیپلم نظام قدیم رشته ادبیاته.خودم به دلیل مسائل مالی نتونستن دیپلم بگیرم چند سالی هر کاری که فکر کنید کردم ولی چون آخرش دیدم اینا فایده نداره تصمیم گرفتم درسم را بخونم تا شاید یه چیزی بشم .
القصه دیپلم کارو دانش توی رشته برنامه نویسی کامپیوتو گرفتم و امسال هم پیش دانشگاهیم را تمام کردم در رشته انسانی فراگیر پیام نور هم برای روانشناسی امتحان دادم که نتیجه هاش هنوز نیومده.
هیچ وقت به شانس اعتقاد نداشتم و میدونم که آدم وقتی تو مسیر درست قرار میگیره خدا با نهایت مهربونی راه ها را براش باز میکنه .
پول دار نیستم تنها سفر خارجیم هم چند بار به دبی بوده اونم برای کار که نشد .یه بار هم کلی خرج کردم اقامت امارات گرفتم ولی کفیل عرب کلاه بردار از آب در اومد و اقامتمون باطل شد البته فقط خودم اقامت خورد تو پاسم.
همسرم هم 2 بار قبل از ازدواج با من با پدرش رفت دبی.هیچ کسی را در آمریکا ندارم نه دوست نه فامیل.حالا با توضیحات خسته کننده فوق توی فرم 230 چه شغلی باید بنویسم ؟
خانمم توی فرم 230 و 122 چی باید بنویسه ؟
سفرهای دبی را باید بنویسیم ؟اقامت باطل شده خودم را باید بنویسم؟
فرمی که برای پسرم که 6 سالشه پر میکنم باید خودم بجاش امضا کنم یا خودش انگشت بزنه ؟
میشه کسی اسپانسر نداشته باشه ولی بهش ویزا بدن ؟
میدونم خیلی پر حرفی کردم اول کل سایت خوبتون را از اولین پست ها تا حالا خوندم جواب خیلی از سوالاتمو پیدا کردم ولی این چندتا بی جواب مونده بود.
اگه بزرگواری کنید و منو راهنمایی کنید گرچه نمیتونم جبران کنم ولی همیشه براتون آرزوی شادی و موفقیت میکنم
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
كسي به من جواب نمي ده؟
(2010-06-13 ساعت 14:52)mahmood_eng نوشته: سلام
من هم برنده شدم
2011as0001XXXX
دريافت درب منزل
تارخ دريافت 21 خرداد
تارخ ارسال از كونسولگري 29 آپريل
كنسولگري آنكارا
من مدرك لسانس كامپيوتر دارم چند تا سوال داشتم
1-در فرم d-122 شماره 6 تحصيلات
بايد هم لسانس و هم ديپلم را بنويسيم
با توجه به اينكه نظام جديد 3 ساله است و يك سال پيش دانشگاهي اينها را بايد به تفكيك بنويسيم؟ تاريخ شروع هم بايد از اول دبيرستان باشد؟
براي پيش دانشگاهي عنوان degree را چي بايد بنويسيم
2- آيا نياز است سابقه كاري را هم پر كنم؟
5 سال سابقه كار دارم ولي س سال و نيم از اين 5 سال به صورت قرار دادهاي 6 ماه در سازمان دولتي بوده ام كه بيمه رد نمي شده اما خودم بيمه را از طريق شركت خصوصي رد مي كردم براي اين مورد محل كار كدام مورد را بايد بنويسم
3-فرم 230 صفحه يك قسمت 12 present occuption بايد پست سازماني را فقط بنويسم؟
3- فرم 230 صفحه 4 قسمت ليست محل كار اينجا هم با توجه به شرايطي كه بالا ذكر كردم به چه صورت بايد بنويسم
و job title را بايد پست سازماني را بنويسم براي زماني كه استخدام بودم؟
4- فرم 230 صفحه 4 قسمت 34 كارت پايان خدمتم از نيروي درياي هست و لي به صورت امريه در سازمان دولتي سرباز بوده ام
فيلدهاي branch و rank/positon و military service/occuption را چي بايد بنويسم؟
5- آيا با پست dhl مي شود ارسال كرد چون شنيدم هر پستي كه موقع تحويل به گيرنده رسيد بخواهد قابل قبول نيست و dhl هم زنگ زدم رسيد مي خواهد چه كار بايد بكنم؟ پست عادي هم بيشتر از ماه طول مي كشه؟
6- با توجه به اينكه كونسولگري فرستنده نامه آنكارا هست مشكلي نداره كه در فرم كنسولگري را ابوظبي انتخاب كنم؟ و اينكه كداميك بهتره و راحتره؟
با تشكر فراوان از تمامي دوستان
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من جند تا سوال دارم.1.اگر کسی منزلی رو در ایران رهن کرده باشه باید قولنامه اون رو ترجمه کنه؟
2.ترجمه پرینت از حساب موسسه های مالی و اعتباری قابل قبول هست؟
3. اگر کسی ماشین داشته باشه مدارک اونم باید ترجمه کنه؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-15 ساعت 13:42)yas نوشته: (2010-06-15 ساعت 12:50)kaveh1979 نوشته: سلام به همگی
اگر تو فرم ها بالاترین مدرک تحصیلی رو لیسانس زدید دیپلم دیگه لازم نیست اما وقتی رفتید آمریکا بعید میدونم اعتبار داشته باشه دیپلمتون!
امروز رفتم دنبالش گفتن چون تغییر رشته دادی و تطبیقی هستی باید بیایی شهریور چند تا درسو امتحان بدی تا معدل واست بزنیم!!!
من شماره کیس نامبرم پایینه. فکر کنم تو مهر کارنت میشم.. کارهای اموزش و پرورش هم که حساب کتاب نداره 6 ماه طول میکشه.. حالا به نظر شما چی کار کنم؟؟؟؟
اگه خودم قسمت خالیو با تایپ پر کنم و معدل بزنم مشکلی پیش میاد؟
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-15 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-15 ساعت 16:14 توسط loony.)
(2010-06-15 ساعت 15:24)kaveh1979 نوشته: (2010-06-15 ساعت 13:42)yas نوشته: (2010-06-15 ساعت 12:50)kaveh1979 نوشته: سلام به همگی
اگه خودم قسمت خالیو با تایپ پر کنم و معدل بزنم مشکلی پیش میاد؟
اگر لیسانس ندارید و مجبورید دیپلم را نشون بدید ( اگر هم لیسانس داشته باشید باز ممکنه گیر بدن که دیپلم کجاست) :شما اگر تونستید با یک پولی مدرسه را راضی کنید که کمکتان کند که هیچ اما اگر نتونستید امتحان شهریور را بدید تا دیپلم را بگیرید. وقت مصاحبه را میتونید عقب بندازید. اگر هم دلتون نخواست عقب بندازید چون زود کارنت میشید اونجا براتون نقص مدرک میزنند و شما کارتون رو انجام میدید. ولی اصلا سراغ پر کردن سر خود مدرک نرید که ممکنه موقع ترجمه رسمی مشکلی پیش بیاد مثلا اینکه اونها برای تایید مدرک از آموزش و پرورش تاییدیه بگیرند و یا مهر باید روی معدلتون بخوره و چون شما نمیدونید کارتون بدتر خراب میشه . پس راه قانونی را پیش بگیرید و اگر تا موقع مصاحبه دستتون نرسید اونوقت با kcc مشورت کنید و یا وقت مصاحبه را بدلیل کار عقب بندازید. موفق باشید
(2010-06-15 ساعت 14:33)peyman74 نوشته: سلام .من جند تا سوال دارم.1.اگر کسی منزلی رو در ایران رهن کرده باشه باید قولنامه اون رو ترجمه کنه؟
2.ترجمه پرینت از حساب موسسه های مالی و اعتباری قابل قبول هست؟
3. اگر کسی ماشین داشته باشه مدارک اونم باید ترجمه کنه؟
اگر تایپیک سالهای پیش را بخونید میتونید بفهمید که مدرک خانه و ماشین اصلا قابل قبول نیست. مدرک مالی هم اگر گردش حساب باشد اعتبارش بیشتره ولی باز هم زیاد اعتباری ندارد. اگر در دبی یا کشوری غیر از ایران حساب داشته باشید بهتر است. به هر حال به هر صورت شده دنبال اسپانسر باشید که اینها هم برای مصاحبه لازم است و الان شما احتیاج به اینها ندارید. الان تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که هر چی پول دارید بریزید توی یک حساب و مدام گردش مالی داشته باشید. شاید کمک کنه! اما بقیه کارها نه!
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.