کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011

[/quote]
آیا کپی از پاسپورت همراه برنده اصلی هم نیاز هستش؟

تشکر کنندگان:
آیا کپی از پاسپورت همراه برنده اصلی هم نیاز هستش؟

[/quote]
بله . كپي پاسپورت تمامي نفرات همراه

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: najibi
(2011-06-13 ساعت 10:54)mahmood_eng نوشته:  سلام
فقط کپی از دو صفحه اول پاسپورت لازم است چه سفر رفته باشید چه نرفته باشید
[quote='آرتين' pid='113246' dateline='1307944939']
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم (اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! )پاسپورت 40 صفحه هستش و من تا کنون مسافرت خارج از ایران نداشتم آیا نیازی هست که از همه صفحات کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each applicant.
دوست عزیز این چیزیه که سفارت آنکارا خواسته و شما بهتره که از تمام صفحات پاسپورتت با وجود اینکه سفر نرفتی کپی بگیری و همون کپی ها نشون میده که شما سفر نرفتی.FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT به معنی تمام صفحات پاسپورت است چه سفر رفته باشید چه نرفته باشید.به نظر من یک کپی از تمام صفحات کافیه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
دوستان اگه ميشه جواب بنده را بدهيد.من آگوست مصاحبه دارم بايد اسپانسر م فرم i-134 رو الان برام بفرسته؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-13 ساعت 13:47)ali_ho نوشته:  دوستان اگه ميشه جواب بنده را بدهيد.من آگوست مصاحبه دارم بايد اسپانسر م فرم i-134 رو الان برام بفرسته؟

دوست عزیز ، سلام
شما باید مدارکتون رو یک ماه قبل از مصاحبه ، برای سفارت ارسال کنید !
خوب یک ماه هم رسیدن مدارک از اسپانسرتون طول می کشه . . . فکر کنم یکم عجله کنید ، بد نباشه . . . داره دیر می شه
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: ali_ho ، najibi ، Goodie
(2011-06-13 ساعت 14:06)aghdam نوشته:  
(2011-06-13 ساعت 13:47)ali_ho نوشته:  دوستان اگه ميشه جواب بنده را بدهيد.من آگوست مصاحبه دارم بايد اسپانسر م فرم i-134 رو الان برام بفرسته؟

دوست عزیز ، سلام
خوب یک ماه هم رسیدن مدارک از اسپانسرتون طول می کشه . . . فکر کنم یکم عجله کنید ، بد نباشه . . . داره دیر می شه

بله دوست عزيز شما درست ميگيد ولي من كه هنوز نامه ي دومم نيومده چكار كنم؟چون تمام مداركي كه مي خوان رو اونجا نوشته.اگه قبل از رسيدن نامه ي دوم مدارك رو بفرستم مشكلي پيش نمياد؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-13 ساعت 14:24)ali_ho نوشته:  

دوست عزیز ، سلام

بله دوست عزيز شما درست ميگيد ولي من كه هنوز نامه ي دومم نيومده چكار كنم؟چون تمام مداركي كه مي خوان رو اونجا نوشته.اگه قبل از رسيدن نامه ي دوم مدارك رو بفرستم مشكلي پيش نمياد؟؟

شما اگه تاریخ مصاحبتون رو از طریق email یا تلفنی گرفته باشید که دیگه به نامه دوم نیاز ندارید . . . مدارکی که باید ارسال کنید هم بارها توی تاپیک های مختلف اعلام شده و از آدرس زیر هم به صورت رسمی می تونید ببینید و با موارد مطرح شده توی مهاجرسرا مقایسه کنید
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf
حتما آدرس بالا رو کامل مطالعه کنید
موفق باشید
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، farzad.s ، alirezagh
(2011-06-13 ساعت 14:24)ali_ho نوشته:  

دوست عزیز ، سلام

=============================================
دوست عزیز بعضی ها از جمله خود من نامه دوم رو هیچ وقت نگرفتیم. پس کارهاتون رو به هیچ ویژه منوط به دریافت نامه دوم نکنید چرا که توی ان نامه هیچ چیز خاصی نیستش جز وقت مصاحبه و نام همراهان شما.
تشکر کنندگان:
دوستان من یه سوال اساسی دارم.اینکه از کجا بایدبدونیم شغلمون دولتیه یا نه؟! من کانون زبان ایران تدریس میکنم ولی راستشو بخواهین هنوز نمیدونم دولتی محسوب میشه یا نه!
تشکر کنندگان:
(2011-06-13 ساعت 16:04)najibi نوشته:  دوستان من یه سوال اساسی دارم.اینکه از کجا بایدبدونیم شغلمون دولتیه یا نه؟! من کانون زبان ایران تدریس میکنم ولی راستشو بخواهین هنوز نمیدونم دولتی محسوب میشه یا نه!

سلام دوست عزیز،شما شاید بتونین ازهمون محل کارتون، کانون زبان بپرسید که دولتی هست یا نه.اما در اینترنت هم میتونید سرچ کنید و متن قانونی نوشته ای را که دولت تعیین کرده کدوم مشاغل دولتی هستند و کدوم ها خصوصی را بگیرید.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
سلام دوستان
میخواستم بدونم که با توجه به اینکه ما آگوست مصاحبه داریم آیا بعد از اخذ ویزا باز هم شش ماه فرصت ترک ایران را داریم یا اینکه چون به ماههای آخر نزدیکیم فرصت کمتر میشه؟
متشکرم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2011-06-13 ساعت 19:00)آمریکا نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم که با توجه به اینکه ما آگوست مصاحبه داریم آیا بعد از اخذ ویزا باز هم شش ماه فرصت ترک ایران را داریم یا اینکه چون به ماههای آخر نزدیکیم فرصت کمتر میشه؟
متشکرم
دوست عزیز شما از تاریخ آزمایشات پزشکیتون 6 ماه فرصت دارید. (البته آنکارا که اینطوری بود)
تشکر کنندگان: Goodie ، najibi ، آمریکا ، farzad.s
سلام دوستان من یه سوال دارم اونم اینه که آیا فرم I-134 را اسپانسر من باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه؟ آخه همونجا تو فرم که اسامی ما رو نوشته توی بند 4 راجع به یک نفر نگفته و نوشته person وتو پرانتز نوشته s که یعنی جمع بسته.
یک سوال دیگه هم در مورد فرم های 1040 و w2 دارماونم اینه که تو ایمیلی که سفارت داده اصلا قید نکرده چیزی در این مورد آیا واقعا لازمه یا نه؟ اگه زود جوابمو بدید ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2011-06-13 ساعت 22:51)marjan59 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم اونم اینه که آیا فرم I-134 را اسپانسر من باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه؟ آخه همونجا تو فرم که اسامی ما رو نوشته توی بند 4 راجع به یک نفر نگفته و نوشته person وتو پرانتز نوشته s که یعنی جمع بسته.
یک سوال دیگه هم در مورد فرم های 1040 و w2 دارماونم اینه که تو ایمیلی که سفارت داده اصلا قید نکرده چیزی در این مورد آیا واقعا لازمه یا نه؟ اگه زود جوابمو بدید ممنون میشم.

۱. اگر فرم دستورلعمل رو مطالعه بفرمایید خواهید دید که نوشته شده که اسپانسر باید مدرک دال بر پرداخت مالیات ارائه کند:
copy of last income return filed
۲. این جمله دقیقا در متن دستورلعمل آماده:
If you are sponsoring more than one alien,you must submit a seperate form I-134 for each alien.
بنابرین طبق این, فرم I-134 را اسپانسر باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه.
برای مطالعه بیشتر میتونید فایل pdfزیر رو دنبال کنید.در ضمن بهتره که اسپانسر شما هم این فرم دستور العمل رو به دقت مطالعه کنند.

فایل‌های پیوست
.pdf   i-134instr.pdf (اندازه 40.5 KB / تعداد دانلود: 102)
تشکر کنندگان: marjan59
(2011-06-13 ساعت 23:06)najibi نوشته:  
(2011-06-13 ساعت 22:51)marjan59 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم اونم اینه که آیا فرم I-134 را اسپانسر من باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه؟ آخه همونجا تو فرم که اسامی ما رو نوشته توی بند 4 راجع به یک نفر نگفته و نوشته person وتو پرانتز نوشته s که یعنی جمع بسته.

۱. اگر فرم دستورلعمل رو مطالعه بفرمایید خواهید دید که نوشته شده که اسپانسر باید مدرک دال بر پرداخت مالیات ارائه کند:
copy of last income return filed
۲. این جمله دقیقا در متن دستورلعمل آماده:
If you are sponsoring more than one alien,you must submit a seperate form I-134 for each alien.
بنابرین طبق این, فرم I-134 را اسپانسر باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه.
برای مطالعه بیشتر میتونید فایل pdfزیر رو دنبال کنید.در ضمن بهتره که اسپانسر شما هم این فرم دستور العمل رو به دقت مطالعه کنند.

lمرسی از راهنمائیتون من هم اینا رو خواندم و ایشون هم کپی برگه مالیاتی سال 2010 رو برای من فرستاده ولی اصلا 1040 یاw2 نیست دقیقا همون کپی برگه مالیاتیشه که امضا کرده هم خودش و هم همسرش. آیااین کافی نیست؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان